Атентаторът от Ансбах не бил радикализиран, докато бил у нас

Докато е бил в България, атентаторът, който се взриви в Германия, не е бил радикализиран и не е бил опасност за страната ни, заяви шефът на ДАБ Петя Първанова.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Ансбах не бил радикализиран, докато бил у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първанова, я не дърпай дявола за опашката! Да не ти се е изповядал лично, че не е бил опасен, а? Вие бройката им незнаете, че изведнъж потънаха по разни хотели и квартири в София, та ще се изказваш кой опасен и кой, не. Все сте кухи лейки начело на тая нещастна държава.

Докато ни заглавичкват такива подлоги - ще ни избиват. Гледах видеото на терориста - той ПОДНОВЯВА клетвата си завярност към Багдади! Нея дава за първи път. Ами той си е завършен терорист - дошъл си е тук подготвен, обучен и "страхотните служби" - ДАНС, МВР и другите подобни мързели изобщо не са го забелязали дори. А тази на снимката що не отговори на един простичък въпрос - КОЛКО мигранти (без значение на статута) поддържат ДАБ и БЧК с пари на ДАБ в страната в момента? Не колко са влезлли, излезли или поискали убежище, а колко са общо у нас?

че не е бил радикализиран бг е дигурно. но че не е представлявал опастност ди е тълна тъпотия. тои е дошъл радикализиран. 90% от тях са радикализирани. вижте им облеклото - всички със забрадки, бурки и прочие, като че ли някои се интересъва от тях.

нема да се оправят франсетата,тя и бабата за клане ама нея ще я направят почетна ханъма на Ердоган. Заклали свещеник в църква- ми радикализирани още в Гърция.

Дори през 2015 най-известните специалисти откровено твърдяха пред телевизиите, че у нас не е ясно какаво е радикален ислям. Как през 2013 и 2014 са определили , че не е радикализиран, като дори специалистите не знаят какво е това радикален ислям , още по - малко пък да са създали методология и да са обучили служители на данс да ги проверяват . Нищо такова, интервюто е следното:дебил от данс се прави , че разбира и се дразни , че преводачката взима 150 лв на час. Англичаните правилно излязоха. Трябва да си луд да оставиш 80 хиляди подкупни балкански дебила от мвр да ти пазят външната граница и да определят кой да влиза в страната им. Ако съм на ЕС ше шутирам местната балканска сган извън съюза да се оправя с турци, колхозници и ислямисти и да чака както на времето по година за виза, а не заради тази сган да се карам с лондон и собствените си граждани.

Това са вятърничави изказвания на некомпетентните наши полицейски чиновници ! Бля-Бля ! Никoй не може да проникне в черепната кутия на такива самоубийци ! Ежедневно се разминаваме по улиците на света с какви ли не типажи на човешко поведение , докато не чуем думите на съседите на някои от тях : Не мога да повярвам , че това е извършено от еди кой си...Това е наказанието ни като човеци , че сме загърбили заради физическото ни "вегетиране" много от най-основните правила на духовното ни общуване като човешки индивиди...

т.е. терорист на ИД се е регистрирал в БГ когато Бочко печеният тиквоч ги събираше в Правец и им раздаде РПГ-та БГ производство за сметка на САЩ. И после същият тиквоч лети на границата с хеликоптер и дава вербални гаранции, че няма заплаха за националната сигурност. Премиер слънце, не лъже само когато спи. Вервайте му!

Във Франция нападателите взеха заложници в църква.

Друсат се, кореми, и цици, вирнати са блонди-трътки, Всякоя иска, да е отпреди, ПРЕСТЪПНИКЪ да залови и На Цацара да го прехвърли, като така между другото на "Раковска", една Неформална ФораЖка с юмрука го ПРАСКА! Другите Полюции* са хилят, а Шефките гледат мили засмени. Ето я сега едната, другата още лута по УСА? Фпрочем, сее тая: Кадето и, да лута, по чужбина, или, в България, файда, НЕМА !

то и там не БИЛ опасен, ама виж какви ги свърши после!

емигрантите се приемат много формални и студено! трябва нещо по-топло и хляб и сол! все пак ние сме вратата нa гостоприемната европа, техният втори роден дом!

Така е г-жо Първанова. То туй радикализацията на талибаните е като мензиса. един месец го има, следващия го няма, след година земе, че пак дойде.

