Белгиец за България: Невиждана в историята ”кръвозагуба”

Един от водещите вестници в Белгия - "Либр Белжик", помества мнението на белгиец, преподавател в Американския университет в Благоевград, за България.

Обратно в новината

Коментари - Белгиец за България: Невиждана в историята ”кръвозагуба” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А "достойният" белгиец може ли да напише как "европейците" от неговата страна са подарили на Гърция 400 милиарда долара и досега няма върнати от тях нищо? Как така раздава шибаното си мнение за нас,а пропуска мързеливите гърци? И какво му пречи на него какво правим с планините си и морето си? Ай сиктир!

Нагли са, достойни наследници на Леополд Втори. Ама никой не ги обвинява в геноцид тях!

С/у България се води хибридна война, и тя не е от вчера. Но за това такива като теб не смеят да говорят. Между другото (по повод на Конвенцията от Стамбула), ще не ни просветиш ли за причините, поради които хората в Белгия не смеят да пускат децата си на улицата без придружител?! Да не би да става дума за педофилия (премълчавана от пресата ) или и за още нещо?! Стига с това лицемерие и профанщини. И така нар. бежанска криза ли е нормално явление (а не инсценирано), и който се обяви против това нашествие в Евфропа, го обявяваме за ксенофоб, расист, фашист и пр. етикети, от чието лицемери на човек му се повръяа, на фона на това, коет оправят същите онези, които лепят тези етикети

И е време и редно да се обединим с искане за оставка на комисарите от ЕС, вкл. французина който е отговорен политичски за Брекзит и бженската криза. Те ни лъжат и манипулират, нашите геевци и бюрековци, подкупени с високи заплати в ЕП и ЕК си мълчат.

,,Може да боли,ама е ИСТИНА- най-после НЯКОЙ да каже ЦАРЯТ Е ГОЛ!" А на нас българите все НЯКОЙ ДРУГ ни е крив,че сме в БЛАТОТО.....

Белгия е в основата на толкова зверства по колониите си, даже не става дума само за Леополд Втори, че е сопрно дали германците трябва да се срамуват повече или те. Наглостта на колонизаторът е безгранична! И продължават да се смятат първа категория хора, след всичко, а не са, не е ясно хора ли са изобщо или някаква особена порода душевни изроди!

Как няма да отпътуват. Еми като гледат как държавата им се управлява отвън. И всичко е против интересите на хората в държавата. Точно по тази причина има националистически и ксенофобски настроения - това е защитна реакция от насилственото унищожение на нацията ни пак по заповед отвън! А за проруските настроения, май ова ще остане единствената държава където хората ще оцелеят. Там педалите осиновители не вървят!

не ви ли прилича на изцепката на един високоинтелигентен български избирател:"Исках да гласувам, ама нямах желание". Гербаджийска работа, УБАВА, ама ц......а. Нищо лично и негативно към по-мургавите от българите, дори и те разбраха, че няма как да спреш развитието. Гадно е, че един не по-малко мургав, на висок пост, подкрепян от също такъв, като него се взеха на сериозно и ни разказаха играта.

"взаимодействието между социалисти и крайната десница, подкрепени от Българската православна църквa" Демек - всички са се обединили. На това му се казва народно обединение, ако беше в полза на Конвенцийката - така щяхте да го наричате! Как Евро-ге*-дявол чете Евангелието!

А на запад нема сегрегация ,нема расизъм ,всичко е по мед и масло,ваща кожа лицемерна!

И кво? Техните проблеми те правят щастлив и не ти пука за твоите собствени, а?

МЪного ти е изместен центърът наистина, АМИ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ТЯХ ... КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ БЕРЛИНСКИЯТ ДОГОВОР ТА ЧАК ДО СТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.

Не го радват техните проблеми ами педерасткото лицемерие....той белгиеца да си гледа измислената държава че гледаш се се сцепила като Испанията.......Белгия по-принцип си е държава в постоянен разпад....и те си имат една Фландрия която иска да се цепи....освен това всички хрантутници са си именно в Белгия....тръгнал кусури да намира....а как скриха видеото на немска телевизия как евродепутати идват да се подписват че са на заседание и след това си бият камшика и си вземат дневната надница.

Европейците се държат като в онзи виц - "Дай назад, дай, дай, дай ! А сега слез и виж какво направи !" Че нали вашите тъпи съвети следвахме 30 години и търпяхме реформи и експерименти ! Какво сме виновни за вашия провал !?

