Коментари - Миролюба Бенатова напуска bTV | dnes.dir.bg
назад

Миролюба Бенатова напуска bTV

Един от най-дългогодишните и емблематични репортери на bTV Миролюба Бенатова се разделя с телевизията, за да поеме по нов професионален път, извън всекидневния поток на новините, съобщават от медията. Тя ще работи по нов проект с продуцентската компания "Телеман".

Обратно в новината

Коментари - Миролюба Бенатова напуска bTV | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено проекта е на ББ!Ласките между тях са много отдавна!

Ще ходи да утешава цар Киро и ще смъква кръвното на тиквата. Колко много любовни послания отнесе, докато отразяваше протестите срещу боко през февруари...

Това не е новина Новина ще е ако тази куха лейка изчезне изобщо от който и да е екран

тези журналисти, да напускат, да не са богове?

Най-накрая.Отдавна трябваше да си тръгне тази нагаждачка.Въпреки моето мнение,смятам че е взела неправилно решение за своята профисионална кариера.

при такива злобни коментари кам една юрналистка веднага разбираш че добре си е варшила работата и заслуява уважение. не мога да разбера как модераторите позволяват очевидно асоцялни психопати да участват вав форума. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Взрени в злобата си долупишещите, сте се втренчили в дървото, а не виждате обхвата на гората. БТВ прави чистка. Всички кадърни и симпатични на публикта журналисти се оказаха подлоги на ГЕРБ, така ли? Партията на олигарсите казвахте. Сега защо се правите че не виждате, че олигархията си смени партията и загърби ГЕРБ. БТВ е алчна, тя иска да лапа парички. А това няма как да стане без угодно поведение. Но не, тези журналисти са долни мутренски ГЕРБ-ери. И това е! Сега знам че сте достатъчно прости сами да отваряте пътя на олигарсхията и сами да избирате да сте информирани угодно. Напред!

А задаваш ли си въпроса, защо журналистите, напускащи БТВ зарати прогерберска ориентация отиват в Нова?

Бенатова......, не сме забравили репортажа ти пред къщата на цар киро!!!!!!!!!!!

Др. Комунисти,от вас избягаха най способните журналисти. Защо не си вземете за лице красавицата патрашка флашкова

Тая ли е способна журналистка бе капут герберски!

Тази никаквица ще води предаване в Нова. Спирам да гледам Нова Тв дефинитивно!!!!!

ами спри...да не ни дишаш въздуха

Ако всички напускащи и местещи се"журналисти" се обединят, започнат да казват истини и откажат всякакви безсмислени интервюта с нашите лъжливи-чалга политици, биха могли да се нарекат ЖУРНАЛИСТИ. Сега са си безлични медийни лица и къде ще ходят не е важно-ще ги заменят с други подобни.

боклук, няма да ни липсваш циганска подлого!!!

недомислещ или немислещ

И МУРВАТА АНИ ЦОЛОВА И ВИКТОРЧО СЪЩО . НА БУНИЩЕТО . МРЪСНИ ХАМЕРИКАНО- ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОДЛОГИ ..

А теб не те ли учиха в училище, че възпитаните хора не говорят публично глупости? Впрочем, простащината ти подсказва селския произход, а там по принцип на училище не ходят кой знае колко.

Това е ТОП новината на 2013 г.!

ЗА ТАЯ П.ЧА МОГАТ ДА СЕ КАЖАТ МНОГО ДУМИ И ТО СЕ В ОТРИЦАТЕЛЕН СМИСЪЛ . САМО МОГА ДА ДОБАВЯ- ИСКРЕННО СЕ РАДВАМ , ЧЕ НАШАТА РОДНА ЖУРНАЛИСТИКА СЕ ОТЪРВА ОТ ЕДНА ПОДЛОГА НА ГЕРБ , ОТ ЕДНА БЪЛГАРОМРАЗКА И ЦИГАНОЛЮБКА . ДЕРЗАЙ ,ЦИГАНОЛЮБО . С НИЩО ХУБАВО НЯМА ДА ТЕ ЗАПОМНИМ . ТИ СИ ЕДНА ДОЛНА ЧИФУТКА .НИЕ,ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ ЩАСТЛИВИ , ЧЕ СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ ТЕБ . СЕГА СА НАРЕД ВСИЧКИ ЧИФУТСКО- ХАМЕРИКАНСКО- ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОДЛОГИ ОТ БТВ И НОВА. НАЙ- ПОРЪЧКОВИТЕ И НАЙ- ПРОАМЕРИКАНСКО- ГЕРБАДЖИЙСКИ ТЕЛЕВИЗИИ

не се коси' - тая не е българка, за това и са такива предаванията й

Всички бойковисти намериха пристан в Нова телевизия!

Нищо против журналиста......държанка на Бат бойко в БСП не се толерира.......и това ми било кадрова политика.

НАПРАВО СЪРЦЕТО МИ Е РАЗБИТО ....

Бенатова......, не сме забравили репортажа ти пред къщата на цар киро!!!!!!!!!!!