"Нямаме информация как той е влязъл в България" ?!?! А тогава КОЙ да има информация ?!? И освен тези хиляда и няколко в лагерите, още колко хиляди щъкат свободно из страната?!? Какъв ужас - ние сме разграден двор и само Господ май ни пази!!

Ее, разбира се, че не ебил радикализиран, докато е бил у нас. Той е бил радикализиран преди да дойде у нас, и след като си е тръгнал от нас. Но не и по време на престоя му в България.

Цитат от статията: "Тя подчерта, че с всеки мигрант, преминал нелегално границата, задължително се беседва със служители на ДАНС. Ако има отказ, ние разбира се не предоставяме статут на бежанец, подчерта тя." Абе не давайте статут на никого, направо ги изпращайте на меркел, нали тя ги покани и всички при нея искат да отидат!!!

непременно посетете сайта на даб !!

какъв е въпросът за да се разбере дали един орк е радиализиран или не?Много ми е чудно как става тая работа, ама то затуй не всеки работи в тез секретни служби.

тази невзрачна женица,тя да не би да разбира кое как.Толкова е невзрачна ,без излъчване,просто незабележима.Тя ли ще ми определя мирогледа.Жена и то по възможност най-невзрачната ли е за този пост.за ислямисти,главорези,примитиви -жена.Неправилна преценка.

Много прости държавни служители и липсата на кадърност им пречи да се изказват правилно и компетентно. Естествен, че сириеца не е радикализиран в България. Той е имал мисия да стигне до Германия и там да се самовзриви. В България той е изглеждал кротък и дружелюбен. Такъв е профила на всички психопати те са дружелюбни, докато не постигнат целта си. Меркел си ги покани, а сега да им се радва и да казва колко много ги обича. Малко мазохистично звучи ама явно германците си искат това преживяване.

Ох, ама и ние едни служби имаме ... Господ да ни пази, няма кой друг!

как ще определят дали мъртъв човек е бил радикализира преди определен момент. Направо са велики, само КГБ можеше да вземе показания от скелет.Сега май и други го могат.

Ето къде била бившата МВР шефка отново на топло местенце и държавна хранилка! И как и кога ли е разбрала, че мюмюнът не е бил опасен докато е бил у нас, след като вчера по телевизията дори не можа да отлепи нито думица, криейки се удобно зад кухи и безмислени фрази ?

Тая лелка не беше ли чернокоса? Или и тя се е "променила" като терориста? Иначе е дялан камък - намества се навсякъде. В МВР, във временното правителство. после ( кой знае или не знае как) - във върховете на БАН?!, оттам в агенцията. Не е ли вече за пенсия?

ПРИ ГЕРБЕРИТЕ, ОСОБЕНО ПРИ БЛОНДИНКИТЕ-МОЗЪКЪТ Е В НЕИЗВЕСТНОСТ!!! ТАКИВА ДИВОТИИ МОЖИ ДО ДРЪНКА САМО ГЕРБЕРКА-БЛОНДИНКА!! ТОЙ ДА НЕ ТИ Е ДОКЛАДВАЛ, ТЪПАНАРКЕ, КАКВО ИЗПОВЯДВА, А!!?? ДАНО ТИ БЪДЕШ ВЗРИВЕНА ОТ ТАКЪВ КАТО НЕГО, НЕ НИЕ!!!

аз мислех че танцуват с тях пък те си говорели.каква демократична служба имаме всичко у нас е демократично,откакто ББ и роско са на власт се живее все по-добре и по-весело!

Троянският кон на Русия в ЕС е в действие. Всячески подпомага подриването на ЕС.

един немски политик вчера обясняваше, че най-голямата грешка на германците била, че не са го депортирали ВЕДНАГА в България, а са го оставили за по-късно. Първо се подписва Дъблинското споразумение за депортиране и после се приемат в ЕС България и Румъния като буферна зона за мигранти. А Германия ги кани, за да си избира висшисти с езици да работят, гледат възрастните, чистят и служат в армията. Каквото остане и не става за нищо - обратно в буферната зона да се оправят.

този немски политик у нас какво чакат още ,ми и той ша са радикализирва там.

Усъмнили са се докато е бил у нас и са го питали дали не се е радикализирал, той отговорил не... Смях в залата

Ясно е вече. Паравоенните в България, ръководени от руснаци (изпратени от Путлер) готвят терористи за западна Европа.

ама ако знаеш другите служби освен руската колко готвят ще се откажеш.

Да бе, да...! Хаххаааха!

