Германски съд забрани връщането на мигранти в България

Административният съд в германския град Хановер постанови да не бъдат връщани мигранти в България.

Обратно в новината

Коментари - Германски съд забрани връщането на мигранти в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баш ми е драго че не сме сигурна трета страта.... Един път да кяриме от нещо дето не сме..

Ние сме възпитани хора и няма да обжалваме. Решението на съда е , че той може да остане в Германия. Справедливо е, колкото повече останат в немско, толкова повече ще помагат за развитието на немската социална система. ще допринасят за благоденствието на немските граждани.

Според мен решението на германския съд е справедливо и за кюрда (не става ясно дали той има право на статут на бежанец от война) и за българите. Затова кюрди и всички останали да не влизат в България, а да отиват директно в Германия. Не че и германците ще ги търпят още дълго, но във всички случаи в Германия има много повече възможности да се грижат за бежанци (или претендиращи за статут) отколкото в бедна България.

Външно Министерство , Президента и Герджиков да напишат протестна декларация към Канцлерството на Германия , лицето Кюрд да заплати изхарчените парични средства които Българската Държава е вложила в него и семейството му при престоя в България и глоба за незаконно преминаване на Държавната граница на България !

ОСЪЖДАМ МНОГО ОСТРО ГЕРМАНСКИЯ СЪД, ЗАЩОТО НЯМА ПРАВО ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ, НЯМА ЗАКОННОТО ПРАВО ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ -СПРЯМО НЕЗАВИСИМАТА И СУВЕРЕННТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ, А КАМУ ЛИ, ЧЕ И ДА ОСЪЖДА??????? НА КАКВО ОСНОВАНИЕ СМЕ ОСЪДЕНИ 6 МИЛИОНА БЪЛГАРИ - ВИЕ СТЕ ЗА КОНТРА ЗАВЕЖДАНЕ НА ДЕЛО ЗА ВМЕШАТЕЛСТВО В ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ.........ТАКА Е ПО КОНСТИТУЦИЯТА НИ, КОЯТО Е АКТУАЛНА!

Германия да ги взема всичките. Съжалявам, но Германия активно подкрепя джихадисти, бунтовници и марионетки да свалят легитимните правителства в Сирия, Украйна и Либия. В България абсолютно не щем никакви мюсюлмани нашественици, Исляма е измислена религия на един педо.фил и престъпник. 500г. Ислямо-Турско иго стигат. Съжалявам мюсюлмани вашата религия е несъвместима с нашата Християнската.

какво искат вГЕРМАНИЯ-нашествениците да живеят 15 пъти по-добре от БГ пенсионер и безработен?Ей това е ЕВРОПЕЙСКИ ГЕНОЦИД над БГ нацията

живи и здрави да са административните съдии от Хановер! Решението на този съд трябва да бъде размножено, във вид на плакати да се окачи по границата ВМЕСТО ограда! М/у нас казано, обаче, това решение показва КОЛКО наивни и с погрешни представи са западноевропейците. В БГ по-зле ли е от страните, откъдето идват мигрантите? Мотивите към решението са АБСОЛЮТНО НЕВЕРНИ! Всеки мигрант може да преметне тамошните съдии. А иначе- какво са видяли комисиите им тук? Храним ги, обслужваме ги медицински, НИКОЙ не им е отказал работа. И въобще-те не четат ли нашите МПС-отмененото,сегашното???;-) Предлагаме им условия, реципрочни на нашите възможности! Както и да е: ДАНО ПОВЕЧЕ ТАКИВА РЕШЕНИЯ ДА ПОСТАНОВЯВАТ!

Нямало работа за бежанците у нас???? Ааааа, работа има колкото щеш, ама ТЕ не искат да я работят! Те не са бягали дотук, за да работят, особено пък ТАКАВА работа! ;-)

а така браво иначе кюрда бойко ще го върне на ердоган

Призовавам немския съд да се загрижи и за нашите цигани и да ги прибере там . Какви прекрасни арийци ще санат не е истина.

Това значи ли, че ние българите можем да искаме хуманитарен статут в Германия? А?

