Порожанов: Актуализацията на бюджета е експертна прогноза

Проектът за актуализация на бюджета за тази година е експертна прогноза, която ще се оцени от следващия кабинет и парламент.

Обратно в новината

Коментари - Порожанов: Актуализацията на бюджета е експертна прогноза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГАДОВЕТЕ ВСЕ НЯКОГА СЕ НАКАЗВАТ, ДАЖЕ САМО ОТ ПРИРОДАТА..

Бивши и настоящи управляващи Р.България, молете ГОСПОД БОГ, НАРОДА, да не ми предостави власт!!!

Престъпното, крадливо управление на БСП, ДПС и Атака, които крадха, крагоха и сега обикновенния човек трябва да плаща тези кражби. Крайно време е лрадците да бъдат изправени пред открит процес и съдени и оплюти от хората. ЦЖацаров, защо криеш истинските крадци? Къде са Местан и Доган, къде са Станишев и неговата Моника, къде е Сидеров - кога ще бъде осъден? Шайка разбойници..

И накрая на българина ще му стане ясно , че властта вече е завзета от Държавна Организирана Престъпна Група , начело с Борисов /сега се самопоставил в сянка - любимия му мафиотски маниер/ , кръга "Капитал" , някои от старите Вис -аджии , "Котараците" и няколко по-малки , мутренски организации , копнеещи за признание от Боса Борисов!Но , докато народа се усети , тия ще му изпият кръвчицата !Във въздуха мирише на БУНТ!!!

Писна ми да ми обесневате за кризи и нема пари, и нема бедеще.... Ми уволнетесебе!? Аре 1 година без бюджет и без държава. Кат работите само на загуба и на заеми - удри, махай, убивай. БЕЗПОЛЕЗНА СГАН! Къш бе! Аз веште харчево нема е ги плащам. И невислушамглупостите защо е зле. наврете се у кучи...

Парламентът на Унгария прие закон задължаващ банките да изплатят компенсации в размер на 3.2 млрд. евро на потребителите на заеми, пострадали от минало повишаване на лихвите по заемите, което беше осъдено като нечестно от властите, предаде AP. Законопроектът беше подкрепен от 167 депутати в 199-местния парламент. А нашичките негодници ще ни натресат заем от 4,5 млрд, зада си покрият далаверите.

След комунистите винаги настъпва криза!Нормално е и не е изненада!

Тази експертна прогноза от експерта Борисов ли е или още по-лошо от прозрението му от екскурзията при брато. "Абе кучи син, ама наш"

Порожанов: Актуализацията на бюджета е експертна прогноза То като няма пари , и прогнозата е нещо.