България и САЩ създават 4 работни групи за сътрудничество

Джон Кери и Даниел Митов са се разбрали САЩ и България да продължат сътрудничеството си чрез работни групи в четири области, едната от които е отбрана.

Обратно в новината

Коментари - България и САЩ създават 4 работни групи за сътрудничество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"-За да получите безвизов статут, е необходимо да приемете - 17 бр. ракети земя - земя, заедно с екипажите по изстрелването им." е настоял Кери.

е на политическия фронт, в близко време и на военен. А сега бързайте да пишете докато ви дават тази възможност /защото за свободата на словото преди 25 се грижеше големия руски брат, сега поема големия американски брат/ Все някой е загрижен за нас!

Животът в страната ни неведнъж е показал, че когато искаш нещо да не се случи /като преди това с фанфари си обявил пакет от мерки за справяне с проблема/, създаваш работна група. Този път работната група / 4 на брой/ е с участие може би 3/4 от състава ѝ на "братята янки", които 100% няма да защитават интереса на Р България. Е след като примера от живота е ясен, а и резултатът предварително също се знае, остава да очакваме оправданията на любезните домакини - РП и ББ, как нещата не са се получили - я заради снегът, я заради "калпавият материял" в страната ни. Драги мили - бъдете в очакване!!!

И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ПОРЕДНАТА СВОДНИЦА, КОЯТО ГЛЕДА ДА ПРОБУТА МАЙКАТА РОДИНА ДА ПРОСТИТУИРА. ГОСПОДИ ВРАЗУМИ ЧАДАТА СИ ДА СТАНАТ КАТО ЕДИН НА ТРЕТИ МАРТ И ДА ВЗЕМАТ СВОЯ ЖИВОТ В СВОИ РЪЦЕ! НАЛИ СИ БЪЛГАРИН?!

У нас на посещение беше АНГЕЛА НА СМЪРТА!

Кога е идвал Пиздин?

така ли му викат на Кери?

тези съвместни работни групи в същност американските представители в тях са повторение на бившите съветски съветници, които бяха негласните ръководители на сферите от обществения и държавния ни живот които уж съветваха и нищо не можеше да стане без тяхното съгласие или одобрение (сиреч нареждане). Така както преди нищо в тази държава не можеше да стане без одобрението на тези съветници така и сега нищо няма да може да стане в икономическите и силовите структури на държавата без одобрението или нареждането на американците от "съвместните работни групи".

Този десант на висши англосаксонски политици и шефът на НАТО иде да подскаже, че България ще бъде притискана да се ангажира по някакъв начин в предстоящи военни събития. Тил, военни болници, доставки на оръжие и боеприпаси, масирана медийна подкрепа за режима в Киев. Иде реч за изостряне на конфликта Украйна - Русия. Русия вече няма избор - или ще прекара сухоземен коридор към Крим чрез военни действия на опълчението или обрича полуострова на проблеми с енергоснабдяването и водата. Натискът върху Русия ще продължи и никакви Мински споразумения няма да помогнат.

ако някой ми беше казал преди 20-на година, че един ден няма да понасям хамериката и фалшивата демокрация на запада, ей казвам ви, щях да му се смея с глас, а то кво стана.... Todo es mentira en este mundo Todo es mentira la verdad ....

имам чувството че ни готвят за фронтален удар срещу русия.а и джихадистите да ни вземат за цел.по този начин се размива основната им цел америка

Kolko ti pla6tat, za da povtarq6 tova 10 puti na den TROLE?!??! Ina4e si napolovina prav, no frontalen udar sre6tu rusiq - haha ne me razsmivai.

и от тоя храст няма да излезе заек - когато спирахме с дупе всички проекти от "големия шлем" всичко беше ОК, сега "ще ни купят колело - ама друг път .... " така, че стегайте гащите, папаница няма

маи триjбва да се готвим за воина

Кон(комунис). Вие комунягите 70 години говорите само за война и че капитализма си отива .Само ,че вече и Вие самите не си вярвате.

Очаквам като резултат от тази среща нови паради на извратените, спонсорирани от САЩ и Англия.

