БСП и ”Атака” бойкотираха бюджетната комисия

Депутатите от БСП и "Атака" напуснаха заседанието на бюджетната комисия в парламента. От левицата определиха обсъждането като атентат срещу България.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ”Атака” бойкотираха бюджетната комисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунист борец за демокрация

Да си спамним Орешарски колко заем искаше да изтегли и какви митинги имаше. Борисов изтегли много по голям заем без митинги и смята да изтегли още заеми през 2016г и няма митинг. Ясно е кой инициатира митингите - ГЕРБ

Герб въвеждат т.е. въведоха фашистки режим в България. Историята се повтаря. Отново ще има НАРОДЕН СЪД за фашистите и националните предатели. Казах!

Този керпеден на снимката защо сте ни го сложили? Още помним как го изгониха с камъни от властта.

Четох че финансовия министър- Горанов искал да има с 2,5 милиарда лева(буфер) в повече бюджетни пари, ако се случи нещо ИЗВЪНРЕДНО !!! Сегашните министри , да не би да са решили да си приберат в джобовете и да си разделят ??? Цял свят видя какво стана в Гърция- натрупали са огромни заеми, които не могат да връщат и са пред ФАЛИТ, без значение каква е била лихвата по тях...... Ако някой иска да прибере ( открадне ) 2,5 милиарда лева, направо да си подава ОСТАВКАТА. А ако иска да ги дава за омразните Мюсюлмански Пришълци, направо е за РАЗСТРЕЛ.

От кога некадърникът Гечев, започна да разбира от бюджет?! Забрави ли, какви ги беше забъркал, този тутманик?

ВРЕМЕ Е КОМУНОИДИОТИТЕ И ЮРУШИТЕ ДА СВИКВАТ ДА НЕ УЧАСТВАТ, ЗАЩОТО В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ,ГАРАНЦИЯ СА АУТ, ХЕЛЕ ПЪК ЮРУШ, ТЕ ЩЕ СА ПРИ ХАСАНЧО У ПАНДЕЛАТА!!!

този "бюджет" сигурно е правен от цекоушевата тъща с цел да узакони зетьовата си сметка хахаха

гумен гечев и ХИПЕРР инфлацията помните ли ТРИТЕ НУЛИ, които махнаха

Погледнете модела! ГЕРБ предлагат модел за харчене на едни пари с поемане на дългове. Бюджетът е баланс на приходи и разходи просто казано. Какво е адекватното поведение? БСП и Атака чрез своите специалисти да изведат аргументирана критика за разходите и приходите в бюджета във всяка негова част. Да виждате това? Какво не е нормалното? Да си замълчат и да кажат важно: "Уааааа, грабеж! Уааа, Бойко оот!" Бойкотът е мълчание, а то е необходимо за прокарване на онези спорни и погрешни положения за разходи, с които властта би се срамувала, ако се оповестят. Питам имаме ли един отбор властници и политическа класа, която облизва ръцете на онези, които дават едни пари за подлото 'и съществуване? Ако някой ми каже кой не участва и не лиже мазните ръчички, които разпределят баницата ще благодаря?

Аве соросе, 16 млрд. заем Гечев ли ги взе? 10 млрд. резерви Гечев ли ги опраска?

"ДАНС потвърдила руския произход на кибератаките в изборния ден"

АБЕ ДРУГАРИ, КАКВО ИМ СТАВА НА ТЕЗИ ОТ БСП-то?. СЪВСЕМ ИЗПЕРКАХА! ХАЙДЕ ДА Я ЗАКРИВАТ ТАЗИ ПАРТИЯ, ЧЕ ВЕЧЕ КАТО ЧУЯ ЗА ТЯХ...... НЕ МИ Е УДОБНО ДА КАЖА КАКВО МИ СТАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това намазано "професорче",вместо,да е на сянка-раздава акъл на... тъпаците!

Гечев им бръкна с боксова ръкавица в гз, показа че ни управлява диктатура в кожата на демокрация, смятаща бюджета на държавата за лична собственост

КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ЕДНА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПИРОВКА В СРАНАТА НИ. ТЕ ДВА ПЪТИ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ФИНАНСОВА КАТАСТРОФА. ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ И ЧАК ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ ПО ПЪТЯ НА ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА.

какви комунисти, какви пет лева, сега сме демократична държава, членка на НАТО и ЕС, а там комунисти не приемат

Не си уточнил за кои комунисти иде реч!!! За онези от БСП или за тези от ГЕРБ??? Големите букви не значат нищо!!

Какво сладко некадърно прасенце си ми ти.

Гечев, ние не сме баламурници. Не си мисли, че сме те забравили.

Да се чуди човек кой го е избрал този плъх в парламата! Сложил тая червена вратовръзка като че не го знаем какъв е!

Е ми аз съм го избирал и съм доволен - точен изказ, аргументация и обективност във всички диалози и сблъсаци с опонентите. Ако всички от опозицията бяха като него, нещата щяха да са съвсем други.

...Това, което става тук, е атентат срещу демокрацията в България - без материали започва обсъждане на бюджет... --- откога в бг-то има демокрация... тука си е дуктатура от време оно... и разбоиници навсиякиде... ---

Пълен цирк е, че Гечев все още присъства в политиката - вместо да се скрие в някаква къща в Алабама и да си смени името.

