Цацаров надви Горанов с 12:0 за бюджета на съдебната власт

Единодушно с 12:0 гласа КС уважи искането на главния прокурор Сотир Цацаров и обяви за противоконституционно спирането субсидията на съдебната власт.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров надви Горанов с 12:0 за бюджета на съдебната власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да вземе още почивни бази и да назначи още приближени служители, ако може всички свои близки и за сметка на бюджета да ги храни на държавната ясла. Нека каже откакто е назначен за главен прокурор колко хора е назначил и продължава в същия дух. Да му е честит бюджета.

Няма данни за престъпление.

КС е тумор, който спъва всеки опит да се направи нещо смислено и полезно за обществото. Мафията винаги може да разчита на тази комунистическа измет.

Така, така, давайте им още парички, колкото си плануват бюджета да е длъжен да дава. А иначе каква работа са свършили кога се отчитат ? Който е ходил дори в агения по вписвания не става въпрос за дела, ще ви каже как работят структурите на "съдебната власт" :-)

КС, ВСС и сие - МАФИЯ, и то купулата...

Те самите в партиите не се понасят,в коалицията,в правителството-пък ще оправят България.Некадърници.

глупости, всички са в комбина, дразгите са театър за такива, като теб

Правителството е пътник.Борисов доказа,че е най-некадърният премиер в новата история на България! РБ,ПФ,АБВ,БДЦ никога вече няма да видят власт... Много хора около мен ще гласуват за АТАКА.Така,че ще има сериозни изненади на предсрочните парламентарни избори през 2016 г. Казах...

няма да гласува за АТАКА. Не се коси

С ДПС в комбина е готино а? Дават ви парички, ходите на плажчета в Куба. Да ама умре гламавия

И това, ако не е наглост - те му искат оставката, той иска още пари!

Какво ще кажете за куция кон-Ицето Хахавия... Как може да ни управляват Костов и Кунева?До там ли се докарахме??? Платени протести! Явно Прокопа и Бориславова са развързали кесиите. Това е шпицкомандата на соросоидите,които реваха преди време.но скоро ще си намерят майстора в наше лице-АТАКА! МНОГО СМЕ И НАБРАЛИ ОЩЕ ОТ 2013 г.-когато хвърляха камъни и бутилки пред клуба ни.

Реформа в съдебната система ще има. Сега специалисти от всички партии монтират вратичките, за да могат да се измъкват през тях.

Hе можах да разбера, какво означава изречението което прочетох: Aко, не може съдебната власт да събира пари от такси и "други източници"???.... други източници??? Kои ли са??? Kакви ли са тези източници??!!;)) Tе фирма ли са?? Kолектори ли са?? Kато събират, плащат ли данъци?? Kакво продават, че да събират пари от "други източници"?? Aбе, много ми е трудно,....нещо не схващам?! ;)))

Още едно доказателство,че мафията,си е мафия!

500 милиона лева за да може гнилия ни и долен съд да продължи охолния си начин на живот. Средни заплати от по 5 бона, бонусчета и рушвети - а на среща какво, детеубиец с 4 годишна присъда и да не изброявам другите примери. Добре дошли в Абсурдистан.

И как точно стана надвиването? В тежкия спор на масата в състезанието за изяждане на пържолите на време?

Ето го професора на темата ям все и вся, току- що издал третото издание на двойната си гушка!

Да ви се.ра на главите прокурорски и съдийски. Когато почнете да работите като колегите си в Германия или поне като тези в Румъния, тогава имате право да си гласувате увеличения на заплатите, мамка ви престъпническа!

аман от посерковци като тебе дето само ядат и без да разбират нещо насират всичко и всички.

Съдебната власт не си дава субсидията, парламента не си дава субсидията за политическите партии. А ние шараните чакаме Годо

Цацата и Пеевски са си лика прилика. Охранени шопари със загладен косъм.

И Боко е излязъл от същия калъп.

Хубава гуша е отпрал откакто е главен прокурор.... по нищо почти не се различава от Пеевски....

не се става главен прокурор на вода и хляб...

В УСА ВС е от девет съдии, които разглеждат административни, граждански, наказателни и конституционни дела... В БГ има три съда от всша инстанция - КС, ВАС и ВКС с над сто съдии. При положение, че населението на УСА е около 40 по-голямо от това на БГ и икономиката и е около 280 пъти по-голяма.... Нашите така наречени върховни и конституционни съдии са 10 пъти повече. Какво безумие... Раздута администрация... държавата хранилка трябва да издържа толкова много търтеи. Така се отглеждат паразити.... Ужас!!!!

Ще плащате и хоро ще играете!

А, 240 депутата? 40 щяха да вършат повече работа

Ако бяха само те-паметник да им издигнем.Хак да ни е!А вие се жалвайте за гърците......

Значи когато съдът не получава пари от държавата, той е зависим. А когато получава, значи е независим. Бих искал да попитам дали конституционните съдии са зависими от Мама, или получават пари от нея? Все пак Пеевски е беден и няма как да им дава.

вие мижа да си искате индексация, НО НИЕ ИСКАМЕ РЕЗУЛТАТИ!!! БГ СЪД=КОРУПЦИЯ!!!

Познаватели този от снимката. АНОНИМНОСТА Ви Е ГАРАНТИРАНА в Перник

КС тези долни смешници. 12 ли са, 15 ли са съдиите гледат около 10 дела на година и получават заплати за това... така се угояват животни, които се отглеждат за месо и не произвеждат нищо... Докога ще търпим тези долни търтеи да мързелуват и паразитират на нашия гръб...

Род чифтокопитни, и двамата от "великата" масонска ложа на БГ-то!