Ти си идиот бе, станкоу. Човекът е написал черно на бяло, че във властта е пълно с децата на бивши комунисти и че "подемът" на държавата под тяхно ръководство е само на хартия, а народът си остава беден, пенсионерите мизеруват, медиите ги държат двама-трима човека, черноморието осрано от бетон, и страната страда от това, че децата бягат на запад, ама на кухите кратуни като теб пак европейците са им виновни за това, че изобличават номенклатурата.

Има ли пазарна икономика - има. Ти си някой некадърник, дето все другите му виновни !

Е па не ги избирай бе...или и ти гласува за тиквата ама сега ревеш....като са толкова отворингяс от европата защо никой не излезе и не каза Тикваааа ти си корумпиран, твоето правителство е корумпирано....да ти кажа ли защото им изнася точно такова корумпирано лесно за манипулиране правителсто, трябва им държавчика без икомоника, която да им консумира еврогейстоките....в такава роля са всички бивши соц републики....източници на евтина работна ръка и пазари за еврогей стоки.

по зле сме и от белите роби

къде по света има такива роби с цял куп имоти(апартаменти,къщи,земи,гори),коли,пари в банките,дай,боже всекиму таковаробство

до 89 корупцията в Бг се хранеше чрез СССР,а след нея се храни от сащес.останалото е противното лицемирие на задкулисието .

9ти сме в света по златни медали на Математически Олимпиади (Пред Германия и много други държави в Европа и света). Имаме генетични интелектуални заложби на най-добрите в света. Проблема ни е политическите лидери- предатели. Него трябва да разрешим. Отстраним ли предателите тръгваме напред, оставим ли ги, тъпчим на място или вървим назад.

и какво като сме девети? Работи се с пълна сила да станем последни!

Девети, защото все още има родители, който учат децата си на трудолюбие и те учат в няколко училища - СМГ, ПЧМГ и още няколко. Ходят на допълнителни курсове по езици и математика и се готвят за състезанията. Те са от последните вагони на тези, които отиват в чужбина да учат и не се връщат. До десетина години те ще намалеят до единици и ще остане една маса от хора на ниско ниво на интелигентност и високо на мързел, примирили се с всичко. Както днес останалата маса от ученици не могат и да четат, камо ли да пишат, и на родителите им не им мига окото.

Прав си...но и той е прав....моето дете се научи само да чете и да смята...от детски филмчета...не съм сядал и една секунда да се занимавам с него....просто се научи само...

хвала на децата, безспорно умни са и дано все повече такива се раждат. На теб и компания бих препоръчал да погледнете статистиката, колкото и неприятно да ви изглежда, преди 1989 г. Като българин - с две ръце подкрепям всичко българско по света. Е, за съжаление и простотиите на избраниците ни, но какво да се прави.

За кръвозагубата е вярно, но защо този джендърофил иска да ни причини още кръвозагуба с конвенцията. С хюмнета и мигранти от чужди раси и континенти ли ще решим демографските проблеми? Не, разбира се. Но една забрана на НПО на обратните би била полезна.

Право в целта! От Европа ни бутат, а ние още спим и мрънкаме. Добре, че младите се изучиха и поживяха на запад. Колкото и да е мрачно всичко, вярвам, че дъното го бяхме стигнали и бавно бавно започна изкачване! Идват нови дни, ново поколение, което знае къде е истината и прогресът!

Аха, идва. Виж възрастовата пирамида на България. Нищо няма, никакви млади хора !

ами да настина къвозагубата не се вижда!всяка партиина бизнес групировка от диктаторският посткомунистически преход, която се докопа на власт докладва и се самохвали за успехи!хората си имат гарантиран луксозен живот и парични потоци и са доволни и не виждат аква кръвозгуба като белгиеца,или може би са слепи,глихи и неми!

БГ не е готова за сенген корупциа чупени улици хората пластат данаци парите исцезват каква шенген. Ехо ехо

много точно е забелязал белгиецът. само за бг корумпираните съдии и политици всичко е наред. докато комуноидните комунопитеци, компанзета и комунгутани продължават да властват и грабят, нищо няма да се промени

Жестоката трагедия на евроБългария!

