Военният министър: Бюджетът на МО е ”продънен”

Бюджетът на Министерство на отбраната е "продънен", лошо управляван и фактически не отговаря на реалните нужди на българската армия.

Обратно в новината

Коментари - Военният министър: Бюджетът на МО е ”продънен” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

60% ot voennite sega sa pensioneri,kraino vreme e da si hodqt,za da ima rabota za mladite,nqma nezamenimi hora.

Младенов, внимавай с изразите и спазвай устава. Правилната дума е дупка.

Бюджета издънен... Бих казала само: Продължавай все така Бойко! Изкарай им до край кирливите ризи! Ха-ха - навъртени км. от предишното правителство над 6 млн.км. или 480 обиколки на Екватора!!! И то с парите на народа....А къде са парите за ВВС?! Няма ги....И какви са тези 20 раб.заплати за пенсиониране на военни?! И аз искам!!!! С какво повече сте допринесли от нас?! Пък и на всичкото отгоре и ведомствени жилища!Нещо наистина много ви хвана шубето комунисти смотани!!! А и къде го дават да пазарувата на вересия в големите хипермаркети без да си плащате....Къде са парите от социалните ви дейности?! Или взехте парите за почивки от хората, а няма с какво да си платите дълговете. Още 50 % трябва съкращение на администрацията в армията!!!

Да бяха преброили до десет преди да започнат да плачат?

Проверете кетъринга в армията и колко генерали се облажиха а продуктите им са за боклука но се ядад в армията. Проверете всички почивни станции все недостигат картите а в станции те има много стаи, които са свободни и се пазят само за генералските семейства и техните приятели които не работят в МО а за редника никога няма карти за почивните станции

AQma vie kakvo ste ochakvali sled komunistichesko upravlenie? Vsichko da cufti i vurzva li? Ia se hvashtaite na rabota kato Kostov na vremeto i opraviaite poraziite na kradlivite komunisti.

То цялото МО, доколкото го има, е продънено, та за един бюджет ли ще правим сега въпрос?!......

То цялото МО, доколкото го има, е продънено, та за един бюджет ли ще правим сега въпрос?!......

Оди си на село дърто!!!

Първо се върни в първи клас и се научи да пишеш грамотно, а след това коментирай има ли нужда от институция наречена АРМИЯ. И като си толкова против АРМИЯТА посочи поне една държава в световен мащаб която няма АРМИЯ

много си приличат новите министри припяват в хор оплакванията си

Nali shqahme da kupuvame novi iztrebiteli do kraqa na 2010? Mai sega neshto she se razmine

Едно време жените са търсили офицери за да се оженят за тях, защото това е било символ на мъжество. Сега офицерите кви са? Комплексирани отрепки дето се чудят кво да краднат че да преживеят. Подбора на кадри в армията е много лош. Критериите са страшно занижени.

Толкова много пари могат да се спестят от армията. Например щата може да се съкрати наполовина. В поделението в което служих на времето ШЗО - Плевен можеше да се съкратят около 80% от полковниците и майорите и нищо нямаше да се промени. Те просто по цял ден бездействаха. Бяха се ояли толкова много че неможеха да избягат 10 метра. Ако трябва да отидат на бойното поле им давам 5 секунди живот.

Ами като е финансова криза да спестят малко парици и от бюджета на армията. Навсякъде орязват средствата. ДА ИМ МАХНАТ КВАРТИРНИТЕ И ПАРИТЕ ЗА ОБЛЕКЛО НА ВОЕННИТЕ! Тва никъде го няма! Аз като не работя в родния ми град кой ми плаща квартирата? Аз си я плащам! И те могат да си поемат разходите!

Проверете сделката с Кугарите!!!!!!!!

Сега като не ходят в казармата кво прават??? Стават педераси! Едно време като влезеш в казармата след 2г. излизаш мъж! А сега кво не ходат войници и лапат пишки! Егати мъжете. Те затова жените търсят ей такива дърти като мен щото няма кой да ги задоволява. То мъже не останаха вече!

Не забравайте ,че Н. Младенов е СДСарска издърнка, а в техните редици са най -печените мошенници...