Дано не са много съветниците. Преди няколко години на едни такива съветници им плащахме по 140 евро на ден дневни. Полза, както се знае за нас никаква. А помните Crown Agents. Е там бяха много милиони. Апропо, САЩ защо не си плащат за базите. Отговор - защото ни "защитават". Май ние трябва да плащаме. И го правим - войниците в Ирак и другаде са за наша сметка.

Нас ни освободи от Турско чичо Сам.Няма Русия, няма император.Нищо че говедарите изтрепаха коренния народ 40 млн., те нас си ни обичат и ще ни дават парички както Брежнев ни даваше. Марк Твен е дал обява в Ню Йорк Таймс-пратете ми копие на дори един нотариален акт от който да е видно ,че заселник е купил 1 кв.м2 земя от индианец.Обявата е стояла без отговор 8 години.....-

Какво да очакваме от САЩ ? Да плати наем за базите ? Глупости ! Та те са собственици на България, а ще плащат наем!! Хайде роби, радвайте се !!! Изклали са толкова народ и роби, та на нас циганите подлизурковци ще плащат.

Има ли подписан договор или поне мемурандум,че САЩ ще гарантира по евтин газ и ще гарантира намаляване изкупната цена на електричеството от американските Марици? От статията нищо конкретно не се разбира!

1. Едната работна група е за сигурност и отбрана. "...България и САЩ са се споразумели да работят за повишаване на регионалната сигурност..." чрез обявяване на Русия като враг 1. Шаламанов вече го тури в стратегия 2020 и тази задача може да се счита за изпълнена. 2. Втората област е енергийна сигурност. "Енергийна сигурност у нас ще се подобри чрез по-голямо разнообразие на доставките и разпределението, в това число посредством повишена взаимна свързаност със съседните страни". Следователно вече ще получаваме Руски газ не само през Румъния, но и през Турция, Гърция, Македония и Сърбия. Чрез седми американски блок в АЕЦ "Козлодуй" пък ще затворим остатъците от руските такива и така чрез Костовите ТЕЦ-ове и новият реактор в АЕЦ ще диверсифицираме БГ енергетиката надлежно, по американски. 3. Третата област е върховенство на закона. "предприемане на значителни реформи за успешна борба с корупцията посредством повишаване на прозрачността при обществените поръчки" По американски. 4. Четвъртата област е образование и връзки между народите. "образователен и културен обмен по линия на официален и неофициален обмен...". Каква е разликата между официален и неофициален обмен? Официално не бием негрите, а неофициално гиубиваме?

Всеки, който твърди, че неудачите в живота му се дължат на руснаци или американци просто си търси оправдание. Проблемът ви е, че никой извън ЕС и развитите страни не би ви разбрал защо се чувствате неудачници при положение , че имате възможност да работите в целия ЕС + Норвегия и Швейцария. Всъщност повечето от вас страдат не защото са бедни и няма какво да ядат или няма къде да живеят, а защото не виждат шанс да станат БОГАТАШИ. И затова спорите кой всъщност ви пречи повече -руснаците или американците. Затова ги намирате за лоши - не ви позволяват да станете богати. Обснявате, че ви искали само защото им носите печалба - добро утро, дори религиите не проповядват, че трябва да се разделиш с парите си за да направиш някого богат. Благотворителността свършва с това да нахраниш някого и да му дадеш подслон.

Пасторе, пасторе, ти по земята ли ходиш или денонощно си препрочиташ 10-божи заповеди. Ами нали един за да има много, трябва много да нямат нищо. Това не го пише в твоята Библия.

Добре написано , но си малко Ограничен като Интелект . Хората имат развитие в Живота си - дете , възрастен и пенсионер .Как мислиш да кажа на детето си и на баща си - бягай в Норвегия да бачкаш . Много си ограничен повярвай ми .