Хайде-хайде - седнал да ни чете лекция по съвременна европейска история, но не пропуска да клъвне Русия и най-вече да не зачекне темата за Конвенцията, което всъщност е задачата на публикацията. "Цялото кралско войнство" се е впрегнало в защита на "безобидната" конвенция...

Като сме такава бананова република, този защо не си замине за Белгията? Да си погледнат първо гетата от мюслита в държавицата си голяма колкото човешка длан, а после да говорят това и онова.

Що му не таковааа....на този преподавател?????

Българските "политици" надминаха фашизма и нацизма по "кръвозагуба".

Трябва според мен да се добавят и членовете на "независимата" съдебна система, който са може би по-голямата причина за загубата на доверие в държавата.

кочина беше и сега пак си е същото .

Тези,които извадиха очите на хората,сега ги обвиняват , че били слепи....Според обещанията им в зората на ,,прехода,, от еднакво бедни щяхме да станем различно богати....И СТАНАХМЕ!!!!Цената даже я споменаха--от промишлена страна ставаме селско туристическа....И точно тези сектори на,,благоденствието,, сега си имат най високи печалби и най-ниски заплати...

Няма кой знае колко ум и мъдрост в неговото изказване. Има само политиканстване.

въпрос на математика, всеки хитър човек предпочита висок стандарт пред нисък.

Народен съд за унищожителите на 2 000 000 българи от 1990г. до днес! Такъв геноцид е непознат в историята на България.

Международният съд дава своята присъда. Само партийците не искат да осъзнаят нещата.

НЕ Е ВАЖНА НЕВИЖДАНАТА В ИСТОРИЯТА КРЪВОЗАГУБА.ВАЖНО Е ДА СЕ ВДИГАТ ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ И ДА СЕ КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.НЕ ВИЖДАМ РЕАКЦИЯ ОТ габриел,станишев,видева И ДРУГИ ПОДЛОГИ НА ФАЩ

Този Кромбоа да го изгонят от българия. Да си ходи в Брюксел и Мьоленбек и Антверпен където всеки втори е или от черна Африка или мюслета че и двете заедно.Завижда ни като знае че белгия е една изкуствена д-ва.

Много точно го е казал, но с няколко грешки. Най-бедната страна, която е затънала до уши в дългове и е на постоянни системи е Гърция. Там не се знае в кой час банкомата ще спре да пуска пари. Всичко в Гърция е с немски заеми. Пенсии на заем, заплати на заем, икономика на заем. Стандарт на живот на заем. Второто, което е сбъркал е да сподели и за загриженоста на немското правителствео за автомобилната им индурстрия с мръсните дизели, които не се коментират, защото Германия получава милиарди приходи и си затваря очите за еко-норми. Дорбре, че в САЩ ги хванаха с техните софуеръни схеми. Третото е за разделението в Белгия и как в различните части на страната има ксенофобски настроения. Надписите по уличните знаци се драскат ако са на различен език от този, който се говори в конкретния регион. Това също е расизъм и ксенофобия. Нищо от западните пороци не ни е чуждо в България. Имаме много трески за дялани, няма спор. Прост факт е, че просто се поддържа тезата за уж най-бедната, но далеч не най-задължнялата страна. За най-ксенофобската страна, след Белгия където разделението е огромно. За най-неекологичната страна след Германия, която напълни света с ментета дизели, които съвсем съзнателно са продавани като "клийн дизел"

