БСП и ДПС дадоха бюджета на съд

Народни представители от Коалиция за България и ДПС са внесли днес искане в Конституционния съд (КС) за обявяване на противоконституционни четири текста от Закона за държавния бюджет за 2010 година.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС дадоха бюджета на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко са жалки като са извън властта,а когато бяха в нея вършееха както си искат.

ББ и бюбджетът не са нещо свято. Така че нямаш доводи. Това си е тяхно право, нека работят, нали за това им се плаща - да представят хората, които са ги избрали

Браво! Защото си професионалист.

ОГУЕНИТЕ шопари от БСП ги е хванал свински грип.По всяка вероятност си просят ОСТЪР НОЖ да ги излекува.

Само го погледнете,на снимката,какъв красавец е.

ЕЙ, ХОРА, ЛУПКАТ НИ САМО С ДАНЪЦИ И ТАКСИ!!! И СИ ПОДХВЪРЛЯТ ОБРЪЧИ... Художествена гимнастика.

Моята е по-голяма.

Който има mozuk не може да е комунист.

На тези не им пука за България,ама хич.Толкова ги е яд,че не са на власт,та не се спират пред нищо.Няма нищо свято за тях.

Bate Bojko e pe4en, no samo za sebe si i klikata okolo nego-kolko pari se izto4vat sega nqmate si na ideq, hajde be Bojko ne bil korumpiran:))))))))

Ало, гербери заблудени. Какви ви бяха заплатите през последните 2 години и какви са ви сега? Ако все още ги имате? Как е с балансирания бюджет?

Някои хора ще си скъсат задниците от яд,че не са на власт,но скоро няма да бъдат,каквото и да правят.

Нищо не може да ме зарадва повече от блестящата неграмотност и социалната простотия на опонентите!Продължав милички,да пишете често,така както се насирате-стреснато,о и с...много миризливи последици.Творете глупости, защото пишете повече,отколкото четете. И: Никога не прекъсвайте своя опонент, когато допуска грешки-Napoleon Bonaparte/1769-1821/

ЦИТИРАМ : Социалистите заявиха, че така се обезсмисля съществуването на парламента и президента . УРА . ДАНО ТОВА ДА СТАНЕ ФАКТ !

Ами щом ББ не ги дава под съд и вкарва в пандиза, то те ще го дадат под съд. По-лошо, след някой и друг месец ще започнат усилена работа, та да ги свалят от власт. Нали окрадените пари са в джобовете на техните олигарси? Видяхте вчера как се пенлявеше кючекчийката Първанова, нали? Това е само началото и ако не се поставят там където им е мястото няма да се спрат.

БСП провали държаната и продължава да иска да проваля ама няма да стане, Борисов има пълната подкрепа на българския народ и скоро това няма да се промени, а БСП се стопи!

като чета коментарите, и виждам какви овце заблудени избират кой да ни оправлява, и се чувствам абсолютно отчаян((( какво още трябва да направи слабоумния пожарникар, и абсолщтно некомпетентното му обкръжение, че да се сабудат!!! мислех си че по големи наглеци от БСП няма, но се оказа че може да е много по-зле!!!

Свините,преяли от кражби и самозабравили се,като това огуено прасе КУРнеЗОФ,не могат да се премирят,че им дръпнаха копанята.Др. гру,гру лапането свърши.

Защо не дадат Генномодифицираните храни на съд?!

Червените лайнета пуснаха в ход тежката артилерия - КС. Време е ББ, да послуша Костов и разкара средния ешалон на БСП. Докато зависим от внуците на шумкарите ще е така..........

БСП+ДПСДОЛНА СГАН,ИЗМЕТ БЕЗПОДОБНА,ДЕМОНИЗИР СБИРЩИНА-отнася се само за вихрушката им!

Много сте неграмотни! Той ББ е комунист, щом е работил в службите преди 10 ноември. Във всички изказвания проличава герберска некомпетентност. Може да се сетите, че комунистите от СДС ликвидираха селското стопанство, превратизираха промишлеността, награбиха се много пъти с по 10% и сега имат наглостта да съдят другите! Ама то, пуста къса памет, особено когато ви е изгодно...

БСП-ДПС,явно са изкрейзили,като разчитат на КС,нагъчкан с техни послущници.Но да не забравят,че КС и Първанов,тръгнат ли с/у правителството,ще предизвикат края си.Народа и без това гори от желание да ги помете,заедно с кирливата им конституция.

До ГНЕВЕН, браво братче, много точно казано

ДО СЪЗ ЗА БСП- А МОЖЕ ЛИ ТИ ДА ВЛЕЗЕШ ЗА МНОГО ДЪЛГО В ПАНДЕЛАТА ,А ...... НЕЩАСТНИК ...... СЪД ЗА АНТИСОЦИАЛНИТЕ И АНТИХУМАННИ ДЕСНИ ПАРТИИ , ЗАЩИТАВАЩИ ИНТЕРЕСИТЕ САМО НА МАЗНИТЕ И АЛЧНИ БОГАТИ ЗАДНИЦИ . СЪД И ПАНДЕЛА ....

Да го разцепят този бюджет. Бойко пъпеша да си ходи ама да си вземе малоумника финасист и кобнилата комисар

А българският народ трябва да осъди БКП-БСП в Страсбург за провежданата от тях 60г. политика на геноцид спрямо българския народ.

KOMUNISTITE I TURCITE SA ZA SAD!

Виновниците и потьрпевшите от Вьзродителният процес се хванаха за рька.Машалла-но защо?

