Букурещ вдигна изтребители заради подозрителен обект в небето

Екипажите обаче не са засекли малката въздушна цел нито визуално, нито на бордовите радари

Обратно в новината

Коментари - Букурещ вдигна изтребители заради подозрителен обект в небето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шубето е голем страх , седят за ейбрамси леопарди и всякакви други животни.

Целта е бръмбарите в главите на неандерталците

Краварите и техните васали пробват да вкарат овцете в Marvel-вселената...

Добре че украинците нямат вече с какво да им ги думнат като предния път.

Извънземните са тук!

Имат Ф-16 на старо. Но ползват МиГ-21, че Ф-16 летял само при добри условия - по думи на румънци от вестник, защо не летял Ф-16 на техен парад. МиГ-21 е най-продаваният изтребител и се твърди, че може да се ползва 100 години след разработването по държави.

и затова само миговете не свалиха балон :) щото са най-яките и прецизни. Били са хубави до преди 30 години, но светът се развива..

F16 от създаването си до сега са свалили стотици МиГ-ове при различни метеорологични условия.През деня или през ноща. Нека припомня най голямото поражение на Мигове от израелски F-ки и Миражи над долината Бекаа в Ливан .83-и Мига без загуба за Израел

Немой съ пеняви. Верваме ти. И хапчетата навреме.

Мамалигите ги е страх от сянката им, тия дърти мигове имат таван на полета 10к, как ще стигнат 11 000м?

Интересно нали имат ф-16 що не ги ползват ?

Румънците доказаха балони те че са руззкий

Миризливите мангали станахте българи ?

Сам да е паднал

НАТО се брани от.......балони!

Имали, вдигнали... Ние освен самолетите в гащите, няма какво да вдигнем! Хартиените четежи на евроатлантиците, след 10 години може и да пристигнат /евентуално за корекция

бе миндил русоробски? Украинците ви направиха на бърливи вече цяла година

Хаха, видяла жабата...

Никой нищо не чул, нищо не видял, ама знаят, че ги имало

Разкатаха натото от сащ до Румъния без никакъв напън и почти без пари.

то ако радарите на миг 21 се включат изобщо пак добре

Шило

Ама нещо и визуално не са го възприели този "нашественик". Нали затова са наземните радари, да засичат и да координират.

Точно така, малко преди земетресението. Връзка, дори и да няма, веднага изкристализира в догадките и повече не може да се махне оттам.

Оня ден детето изтърва един балон в Южния парк, сигурно него са засекли бдителните натовци. Ама не знам дали ще им стигнат изтребителите, ако всички в детската градина си пуснат балоните...

Румънците Ф16 ги вдигат само на хубаво време за по една снимка , през останалото време седят завити в хангара, зиме им палят печка, лете на климатик. А, румънското небе го пазят със старите съветски изтребители.

Руснаците са готови явно да опънат и молдовските разпоретини. Аз така бих направил на техно место, що да ги оставям на мамалигарите! Молдова е ясно, че няма капацитета да бъде самостоятелна държава.

Искат си само Приднестровието и ще го вземат. Молдовците са го отписали вече.

Щото в Молдова са умни, може да го трампят за крайбрежна територия.

А ти имаш ли толкова мозъчен капацитет, че поне да пишеш без грешки?

Големият Брат се захвана да сваля балони и сега васалите му се натягат и те да покажат съпричасност. Очакват утре или други ден и България да вдигне самолетите за некой балон.

Балон над чужда територия трябва да се сваля. Независимо от келешлъка на пилешките мозъци, дето са против всичко, дето не е руско.

Хм, хамериканците подбутват мамалигарите към война с Русия, и нищо чудно някоя бомда да падне и у нас..... Ако е в парламента - добре, ама ако е у лозето..... кофти!

Краварите навремето се целили у парламента с бомби, ама нацелили БАН от другата страна на улицата. Пак е кяр.

Сградата на НС е построена върху турски гробища , които били преди Освобождението в покрайнините на града.

Шило

Натуту се виде- надут балон.

За 3 дни в Киев :) Това НАТО ли го обещаваше на орките в Мацква??? Скъсани ватници !