1.Белгиец няма да ти отговори, ако го запиташ на езика, който той не говори - вид фашизъм. 2. Държава пълна с араби, оттам - и с проблеми - престъпност, безработица, сводничество, естествено и с националистически настроения. 3. Гърция е най-бедната държава в Европа, но лицемерите от Европа не говорят за това. Един 8-милионен народ преди 30 г. окрал 300 милиарда. Пък даже магистрала нямат в Тракияу почти до Кавала.Гърция живее в кома на апарат поддържан от ЕС. ПРАВ СИ, ЧЕ ЕС в комплект с НАТО поискаха да си развалим границата, за да преминавали вълци и диви животни, да си разпуснем армията и нарежем оръжията, да си съсипем селското стопанство, поради липса на износни квоти и високи мита, да си затворим блоковете на АЕЦ, за да оставим икономиката си без кръвоносна система и да се върнем на въглища за отопление, т.е. роби на бита, да си затворим фармацевтичните производства, за да ни продават зъболекарско мастило даже в комплект с лекарства за рак, да сме болни и зависими от тях, че и разорени от един грип, да си спрем производство, износ, внос 7-8 години през сръбското ембарго, докато бившите страни от СИВ растяха,а у нас цъфтеше сивият внос и износ, осъществяван от ....мутрите, готови да нарушат Закона и мутризираха държавата ни, да си прекъснем отношенията с Русия и руските пазари, да си даваме децата да следват в техните признати университети, щото нашите, на 28-та държава в света по развитие не били признати навън..... и СЕГА ? ЗАПОВЯДАХМЕ ВИ ДА СТАНЕТЕ БЕДНИ, ЗА ДА ДОЙДЕМ И ДА ВИ КАЖЕМ, ЧЕ СТЕ БЕДНИ! И ДА ВИ НАЧУКАМЕ ТИКВИТЕ! ДА ВИ ВНУШИМ ВИНИ, ЗА ДА НИ СЛУШАТЕ! И ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НИЩО НЕ СТРУВАТЕ! Покрай това, за да звучи правдоподобно - по нещо хубаво и малка похвала! СРАМУВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ! КАКВО ДОПУСНАХМЕ? ПОЛИТИЦИ ?!!!!......

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ;Репортаж на Немски журналисти пътували 2седмици въвБългарияи2седмици вГърция.2015 България изглежда бедна мръсна тъжна лъхаща на смърт и безнадежност тотална разруха в малките селеща сравнение с нея ФАЛИРАЛА Гърция прилича на разцъфтяла пищна РАЙска градина. Посещение на Турския президент ЕРДОГАН във България снего егрупа турски журналисти от правителствения в-к САБАХ .Журналиста от САБАХ пише Българските градове приличат точно на турските от 70 -80 години на20век СИВИ мръсни хаотични неприветливи западнали

в новото време крадливите ни управления гледат да се обогатяват лично и много лапат и пилеят народна пара,но не вдигат ниските пенсии за съществуване на възрастните хора и ги убиват..... нито здраве,ни лекарства,ни храна....а те се кзпят в парите ни

В България всичко е "на хартия", само кражбите са в зелен кеш!

Фактите в статията са болезнени, но верни. Ние си ги знаем, но все си мислим, че заметените под килима боклуци не се виждат от гостите.

Не е вярно че за десетилетие доходите са се удвоили.

не се удвоиха,одесеториха се още след влизането в ЕС и продължават всяка година да растат с бесни темпов,на първо място сме по ръст на заплати,а народът нищо не работи,само изнудва работодателите за повече пари и те плащат горките,но кога ли ще им писне и този балон най-после ще се спука,не може заплатите в българия да са 10 пъти по-големи от европейските,при това българина няма разходи

мачкат путинките на хокей, вече е 5:0 !!!

А американската България , продължава да е най-бедна и най-корумпирана държава . Не гледай в канчето на другите държави , да не те накарат да го измиеш , гледай ние в Бг на какъв хал сме ! САЩ и Русия ще се разберат и ще си поделят плячката , а ние ???

е все още задунайская губерния и затова мизерства като метрополията. Лъжите, които повтаряте до безкрайност, че за мизерията и виновен Запада фащат декиш само сред най-тъпото туземие, което трябва да бъде лишено от избирателни права, за да тръгна България напред.

моите почитания, че сте пуснали такава статия. Все пак се чудя след колко време ще ви наредят да я махнете. Такова оплюване на нащо перфектно правителство и невиждания досега просперитет.

Честно казано, има не малко истина в написаното! И не мога да разбера подскачането и плюенето почовека! Кое не е истина? Че заплатите са ниски? Че пенсиите са ниски? Че цари безправие? Че всичко, което още може да мисли е на Т2? Ами така е! И не зная дали е за съжаление.... Не си тръгват само м ладите! Всички! Не е нормална държава, не е нормално обществото! Не знам дали изобщо нещо нормално остана тук! Зле е! Много е зле! И образованието, и здравеопазването! И съдебната система! И банковата система! Има ли нещо нормално по пътищата, например? Няма! На скоро един познат каза нещо интересно: "Хората вече не заминават заради пари, заминава защото тук стана неприятно за живеене!" И е факт! Имаш 3-4-5 приятелски семейства, с които да можеш да говориш за нещо смислено (не за турски сериали, тунинговани коли, ритнитопковци и кифли) и това е!