Ясно! Не иска да и се запали автомобила :)

Тая била емблематична. Мисирка. Ти гадже имала ли си ? Или си обратна. Където и да отидеш с този манталитет не ставаш. И майка ти е същия боклук.

дано ти се връщат всички гадости към майка ти и теб. Майката на М.Б. почина преди години от рак, а ти си простак

Тая дипломира ли се изобщо. Едно време все висеше пред канцеларията на Журналистическия и ревеше, че не я допускат до изпит, понеже беше стигнала до ликвидация.

Комунистите! Вие - по навик , злобеете и плюете против всеки, който не играе по гайдата ви. Никой не ви иска мнението! Айде, у лево!

Малей колко си зле, направо не е за вярване. Кви комунисти, кви пет лева. Изобщо не в час, браточка. Трай си не се обаждай, че ама много се излагаш.

Най-накрая в БТВ ще остане само Трифонов.

Където и да отиде, пак ще мрази България и българите. И ще работи с професионализъм (има го) срещу тях.

Да върви на майната си...

Същото!

е много злобна и грозна жена!Типична еврейка!Люба общата!

Е най-после, може вече да гледам тази телевизия. Госпожа "изяще ме мухи" си отива. Дим да я няма!

неграмотен фукльо!...но пък се опитва за мисУи

НАЙ-НАКРАЯ ТАЗИ ПОРЪЧКОВА ПРОСТИТУТКА - НАЙ-НЕКАДЪРНАТА, ЛИЗАЧКА НА ББ, КОЯТО СЕ ИЗЖИВЯВАШЕ КАТО ДОЛНОПРОБНА "ЖУРНАЛИСТКА" БЕ ИЗХВЪРЛЕНА КАТО МРЪСНА НОСНА КЪРПА, НЕ - КАТО МРЪСНА ХАРТИЯ, С КОЯТО СТЕ СИ ИЗБЪРСАЛИ НАСРАНИТЕ ЗАДНИ ЧАСТИ НЯМЯ ДА СЕ ПОЯВЯВА ОТ ПОРЪЧКОВИЯ ЕКРАН НА Т.НАР.bTV-ТЕЛЕВИЗИЯ - ПОДЛОГА НА ББ И ЦЦ. НЕЩАСТНИЦАТА ДА ХОДИ ДА ПАСЕ ГЪСКИ!!!! МАЛОУМНИЦА - ДА ИДЕ ПАК ДА ПРАВИ РЕПОРТАЖИ В КАТУНИЦА - ПРИ ЦИГАНИТЕ ИЛИ В БОЛНИЦИТЕ ДА ПОЛУЧИ ПОМОЩ ОТ ЛЕКАРИТЕ, КОИТО КЛЕВЕТЕШЕ. ДОЛНА ТВАР, МИРИШЕШ НА МЪРША

Злобен, червен тъпан - ар!

син малоумник!!!

си пада по мангалите много!!!!

България - 2013 година - изгониха от всякъде сериозните журналисти, които критикуваха правителството и показваха обективно протестите. честит тоталитаризъм, червени боклуци.

НАЙ-ТОЧНО!

Може да си антикомунист(това си е твоя работа), но не бъди глупак! В момента Боци и компания купиха контролния пакет акции в Нова и започнаха да копуват водещи журналисти. Между впрочем телевизията вече е позната като БоциTV.

Умен ли си?

червен боклук да ме поучава просто не мога да приема. не знам за боци тв, но знам коя е официалната телевизия на правителството и селяните - тв7. телевизията е на един дебел депутат от дпс, а сестрата на заместник министърката е директорка в нея. в твоя случаи се получава - крадеца вика дръжте крадеца. елементарен пропаганден приом, достоен за твоите червени господари. чао.

..а ти вземи,че си кУпи правописен речник...защото телевизия с това образование едва ли ще успееш да си кУпиш...

Майната ти - БТВ е частна телевизия - какъв тоталитаризъм се върти в празната ти глава!Просто Боко плаща повече в Нова и за това неговите послушковци търчат там!

Майната ти и на теб!

Ако тая е сериозен журналист,то тогава всички ние сме маймуни!

Маймуни сте!

МИРОЛЮБА БЕНАТОВА Е КОЛЕГА НА , КОГОТО ЩЕ ПОЖЕЛАЯ УСПЕХ В НОВОТО И НАЧИНАНИЕ , НОооо ВСИЧКО ПРИКЛЮЧВА ДО ТУК , ЗАЩОТО УВАЖЕНИЯТА И АДМИРАЦИИТЕ МИ БИХА БИЛИ САМО КЪМ ЧОВЕК -ИСТИНСКИ , НЕПОДПРАВЕН , КОРЕКТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И НАЙ -ВЕЧЕ СЕБЕ СИ. НА МИРА БЕНАТОВА ( бивша привърженичка на сектата на Георги Бакалов - слово за живот сега Прелом) НЯМА КАК ДА ПОВЯРВАМ ТЪЙ КАТО ОТ ТОВА МЯСТО ИЗЛИЗАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОМИТИ МОЗЪЦИ , СУГЕСТИРАНИ ЕДИНСТВЕННО И САМО В МАТЕРИАЛНОТО. А ТЯ СЕ Е ДОКАЗАЛА В ТОЗИ АСПЕКТ. ПРОДАЖНИЯ ЖУРНАЛИСТ НЕ Е ЖУРНАЛИСТ А САМО ЕДНА МАРИОНЕТКА

Алоо, ТРИФОНОВ? И ти продаваше мартеници ,...АМА СЕГА СЕ МИСЛИШ ЗА ---ГОСПОД!

