Гол мъж седна пред колите на булевард ”България”

Гол мъж сериозно затрудни движението на столичния бул.”България” в района на Техникума по текстил минути преди 7 ч. тази сутрин, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Гол мъж седна пред колите на булевард ”България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арт пърформанс...

Човекът не само е гол, а и не може да стане, което навежда на мисълта, че е любител на алкохола. Като изтрезнее ще се облече, сега му е все тая...

Обичам демократичната толерастия - тя дава крила !

свини.. кажи си сега що седя гол на булеварда...

Аман от протестъри. Вече и толи се събличат.

Ходенето гол е много готино. Човек се е родил гол и гол трябва да ходи, и гол трябва да го погребат! Друг е въпроса, че повечето човешко поселениее ич не прилича на ора и с дрехи е отвращаващо, а да не говорим голи. А тоя виден представител на простолюдието е трябвало да се разходи гол у парка, както го правим всички а не по градската магистрала. :)

тия от гей парадите ходят на групи полуголи и никой не вика полиция! Да се благодарим, че не носил пистолет, който да му хрумне да използва!

И къде ще го завре този пистолет?

Ето до това води липсата на грандове и мостово сорос финансиране: ей го, протестна мрежика от година и нешо не се е изявявала, Дълбоката си би камшика и протестерите се отчаяха, та разберете го завалията, от бях време е безработен

Лудите и пияните Господ ги пази.

Тагнал се е във Феса - за лайкове ....

Meth

поредния откачалник...пък и причини щели да изясняват -луда работа....

Затвориха лудниците. Това е последствието. Все повече луди по улиците.

Изтрещяване - част поредна... Що не хване гората, ами по булевардите насяда...? Аман от жадни за внимание...

Защото в София няма гора. Може да се разходи из парка вместо това.

Като един Михок Недялков,който освен софийските мазета не признава паметници по върховете-Бузлуджа и Шипка,а само гледа да се покаже голко е гол,по някоя телевизия

На 17 юли 2014 г. руската терористична армия уби 298 човека.

Това, сънува ли го бе, фес?

А американската "демократична" армия избива всеки ден десетки пъти по толкова. Що не кажеше нещо за това?!?

Последствия от жегата и чалгата в цялата държава, на всички нива!

изправил го е за Мая Манолова ;))

ето резултата от ес ,голİ миже ,женİ,брак между миже,наркоманİ İ проÇеİ.много демокрасİя,много откаÇалкİ.

Сутринта по БТВ антон Хекимян 10 мин заекваше и се повтаряше, описвайки " голямото събитие " - гол мъж на булеварда! Тука също - място и коментари. А иначе - ако дадат думата на зрител по телевизията, го прекъсват на първата минута, защото нямало време. Зрителите и техните проблеми - кучета ги яли. А с такива случки - само си дрънкат без да трябва да мислят или отговарят.

Друго си е,когато новината започва с "Гол мъж..."

Друго си е да пишат-цената на тока от 1.7. е позитивна с 2%

Ами Антончо го вълнуват голи мъже! То това е обществена тайна!

В Щатите ги има подобни след употреба на "флака" (относително нова дрога). Тука не им трябват такива "бустери".

Ето, "прогледналото сляпо" намери къде да покаже какъв наркоспециалист е

Сони, хората гледат и четат новини от оригиналните източници, за да няма "изгубили се в превода". Навремето някой спомена, че американците даже и дрогата им била много по-качествена, та ей така от комплексарщина взех да проверя и да си "отворя очите". На фона им нашите цигани с плика с лепило, направо са цвете.

Щатите нямат нищо общо със случая. Не си разкрил състоянието в другите страни.

Никой не знае каква е случката на човека. Може да е загубил бас, може да е някакъв вид предизвикателство. Може да е изкукал, защото е видял предначертан нещастен живот. Човешката психика е непредвидима.

Адамити е имало и в България по време на царуването на Иван Александър (1331 г. - 1371 г.), когато социалното неравенство във Второто българско царство достига своя апогей. Репресиите на властта срещу адамитите, богомилите и други изразители на недоволството на безимотните и малоимотните българи с нищо не допринасят за облекчаването на социалните противоречия в българското общество. На фона на тези репресии, прави впечатление неспособността на цар Иван Александър да упражнява властта си върху обширни територии на България (Добруджанското царство). Всичко това, в съчетание с недалновидното решение на царя да раздели подвластната му територия на страната на две царства (Търновско и Видинско, управлявани от синовете му, съответно цар Иван Шишман и цар Иван Срацимир), водят до тотално разединение на българите и до лекотата, с която турските нашественици унищожават българската държава. Със своята политическа безпомощност, тогавашната търновска аристокрация става непотребна не само за българите, но и за завоевателите - според писателя Григорий Цамблак, 110 нейни представители са изклани по заповед на султан Баязид Светкавицата.