Напълно съгласен, определено точен коментар.

Благодаря!

Този господин може да си припомни как е в Белгия а не да пише глупости по други държави. В Белгия са най-големите расисти и ксенофоби - Фламандците. Те толкова много мразят всички останалои както и френската част на Белгия, че белгия постави рекорд по нямаме на правителство заради Омразата на тези хора - около 600 дни без правителство. В Белгия - думата екология -няма значение. Те не са яли друго освен ГМО вече повече от 50 години. Там се тори само с химия. Водата за нищо не става. Колите им движат на нафта и бензин. Газови коли нямам - в България са над 60% от автомарка. Живи си заради Репарациите и Контрибуциите , които все още им плащата Германия. След това ще ги видим за кой ще е по-беден. ОТ БЪЛГАРИЯ ПО КРАСИВО, ХУБАВО, И ПРИЯТНО МЯСТО НЯМА

СЕ ПОЛУЧАВАТ ИЗВРАЩЕНИЯТА И ПСИХИЧЕСКИТЕ ОТКЛОНЕНИЯ?! НА ПЪРВО МЯСТО Е ХРАНАТА,ГЪМЖАЩА ОТ ГМО-ТА И ХИМИИ! СЛЕД ТОВА ИДВА И ВНУШЕНИЕТО ОТ МЕДИИ И "ВЪЗПИТАТЕЛи"!

Освен изброеното Белгия е по богата, защото през миналите векове зверски е ограбвала и убивала африканци - спомнете си Патрис Лумумба, патриот на Конго.

жалък нещастник си ти,дето се мислиш за богоизбран,щото парите ти падат от небето,като почнете да си изкарвате хляба с труд ще давате акъл кой какъв е,докато друг ви храни,паразити гнусни,ще си мълчите,подчовеци недоразвити,светът изнемогва да во хрантути,да ви задоволи чудовищната лакомия,дано изчезнете и да ни олекне на всички,земята имадостатъчно ресурси за нуждите на всички,но няма за алчността на българите

Един белгиец да напише истината!:))))))) ...и забележете дясноориентирани дюспедали----тоя не е виолончелиста на Путин!:)))))).... ...ама добре ви клати, право в празните еврокухарки, тъй по приятелски!:)))))))

това ли можа да напишеш само? къде пък белгиеца пише за Путин? ти да нямаш фетиш към Путин?

Десните говеда ---имат фетиш към Путин!:))))) .....нощем онанират пред портрета му!:))))))) ...ама си представят бай Сорос и кинтите му, де!:)))))

Да ,ние сме си виновни заради манталитета ни ,обичаме далаверата ,думата "мой "човек,а социализмът ни е...а мамата и ни изроди допълнително ,отвратителен атеизъм ,липса на ценности ,късане на връзката с миналото и надграждането ,промиване на мозъци ,лукавство и демагогия /говориш едно ,мислиш друго ,вършиш трето /е ако бяха белгийците при такава обработка щяха вече да са изчезнал вид ,така ,че майната ви ! Вярата и любовта към род и родина ,ще ни спаси ,другото няма стойност !

Негативното се прехвърля на България и западняците си измиват ръцете! Да оплюем българите! Що не се казва в анализа: Че след 21 години реформи налагани от ЕС, САЩ( МВФ и СБ), НПО-та, като този белгиец в образованието, икономиката, културата: - насилие - престъпност - безработица - ниски доходи - реформи водещи до безработица и ниски доходи, изчислени така, че да насочат над 2. 5 млн. от българите към емиграция към ЕС за да " вършат нежеланата мръсна работа от европейците, гостите им араби, пакистанци, африканци за минимална заплата, на която европейците сопола си няма да хвърлят"

Абсолютно точен и безпристрастен коментар. Така виждат нещата и много мои приятели, който живеят в чужбина. Има и хубави и лоши неща в България.

Особено , ЛОШИ !

знаем ги българските гастарбайтери в чужбина. Дето 95 % работят " нежеланата работа от европейците и гостите им араби, африканци, пакистанци"! Щото взимат по 1300- 1 600 евро( дето арабите за тия пари си седят в къщи) и са големи критици на България, а нищо не знаят за културата на Европа, щото бачкат по 8- 10- 12 часа, прибират се, ядат и утре пак 8- 12 часа! На колко представления в опера, театър са ходили твоите познати в Европа?