Благодаря, че си показа простотията. Такива като теб са ми ясни - когато нямат чувство за комуникация със себеподобни и когато са тотално задръстени се опитват да избиват комплексите си чрез обиди. Такива като теб не ме обиждат, а само малко ме натъжават. И още нещо - не си хаби парите за хапчета. Ти не си болен. Ти просто си прост и тъп, тези качества са генетично заложени и не се лекуват.

колкото по-бързо путин загуби, толкова по-добре за руснаците и за света

Руснаците имат над два пъти по-голяма вяра в Путин, отколкото американците - в Обама!

руснаците са по-зле икономически. Като можеш да печелиш дори и с министър-председател ББ, значи печалбите са ти устойчиви. Ако не си представяш държавата без определен лидер - закъсал си го.

Еййй,болен мозък,дори не заслужаваш и обида.Русия никога не губи.

Xм, хубава мантра, но лошото е , че не помага. ;)

"Твърдо ще са до нас, ама най-вече зад нас.... когаамериканците-евреи не с апрекарали някого... уж в името на това д аму дадат някакъв урок ама много е уродлив този начин на "образоване"..... все едно да учи изнасилвач другите колко е гадно изнасилването като ги прекрава един по един- това световната политика на САЩ. Ама като имаме тъпи политици така ще си приказват глупости и ние ще ги зяпаме....

всички путинофили на амбразурата! ::::::::::::::)))))))))))))))

И какво реално в крайна сметка се е договорил Кери с нашите марионетки ? И кое от това не е можело да се договори по телефона, че се налагаше да идва на крака ? Документи ли е подписвал ?

Само разбрах едно от четирите неща , може ли по-конкретно за конкретните неща . Разбрах че през България и Румъния ще се доставя военна техника за Украйна .

Освен куче ,Бойко дали има и ТРОЯНСКИ КОН,за подарък?

Tani4ka69

Fucking Americans out of Bulgaria.

Таничка изпуши съвсем...Като руско возило на баир

"Днес изтече информация,че в отговор на Турски Поток,САЩ ще започне строителството на Български Поток от шистовите находища в щата Пенсилвания. Според информацията 1000 куб. м3 газ ще струват около 3500 $,като за България това е изключително добра сделка. При цената която плащат българите за електричество от Марица Изток,цена от 3500 $ за газ няма да е проблем също за българския народ и бизнес. По този начин Америка абсолютно се ангажира с необходимите реформи свързани с диверсификацията на българския енергиен пазар. За тези,които не са съгласни и са против Българския Поток-Гуантанамо винаги е отворен за туристи!"

Големият Бял Брат посети Винету в неговия вигвам. Големият Бял Брат обеща разни неща, поиска други неща и си замина. Какво му се случи на Винету и неговото племе го знаем от историята!

Поздравления. Много добре казано

за Б-я само стагнация и антирусизъм,да им ходим по гайдата,за визите -нищо,за базите-нито лев ,а военизиране и да пускаме като у дома им да ставаме мишени за войни.....

Та какво конкретно са договорили? Освен общи приказки, за върховенството на закона и че ще им купим малко оръжие(от страна износител на оръжие, станахме купувач).

От всички снимки най-хубавата е тази с наш Плевню. Щастливо изражение на професионален подмазвач и угодник. Както навремето се е подмазвал на Комсомола

И Литва се готви усърдно ,за 3-та СВЕТОВНА ВОЙНА .

Тези последователно подготвят третата поред! Последна! Ние ще сме плацдарм за ракети! Съответно и за отговор на ракети!

Едно хубаво нещо можем да вземем от хамериканците-поправката в закона за неприкосновена собственост.Който ми осигури да мога да стрелям по всеки мангал дръзнал да ми прескочи оградата ще му купувам приоритетно газа,бензина,че даже може и да проявя лек толеранс към педалите.

Само разбрах едно от четирите неща , може ли по-конкретно за конкретните неща . Разбрах че през България и Румъния ще се доставя военна техника за Украйна .

държавният секретар на САЩ и външният ни министър са "препотвърдили силното стратегическо партньорство между България и САЩ". КОЙ МУ ДАВА ПРАВО НА ВЪНШНИЯ НИ МИНИСТЪР ДА ПРЕПОТВЪРЖДАВА КАКВОТО И ДА Е?!?!