ПРЕД ДУМАТА ГРАЖДАНИН,ТИ ТРЯБВА ДА ПОСТАВИШ ОЩЕ МУХЛЬО ,А МОЖЕ И СЛЕД ДУМАТА ГРАЖДАНИН ,ВСЕ ЕДНО Е -ОТВА ТИ.НО ТИ ПО-СКОРО СИ САМО МУХЛЬО.НЕ МОЖЕШ ДА РАЗСЪЖДАВАШ ТАКА МУХЛЬО ТИ КАДЕ ЖИВЕЕШ ? НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СТАВА В ТАЗИ СТРАНА КОГАТИ СЕРГО БЕ НА ВЛАСТ-КРАЖБИ,КРАЖБИ И ПАК КРАЖБИ,И... ЗАНАЕШ ЛИ МУХЛЬО ГРАЖДАНИН,ТОВА СТАВА ЗАЩОТО ИМА МНОГО МУХЛЬОВЦИ КАТО ТЕБ.

И на мен на това ми мирише. Сделката със самолетите се размириса, чета и за някакви хеликоптери пак купени за нищо. Ама да видим де и тук доста обещания се дадоха...

именно от Ники започва света....именно от него ще започне истинската армия, с читав бюджет, без кражби и т.н. Браво Ники, браво Младенов.

В армията е голям купон. Не трябваше да махат казармата. Една година курви, дрога и алкохол до безсъзнание :)))

e sled 1-2 meseca pokrai pushilkata shte sa si pribrali parichkite za 4-ri godini ....

всички министри повтарят едно и също.сигурно са инструктирани така.да не мислят със собствените си глави ,а да повтарят като папагали думите на някой си.много скоро ще ги видим и тях

Mladok izglezhda na snimkata shefa na MO, ama na koi mu puka kato ima dupki v budgeta.

Армията трябва да се закрие. Това е най наглото перо в разходите. За едно ако е на първо място по разходи. Здравеопазване и обрасование са далеч назад. Ние във война ли сме че армията да е първа по разходи. Войната е срещу българския гражданин и целта е да бъде болен и необрасован. Долу армията .

не те искаме! искаме си стария министър! той разбираше проблемите на армията,а ти и казарма не си карал.тук ГЕРБ мнго се изложиха.

Не само на МО е продънен бюджета.Продънена е цялятя държава.Затова или ги хващайте за гушата досегашните кожодери да отговарят за золумите си, като заплащат от собствените си джобове направените злини или се хващайте Вие на работа да компенсирате недостига, или се омитайте от управлението, щом неможете да се справите.Стига сте се оправдавали.

То и без това армията ни е полуненужна. Тоя сега агент на Мусат ще подпише маса сделки с Израел и данакъплатците ни ще ги плащат.

там яко са крали, най-вероятно пак ще крадат...

Толерантен съм към новия кабинет, но не мога да не се усмихна на този младеж, сменил няколко партии и неслужил един ден-а сега министър на отбраната. За Гинес!!! Дядо ми, който е изкарал трите войни в началото на миналия век и едва оцелял от тежко раняване, сегурно се подсмихва от отвъдното...За протокола-служил съм 19 месеца.

Голямо мрънкане настана. Всички министри се изредиха.

Ще се оправдавате още 1-2 месеца и след това..

Много рано отваряте първият плик!?!?! Това май ще ви изяде главата!?!? Много рано ще дойде времето за вторият плик?!?!? Ще се оправдавате още 1-2 месеца и след това, каквото и да правите, ще ви се лъснат некомпетентните задници?!?!

защо не качвате коментарите

Не само курви и педерасти имаше :)))

Единственното умно нещо, което се случи с армията беше, че премахнаха наборната военна служба. Това да караш 18-годишни тиинейджъри насила да ходят войници беше такава безумна простотия, че незнам кой глупак я е измислил. И не знам ква полза имаше от войници като мен например. Аз постоянно се скътавах. За една година казарма не съм дал нито един караул. Винаги намирах начин да се направя на болен или хващах някой и друг полковник дето е познат на някой роднина да ме отърве. Много се радвам че сина ми няма да ходи в казармата. Защото там всички влизат различно умни, но илзизат еднакво тъпи :) Иначе технически сме толкова изостанали, че сигурно скоро и албанците ще ни подминат. С тия камиони Зил Прага и разни гаубици от втората сетовна война нищо не можем да направим.