БТА откри Национален пресклуб в българската база на остров Ливингстън

Той ще осигури практически подходяща за работа на медиите среда на удобно място на "българския" бряг

Обратно в новината

Коментари - БТА откри Национален пресклуб в българската база на остров Ливингстън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"национален" прес"клуб"? И въобще, там колко са- 10 човека? Кой ще канят на събития- пингвините? Нищо лошо, браво на хората, но все пак трябва да са по реалистични в подбора на думите. В началото на статията от многото титли не можеш да схванеш смисъла на текста. Само духов оркестър липсва...

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Някой пак заработва с продуктово позициониране из този форум. И някак си магически, това се "подминава" редовно от модераторите на този сайт.

да използва разумно българската база там - всеки политик, който работи против благото на България, да бъде заточван там да учи пингвински.

Браво и внимавайте в картинката, че скоро да не дебаркира в прес-клуба Бай Христо Иванов и като забие знамето в плавника на първия срещнат пингвин, да изкрещи гръмовно яко сущий Боримечката: Каква е таз хибридна пропаганда тук? Издигайте берже и пряпореца европейский! А може и на атлантидите и сий с многото звезди, яко авгусувска небесна твърд! Забивайте бърже! За час!