Бюджета незнам дали е цирк,ама ти Гечев в колко циркове си бил?Що не си идеш в Сеславци заедно с Емануела.

Чудя се на търпението на Върховната касационна прокуратура. Срещу този измислен министър Христо Иванов има толкова много данни. Той подготвя документи за архитект - негов приятел, да вземе пари за военното НДК. Проект, за който вече са взети пари (380 000 лв.). Има документи, Христо Иванов плаче за едно разследване. Той се превръща в острие на задкулисна атака срещу съдебната власт

деер

А, за инфлацията на Виденов - 3000 лв за долар си е била чиста измама и трябвало политиците да го кажат това. Гледайте филмите и интервютата на геройте на 1997 - те самите си признават. 25 години затриват България, честито ви новоосманлий!

За инфлацията при Виденов питай Костов и неговите ортаци - монтерейчетата, Добрев и Първанов. Може да попиташ и американското посолство, МВФ, както и олигарсите от Топенерджи. При такава компания и Виденов и Гечев бяха обречени.

Беше,дезинфоматоре-беше!

Абе вие коментиращи, малоумници ли сте , че то и на неграмотните им стана ясно че тези управляващи правят каквото си решат защото знаят че няма да отговарят за безобразията които вършат , а малоумници като вас дори ги и подкрепят без да мислят че нямат два лева в джоба си а и няма надежда това да се промени.

А от къде знаят, че няма да отговарят за безобразията си?

Генчев последния път фалира само една банка. Дайте му, да фалира всички. Има опит момчето, не е вчерашно.:)

портрета на Волен Сидеров ще виси редом до портретите на Васил Левски Георги Сава Раковски и Христо Ботев. Бог с нас.

Румен Гечев - инжeнера на хиперинфлацията при Жан Виденов!

деер

Ок, може и така да е..Но, ако не си взимахме от резервите и после заемите - дали щеше да издържи борда? Тук не твърдя, че не ни управляват подобни отрочета от паразитите на БКП. Защо никой не иска комисиите да се предават в реално време в интернет, за да видим нашите 240 проститутки на мафията какви ги вършат на закрито??????

Аз съм експерт по Хиперинфлаааааааааааааааация.

Гечев е жив паметник на номенклатурата от соца! Отвратителна гледка.

От отявления специалист по хиперинфлация Румен Гечев НЕ искам СЪВЕТИ!!!

Вие на това демокрация ли викате? Аз като го гледам миприлича на състезание кой повече да открадне и заграби.

Петър Чобанов - министърът на Оглушарски и Румен Гечев - министърът на Виденов?!?????? АЛОООООООООО, ВИЕ СТЕ ЗА ОБЕСВАНЕ БРЕ!!!!!!!!!!

Румен Гечев - Министъра на икономическото развитие на Жан Виденов. Какво повече да кажеш за този?! Чобанов - виден Експерт на Главния Експерт Орешарски, който от БСП отиде в ДПС. И за капак - вярната на Партията Атака ;)

Става дума за бюджета,а вие кадрови справки вадите.Дежурната простотия. По какво се различавате от НКВД?

неква си комисия, тях ги интересува шлема... те са конструктивна опозиция, която не пропуща обилния обяд.

макроикономиста на виденов,довел страната ни до 600%инфлация и 3000лв/$,трябваше да бъде уволнен от института където преподава на студентите,и да бъде съден за щетите нанесени на страната,от въпиющата му некомпетентност.а този се изявява по студия,и дава акъл на същата тематика.тези наистина не разбират нито от добро,нито от лошо-комунисти!!!

Ти явно си голям познавач. Дали си наясно че е трудно да се опъваш на американските мераци когато те набележат. Дали някой е имал желание да оставят БГ правителство което не следва желанията на сащ

Какви САЩ?! По тяхно настояване ли Виденов направи националната катастрофа?!

хххахахахахахаха хахахахахахаха хххахахахахахаха хахахахахахахахххахахахахахаха хахахахахахахахххахахахахахаха хахахахахахахахххахахахахахаха хахахахахахаха хххахахахахахаха хахахахахахаха това е икономическият министър на ВИДЕНОВ!!!! комунистическата наглост е безгранична

Е и, Това означава че има ценз и е против Ран - Ът, и малко или много е пробългарски министър

Като, вселената!...

Наистина няма таква страна в Европа с Народно събрание пълно с бивши комунисти законно избрани.

Целта на комунистите през последните 26г е да пречат. Те са в положение на снишаване и за тях е крайно неизгодно, страната да тръгне напред, защото това ще означава те да изчезнат. Снишавайки се те крадат, рушат и създават условия, тяхното време да се върне. За да не останат прецакани, все пак си имат едно наум и трупат черни пари, за бели дни.:)

Ти явно не знаеш какво е комунизма. Истинските комунисти бяха патриоти и идеалисти и бяха предадени от горбачов, който от своя страна по глупост продаде и родината си за жъти стотинки. Тези които визираш не са комунисти а кариеристи и егоисти, нямащи нищо общо с комунистите и идеите.

Тия са най - вредните.