Това потвърждава мисълта, че за да се избавиш от паразитите, решението не е да се бориш с тях, просто трябва да направиш средата негостоприемна и те сами ще избягат. Това важи и за човешкото здраве, между другото.

Даа прав си.След 27 год. ти светна лампата.

Метафората е точна. Това е единствения начин...при паразитите.

И това след като преди около 2 месеца на германското правителство беше представен официален доклад от германското посолство за напълно нормалните условия в нашите центрове? Как стана така? Апропо, тези от бежанците, които са искали е можело даполучат статут на временно пребиваващи в България и да имат достъп както до пазара на труда, така и до социалната ни система. А пък аз като знам как веднага ако отида в Германия ще имам и социални и работа....

Който ги е канил , да си ги прибере .... ВЪН от България ,за да не заприличаме на Белгия ,която е 1/3 е африканска държава вече по население. Ако така продължава много скоро бели западно- европейци ще се заселват във источна европа ,търсещи спокойствие ..ХА ,ХААААА

Да живее германския съд, най-хуманния в света!!!

"19-годишен кюрд е завел дело срещу връщането му у нас." Интересно, а за българските пенсионери, с мизерните им пенсии и още по мизерният им живот ще помисли ли "обединена Европа"? Отговорът е твърдо не, интересуват я само мераклиите за социални помощи от африканския и арабския свят! А курския навлек ги съди щото мама-ханъм меркел ги покани на безплатно ядене и живеене сред млади и навити германки. А тоя искат да го връщат в най-мизерната страна на ЕС. Ами няма да е съгласен, я! Подкрепям го!

не сме ги бомбили... да си ги вземе америка и европа ...

не си... само дето им произвеждаш джепането...

ЕС занапред ако ви трябват мигранти за разплод, ние ще ви пратим 700 000 добре отгледани екземпляра. Значи арабите дето ги каните са като евнуси сравнение с нашите. Имаме и яки зайкини раждат по 8-9 лапета. Яловите само по 3-4. Много доволни ще останете, превоза е за наша сметка, ако трябва.

Дотук добре, но трябва да сме особено внимателни за да не допуснем промени на "ситуацията в България"! Пък и не ще да е много трудно, а може да дойде ден и ноу-хау да продаваме! Да живее мизерията! Слава на българските политици!

Да не би ,НИЕ, да ги поканихме!!!Вие ги поканихте, вие, ги приемайте?Иначе какво излиза?!-заповядайте в Германия за да ви пратим в България!

ДОБРЕ, ЗАБРАНИЛ ВРЪЩАНЕТО, А ДАЛИ ПРИЕМАТ МАЛКО ПАПЛАЧ ОТТУК ОТТАМ СЪБРАНА-240 ПЪРВОНАЧАЛНО, И ОЩЕ НЯКОЛКО......

А ние напразно се джавкахме за прословутото постановление 208 , а то не ни трябвало.

Браво на германския съд, имигрантите искат в Германия, иначе се нарушават правата им.

Най-после една добра новина и за България, трябва и другите европейски държави да последват примера и.

някакви туземци съдят европейски държави в европейски съдилища и получават пари от космоса ахахахха.... картинката е да се омажем с лайна че да не ни изяде мечката.....

Ами обърнете внимание на думите трудни, нечовешки условия в България- тоест те знаят при какви условия българският народ живее, но не подобряват нищо- защото българите не протестират. За да успокоят хората издават решения които знаят, че няма да бъдат спазени.

ОЧИТЕ,ВЗЕХА,ЧЕ НИ ИЗПИСАХА ВЕЖДИТЕ!!! БРАВО НА НЕМСКИТЕ ДРУГАРИ!!!

Доживяхме момента, в който мизерията да свърши някаква полезна работа и за нас.

НИЕ НЕ СМЕ ГИ КАНИЛИ !!! ИМАМЕ СИ ДОСТАТЪЧНО ОТ ТАЗИ ГМЕЖ !!!

прекрасно! цигани не искат ли да им пратим?