Ти да не би в България да получаваш повече пари и да работиш желана от теб работа. Освен ако не си съдия прокурор или министър.

Е ПИКАЕЩО СЪЩЕСТВО,/ИЗРАЗЯВАМ СЕ ПОЛИТКОРЕКТНО/,КАКТО И ОТ НЕЙНИ /НАЙ-ВЕРОЯТНО СЕКСУАЛНО ОЩЕТЕНИ/ ГРАЖДАНИ,АКЪЛ НЕ ЩА!!!ДА СИ ГЛЕДА БРЮКСЕЛСКИТЕ ЗЕЛКИ И БРЮКСЕЛСКИТЕ ПОКРАЙНИНИ НАСЕЛЕНИ ПРЕДИМНО С ЧЕРНИ И ГРОЗНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ И ОСЕЯНИ С БОКЛУЦИ!!!АМА ПАРИТЕ ТУКА СИ ИЗКАРВА,ПРИ АБОРИГЕНИТЕ?!ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА!!!

Пикаещо същество , върху ДРУГО ''СЪЩЕСТВО'' , ''ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ''! А кой ли е представителя , за ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ ?

Дали има коментар на някакъв си белгиец или не, само едно мога да кажа, като наследничка на древната тракийска нация - преди изобщо да има Белгия, белгийци и т.н. на територията на Белгия е имало ДИВИ, АГРЕСИВНИ и ПЪРВОБИТНИ КЕЛТСКИ ПЛЕМЕНА. Подчертавам ПЛЕМЕНА. На територията на България 12 в.пр.н.е. се установява Тракийската цивилизация, а не племе. На територията на България се създава първата и най-старата в СВЕТА протописменост, Дунавската протописменост, тук е дадено началото на леенето на метали, изработка на финни златни накити и на първите каменни градежи в Европа. На територията на България се развива най-древната цивилизация в Европа, която има и най-древната парично-разменна система с раковини. Но, да дойдем в наши дни - 10.11.1989 г. началото на разграбването на България. А, сега някакви си племенни неандерталци ми казват на мен - тракийската наследница колко сме били зле. Ами, зле сме заради българските предатели и техните западни покровители!

То и аз чак се чудя, не виждаш ли колко сме зле, че трябва белгиеца да ти го обяснява... То защото от хилядолетия сме такива тарикати затова и така сме се усъвършенствали и сме нация от тарикати. Па като сме такива тарикати защо все сме прецаканите не знам. Питай белгиеца.

Трябва дебело да подчертаем, че т.н "Американския университет" в Благоевград, е под нивото на всяко едно селско читалище.

... пасмината на територията е опростачена и обезверена от управлението, 70 години комунистическа мафия, и е с промити от Марксическата поквара мозъци, ... в токова миризливо лай.но на никой не му се бърка, ... единственото спасение е електронно гласуване

Комунистическа мафия, която последните 21 години е силно подкрепяна от ЕС и САЩ, обявявяана за " стожер на демокрацията" в България! Руснаците не са се бъркали! Дори искаха да построят "Южен Поток" за България, така като за Германия Северен Поток 2, както САЩ купуват руски газ и го продават на ЕС с печалба! Но Германия, ЕС, САЩ казаха българите не могат да продават руски газ като нас, не е демократично!

Да но в Унгария и Полша няма прост народ.Тук на прост народ такива управници. БКП се клонира като тумур с разсейки като СДС,НДСВ,ГЕРБ,НФСБ,ДПС,и лапни шарановците по митингите УРА. Сега и преди в т.н.управление на България са били само комунисти,другите извън го играят на опозиция за пред простия народ. Това е положението,и това ще си остане.Вървим от зле на по зле. Даже дълбаем все по надолу. Нито кадри има,нито раждаемост,ще става все по зле,единственото успокоение за нас е ,че ще си умрем с надежда,а на "бизнесмените"да им пожелаем успешен внос на виетнамци и индийци.

ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ТОЗИ. П Л У Ж Е К ИДВАМ ДО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО, ЧЕ ТОВА Е ЕДНА ЧЕРНА АФРИКАНСКА МУТРА!!!!

Не просто е белгиец! Който като всеки чужденец последните 29 години, може да плюе както си иска бългрите и България! А да премълчава, че всичко написано от него( белгиеца), е резултат от реформите на ЕС( включително Белгия), САЩ налагани в България последните 21 години!