Цветан Василев е продал дела си от 43% в БТК

В Търговския регистър на Люксембург е вписана сделка с 43-те процента на банкера Цветан Василев в Българската телекомуникационна компания (БТК), съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев е продал дела си от 43% в БТК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да , докато нашите глупаци в парламента се лугавят - с парите от КТБ се легализират с продажба на акции. Къде е ДАНС и държавата ?? Продажни мекерета и некадърници - това са всички другарите в парламента

ДРУГ ИЗХОД НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цветан Василев сбърка! Трябваше да остави всичко в ръцете на Пеевски и С-ие! Така щеше да постъпи всеки почтен човек!

Ако бяха с американски паспорти, по леко ли щеше да ти е?

Той не продава БТК, той си продава дела! Чудесна сделка. Няма какво да се запорира, КЗК не е длъжна да се проверява сделката. Браво на Василев. Па нека си го арестуват, ще му е добре и в дранголника. Пука му. Опече си работата. По данни за 2013 год. оценката на БТК е за 1.7 милиарда евро.

А не! Ще чака да му прибере мафията всичко и да гледа зад решетките.

НЕ Е ЗАПОРИРАНО ОТ ДЪРЖАВАТА?

Цялото лично имущество на Василев като физическо лице е запорирано - много недвижими имоти, и една лека кола! Срещу него има повдигнато обвинение за подбуждане на трети лица към кражба. Няма обвинение към него за присвояване, за лошо управление, безстопанственост, или към някоя от фирмите му! По този повод фирми, в които той има дялове, няма основание да се запорират! Ти ако си подбудил съседа ти да открадне, трябва ли да запорират фирмата ти!

Дали пък не я продаде на себе си?

ако е била някога негова?

разпродадоха б-я,и забележете-купувачите са все хора с руски паспорти или проижод,винаги сварзани с русия,цицат ни и при тато,цицат ни и сега.

Тук някакви индивиди, които не могат да управляват семейния си бюджет се изказват компетентно.

Не разбирам, защо масово е упрекван човек, който се грижи за спасението на собствеността си. Не сте разбрали, че неговата банка беше атакувана, и то с помощна на държавни институции!!! Че имаше план за кражба на апетитните активи от Пеевски и С-ие! Или сте очаквали ЦВ, като голям благородник да махне с ръка, и да каже, взимайте ги, аз ще придобия други! Това ли трябваше да направи Цветан Василев!

Атакуваха го да.Както се давят вълци, когато заедно разкъсват плячката. Но да ме извиниш, че схемата "взимай депозити, давай кредити по 20млн. на новосъздадени кухи фирми на твои хора" прави тази собтвеност негова...

И ти да ме извиниш, колега, предоверяваш се на медиите на Пеевски и Прокопиев! А прокуратурата не беше ли част от екипа на атакуващите! БНБ не беше ли в този екип! Одиторите не са написали одиторски доклад, изрично е указано, че той не може да се ползва за съдебни нужди. Излиза, че за написаното в доклада не се носи отговорност! Твърденията за подобни кредити са на отделните брънки на модела КОЙ!

Инфото за Камелия е по важно от икономическите и финансови проблеми на България!

А има ли право да го прави или пак прецака целокупният български народ

Тези крадци от майки ли са раждани,къде са живяли, срам имат ли.Резил,голям резил!

На тоя са му опряли я патлак в главата, я обещание за салам в г.за за да може бързо, бързо да прехвърли дяловете си някому на промоциална цена. Или... дяловете са прехвърлени на сигурно място в свои хора, за да може Мустака да пледира "гол като пушка" пред разследващите. Тоя па от кво се бои наистина, нали български съд и прокуратура ще го обгрижват.

Този мошеник вместо да лежи в затвора продължава да си върти търговийката, а ние лапаме мухите!? Абе има ли някой в тази държава, който да въведе ред и порядък? Тия само за национализация плачат! То не бяха далавери, не бяха кражби, не беше чудо!