Дъблинския регламент... гадовете, които го измислиха и подписаха унищожават населението на Европа. Никакви демокрации и свободно придвижване на хора не може да бъдат оправдание за убийствата на цивилни граждани.

Ти питай лудо що сее насрало, то пак ще се напъне да прдне! ( Кит.потов.) б.а.: Мерише, но, Дуета звучи добре, с нежни усмифки, и ведро настоение!

тая сигурно му е седяла на хоя та знае...

Видеото от коя дата е? Нашето МВР застава в позиция на оправдаващ се. Току-виж западняците обвинили България за всяка мизерия, извършена от "бежанец", минал през нашата територия. Щом няма кой да тропне на масата в ЕС и да дръпне гранична полоса!

нашите политици водят антибългарска политика , докога ще им плащаме царски заплати за собственото ни унищожение ????защо всички държави оградиха границите си и ги контролират максимално , а ние тук си чешеме езиците и обвиняваме не знам кой си ! 20% от бг население прави пари с превоз на терористи , а ние тръпнем в очакване да ни разпарчетосат като във франция, белгия и германия !!!

Важното е да Й върви на лелката заплатата! Това, че цял свят ги обвинява в БГ-следа е КРАЙНО НЕВЯРНО, родоотстъпнически, русофилски и американофилски звучи...

сикаджиите и мутрите на б.б могат да дерадикализират всички ислямисти и да си сменят религията също ...само да искат !

трябва да подаде оставка. Щото тя вместо ДА ИЗПИШЕ ВЕЖДИ ИЗВАДИ ОЧИ.

българската полиция е сляпа за престъпниците! тя търси да тормози редовните, те са най-лесни. какво ще вземе от радикалния-колана му,на кого ще го продадат?!

от ДАНС. Събеседват с нарушителите на границата ни, сигурно за времето... Защо си мислят, че ако е от ИД, непременно ще им каже или ще е написано на челото му. Пълни смешници!

тази Първанова да не ни прави на идиоти - чак до там не сме. Питам се защо не са откровени поне по-ниско стоящите. Можеше откровено да каже - не сме знаели, не сме разбрали. Как мислите ами тези мигранти ще лъжат до последно. Те ако бяха ма-а-алко честни нямаше да си хвърлят документите.

И как точно разбрахте, че не е бил радикализиран? Това да не е грип, който се хваща само на немска територия. Малко са нормалните хора между мигрантите, болшинството са потенциални терористи и ненормалници, които идват да ни тероризират.

Питали са го! Т'ва е като вица за умерената опозиция в Сирия. Сбират ги отвъдокенаците и им дават по една листовка с въпрос "умерени ли сте?", който чекне "да" му дават автомат и го пускат да става борец за свобода.

Спяща клетка. Как го разбраха? Такива като него много.

В Германия с тоя хубав живот, направо ги побъркахте тези примати! Не им понесе КОНТРАСТА !

е тоя - това е един главорез анадолски орк!

Какъв им го дадохме-в какво го превърнаха?

Вчера по ТВ Европа в новинарската емисия даваха интервю с въпросната госпожа. Докато тя говореше за фон показаха и кадри от някакъв център за бежанци. Не знам дали на някой му направи впечатление, но на заден план се виждаше един нерадикализиран, който с жестове показваше, че ще реже глави. Редно е някои институции да се задействат и въпросният човек незабавно да бъде изправен пред съда!

Да допълня, че контролът на бежанците в Бг е изключително занемарен. Уж ДАНС провеждали интервю с всеки влязъл незаконно в Бг, а въпросната г-жа няма информация как е влязъл атентатора! На кое твърдение да вярваме и толкова ли е трудно да се записва кой как е влязъл. И защо в крайна сметка нелегално влезлите не се изправят пред съда?

А бе вие от разните му службички ,кога ще кажете нещо ,отговарящо на истината????

Кой си ти,че да знаеш истината?!

Те радикалите у нас стават като котенца.... Като виждат накъде сме... Няма просто за какво да ни завиди човек... Така си е!

Не бил опасен-немам думи! Та той е предвиден за Германия бе! Когато дойде и за нас някой изперколясник и се гръмне в метрото-тогава какво?! Пущайте ги,всички,има ли още... Само арабухи! Волжки и бесарабски българи и украинци не може!!! Само мюсли!!!

Терористът не бил радикализиран в БГ и не бил регистриран с противозаконни прояви! Ами нашите глупаци какво искат - да тича по улиците и да вика - Аз съм от ИДИЛ?!