БРАВО на Германския съд! Ало може да постанови,и останалите талибани да бъдат спасени от България-ЩЕ Е СУПЕР!

Европейците страдат от своята християнска наивност. Нашата религия е човеколюбива и приема друговерците като равни. Мюсюлманите имат свои разбирания - за тях само вярващите в техния бог са човеци, другите или трябва да бъдат "обърнати" в тяхната "права вяра", или не заслужават да живеят. Огромна заблуда е, че пришълците идват, за да се впишат в нашите общества. Те идват с намерението нас да приобщят към своите разбирания. Интеграцията е нещо нереалистично, историята доказва, че тя е невъзможна.

не всички мюсюлмани са човеци. Жените не са!

loyola

А на нас, защо не ни позволят също да се спасим ?

Какво не ти разрешават? Да не искаш да дойдеш в Германия и някой да те спира?

Ние проблеми с тези хора нямаме. Тук против тях лаят разни комп;ексирани псевдо патриоти - отявлени русофилистици. Когато Борисов дойде на власт ще разхвърля тази пастмина и тогава ще видите, че бежанците ще могат да се интегрират и да работят, да им се осигурят жилища и лечение. Само той може да изтрие срамът от лицето на държавата ни и да отмени това недостойно решение на съда.

Шегичка, нали? Ама не ти се е получило, някои го възприемат буквално.

Когато някой иска да работи, никой не може да му попречи! Друг е въпросът има ли полезна професия и какво е желанието му да се интегрира. Повечето от тях изобщо нямат намерение да стават част от европейските общества не само у нас, но и в богатите страни и открито си казват, че са дошли, за да интегрират европейците към своите обичаи.

Какво значи сигурни трети страни?Нали бежанците са бежанци, само до първата сигурна ,съседна страна?

А нещо за марионетките в Българското правителство, заради което цял народ живее по този начин?

Това вече е добра новина, да си ги държат там.......

То и българите нямаме достъп до трудовата и социалната системи.Само тъмните , мургави "братя" са облагодетествани в България.

Тази новина добре- ама хайде натиснете и циганите бе българи, да се прочистим и от тях. Вижте ги какви мизерии правят по селата!

Не че българите сме цъфнали и вързали........................ затова и за мигрантите е така. Да се забранят всички религии и партии и да се нормализира света.

Единствената хубава новина от последните дни. Продължил със СЕМЕЙСТВОТО СИ за Германия.Този въобще не е имал намерение да остава у нас,всичко ще излъже,за да го гушне баба Меркел и него.

БРАВО!

От една страна - прекрасно. От друга - плачевно.

Веднъж да имаме и ние полза от условията на живот в България

Едно голямо браво на съответният съд!

В България има много араби с доходоносен бизнес, предимно ресторанти, барове, фризьорски салони. Само посетете улиците Пиротска, Цар СИмеон, Оборище, Патриарх Евтимий - има няколко знакови заведения/бръснарници. Арабинът не обича да работи за друг, както и да работи много. Затова очакването, че от Близкия Изток Европа ще се сдобие с работна ръка за фермите и заводите, е наивно и неточно.

Разбира се, така е. А и те са добри търговци, до там. По-къдърните ще си отворят дюкянчета, а останалата паплач ще чака помощи. Да си ги къткат в западна европа.

Хайде сега, като е нечовешко в България, ни приберете всички Български роми и цигани като бежанци, толерастия трябва да има...

Браво ! Ей сега е и момента Ханс и Хилде да се изправят и да заявят ,че и те не желаят да са гостоприемни ,толерантни домакини , а не да дремят и да си мрънкат под носа ! Всичко е от интерес към социалната ви система ,скъпи дойчовци - спрете ли им кранчето - тутакси ще запълзят обратно към кочините си !

А им пуснаха веднъж кранчето после няма спиране щото ще има радикализация и изнасилване на малки момченца

Според германският съд в българия е нечовешко.

И това ни го казва държава на има-няма 200 години и държава, която е виновна за смъртта на половин Европа! Ай, сиктир бе!