смешници - защо триете ? нали има свобода на словото.

Нещо си казал срещу властта, затова те трият.Тези алчни празноглавци, щяха земята да обърнат ,ако БТК им беше лична собственост.Но ... отиде коня в ряката!

Ама какви имена на фирми, а? Създадени само за далавери.

Тези наши тарикатчета,като не контролират може да се окаже,че идил наливат и точат пари от там.

Ама хората ще върнат два милиарда бе. Какво тогава, мъчно ти е, че Пеевски и ортака му Буда няма да излапат и Виваком!

Ще продава Цв. Василев, не са му оставили друг избор. Защото БТК я купува не кой да е, а точно руска фирма. И защото БТК дава възможност за контрол на комуникациите на системите за сигурност на страната. Путин и нашите червени продажници никога няма да се откажат от мерака за Задунайска губерния. Отдавна се убедих, че КТБ е създадена единственно с цел да бъде ограбена. Но сега вече съм сигурна, че всичко се случва с помощта и благословията на Русия.

бабо Яге, защо не яхнеш метлата и да не се бъркаш в неща, които не разбираш. На Делян Пеевки ли да я даде Василев?

Не. Д. Пеевси е също човек на Русия. Просто искам БТК да си остане българска, първо заради възможността да си я върнем/ България изплати депозитите, не Русия/ и най вече заради сигурността на страната. След кражбата на века, българските парадокси с БТК продължават.

Ще я дадем на Мутрата, който няма да върне дълговете, но пък няма да е на руснаците.

бабоооо , БТК отдавна не съществува . не знам защо въобще се ползва абревеатурата "бтк"- вече НЯМА такова животно.

Щото БТК е по кратичко, иначе аз съм абонат на Виваком. Ама като ми изтече договора вече няма да плащам на руснаците.

не ползвайте Виваком и проблема е решен...

И да се махнем,все същата,защото държавата налива наши пари в БТК.

Всички българи да напуснат БТК.

а къде ще отидат И защо бе тролове соросоиди.

РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!

бтка ако така я карате скоро време един клиент нема да остане аман от простотитите ви или ви или ви няма кажете кво става с тия китаиски лаина се изданихте яко ми земете оправете барем старите рутери на зте атия лаина ги хварлете на боклука

Уважаеми г-н Премиер, на надзорните, контролните, регулаторните,специалните и полуспециалните служби и структури, да им пикая на съвестта и компетентността!Със съжаление и без уважение!

На този сладур торбичките под очите стават все по-страшни! Време е да си дойде и да отиде при д-р Мъдурина да му ги опне, както опна оня женерал отвсякъде!

еми БТК я свиха по ваше време... Ама май този език се ползува само от герб и компания...

Май отиваме към шменди капели и тинтири минтири!

В една нормална държава само тоя случай с КТБ щеше да има оставки на най-високо ниво, и може би предсрочни избори. Но не и в България.

Борисов утре да става по рано, да дига жандармерията и да превземат БТК, нали се намира на наша територия, да не са я отмъкнали навън?

Браво ще може да се издължи на фонда, който го финансира

А оня калъф Горанов как ли ще коментира случая? Къде си бе келеш, къде се ската?

Така е за горанов,но и борисов беше пощурял да ги наливат тези пари в КТБ, след това гаранц. фонд щял да ги върне на държавата с лихви.Ще ми върне дядовия, те не искат да пипнат искров-той направо си плаче за ареста, ама цацаров някъде изчезна, та сега пари с лихви ще чакат.Дали пак не апнахме дървото в големи размери?

Всички вкупом платихме 3,5 милиарда лева за КТБ .Сега банката има пари . Това е заговор на Плевнелиев и Василев за износ на пари от България в Офшорни Зони . Сценария на Украйна и Янокович се повтаря . А вие скъпи деца чакайте да се построй завод , с яки бетонни стени , да има хляб ....

