Георгиева: ЕС трябва да разпределя по-добре парите си

Потребностите от финансиране нарастват, а бюджетът на ЕС вече е по-малък. Всяко евро трябва да се разпределя максимално добре.

Обратно в новината

Коментари - Георгиева: ЕС трябва да разпределя по-добре парите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сталинке, алкохола не прощава на никого!

Кристалинке,защо ми се струва,че говориш врели некипели,с клишета-като един типичен политик.Въобще не те интерисува състоянието на сънародниците ти,а твоето блогосъстояние и да се харесаш на брюкселската клика колкото се може по-дълго да се окопаеш там,където са парите!!!!

Понеже отвори дума за Втората световна война, знае ли охранената леля какво е Петата колона? Да прочете и да разбере кои и какви са те. Сега вече имаме не колона, а цяла армия от ислямски бойци, благодарение на нея и колегите и.

Много злоупотребява с алкохола Сталинка , смачкана ми се вижда !

Щом бюджетът ви намалява, значи или приходите са ви по-малко или разходите-повече. Това и децата го знаят, ма лельо! И вместо да разтягате локуми , да измисляте тъпи забрани и да мерите кривите краставици, докато Европа става на територия, в която разни неидентифицирани субекти прииждат като цунами и си правят каквото искат, се вземете в ръце и затегнете финансовата и всякаква друга дисциплина. Укрепете границите и изхвърлете всички навлеци без документи и визи, съкратете армията от чиновници и всякакви клатику-човци наполовина, орежете разните програми за интеграции, паркове ,алейки и пейки, както и космическите ви заплати, воайяжи и коктейли, наречени за благозвучие работни срещи. И ще видиш как ще ви стига бюджета. И оставете тези палаври за Китай , климата и пр. Ни на Китай можете да направите нещо, ни войните да спрете-тях ги имаще и преди, ни на Слънцето да заповядате да пече по- малко. Почнете от себе си и внесете ред в общия европейски дом, иначе ще ви изметат жителите му заедно с целия боклук, който натворихте.

Торба с лайна!

Така е.Трябват да се отделят повече пари за нови яхти и кокаин.

Кристалина пак говори наизустени глупости. Проблемите с Китай са поради алчноста на западните корпорации (това няма решение, тотален финансов срив рано или късно ще има), проблема с бежанците са ясни на всяко дете, както и решението му (спрете войната и престанете да се месите в суверенитета на държавите), проблема с парите ще става все по-голям, докато не се прекрати подмолното източване на капитали от офшорни фирми, спрете унищожаването на малки и средни фирми... колкото до проблемите с природата, това също го знае всяко дете - спрете промиването на мозъци и свръх потреблението (това също няма как да стане, алчноста не може да бъде спряна, освен от световен катаклизъм, какъвто рано или късно ще има)... ами това е горе долу положението според мен.

Боко, Офшорко, плюс стотина зам.-министри, Серго, Воленчо, Яне, Доган и Раданчо, всите депутати, върховни, конституционни и sipmle съдии и прокурори - всеки, ако вземе у дома по 2 арапчета - ами че за Кристалинка нищо не остана... За Куневица като най евроблюдолизка - 5! Нека си ги интегрират, пък после ще им поверим и циганите! Жалко, че за генералите и полицейските комисари също не остават - ще трябва пак да мързелуват и да не могат да служат на отечеството!

България трябва по малко да краде от горните етажи, и да има затворени по затворите от горните етажи, тогава ще има и по добре разпределяне на парите от ЕС.

Срам нямате ли?! Излапахте парите за безумни проекти в така наречената "западна демократична Европа"! Ограбвахте и лишавахте българите, а сега искате и още да ни вземете, за да го дадете на Германия и нашествениците! Нито ви е демократична, нито ви е западна ...., а само лицемерна и алчна и то за наша сметка!