Какви американци , ако не са руснаците сме живи умрели . -Колко американеца са си купили имот в България ? - да речем 20 Колко руснака са купили имот в България ? - над 200 000 хиляди Какво значи това , че парите в страната идват от Русия и лятото по курортите ни , на почивка идват Руснаците , а не американците ... Нашите управляващи трябва да се замислят върху това , а не да приказват празни приказки ...

Така е, руснаците купуват защото бягат от Путин! От Обама не бягат, а напротив! Ще си строшат главите и краката да се заселят там!

И на ВЪПРЕКИ...тъи като Вие сте по ЗЛЕ от талибаните.....Визите за САЩ ще ви ги оставим.причината е ясна.......предпочитаме друг вид човешка раса!!!!!!!!!!!! Всичко Ви е ясно ....нали..да не повтарям..Ще ви пратим наши хора във вид на комисийй като Комисионери ////па можете и да изчезнете от земята.......

все едно медведев да доиде и да каже, че ще ни помага :) нали сте братушки, къде е медведиев?

Ха познайте кой момъка, коя е момата в тази "сделка". нашите са големи дупедавци. Ама дава нашия не техните си задници. Както казваше Слави Трифонов - те още не са ни поискали, ни е си сваляме гащите. Знаем си урока. Научили сме го добре през турското робство, затвърдихме го през комунизъма и сега ни е лесно. Ко се сърдим на чукачите!?

Съд за националните предатели Пленнелиев и Борисов!!!

Ми оди ги съди, кво си се лепнал за клавиатурата като вонящ екскремент!

Във въздуха като че ли се носи мирис на война. Тая спешна врътка на Кери в страни от EU, предсоящо посещение на шефа на нато, прескача се Турция, която вече е на ТИ с Русия и като за капак частичната мобилизация в Украйна ??? Май ТОЙ вече ни набута във вайна !!!

Трябва да изберем кой да ни управлява : ---От САЩ ,или от А.ДОГАН ! От 26г., България се управлява от А.Доган ,а слугите им са от бсп.

На роба му е все тая кой ще го управлява!

Друг избор ,имаме ли?

абе ко стана с еврото продължава да пада пък сега при тая цена ако се вдигне малко петрола и бензина не можем да го хванем от към цена долара днес е1,67 вече

Възможно ли е да ни вкарат във война с нашите освободители?

Майтапа настрана, българи, но щом Украйна се готви за широкомащабна война и прави няколко мобилизации , тези и другият от НАТО който ще дойде , явно подготвят почвата и у нас за това.Скоро по СНН ще гледаме на живо екшъна с наши главни герои.

Не разбирам защо трябваше да поправят с предимство бул. Брюксел и Цариградско шосе и да купуват нови лимузини, като така само създаваме грешно впечатление, че разполагаме с пари и не е толкова зле положението. Време е властта да влезе в обувките на народа си и чуждите делегации добиват реална представа за бедността и разрухата на страната.

А по устата целунаха ли се? Че то ептен на соца заприлича, само дето на връзките между народите им викаха "вечна дружба".

За каква независимост ще ни помагат тези х'американци, като са дошли от 10хил км., само за да ни кажат, че ще ни помагат ..... за оня дето духа ли?

Сега чакам Путин да предложи четири области, за които да ни подкрепи и помогне. Ще има да чакам.

Кой е надупен при цена на бензина 1.88 лв. за литър кой,кой,кой ? Благодарим ти Барак Обама, благодарим ти американецо.

Бедняк!

Не съм богаташ като Сидеров например.

Бойкоооо,да му подариш куче ,като на Путин .

Големи продажници са нашите! "препотвърдили силното стратегическо партньорство между България и САЩ" Това се изразява в това, че САЩ продължават да искат визи, за да ги посетят гражданите, на този партньор, които са и граждани на ЕС!!! След като не е отпаднало елементарното условие - визите, всичко, останало означава, че нашите са продавали национални интереси!

Когато путлеристите станат под 3%, ще отпаднат и визите.