Имената и на стария собственик (SHCO79) и на новия (LIC33) ми изглеждат като ... създадени от един и същи генератор на кодове. Или пък и стария и новия собственик си падат по цифри в имената на фирмите ... странно съвпадение :)

Защо ви е страх да назовете нещата с истинските им имена - руските тайни служби, които още управляват цялата страна

Чакаме "ранобудните" по площадите. :)))

успали са се :)

хахаха, Добро!!

Хора! Защо имуществото на Цветан Василев не е запорирано? Как така фалирал банкер ще си продава фирмите? Това без сегашното управление на държавата не може да се случи!!! Трябва да поправим нещата!!! Как? Ами както дойде!!!

nobody

защото е прехвърлил БТК на друга фирма и връзката с КТБ е прекъсната законово! Да беше мислил като гласува за Ореха !!

Ами прехвърлянето е станало при служебното правителство бе другарю милиционер ! Ех ако можеше фуражките да дават интелект, а чалгата образование - вие от герб щяхте да се първенци !

Не се палете- онзи ден съобщиха,че цв. василев е продал завод " Рубин"-също от активите на КТБ, а два дни след това се коригираха,като уточниха,че завода е продаден от Пеевски.В тази държава никой не знае какво става.

Всички говорят руски и....са до един еврей разбира се.

бтка да не сте заспали бе нема ви никакви писнами от вас подражката ало кво става отдалисте се на парти маи

Френски генерали и руски шпиони собственици на БТК а от българските власти "Вчера от КЗК съобщиха, че при тях няма информация за продажбата на БТК. От комисията обаче допуснаха, че такава може да има в европейските информационни масиви"

Явно има начин да се надхитри нашата корумпирана родна мафиото-държавна машина. Цветан Василев е доказателството за това.

Абе не мисля че ЦВ е единственото и най голямо доказателство - то тва е очевадно и има десетки примери.

.....ето защо се чака 10 месеца, за да се вкарат закони в парламента...трябваше лудите да се налудуват и да отмъкнат всичко, което остана в натура и струва някой и друг лев....хак ни е с такива разбойници на власт.......25 години не стигнаха.....

БОЙКО НЕ Е ВИНОВЕН. СЪКАН

Далаверата с БТК я започна бай Симо Сакса и вече на няколко пъти си я прехвърлят, а ние плащаме ли плащаме.Преди малко и г-н Премиера потвърди,че ние сме плащали , а те ни обикаляли.Ама няма ли да се прави нещо?

И сега Тиквата, Пеевски/Доган/ са прецакани. Съсипаха банката, за да приберат без пари активите на Василев, а той ги изработи така, че ако му ги отнемат, чуждите съдилища ще осъдят България да му плати щетите.

Това е истината просто искаха да спрат ЦВ да влезе във властта с ББЦ и да му вземат дружествата. Василев не е фалирал банкер а е ФАЛИРАН от определени групировки най вече Доган/Пеевски а и ББ има пръст. С тоя ход ЦВ ги прецака да не му вземат фирмата :)

Братушите започват да ни пазаруват ключовите фирми за оръжие и комуникации. Кофти...

Какви братушки те гонят бе, освен ако не си еврейн и нямаш предвид руските еврей. Тези същите са от котилото на Абравич, Березовски, Майкъл Фридман, Чорни....до един всите все чистокръвни руснаци и братушки.

Е, нема такава държава.

ИНВЕСТИТОР = съвременен синоним на крадец или перач на пари, ама някак си по-гордо звучи. Честито на всички обрани!

Нали има ЗМИП-Закон за мерките срещу изпирането на пари? Няма ли да го спазваме, има финансово разузнаване,КФН и т.н.-да проверят кой какво купува , с какви пари.Между другото има и нещо,което надарените ни държавници може би и не знаят-държавата в лицето на отбрана,мвр и нам кво си още ,плаща големи наеми за кабелите на БТК-Виваком,които не ползва изобщо, но щяла да ползва в случай на война.Това знае ли се от управляващите или си делкат комисионни?