Митов: Някои се надяват Тръмп да върне мутренските времена

В обширно интервю по bTV външният министър в оставка Даниел Митов коментира някои външнополитически проблеми, предизвикващи обществен интерес в последно време.

Обратно в новината

Коментари - Митов: Някои се надяват Тръмп да върне мутренските времена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мушморок защо не е подал още оставка след резила с калинка Кристалинка.

Тоя еврогей не може да стъпи и на малкия пръст на Тръмп.

айде и тоя педл да не остане по-назад, не може да се отвори вече медия и някой да не ревтунде против избора на тръмп, майната ви, нали сте демократи, зачитайте вотовете на хората гласували за тръмп, сороспиите ще устискат 4 години, освен ако не спретнат някой бял роял, я гола цца и по "демократичен" път да предизвикат нови избори ;) гут лък и наслуки къдрев.

Цитирам : " Този демократичен конструкт има върховенство на закона, разделение на властите, човешки права." ... До тук добре, само че всички тези неща важат единствено за територията на САЩ! А извън нея американците се държат като абсолютни мутри, нападат кого си поискат, организират преврати, войни, налагат "демокрация", избиват хиляди хора, свалят законни правителства, принуждават милиони да емигрират .... и това ако не са мутренски времена... забравил ли си как се месеха във вътрешната и външната ни политика ?! Е за какви демократични ценности говорим тогава ??!! За Бокова Митов лъже! Знаели са че Кристалина няма шансове и нарочно са я прецакали Бокова ... по нареждане от Германия май, а ? По-добре е Митов да не споменава думата достойнство ... не е дорасъл за нея. А за Ердоган е ама много в грешка - зад него стои мощна икономика, 60 милионна държава и втората по големина армия в НАТО, а зад БОйко ?? да ти кажа ли - 12 000 войници, 150 танка, два самолета и три стари кораба! Икономиката ни се базира основно на европомощи, вземане на заеми и износ на хора .... мутро-премиер - мутро-държава! Много ми се ще да попитам с кого беше съгласувано издигането на Плевнелиев за президент ?? С коневръза ли ?????? Ей така е, като си слаб и беден, ще питаш "може ли ?" .... колкото по-слаб и по-беден си, толкова повече чужди страни ще питаш .... Дано поне Радев излезе по-хитър от Плевнелиев, че да не ни излага пред цял свят. И искрено се надявам, че всичките лъжи са за да си защитиш Партията, а не е някакво шизофренично разтроение, бъркащо мечти и реалност с ужасната днешна действителност в главата на досегашния ни външен министър.

Някой като Митов се надяваха на Хилъри и Цачева+Манушев за да върнат Комунистическите времена с концлагерите и политическите затвори за свободномислещи с обвинение в русофилство и хибридни войни в по новият им обновен вид и стил тип ГУАНТАНАМО

Аве говнар, ти ли ще даваш оценка на Тръмп?

Не си прав. Той не е говнар, той е лайнароговнишар.

О Боже, бях го забравил това същество...защо ми го показвате пак?

Ако това са аналитичните възможности на министъра , то тогава много жалко за България

Митов не може да прежали Хилари...много се надяваше на своята покровителка ...но УВИ

ОТВРАТИТЕЛЕН!!!! ПРАТЕТЕ ГО НА ПСИХИАТЪР ТО3И СЛУГА НА МУТРИТЕ

Митов не може да прежали Хилари...много се надяваше на своята покровителка ...но УВИ

ОТВРАТИТЕЛЕН!!!!

много млад. С отлична ориентация, винаги точен изказ, с блестящо бъдеще на политик. Един от хората, които дават надежда за страната ни.

мисля, че с политиката този беше дотук

Митов, пожелавам ти да не срещаш никога истинска мутра. Изнасилили са те на момента!

Това е едно самовлюбено в себе си мръсно американско мекере!

Този плъх в оставка се опитва да заглуши свободата на словото, да поучава доказани българи какво трябва да направят в дадена ситуация, да ни информира, какяо бил искал да чува, или не чува, все едно някой го интересува хрипането му. Предлагам му да се смете по далече, и да замълчи ... Него не го интересува желанието на хората, а се опитва да бъде диктатор, като съседа ни.

тоя тракторист като служител в НПО и хамерското посолство и на негу му спират грантовите пари след идването на Тръп. Та затова е "черна лентичка" с която се окичиха всички протестъри и доносници-соросоиди.