Почна се..... Това ще бъде първият сблъсък между ГЕРБ и Конституционният съд, съставен преди всичко от представители на Президента и на последните два Парламента. Интересно какво ли ще стане?!

Виновниците и потьрпевшите от Вьзродителният процес се хванаха за рька.Машалла?

От кога основната работа на НС(народната сбирщина) е бюджета на държавата, че този закон да обезсмисля съществуването му?!? БКП пак не знаят в коя свят са попаднала и още не са преживели, че хората не ги искат... НС има да гледа доста повече от един закон и да вземат да се хванат да работят (и този пъ за разнообразие просто да вземат да свършат нещо полезно за България), че ми писна да ги гледам тия прошляци от БКП как ходят и само хленчат... Сергей измрънка и за гласуването с пръстовите отпечатъци... Ами като си нямат съвест да гласуват с по една карта да са благодарни, че не са им сложили кръвни и ДНК тестери за контрол на гласуването...

Кажи му комунист и не го обиждай повече.

Всички разбраха,че чорбаджията е прост и неграмотен,а неговите последователи са или послушковци,или още по-големи тъпанари.С такива като тях е недостойно да се води политическа борба!Те самите ще произведат достатъчно собствените екскременти и неизбежно ще се издавят в тях.Колкото и шумни да са подмазвачите!

В искането, подписано от 59 депутати от двете парламентарни групи, се посочва, че текстовете от Закона за държавния бюджет противоречат на Конституцията-нима ДПС не противоречи на конституцията като партия ?

Костов е виновен! Ако бяха приели закон за лустрацията внуците на шумкарите нямаше да ни крадат.

Ей тез червени боклуци и крадливи резаци какво ли не правят за да дестабилизират държавата!

това с мисленето звучи добре като идея.... защо не опиташ и ти някой ден.. ?!

На съд и Столична Община - за увеличението на таксите в ОДЗ

ТОВА ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ЛИ ГО ЗНАЯТ ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ И ЗАЩО ИСКАТ ДА ЗАДРЪСТВАТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ДА БЛОКИРАТ ПОЛИТИКАТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КОЯТО ИЗБРА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ГЕРБ.

Samo naivnici moat da vqrvat, che predniq biudjet e bil 700 puti promenqn kofti za nego/neq..

Ами червни глупаци, пак ще се чудите след следващите избори защо губите катастрофално. ЗАЩО с ДПС, ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО ??? Кога ще ви уврат кухите застарели глави?

Не ги осъдиха навреме,и логично отвръщат на удара...

Беднякът на богатия тъй рече: Ще легнеш в хладен гроб и ти, човече! Един ден като мене ще умреш! Нима не можеш туй да разбереш? Светът е преходен, умира всеки, към смърт ни водят земните пътеки. Веднъж ще легна в гроба си студен, а ти, момче, умираш всеки ден! Тъй рече богаташът на бедняка. Шофьорът му в колата скъпа чака. Май да, наистина си прав, човече! Беднякът дреха дрипава облече и тръгна към студения фургон, към собствения си бедняшки дом. Замислен тъжно, Господ на небето изпрати топъл вятър сред полето да стопли малко бедния човек, че знае Бог живота му нелек. Какво ли друго може да направи? Поне снега за ден-два да забави! В България богатите ще стават по-богати, а бедните - по-бедни! Дяволски бюджет! Ебати!

Пълни глупости помислете малко как може да се променя бюджет 700 пъти годишно . Това значи 2 пъти на ден да се е променел бюджета. Вие знаете ли как се прави бюджет данните се съберат от всички общини и се обобщават и т н. Това отнема време . Този който го е казал това въобще е немислимо и вие го повтарете . Може и да са го променели или както е модерно да се казва актуализиран но не толкова много пъти . помислете само преди да казвате . Извинявам се ако съм засегнала някого .

Полека-лека балона, наречен компетентност на тая гнида Орешарски започва да се пука. Защото и най-големия специалист не струва и пукната пара, ако си подложи задните части на политически мекерета с цел кражба. Виждате го колко струва големия специалист. А на всичкото отгоре е и наглец. Наглец като полетическото си гуру доган. Но всички виждаме докъде стигат наглеците. Кога ще има разследвания(не едно) за безогледното разграбване на бюджета през последните 8 години? Прокуратуро, къде си? Откъде по независим начин се формира вашия бюджет? И той не е ли част от бюджета на държавата? И влиза ли в длъжностната ви характеристика да преследвате крадците, особено едрите крадци от бюджета, където милионер се става с една единствена сделка? Крадеца вика Дръжте крадеца!. Бахти и държавата, бахти и опозицията!!!

Няма да спра да се учудвам на бързината, с която някои хора си съставят мнение и даже го споделят по форуми. Тези 700 промени са друго нещо, за разместване на пари по пера. (Което не значи, че е добре дето бяха харчени пари през декември 2008 г. , но по-голямата част от това харчене мина през парламента) Тук става дума за промяна на целия бюджет без парламента. Затова е интересно как ще се произнесе съдът.

Тея шебеци от БСП не разбраха, че именно ДПС им изяде главата и пак продължават да се коалират с тях (хем Р. Овч. изрично си призна, че това им е изиграло лош номер)?!?!

Трябва да се обжалва бюджета до дупка. Основания колкото искаш, най-вече обръчите от фирми няма как да влачат и да финансират партиите!

Ей до кога да чекаме да ве нема у власта бе червенковци ??? Докато ви умре и последнио избирател ли ??? Тегавите се нещо, ама де да видим!