другарко сталинка, вие лично махнахте ли външната си врата на дома, в който живеете и поканихте ли по твърда квота определена от мене 30-40 "бежанеца" за да ви поправят малце родословното дърво, че като ви гледам, нещо накриво тръгнало... и смеете ли да идете без охрана някъде в българия, която я подлагате на геноцид, чрез насилствено заменяне на населението. 25 години-глад, смърт и депортация, а сега "освежаване" с престъпници, като вас. да, престъпници сте дори по собствените си закони. това е то!

маймуно, нали си беше залегала, лека нощ, та лека нощ, не мигваш докато не си изпълниш плана с минусчетата и изтритите мнения червена номенклатуро!. проклета да си. но ти сиси проклета де. аре чиба!

Предателка и кръвопиица на българите-Бог да те съди до девето коляно!!!

На такива нищо лошо не им се случва. Колкото са по-крадливи и гадни, толова по-добре си живеят. Веднага трябва да се махнем от ЕС, никой не ни е питал дали искаме да сме там. И комисар не ни трябва - нашите комисари са най-големите българофоби. И оня крокодил Кунева е същата злобна гарга.

женицата си дрънка за да оправдае заплатата си от 10-15 хилки в евро

представител на българия, поставен от и служещ на САЩ... Най- върл противник на българския народ, ще ни оправя демографията с "бежанци"-това е КриСталина. Изпитвам истинска, органична омраза към тази личност, враг на Родината ни....

Дано нейните деца и внуци да се оженят/омъжат за най-черните и грозни печки и на най-отвратителните араби. За да и оправят генофонда на тази отвратителна жена. Тогава да я видим! Тъкмо нейните наследници няма да се водят българи и да срамят България.

Е на заплата. Трябва да казва отвреме навреме по нещо. Просто така си приказва. Не и се връзвайте.

другарко сталинке, не ни се обяснявайте а си подавайте оставките там, цялото ек, което е един паразит върху тялото на ес. в европа си има достатъчно мафия, че и вас да ви угояваме!

Ле - ле, то една хубава дума няма за леля Сталинка ! Тъжна смешка е тази изтрещяла стринка!

Само не разбрах как точно ЕС подпомага държавите които приемат бежанци,щото всички пищят,а пари не им се дават,харчат собствените си бюджети или най много някаква мижава сума да подхвърлят!Много добре помним как "помогна" при бедствията в България,със снимки и пози без нищо,точно в най тежкия момент,и вече на третия път след много упреци,донесе малко минерална вода и задължителна снимка с водата!Всички държави в момента изнемогват и на този фон хер Сталинка обявява,че няма пари,обаче да се приемат,щото сме хуманни!

селската пръчка стрина Кристалина да се обаждо по-рядко ще е най-добре

идиотка.Бог да не я забравя като започне да търси отговорност. Разплакаха и разделиха семействата в европа, а сега кой я пуска за пиар. Като ги пускате тия -искате пиар ли да им правите-дира?

Тази особа каквото и да каже, все ми е отврат. Откакто се изцепи по демографския въпрос у нас, съм я отписал. Рядко голям и безроден бок-ук!

броят на изселените лица е надвишил броя на тези, които са били изселени по време на Втората световна война... Само че отнесено на броя на населението което е имала земята, може да се окаже нищожен процент, ако отнесени и възможностите за комуникация и превоз, май тази констатация изглежда смешна.

ЩЕ ВИ КАЖА НЕЩО СМЕШНО:КУЧЕ,КОТКА,КОН,КОЗА,КРАВА КАМИЛА,К...А И КОМУНИСТ НЯМАТ НАСИЩАНЕ!ТАЗИ Е ОТ ТЯХ!!!