Шило

Това за трите дни ви го спуснаха, като опорка, ама карай да върви. Но, не те ли притеснява, че "виждат" нещо, което го няма? Да не са на халюциногенни гъби?

Киев за 3 дня: https://m.youtube.com/watch?v=1LDclaJwkz8

Шило

Според теб, пропагандните клипове, нещо сериозно ли са? Пък, ако са и отпреди няколко години, прави са били. Крим за колко време си го взеха?

НАТОвската кочина

Як коментар, брат! Малко мирише, ама нищо.

Война на Балони! Това ще е Третата Световна!

Това ще е четвъртата.

Вънка вали сняг, Ф16 не може да лети, вземе да ръждяса. Добре, че мамалигите си имат стари руски самолети да та летят на тях.

Ако нямаше повод да се видиотявате, дали пак щяхте да сте идиоти? Разбира се, че да.

Това е било само предупреждение. Но следващия път може да се окаже ядрена ракета!

Румъните нали имат супер-дупер ф16!? Защо тогава вдигат МиГ21 по тревога?

Защото миговете стават само за пастири, да събират стадото и за някой и друг балон за свети валентин.

Ф -ките и затова не стават

Ф22,налЕ?

Подкрепа за република Молдова

Ти си наркоман като лесбийката, която управлява Молдова

Де го чукаш, де се пука.

Молдовската президентка обяви, че Сърбия готви преврат в Молдова и за това затваря въздушното пространство. https://news.yahoo.com/moldovan-presidents-party-says-serbian-101222122.html?guccounter=1&gucereferrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&gucereferrersig=AQAAAFWXsWgg0I67GFFQ7nc8sKHV4kyfhtdCIcfPlbwcbq5yPVwD3Xqo7NUZEG6qgihoYndq6qRqpttz9AwwbkMbDy1JWfZh5RLjTKkNWPcXqAY3WJm2BmGiC1q0dg0yaXwIh8PIxZmGAEHZUR3wwVsIpbFo0bsc1_H68g4dgDgM3

Шило

Сега сърбите ли ѝ са виновни?

Господарят като пръдне - слугите се насират.

На Сащ им пратиха балони, на Китай балони, на Франция балони, на Румъния балони, а на Раша Байрактар!

Шило

Нема вече Байрактари. Приключиха преди 7-8 месеца

САЩ даде старт...И НАТО-вците се борят с ИЗВЪНЗЕМНИ...

И те да не видят нещо от господарите.

Параноя под егидата на НАТО- САЩ. Създават напрежение, идиотите!!!

Балона не става разузнаване пуснеш го над Вашингтън той улетел у Кишинев

Шило

След като са обикаляли, като гламави, поне един час в небето, дежурният е обещал да си изчисти лещите на бинокъла, с който е контролирал въздушното пространство. Оказало се, че птиче му е цвъкнало по обектива.

Дори да има такива НЛОта, човешките железни птици са безпомощни. Онези се движат със скорост 3пъти скоростта на светлината. Веднъж се возих на едно, през джама всичко размазано.

Не мога да се спра да се смея, заболя ме корема от смях даже! Ако се движиш с 3 пъти скоростта на светлината не само през прозореца ще ти е размазано!

Дедо Байгъне, дедо Байгъне, и теб и Джилито кон да ви опъне.

Джилито ше я пуснем на Бабоебеца, ше я отнесе като дизел цинкова кофа...

Ние също имаме 12 запазени Миг -21 , 8 бойни и 4 учебно- бойни консервирани в резерв. Могат да се активират при нужда. Това е самолет лесен за поддръжка и за дежурство става. Евтин е и за летене, 1 час във въздуха с него е с ниска цена. Ако не сме ги харизали вече на укрите де....

А това може да да Руски секретни машинки !!!! Може тези системи на НАТО да са остарели !!! Кой казва че НАТО е неуязвим ??? Никой не си вади козовете !!! Всички имат секретни неща който незнаен !!!

Най-вероятно така ще да е. Горд ли си, орка?

Шило

Ба си...Децата си направили рожден ден, пуснали балоните накрая и виж, кво стана!

това от тасс ли ти го спуснаха ????

Шило

Това става ясно и е единствено възможното, ако въобще нещо са засекли.