Ей Трифонов, предател мръсен. Отивай да си вземеш хонорара от Доган. Ти господин Трифонов си символ но всичко сбъркано в България.

Винаги съм знаел, че Слави Трифонов е неграмотен.

трифонов как стигна до тук бе човек? честно казано преди години харесвах какво правеше а сега какво.. кажи за колко се продаде? не те ли е гнус като се гледаш в огледалото?

БЯГАЙ БЕНАТОВА ОТ БТВ ТОВА НЕ Е НЕЗАВИСИМА ТЕЛЕВИЗИЯ А ФОРУМ НА ЧЕРВЕНИТЕ

Ходи се прегледай!

Изключителен профисионалист! Чудесни предавания.Напред Миролюба! Ти си Българска гордост!

Изключетелен професионалист е! От собствен опит го знам - нема равна на свирките.

Е, не бъди скромен - и ти си професионалист в тази област тогава... може да си се учил на същия кавал.

Логиката дали допуска ....,и СЛАВИ ТРИФОНОВ да отиде ,в ---ДПС,нали имаше ---ИСКАНИЯ ,ЗА ТЕРЕНИ ОКОЛО ---НДК?ДПС ще му предостави! Какво още не се е случило, в България?

ами най-вероятно ще осребри и останалата част от уговорката за репортажите от Катуница "цар" Кир(ч)о излиза от затвора и ще му стане лична секретарка, Пиар и говорител! За "блестящите" репортажи по либийския въпрос-няма да споменавам, те отдаавна са осребрени!

Страхотно! Първо Цоцолова и Мазньото, а сега и Катуницата!!! Ще взема да прогледам пак тази телевизия май.

Грозна жена, с вампирско излъчване.

Нещо много злобно имаше в държанието й, чувстваше се от екрана. Иначе е професионалистка....

Поредната некадърна кифла, която целуваше задника на борисов - прекрасно е, че няма да трови хората с малоумните си предавания ! По-малко такива безмозъчни патици - повече безпристрастни професионалисти ! Като гледам "Бойко Ти Ви" остава без персонал ха ха Така става с партийните телевизии - като падне властта, на която са се подмазвали падат и те !

Ама много смешно звучат "благодарностите"на телевизиите,когато ги напусне или изгонят някой стойностен журналист!!Досущ са като клишетата на политбюро на БКП преди 1989 година,кога гонеше някой отговорен другар!Даже към Тодор Живков бяха отправени подобни "благодарности",когато му спретнаха свалянето.Това мислене очевидно ще изчезне чак след едно две поколения,ако разбира се все още има българи останали да живеят тук!

Тази ли беше на Боко секс играчката или беше друга "журналистка"? Не си спомням вече, те всичките са честни и почтени и е трудно да не се обърка човек :)

Започнаха да отсвирват " българките " от медиите- Еми Барух ,Биролюба Бенатова.А според академик Николай Кауфман ,българският химн е изграден по еврейски мотиви.Май ще излезем с израелките първи братовчедки.

В БТВ остават само посредствени кадри, с малки изключения.......Не могат да задържат професионалистите!

Въпросът е защо? Доган плаща толкова добре!

БТВ = ТВ7 Преди малко по ТВ7 на живо даваха "предизборен" концерт на Бареков.. Добре дошли в държавата на Доган, Станишев, Пеевски, Сидеров и техните подлоги Слави Трифонов, Бареков и други знайни и незнайни продажни дребни душички. След още няколко години историята на България ще почва с - имало едно време България..

---ДОБРЕ ДОШЛИ ,в СТРАНАТА НА бат САЛИ---!

Страхотна е!

Тази е тъпа и нагла кучка.Не знам кой я лансираше много съм далеч от тези среди,но е много неприятна като визия ,маниер на поднасяне на новините и абсолютна необективна.Изобщо няма да ми липсва

Неправилно изписват името и,тя е Куролюба Бенатова...

Нееее, токъде знаете?! Може да е Свиролюба?!! Може да си пада по орален френски, не по писмен!

щяха да я линчуват след Катуница и БТВ я скриха от ефир за 3-4 месеца. Гоолямата журналистка - нали сега в Босфор ТВ е дъщерята на Сашо Диков, дъщерята на Стефан Софиянски и ред други "преуспели" дъщерички и синчета.

Я ме сетете бе хора, какво беше казала за циганите в Катуница. Нещо ласкаво беше.

Еврейките се славят като добри журналисти и разкрепостени жени.

тъпа реплика на слабокултурен тъмен балкански субект...само да те пипне някоя еврейка от израелската армия...

.." само да ГО ПИПНЕ ...