Очевидно не е. За Кристалина няма и грам съмнения за корупция. Тя е верен служител на европейските нации и при това много умен. Аз различавам два вида хора, които са били активно по време на комунизма. Едните, защото им е присъщо - бащата на Станишев и самият той, бащите на почти всички от БСП. Другите, защото така или иначе имат качества, но комунизмът е превзел всички позиции, не е оставил латернатива. От няма къде, много често съпроводено със съпротива, тези хора са участвали в обществения и политически живот. Мисля, че такива не носят вина, а комунизма. Защото принуждаваше да живееш живота си в неговите рамки. Това е очевидно. Та от това мога да изброя няколко, които смятам за първия вид: Станишев, Бокова, Маниолова и сие. От вторите мога да избрпоя Борисов (с неговото напълно формално и по-късно естествено напълно неглежирано членство), Георгиева, както и т.нар. "Пръмова", която се била харесала и оженила с момче на родител от ЦК. Тези хора не може да не носят резка в съзнанието си от пошлостта, но са втората категория. Вижда се, че стават за новия свят. Станишев и Бокова си я карат като при комунизма. Станишев получи директна забележка, че реставрира комунизма, а се двиби по корупционни схеми междувременно. За Бокова докладът за ЮНЕСКО покава назначаване на корумпирани, влошаване на финансите, а хора от ЮНЕСКО казват, че е плашещо комбинативна, което означава психопат от по-незабележимите степени на заболяването. Това е релаността. Който н еможе да я различи, си остава тъпак. Способността за рзличаване е основна черта на интелекта. Пимесването в един кюп на различни неща по повърхностен признак - е именно глупостта. А тя води до бедност и... комунизмъм :-)

е пред пълен провал заради нагласвачи като американската гражданка Георгиева.

защо не се погледне в огледалото и да престане да вика, крадеца вика дръжте крадеца. Точно такива абсолютни некадърници като нея съсипват ЕС. Оставка и съд за комунистическата бабичка Сталина.

Много добър кадър на МВФ е. Затова я командироваха в ЕС. Единствената случайност е, че е родена в България.

Луда КРАВА

Радулчо: Фчера отворил слочайно вратата на нужника, и, там Баба, така се напъвала, щото страда от запек горката, и, много мъчно ми станало, за нея !

Сред отвратителните има има и най-отвратителни! Тази ни уверяваше неотдавна, че ислямските миграни щели да ни решат демографския проблем, а преди три дни имамът Мухамад Айед в джамията Ал Акса в Йерусалим заяви, че ислямските мигранти ще завладеят и оплождат Европа. Някой намира ли разлика между двете изявления?

Газибар Тодоров- Плужека, и той су уригаше от един канал, че имал фирма за износ на сперма, гагаузка и торлашка, само за съседна "Македония", щото нямало такава държава, а Бойко 1 го хареса за министър без акъл и портфейл?

Да, ама после, пред българска медия, Кристалната се поправила : "ЕС не може да реже еврофондове заради мигрантите. Това е невъзможно, то противоречи на философията на европейския бюджет". Да ви имам философията !!!!!!!

Загрижила се наша Мара за харчлъка на ЕС

Празнодумка с изкуствена гримаса!Като български комисар какво свърши за България? Или нейната работа в ЕК е да защитава интереса на Световната Банка, нейния истински работодател? Където и да работи, тя ще е агент на влияние на САЩ. Къщата и не е в България, а във Вашингтон. В България идва само за ПР - снимка с галоши за 15 минути когато има наводнение, прегръдка с "бежанка" в лагера във Враждебна или да играе хоро пак за пред телевизията, с което да покаже на българите колко е българка.

Служитерката на,МВФ такъв го нацепи на българската финансова с-ма в началото на 90-те , че от България повече държава не става.

Абе с няколко думи-досега нищо не получавахте от сега още повече нищо няма да получите! Сърдете се на слънчевите изригвания и приливите...

Някои тук предлагат да нацепим заплатите на всички такива ненужни евро хрантутници като Сталинка, добро предложение, но ще реши само временно нещата. Трябва генерално решение, и то е да им нацепим главите!

и бонусите на целия бюрократи4ен апарат знаеш ли колко по цепяняк ще станеш араболюбителката демографка.