Удрии Вова. Удрии таз пастмина. С голямата коса урдиии

Извънземните вече ги хвана шубе. Бегат бързо. НАТО не прощава. Не е като едно време в СССР да си кацнеш на червения площад и никой да не те забележи, щото всички са кьор кьотук пияни.

Шило

Е, то на едни, трезви, направо им гръмнаха два небостъргача, че и един се заби в Пентагона, ама нейсе.

ахахаха като няма какво да кажеш - ама вие биете негрите ахахаха аматьорче

Шило

Професионалисте, то се вижда- 21-ви век, натовска страна не може да намери това, което се вижда на радара, преди това разни дронове и леки самолети прелетяха над половината нато...А оная Чесна, дори е била съпровождана с ескорт, ама явно не ти се иска да го признаеш?

някой се е постарал и е платил да нацвъка балони из атмосферата на глобуса. Кой и защо? Балоните инак са идеални за масово следене - литкат си без гориво и ако изчислиш теченията, могат да снимат месеци без презареждане. Дали могат и да ги навигират?

Сега милиарди да полетят към Америка за ново въоръжение,за да се борим с нло.

Че колко му е? Хиляди години хората са давали най-харните си девици да ги хвърли жреца във вулкана, за да ги пази от нам какво си. А той дали там ги е хвърлял или друго е праивл, не знаем. Та колко му е да видим ренесанс на подобни отношения? Те са дълбоко вкоренени в човешката психика!

айде следващия път под предлог че гониме балончита - една две ракетки в гъза на Путя и да се почваме :)

Шило

Няма да доФърчат дотам.

ти па си казал :)

Филмът Междузведни войни не е фантастика. А е за реални събития. Самия филм казва,че са се случили преди много години. Извънземните са внушили на сценариста какво да пише,за да ни подгови ... за срещата. Това, драги са галактически сонди. Те са предали сигналите,че огромната рядкост-планета с вода и кислород е открита, обикатавана от примитивни същества. Целия галактически флот, с Вейдър като се изтърси тук, дали тогава ще повярвате? Спомняте ли си и романа Пътеводител на галактическия стопаджия. Един ден внезапно се появяват обекти, и се дава съол„бщение,че ще се строи галактическа магистрала пре орбитата на земята...

ДОказано е, че вода (лед) има и на МАРС и други планети. Кислорода може да се произвежда - особено ако си дораснал до междугалактически пътувания. Ние също можем да посеем атмосфера и зеленина на Марс, само че ще са нужни 2-3 000 годинки.. А "Междузвездни войни" е левичарска продукция на тема войната във Виетнам!

Значи Румъния използва стотина древни 3то поколение Миг-21 за защита на небето си!!!??? ПП ДБ и ГЕРБ...обаче и други боклуци работещи за САЩ... ...Пенсионират насила напълно читави и работещи самолети 4-то поколение ... Миг-29 и изтребители бомбандировачи СУ-25 !!! Не се съмнявайте че всички държавни изменници работили Срещу България и За САЩ ще бъдат жестоко наказани!

хаха рашка пляка квичи..... топ :)

Абе незнам за тези, ама два холандски Ф35 са прихванали днес 3 руски самальота над Полша и са ги натирили обратно в Кьонигсберг. Смилили са се над тях да не ги свалят, защото им е за първи път.

Шило

Леле, бива да послъгваш, бива, ама това, географията за нищо я нямаш. А и поляците, нямат ли фърчила?

Два нидерландски изтребителя F-35 са прехванали формация от три руски военни самолета близо до въздушното пространство на Полша и са ги ескортирали обратно в Калининград. Инцидентът е потвърден от нидерландското министерство на отбраната в изявление тази нощ.

Шило

Близо, близо, колко близо до границата? Летели са и са гледали, кво ще правят руснаците. Ония са им проверили реакциите, видели са, каквото им трябва и са се прибрали.

Ясно, решили са да си демонстрират както стандартните процедури, така и техическите възожности, Абе оставете нещо на фантазията! Не си показвайте цялта информация колчем ви покажат 1 пръст! Дронове нямате ли си? Да похвърчат около балона, да го изследват, да го снимат и пр.

Е напълнило памперса