КС и той ли е на тази хранилка - независимия бюджет за съдебната власт? Ако е така, конституционно ли е сам да си определя бюджета?

Цацата, устата като на пиряня, както я отвори, или, пази Боже, да не те копне, нема отърване! Бабички за: Нова "Демокрация"със Гръцките пенции

БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕ, В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ СТОЯТ ОСНОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ. КРИМИНАЛНИЯТ ПРЕХОД, БЕЗНАКАЗАНОСТТА, КОРУПЦИЯТА, ИЗПЪЛНЯВАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ ОТ МАГИСТРАТИТЕ ПРЕДИЗВИКАХА НАЙ- ТЕЖКАТА КРИЗА В СЪВРЕМЕННАТА НИ ИСТОРИЯ. В ЕДНО ОБЩЕСТВО НЯМА ЛИ ЗДРАВЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА НИЩО.

Будни сме и сме на контрапротест, ние сме си доволни, съдебната система работи прекрасно, съдиите ни са най-честните и почетни хора на планетата, дааа, да, ако не вярвате, слушайте ги какво говорят и ще им повярвате, те винаги казват истината, щом са го казали по телевизора, значи е истина, дааа, така е. Нищо не разбирате, вие, будни сме, в будна кома протестираме срещу протестите, винаги ще протестираме срещу всички протести, будно и в кома, като зомбита.

като си толкова запознат кажи поименно магистрат, който да е изпълнил политическа поръчка! Много Ви знаят устите!

"Този юнак е роден за главен прокурор. Излови всички бандити в Повдив". Това заяви Цветанов, когато доведе Сотир от Филибето и го настани в мекото кресло.

взе че излови и самият него! Но го оправдаха, разбира се!Какво като е разпънал чадър над един мафоит-мафиотите и те са хора,нали?

Наглеци, дано се намерят някои наемници...

Ей затова няма да си подам Уставката. Ще има супсидия качествена. Кой е като мен, нищо не работя , а парички БОЛ

Тия мъдии са супер лакоми задници - колкото и да им даваш, все не им стига. За пет пари не са свършили работа, но получават пари все едно, че работят 24 часа в денонощието.

Най-голямата Хидра в тази държава е "Независимата Съдебна Власт" ,самопровъзгласилата се Власт, Власт ... нищо не вършат години на ред и лапат заплати , бонуси, премиални, коледни , че и подкупи. подпухнати са от пари - справка смнимката...

че един закон не може да се променя. Така че променете закона за съдебната власт, ограничете им финансите, вземете им 20-те заплати при пенсиониране, вземете им 2000-те лева за дрехи, заплатите им не са малки, могат и сами да се обличат, някои хора живеят цяла година с 2000 лева, че и по-малко. Вземете им другите привилегии, направете им контрол, направете им периодично оценяване. А не както е сега талибанът-некадърник със спрени права да е министър на правосъдието и да "прави" "реформа". Как ще стане това, как я смятате вие тази работа, като гласувате за такива кретени?

А "талибана- некадърник" на снимката, дето взема в пъти повече от цитирания от теб талибан, дали си заслужава парите?!

Тогава с тази "богата практика" на КС какво правим ако ВСС си гласува бюджет 10 млрд. за съдебната система? Ей така - за спорта. Те още малко ще почнат да ни взимат данък "съдебна система"...

В ПРЕВОД:СЪДИИТЕ ПИТАТ СЕБЕ СИ ДАЛИ ДА ИМ СЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ. ТОВА Е КАТО ГРЪЦКИЯ РЕФЕРЕНДУМ: ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ СЕ НАМАЛЯТ ВЪЗНГРАЖДЕНИЯТА, СЛЕДВА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ОТГОВОР "НЕ". ОТ ТОВА ПО ЕСТЕСТВЕНО НЯМА! ХА. ХА ..ХА..

Ех,то и Ципрас надви горанов със100:0.Няма такава държава като булгаристан.

Като не се съмнявам в честноста на тези 12 съдии от КС, за да не се съмнява и останалата част от народа им предлагам - Да си обявят доходите от заплати за последните 10 години, и придобитите от тях активи и на свързаните с тях лица.

Ама на много хубаво местенце те уредиха, а Цапцарапов?!

500 милиона лева данъкоплатски пари, за да "може Темида да функционира"!!! Само че, според 95 % от данъкоплатците, Темида не функционира в полза на обществото! Тогава за каква точно функционалност иде реч, господа магистрати?!

тези крадци и мошеници от ВСС и съдебната система като цяло нямат насищане...

Това е абсурдно, все едно имаме референдум да получаваме ли по големи заплати. Цял свят вижда, че не работят ефективно меко казано, но като гърците не приемат затягане на коланите.

Не бюджет а народен съд и гилотина трябва за съдиите.

Прокуратурата има да изпълнява поръчки на Делян Пеевски, и затова трябват още пари, с които да бъдат обезпечавани всички инстанции по веригата.

да не е е..л жена ти, та имаш такива комплекси от него? Или за това ти плащат - като говориш за Пеевски хората да забравят за по-големите престъпници Цецо, Тиквата, Плевела и т.н.?

Е как няма да го уважат? Нали се касае за благини на хората от системата - на магистратите. Според Закона за съдебвата власт, било задължително да им се актуализират заплатите... Ми то е ясно, че така ще се напише закона, ама не е ясно защо се изисква спазването само на законите, които им носят ползи, а не всички останали? Например, какво ще каже Цацаров за масовото незнание и неприлагане от страна на магистратите на действащите процесуалноправни норми?

Ааа, някой да е изненадан?!;о) Щом е за пари винаги са единодушно "за". Щом е за работа и реформи- не ги търси никакви!