Госпожа Георгиева,да ни каже какъв е броят на административно заетите лица -заедно с евродупетатите - в централата на евромародерите и какъв бюджет имат те за себе си и после останалото!! Нали се сещате,защо никой от тях не отваря дума никога,по този въпрос??:):))))))))))

У нас като разкриха заплатите и бонусите за 2014 г., някой направи ли нещо? Щяха да внасят изменение на Закона за банките. Нищо не се чува. А вие сте тръгнали да гледате в паницата на ЕС. Нали Бареков и Сегейко затова отидоха В ЕП и се отказаха от нашите "мижави" за тях депутатски заплати и бонуси! Някои наоравиха по 1 млн. ?????

Сталинка цепи гзси на две за да обяснява че бйоджета не стига? Матриал от "Чпигел". Превот:баба Цецка, парламентарна Два мандата секлецарка

Неповторим си...:):)))))))))))))

Моля те, не питай ЗАЩО? Няма да си Първия, сори ! баба Тодорка, от с. Долна грешница, Кюстендилско .

междувременно американосите прилапаха фолксваген с възможно най-тъпата постановка на планетата и днес цял ден прожектират цирк. Сега започват да контролрат директно и официално, малкото европейски фирми. Паралелно с това, идиотките в райхстага се втурнаха да произвеждат закон за незабавно осигуряване на правото за работа на мигранти... питам се, на КОЙ ли му хрумна да остави толкова "власт" в ръцете шайка, безмозъчни и лудо самовлюбени хистерички !?

Кригман в представянето на книгата си за европейската политита в Чикаго (там са съветниците на ЦРУ) каза че единсвената истинска икономика в ЕО е черната. Та да разцепим еврото на черна и бяла част и ще се оправят нещата.

Най-лошият шок обаче е злината на войните. Има и по- лошо,това е управлението на БИВШИТЕ КОМУНИСТИ,мутри ,ренегати кариеристи, демагози ,като сТАЛИНКА и простия!

Така е, но тия, които наричате "БИВШИТЕ КОМУНИСТИ" като Костов, Станишев, пръмовица, криСталинка и пр. управляват нашето съвремие по волята на отвъдокеанската демокрация.

Може да звучи дребнаво, но мисля , че би си заслужила адмирации само ако обяви, че ще цепне заплатата си на две. Да обявява, че няма достатъчно пари за другите, които и без това живеят в мизерия, но тя се мъчи да ги лишава от подкрепа по един много справедлив начин, си е чиста глупост.

Някой ще преведе ли какво е казал Кристалинка. Виновни за бюджета на ЕС са глобалното затопляне, финансовата криза в Китай, войните, не споменава за бежанците :) или просто редакторът е спестил това, за да не ни дразни :) И после: "Георгиева заяви, че 2/3 от природните бедствия се случват в държави, които имат икономически затруднения и ЕС трябва да се бори да направи нещо за околната среда. " Ами борете се, бе? Виновен ни е дъжда, заради задръстената канализация в Перник, виновен ни е пак той заради застроените цигански коптори вдерето на Варна ... Да, ние имаме икономически проблеми!!! Е, какво прави ЕС?

Как каво прави ЕО -- бори се за да ги имаме още повече икономически проблеми.

Как какво, кани терористи и парите са за тях

Вярно. В Сирия като се затопли времето, чак стана горещо, и всички побягнаха към Европа. Накрая ще трябва да вкарват инсталации от Сибир за да изметат затоплящите елементи.

много ми е интересно как и дали въобще, тази си обяснява връзката на развитието с икономическият модел.. !? колко трябва да си болен за да пропагандираш за икономически "успех" чрез приложение на ефективното, при положение, че самата икономика има нужда от войни, лъжи и всичко неефективно, за да "оцелява" !? ако И тази женица имаше поне елементарно понятие от логиката на собствените си думи, по никакъв начин не би могло да й се постави категорична диагноза за синдром на придобита умствена недостатъчност.

Че то ес вече кои са...никои. Освен да дърдорят празни приказки друго не им остана...

Цепи , цепи , че то сега се започва Голямото Цепене ! Като не си събирахте ума да цепите досега - сега ще цепите ! Сега всичките умници - на цепеняци ! Направо се рацепвам да видя колко можете да цепите ?!

е хамериканска шпионка в ЕС