Добре, че и това недоразумение Митов заминава в канализационната тръба на историята!

Митов -ти си предетел,престани да мислиш ,че си добър политик.Къде се намира Сталинка и на нея навреди. До колкото знам ровиш по авторитета на Бокова от две години, Когато казваш ,че царя е гол хората зопочват да вярват. Няма да стигнеш нивото на Бокова .Продажен си и си получи черна точка. Политици от ЕСняма да те харесват само ще те използват. Българите не те ОБИЧАТ. Получихте вота на българите . Засроми се и и се извини на народа и на бате Бойко. Подведе правителството.

Днес има дежурен модератор-педератор. Много минусчета пляка, да го плякат манафите.

Къдравото DM е желателно да се изниже навреме към родния си Вашингтон защото може да стане клиент на Прокуратурата.

В нашия парламент политици и партии се карат, а в същото време руски генерали, парламентаристи и други личности си позволяват да правят изказвания, като че ли сме 1946 година и сме васални на Съветския Съюз. Трябва ясно да им се каже от всички наши партии, включително БСП и АБВ, че тези времена са минало и че подобни изказвания влошават отношенията между двете държави и водят до засилване на русофобските настроения в България. България е свободна да избира своя път на развитие и НИКОЯ държава не трябва да гледа страната ни отвисоко и да ни налага своите виждания.

"Демократичен конструкт" е като екзактните лафовете на Местан... Мнооого и витиевати приказки, а полза - никаква. Да се махат по-скоро

....... образ, помогнал на герб да загуби изборите, окончателно компрометиран като дипломат, образец на пионка-марионетка, спечелил си оценка на изключително слаб дипломат-послушен слуга на чужди интереси- отявлен антипатриот и продажник..... провалил се ученик-последовател на западни антибългарски политици.

Този викаха ли го в Прокуратурата? Ако другите министри са допуснали нередности в министерствата си този е нанесъл най- голямата вреда на България заедно с Плевнелиев.

Типичен син на едно племе, отхвърлено от Бога и увредено от сатаната с разврат, хомосексуализъм и кръвосмешения. В едно интервю обясняваше съскайки от злоба /едно от иманентните чифутски качества/ че никой не трябвало и да дръзва да си помисли, че България нямало да продължи да бъде в европейския съюз и в натото и да следва тяхната политика щото ако някой се осмелял това да си го помисли... ама не довърши нещастникът какво щяло да стане щото може би се сети, че е "демократ" и изразител на евроатлантическите "ценности" и няма как да продължи.

На педерасти не вярвам.

Ciao Bambino Sorry.

Господин Митов е много красив мъж

мъж?

Дани, не плачи, коте - ела в Симитли.

А бе този неврастеник, няма ли кой да го вразуми бе, ще унищожи цялото ГЕРБ с неговата простотия!

То пък "цялУтУ" герб, голямата ценност.

Аман от такива гнусни герберски комсомолци!

не е от ГЕРБ - от реформаторите е...

Д.Митов известен още с определението -"Къдравата Сю" е един от помагачите на генерал Радев да победи още на първия тур. С тези негови приказки и "анализи", ако не го спрат, ГЕРБ ще загуби и парламентарните избори.

Митов, къде живееш? Мутренските времена не са минали, че да се връщат. Просто методите са по - меки, административни. Ако не сработят, се задейства ударната група.

Цитирам : " Този демократичен конструкт има върховенство на закона, разделение на властите, човешки права." ... До тук добре, само че всички тези неща важат единствено за територията на САЩ! А извън нея американците се държат като абсолютни мутри, нападат кого си поискат, организират преврати, войни, налагат "демокрация", избиват хиляди хора, свалят законни правителства, принуждават милиони да емигрират .... и това ако не са мутренски времена... забравил ли си как се месеха във вътрешната и външната ни политика ?! За Бокова лъжеш! Знаели сте че Кристалина няма шансове и нарочно сте прецакали Бокова ... по нареждане от Германия май, а ? По-добре не споменавай думата достойнство ... не си дорасъл за нея. За Ердоган си ама много в грешка - зад него стои мощна икономика, 60 милионна държава и втората по големина армия в НАТО, а зад БОйко ?? да ти кажа ли - 12 000 войници, 150 танка, два самолета и три стари кораба! Икономиката ни се базира основно на европомощи, вземане на заеми и износ на хора .... мутро-премиер - мутро-държава! Много ми се ще да те попитам с кого беше съгласувано издигането на Плевнелиев за президент ?? С коневръза ли ?????? Ей така е, като си слаб и беден, ще питаш "може ли ?" .... колкото по-слаб и по-беден си, толкова повече чужди страни ще питаш .... Дано поне Радев излезе по-хитър от Плевнелиев, че да не ни излага пред цял свят. И искрено се надявам, че всичките ти лъжи са за да си защитиш Партията, а не е някакво шизофренично разтроение, бъркащо мечти и реалност с ужасната днешна действителност в главата на досегашния ни външен министър.