При разкопки в Слатинското неолитно селище(3000 години преди Христа),са открити сведения за адамити :))

Кофти хап. MDMA най вероятно

Нормалните хора изтрещяват, когато комунистите-агенти на ДС от т.н. Народна партия (ГЕРБ, Реформаторски блок, СДС) и фашизоидите от НФСБ, Атака и ВМРО ги управляват (ограбват)! Не че и при управлението на БСП и ДПС ЕООД не е същото, но тия предните са ужасни демагози! Само мога да гадая, как ще ни крадът при ВОЛЯ на Магарешки!!

Демек - всички са маскари и дай да плюем по всякакъв повод.

Обострил му се е ексхибиционизмът. Навремето едно такова нещастно момче ми звънна на вратата и после и на няколко съседи. Хубаво е, че не уплаши някое малко дете. Викнах полицията и се оказа от Каварна. Аз съм в София. Как беше успял да стигне до нас не е ясно.

сигурно те е харесал, когато си била на плаж в Каварна, предната година, а иначе такива плоскоумни като тебе с това изказване показват какво наистина представляват, лош материал, то това остана в държавата, малоумници като тебе!

Ти от Краварна ли си?

Нещо се озлоби на лична основа, явно си ексхибиционист, което си е нарушение на реда. Малко ти е боя ли?

това е голата съвест на бсп!

Поредната нескопосона реклама на АБСОЛЮТ ??

Тъжно :( Великият Български род - къде е?

това остана в тази държава, честито, планът успя, убиват ви, крадат, лъжат ви, а вие си пътувате за мизерните работни места и си траете, пълни некадърници!

Е как къде, в миналото. Когато избиеш интелигенцията на една нация, поставиш я да живее в страх, подчинение и промиваш главата й как трябва да се кланя на чужда държава ... ей го резултата, сега просто си берем плодовете на соц-а.

Хайде стига вече с тоя соц! Да не сме били само ние в тоя режим! Няма нито една друга държава в Европа с отношения между хората като в първобитно-общинния строй. Не ще да е само соца! Някой друг ни скрои шапка при новото разпределение на териториите.

А голи жени ще пускате ли и по кои кръстовища?

тези по улицата са толкова "облечени", че трябва да имаш супер фантазия да им забележиш дрехите. едно време като видим цици през деколтето или нещо под полата беше дива радост. днес виждаш всичко без усилия. а някои дори не са обезкосмени пък турили прашки. отврат...

Споко това е от криворазбрания либерализъм - лудите дс не се прибират а да си обикалят по улиците. Затова ще има убити от невменяеми, голи и дефекиращи по улиците ама да не обидим някой луд и той има права.

Явно не е много опитен. Иначе щеше да опита да се замозапали най-малкото, или да скочи от 13-тия етаж на някоя панелка. Ако се е надявал че ще го прегази някоя кола, явно не е преценил добре. А ние шофьорите, които пътуваме с коли по улиците трябва да си отваряме очите на четиридесет и четири за такива луди! Преди години ми се беше случила случка. Точно преди спирката на автобуса на "Студентски общежития" бях спрял да слезе мой колега от колата. И на тръгване (добре че бях спрял!), това беше през зимата, навън тъмно, лампите не светеха, още не ги бяха сменили по "Цариградско шосе", не щеш ли, някакъв облечен в черно палто, пресича през мантинелата и точно като заек на фарове се изтъпани пред колата и замръзна, вместо да претича! И естествено набих спирачките иначе човека си беше отишъл! После ми мина наум че болницата на 4-ти километър ("Свети Наум") е на няколко метра от спирката. Замислих се, човекът или е избягал оттам, или е бил на свободен режим, а може и да е чисто и просто бездомник, клошар, знам ли! Така че - внимавайте за такива!!!

иска да го слага на крана, дето бута памЯтника на НДКто на Културата !!

Х.У.И. (хубави, умни, интелигентни) са организирали поредния пърформънс, схонсориран от "Америка за България".

Събирал е помощи за Бузлуджа

Плъзнали са някакви нови наркотици...

хората откачат, един след друг, или мрат като мухи от рак, инфаркт и инсулт. До там ни докара гроб и неговите пора.

Ами да, нормално. При Бойко Борисов е така!

Гражданското опщество се пробужда още в 7 часа.

Простатата ни алармира.

всички трябва да се съблечем и да отидем там, да седнем, да мълчим, а после може и да се развилнеем, да ни чуе света, че не можем повече да търпим да ни крадат, унижават, лъжат, манипулират, убиват...

Човекът е помислил, че и днес имаме гей-парад.

Аз бях, не ме мислете! Бях на чуждо, при един мароканец, но гаджето му се върна и избягах по патлак, пуснаха ме от милицията и съм добре.

2016г бях на разходка из САЩ. В Сан Франциско, в 9:30 сутринта, завивайки по Маркет Стрийт, ме "посрещна" гол задник ... Този момент е от изключително малкото случаи, в които съжалих, че не съм извадил телефон/фотоапарат да снимам!

