Стойнев: Кабинетът си играе счетоводно с бюджета

Игра на числа - това са успехите на правителството в отчетите за изпълнението на държавния бюджет през първото тримесечие на 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: Кабинетът си играе счетоводно с бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като се разходя по софийските улици виждам множество магазини - закрити приз последните 6 месеца с надпис "Дава се под наем". Това явно е от успешната икономическа политика на гербариите.

Стойнев, не знам колко си умен, но виждам колко си лъжлив: Цитат - "...събраните приходи от корпоративни данъци през 2015 г. са с 20 милиона по-малко от тези през 2014 г.". Стойнев, събраните коропративни данъци отразяват печалбите през ИЗМИНАЛАТА финансова година, тоест 2014 г., когато управляващи бяхте ВИЕ ! Ти нас, хората, за идиоти ли ни имаш или за толкова късопаметни! Май си доста нагъл, а?

Ние в Пресцентъра на БКП сме изцяло съгласни, но искаме да допълним. Увеличеният износ е очевиден признак на едно - бизнесът панически се изнася от българия и само Партията може да го спре.

.....Игра на числа - това са успехите на правителството в отчетите за изпълнението на държавния бюджет през първото тримесечие на 2015 г...... --------- Това е очевидно. В средата , в която живея нещата бавно и неумолимо вървят от лошо към по-лошо! Така, че думата УСПЕХИ ми звучи като подигравка! -----

Стойнев: Кабинетът си играе счетоводно с бюджета Преди два дни коментирах, че няма лощо приходите от бюджета да са преизпълнени с 1 милиард лева, стига това да не е в резултат на счетоводни еквилибристики. Доколко Стойнев говори истини, все още не мойем да разберем.

Сигурно и построените магистрали и новите открити чужди заводи в България са само игра на числа! Стойнев да продължи да драпа топките на другарите си социалисти вместо да се маскира на финансов гений!

магистрали се строят от турски фирми ,целят и успяват да фалират БДЖ ,по новият закон БДЖ товарни превози отива при Христо Ковачки управляващ държавата ,турските заводи финансирани с европари и какво търси премиер отдаден да служи на държавата да открива частни заводи през работно време ......

Kато си тъп, си мълчи да не те хванат!

финансовият министър е счетоводител ,премиерът е мутра ,ще си играем на счетоводни измами и побойнически заплахи

Е, да де, ама с тия числа се строят Марица, Струма, две три спортни зали, метро, а при вас всичко беше супер, само че един пирон не забихте някъде.

С кои точно - с 6-те милиарда ли?

акри, не се изказвай неподготвен! Всички проекти, открити от Борисов досега, бяха подготвяни по време на 3 правителства преди него. Тогава беше привлечено и финансирането. Борисов само режеше лентичките..след като си беше прибрал в джоба по 50 % от стойността на всеки проект. И ти си плащал за джоба му (ако не криеш данъци, разбира се.)

Драго, нали беше изправен на другарски съд заради "Южен поток" и "Уестингхаус", това ли ти дадоха другарите за да ти простят?

момчето е добро заблудил съм се

П-п-п-ак ли п-п-п-ростотии бе С-с-стойнев.С-с-спри се вече.

де да можеше някой от т-и-к-в-и-т-е да г-о-в-о-р-и или поне да ч-е-т-е

ами вие говорите, ние правим, това е разликата

Долу Боко! Искаме си Орешарски!

странно какво са обещали от централата на мутрите всички тролове толкова ентусиазирани на тема Русия и социализъм

обещаха жив руснак да не видим още сто години

като гледам изпълняват програмата да няма жив българин

Би било добре нищоправци и послушковци на мафиотите като Стойнев да не дават оценки на кабинета.

Влади Мозъка обича да си играе с числата. Нали това е учил в Полувисшето училище за счетоводители в Свищов?

и аз съм с полувисше за счетоводител ,ама свих десетина милиона за миналия мандат сега поне трийсет ,глупаците да плащат ,Бог да ма съди ,но мутрите не вярваме в Бог.

А на какво да си играе - на емоции?

Да си млад, зелен и да си ляв е нормално, но да си в зряла възраст, образован и да не си десен е шизофрения. Лидерите на леви партии са като синдикатите- богати , сити, винаги мислят за социално слабите, но очите им са като чистачки-гледат от къде какво да завлекат. Те знаят колко много лъжат хората, но това им е доктрината- лъжи ги ,защото ще ти вярват колкото и смешни неща да казваш. Б.Б е прав- материала им е такъв...

ще дават заплати днес

да си дърт и дебел и да влезнеш в политиката ,за да станеш богат,отказвайки се от свойте леви политически убеждения е предумишлено престъпление спрямо човечеството

Къде?

Е хайде да не е така цитатът! А той горе-долу е: Да си млад и зелен и да не си ляв, значи нямаш сърце! Но ако и на стари години продължаваш да си ляв, значи нямаш ум!

Нали е бил министър на пеевски? Щяха да го гонят от бсп?

видяхме преди ,колко може тази червена амеба...да си наляга червения дзадник ...щото решетките го чакат..

Както сегашното, така и предишното правителство натъманяваха успехите си, както в анимационния филм изразяващ успеха според зодия стрелец! Стреляме, подскачаме от радост и после очертаваме мишената около стрелата, така че да е попаднала в центъраа. Лошото е, че и при двате правителства стрелата е забита до кост в дупето на българския данъкоплатец.

Стойнев, ГЕРБ управлява бюджета но не прави магистрали, магистралите ги правят фирми изпълнителки. Не говори неверни неща.

тъй фирмите са наши ,парите били някога ваши

и аз мога да си играя с 16+4млрд.

Стойнев да е прав с ГРОБ няма бъдеще