Митов...тик-так,тик-так....

Смях! Това да го каже министър в правителство на Мутрата?!

"Човекът" не е добре.

няма нужда да се надяваме.Просто при нас мутрите не са си отивали.Само дето в момента временно са подали оставка"

Кметовете мутри не са подали оставка, сливнишкият кмет, напр. обмисля напускане на ГЕРБ, но не и на властта.

Жалък,сервилен и лъжовен бивш служител на държавния департамент на САЩ... На кого,г-н Митов пробутвате тези глупости за Тръмп в САЩ и мутри в България ? То бива политическа неадекватност от безизходицата Ви,ама това прилича на психическо отклонение вече...

Не само прилича.

Кой си ти бе да казваш на президента Радев какво да приказва?!!!!

А ти кой си, бре червеникаквия?

Ей, чалма нагла, омитай се към Турция или при мама ти Меркел!

Бре за другото не знам, ама знам, че точно когато Ердоган говори за тия територии извън Турция, няколко часа след това Гърците му отговориха официално! На "нашто" външно министерство му трябваха не знам към 5 - 6 месеца да разберат, че въобще някой някъде и някак е говорил! Но да се каже, че са осъзнали какво точно е говорил тоя някой е това мисля, че те НИКОГА няма и да стане възможно! Та тая пунта-мара, дето сега се изхожда, по някой въпроси, да земе да млъкне и да ходи да върши някоя работа дето разбира от нея! Но аз лично не бих го зел да рине оборски тор щото си мисля, че това е доста над нивото му!

Ей, изнасяйте го тоя от министерския съвет, че смърди на подкупи и лобисти! Гънките на мозъка му са отишли в къдриците. Митов, как не се усещаш, че не само не си в крак с мисленето на нацията, ти си се загубил из пустинята на ''мечтите'' на евро д*ебилите за глобално капиталистическо село, без национални ценности и морал. Срам ли нямаш, свян ли нямаш?! Иде твоят ред! Ще те изпратим дружно!

Защо се дава трибуна на един антибългарски "Псевдополитик Къдравата Сю ?. В момента се предлага на пазара В интерес на истината само Бонев разгони мутрите !

ТОЧКА!!!!!

Я да видим- кой се надява да върне Боко?

"Някои се надяват Тръмп да върне мутренските времена." За Боко Рапоня ли говори този "хубавец"? Само той има полза от това мутрите (той) да се върне на власт!

Тоя има гени и от гол охлюв, и от влечуго, и от жаба. Специална мутация за еврогейски "политик".

Има и гени от ла.йно. Миризливо.

А пък други се надяват да изчисти калинките.

Митов,пишлеменце айде да оставим Тръмп на мира! Ти данеби да усещаш че те,,отлъчват" от американската валута? Ма това предизвиква всенародна радост хората! А срещу Русия и да плюиш и да не плюиш българите си знаят,само луд руснак може да ти помогне,нали виждаш Ердоган какви ги хортува. Да знаеш Мите любовта се предава от поколение на поколение каквото и да си ги приказвате Вие на американската пенсийка:)

Един доказано последователен привърженик на евроатлантическите ценности и проводник на демокрацията като министър Митов напълно естествено не може да бъде доволен от отстъплението от тези позиции които наблюдаваме днес.

Тоз освен объркано мислене има и говорен дефект забелязан от бай Асан от наше село.Същият е готов да го подложи на подходяща терапия с подходящо голям инстументариум , до пълното му изцеряване от всякакви недостатъци.

Много вероятно пациентът да бъде много доволен от подобна терапия, както се полага на един последователен привърженик на евроатлантическите ценности

Като гледам в Турция какви евроатлантически ценности се вихрят:))))))))

Е всичко казано до тук за тоя комсомолец на снимката ме развесели....не че не е истина!