Ами приятелю, това сме ние по-голямата част от българите-боклуци и сеираджий. затова сме и на това деридже-бият някого на улицата-останалите снимат и гледат. И това не е отсега, от демокрацията - винаги сме били такива.

Всъщност, обикалях им парковете, българино(-боклук?!), както сам се определяш, явно. Вече бях разгледал Гранд Каньон, Ред Рок Каньон, Национален парк Зайон, Брайс Каньон, Долината на Смъртта. Преместих се към Сан Франсиско, за да разгледам най-вече Йосемити. Е, като програмист реших и самия град да разгледам. Все пак е лоното на софтуерната индустрия. Градът, в който наем за едностаен апартамент (тип кибритена кутия) достига 60% от заплатата на средно ниво програмист. Градът, който неистово защитава незаконните имигранти, за да може богатите да имат плащат смешни пари за лична детегледачка, личен готвач; да има кой да им чисти огромните къщи. Та, в този смисъл, не беше въпрос на сеир, а на запечатване на реалността в един от най-богатите и уж най-напреднали градове в света. Оказа се, че е градът с най-много бездомници в света, нещо което до онзи момент не знаех. Но, боклуците винаги си мислите, че е за сеира. Защото не ви достига акълът да видите отвъд подигравките; да помислите и да сравните НИЕ накъде отиваме. Нали все ги гоним тях - американците?! Нали те били голямата демокрация, големият капитализъм, примерът на цял свят как се развиват икономика, технологии, наука ...

... много смислен коментар, можеше голият да си ти, отчаян, без пари, излъган, поболял се от надежди, от тази мръсна и долна държава, която разболя хората, взе им душите, превърна ги в сенки, вчера бях на гробище - личен повод, какво видях ли, страхотни гробове на богати, но и те изгнили горките, изяли са ги червеите, имаше и млади хора, жалко, но на богатите гробовете прекрасни, чисти, поддържани, но им нямаше колите, къщите, ку......те, едно си казах, дано си платят където и да са, ето този гол мъж е полудял от такива дето карат по този булевард коли за по 100 бон, живеят като бейове, а ние ги носим на гърба, дано, дано, дано някой умрат но не изгният!

Как пък, все хякой ви е виновен, че сте некадърници.

Честно казано, направо съм шокиран как не схващаш приликите и защо въобще разказах за Сан Франциско?! Там сеирджии нямаше, но и никой не му обърна вниманите на този човечец - всеки си продължи все едно нищо не се случва; все нищо ненормално не се случва. Всичко, което си написал за БГ, е валидно и за Сан Франциско - един от най-богатите градове в света; лоното на информационните технологии и софтуерната индустрия, въртят трилиони долари. Можеш да видиш 20-25-годишни милионери, направили поредния малоумен стартъп и някой им налял едни кинти. И, между другото, държат се баш като руски/български новобогаташи, а уж интелигентни били ... карат си фераритата на фона на голи задници и хора спящи по улиците. Нали все ги гоним американците? Еми, ето, че взехме да ги настигаме - брутално социално неравенство, шепа ултра-богати, останалите ходят като призраци по улиците; копат като смахнати, за да си платят наемите, които са често 60% от приходите им. Сан Франциско е градът с най-много бездомници. Това ли е примерът ни за град пълен с преуспели бизнесмени?!?

Не забравяй, че близо до ъгъла на Кастро Стрийт и Маркет Стрийт е седалището на световната гей организация и там е нормално да видиш голи.

Не забравяйте, че недоразвитите части на човешкия мозък имат неподозирани способности, световно известно е, че в това влиза глупостта, шизофренията /скритата/ и не на последно място българщината, неразгадана в известен смисъл!

Много коварно нещо е пудрата захар, не прощава на никого.

Браво на Лилето Павлова, изпълни за сега, поне едно от обещанията за трите "К"!

Те това е нивото на българския форумчия. Само подигравки. Никой не изказа едни съболезнования на човека. Все жертвата сама си е виновна.

Всеки до тук, включително и трите точки са изказали негативни коментари спрямо друг човек. Така че и трите точки не се различава от останалите.

европейска толерастия - от много формати по телевизията

Дървосмукачът от Афера на весето

Вариантите са два: човека да има психически проблем , за което самия той няма вина. Другото е да е наркоман утрепка, приел от тези модерните синтетични наркотици, от които буквално можеш да полудееш и събличането гол е типично , тъй като наркоманите започват да изпитват неистова жега. Напишете в тубата flakka / името на дрогата е това/- гледайте и се смеете, на какво е способна дрогата върху човешкия мозък

Ами хич не ми е смешно, когато хора се самоубиват без да осъзнават,че го правят, заради някакви двукраки чудовища. Дрогата никога не ми е била весело събитие. Между другото думата "отрепка" се пише с "О".

Проявява евроатлантически ценности. ;)

Имаше навремето такава реклама на интернет доставчик-закачане до пълно откачане. Та тука е същото-пиене/ебане/слънчасване-до пълно разголване.