БСП заподозря управляващите в пестене на пари от хора с увреждания

Опозицията алармира, че 13 000 уязвими българи остават без лични асистенти и помощници

Обратно в новината

Коментари - БСП заподозря управляващите в пестене на пари от хора с увреждания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давайте, мутри, мачкайте най-слабите, както само вие си умеете. Дано ви се върне на вашите близки.

Тия па ги заподозрели! Че те карат хора с отрязани ръка или крак през няколко години да се явяват на ТЕЛК, да доказват, че не им е поникнал нов крайник, та ги заподозряват!

Очаквам от Бсп реални предложения за просперитет ама нада ли

Трябва да има контрол върху дейността на управляващите, които и да са те. Ако управникът погледне нагоре и не види Дамоклевия меч да виси над главата му, за него ще бъде като команда "Юруш на кражбите!"

баси колко гербави тролове са се произнесли... Да гниете в Ада, продажници нещастни! Народа го избиват както си лежи в леглата, скапват Кодекса на Труда, убиват го без грам социална защита, а вие продължавате да виете, че комунистите били виновни

нало обеща да си дава заплатата,кво стана с обещанието

А Корнелия какво иска ? На всеки циганин с фалшив ТЕЛК да се дават пари беЗ проверка ?

Аз се чудя, как БСП не са заподозряли, че ги подозират в плиткоумие и мозъчен дефицит. Единственото нещо, което съм чул от партията е, че искат оставка на правителството, че ще вкарват вот на недоверие, и че бойко борисов им е виновен. Окей, а като подаде ББ оставка какво ще се случи ? пак ще бъдат избрани, защото БСП нямат капацитет да излязат с ясни и точни виждания за развитие.

Като оставим настрана БСП, на ББ какви са му точно вижданията за развитие? Все пак цели 3 мандата изкара. - изпразнени язовири - неоправдано скъпа покупка на военни самолети при положение, че алтернатива имаше - магистрали и пътища, които 1 година след завършването си имат нужда от сериозен ремонт - прием на боклук от къде ли не и изгарянето му - нечувана корупция и нито един политик в затвора - конкретно в София - потресаващи ремонти на градската среда, грозотия и нефункционалност отвсякъде - в няколко поредни години ИЗТРЕБВАНЕ на земеделските животни. То птичи грип ли не беше, чума по свинете ли, син език по говедата, луда крава... И след всяко изтребване се оказва, че от някъде си бил внесен съответният вид месо от дълбока резерва на някоя си държава, която се чуди къде да го пласира И не, не ми сравнявайте с предишни партии и управления, кажете Бойко какво направи по горните въпроси за трите си мандата. Три мандата са ужасно много време и при нормално управление от негова страна още в края на първия си мандат, най-късно до началото на втория, щеше да се е преборил с "тежкото комунистическо наследство", за което говори.

Той няма как да се пребори с тежкото комунистическо наследство, защото самият той е такова наследство - бодигард на бай Тошо ... Как мислите, защо методите му на управление са такива, ами защото така е видял и на това се е научил.

Те само искат да се менкат.Комунистите ограбиха всичко печалившо държавно,а герб оба ,че ще ги накаже.Изчакаха да мине срока на ,,давност,,и започнаха да лаят,а в същото време започнаха с проекти от които,,яко се краде,,и затова сме първенци по бедност и смъртност.Толкова са гнусни заедно с дпс ,чеедна да ги стигне до девето.Използват ,,робската ни психика,,и само трупст богадства

Снощи Корнелия я даваха по новините как заявява, че ще се борят единствено за сваляне на правителството. Защо като са толкова загрижени не помагат с нещо, а само пречат и умишлено създават обструкции. Корнелия е маниакално обсебена от жаждата за власт и вече не се усеща как демонстрира публично единствено и само това.

ее, какъв е проблема? 13 000 социалистически активисти начело с жената на гьоков, мъжът на курнелия и съжителя на манолова, да станат лични асистенти на тия българи в нужда, и държавата ще им заплати за благородните усилия които ще положат!

Значи търсят нов скандал или по точно под вола теле

Е че то по ваше време тръгна да става това на проблем(все от някъде трябва да се вземат парите за пенсионерските бонуси по празниците), а герберите просто продължиха да не правят нищо по въпроса. Тъй като няма как да печелят от това.

Преди ГЕРБ хората с увреждания бяха с толкова висок статус, че и германските пенсионери им завиждаха!

Да и получаваха най-добрите грижи от здравната каса която все беше на минус защото от там се щипваха парите за магистралите, които не се строяха.

Пари за самолети, които не се знае кога ще видим, се намериха за нула време.

Очевидно Нинова е сънувала как левицата идва на власт и започва да пести на гърба на хората с увреждания, но не е разказала за начина, по който се случва първата част от съня.

Новината е много точна, само не трябваше да слагате "БСП". Анонса отиде по дяволите. Хората са научени, когато чуят тази абревиатура, да се обръщат на другата страна.