БСП за убийството в Русе: 111-ото място по свобода на медиите беше потвърдено

Левицата напомни, че в Словакия премиерът подал оставка след убийството на репортер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е грозно,много грозно!

Лелка Зелка няма ли да използва и тази трагедия за да иска оставка?

Много е тъпо и долно от страна на БСП да се опитват да извличат политически дивиденти от едно чисто криминално, вулгарно деяние като намекват затапване на устата на журналисти, свобода на словото и някакви други мотиви освен психопатски.

на третия ден

Вигенин, Йовчева, Това, което казвате е чисто политическо говорене: Те са лошите, ние добрите. Истината, е че има жертва, без значение на това от какъв пол или принадлежност, без значение какво работи или прави, жертва е!!! Всичко друго няма смисъл и значение. Правоохранителните органи ако се справят, ще е добре. Ако не, други да дойдат!!!

Ооооо, Курнела се събудила!!! Бях се притеснил!!!!

И тва го казва представител на партия, която е наследник на БКП, която през периода 1944-1989-та изпращаше журналистите в концлагери ! Подобно поведение говори сама за едно - ТЕЖКА ФОРМА НА ШИЗОФРЕНИЯ !

Дали някога сме били по-напред в класацията по свобода на словото от сегашното? Колко напред бяхме през 1989г? На кое място бяхме когато ни управляваше БСП (Виденов, Станишев, Орешарски)?

Какви дивиденти бе, кьорави ли сте? Казва ви се, че ако убийството е свързано с работата и на журналист----това е върха на падението на държавата на царството на дръвниците на Бою Симитлията3ти!!!! .....и на тъпите МУ тролове!!

От момченце, без 1 ден трудов стаж, акъл не вземам!

Вярно, че се разшумя по света, гледам CNN на първа страница има линк директно под топ новината. Отдавна е журналистическа максима, че смърт на млада, бяла жена, особено красива и с положение, е сензация и продава. Ако бяха намерили някой стар, опърпан циганин (нищо лично) в някоя канавка, даже и местната кабеларка нямаше да го съобщи. Лицемерен е светът за съжаление, спор няма.

И това го казва един от партйката БКП, ми то вие ги планирате и вие ги изпълнявате тия престъпления ве другарю :(

при БКП/БСПие вот всьо равно , как беше

Една от причините да мразя професионалните политици и журналистите е, че използват всяка една човеша трагедия с огромно желание и удоволствие за да извличат изгоди. Ей го и тоя! Добре, бе Вигенин, що не кажеш на кое място в света е България по броя на убити, изнасилени, пребити и ограбени пенсионери? Особено в селските райони. Със сигурност сме сред първенците. Ама на вас за тях не ви пука, нали?! Де гиди лицемери, демагози и използвачи!

"Левицата напомни, че в Словакия премиерът подал оставка след убийството на репортер " А ясно,щом премиерът на Словакия е подал оставка трябва аналогично и Боко да си подаде оставката,ех мечти мечти! "Още веднъж 111-ото място на България по свобода на медиите беше потвърдено" Когато третият братовчед на съпругата/съпругът на някой политик бива назначен за шеф на еди коя си медия и така на всяка медия какво друго може да се очаква при такива статистики?!Предвид факта че политиците са много нежни хора по отношение на емоциите и лесно се палят за всичко.

Екстрасенс ли си, Пройчо (нерегистриран)? Комунягите дори от нещастието на хората вадят дивиденти? Създали са борчагите, олигарсите, фалирали са банките, взели спестявания на хората. И си позволяват да отварят устата

Нека кажат и кой и защо уби Георги Марков!

Що бре, мутраген сикаджийски да не е с някаква привилегия пред словашкия премиер?!

Комуняга---е баце боце, доказано! Йончева и вигенин--не са били член ве на БКП---доказано! ..... И какви комуняги ти се привиждат, в убийството на това момиче? Ако е циганин? Ако е вносна арабуха? ......най-интересното---ако е изперкал почетател на ГЕРБ?

Стига вече, БСП! Не може от всичко да се прави политика. Дано никога не се върнат на власт защото са толкова настървени и гладни за власт, че капка достойнство нямат...гади ми се...

гробарче, времето ви свърши...Това е положението...

от БКП се изходи, ама много е умно и начетено това другарче ;(

корнелия не съди ли съпартииник който и причинявал доскомфорт в съня заради статия срещу нея, че вие се судите един друг и вие ли ще бъдете мерило за свобода на словото

ИЗВИКАЛИ БЕЛЕЗНИЦИТЕ И ОТЛЕТЕЛИ КЪМ НЕИЗВЕСТНА СТРАНА, НО НА ЮГ !!

Наи голямите психопати и извъртени съдисти са бг политиците и техните мутри. А БГ народ е наи голямият мазохист на света. БГ Болница без легла и покрив навсякъде!!

А вие комунистите докога ще държите мутрагена сикаджийски Иван Иванов депутат? Долни лицемери и лъжци сте. Вашето време изтече, а не на гербаджиите, макар че и те не са стока.

Много са тъпи тези бесепари. Пълни глупости говорят.

tonk11

Ми ако се окаже, че 3 джагали са видяли хубава же на и са свършили тази мизерия щото са скотове а не хора тогава? Вагинин и ленчето ще се опровергаят ли? Щото като гледам страхотната медиина група /TVN и местна кабеларка/, не виждам световна топ новина която да са отразили или напипали! А самата журналистка никога не е била разследващ журналист както се изака ленчето! Кога ще се престане с практиката на политиците от всичко да се прави политика? Дажи е от трагедия като тази?

Няма кой да ви повярва вече.. а след тази изцепка и бой ще ядете. Много скоро ще го ядете боя.

Дано тези продажни мутри от БСП повече никога да не са на власт. Ако я хванат, ще крадат като обезумели. От години се настървят гадовете.

Отвратително жалки , дребни , червени , човечета ! Стават гнусни в това всичко да политизират само и само да подаде Боце оставка та и тех да ги огрее ! Е , Боци каза тц ! Респективно в близките много години няма да ви огрее !

"Струва ми се, че има опит смъртта на тази дама да бъде употребена за общополитически цели, разбира се - опозиционни и, разбира се - протестни. "

Та кой от кого ще го "яде боя" ?!? Червей !

tonk11

Кой на кого да повярва? Каква е изцепката? И от кого ще ям боя бе дебил? От теб ли? Дето даже не си се регистрирал! Даже тук си анонимник!

Сопрете се всички че ставате ептен за резил.. Лека и пръст на жената, но да си измисляте някакви нейни ''разследвания'' и да пищите как ''убиват'' разследващи журналисти след като гък не казахте кога задържаха Чобанов и румъница които са признатио за разследващи журналисти от Европа и оте истинските журналисти.. Не слагайте каруцата пред магарето всички... Това че ченгеджийницата е нефелна го знаем, но при смърт не настъпвайте ''педала''...

Тези глупости ги тиражират медиите и за това повсеместно се говорят.. Та вашия атакист три дни ни яде ни спи да се жалва за жена си дето счупила огледалото на суданеца ама пак бсп са ви виновни...

Каква свобода на словото имаше по време на социализъма - Работническо дело , Кооперативно село , Народен другар ..... Все независими и свободни медии бяха! Телевизия от 10 00 до 12 00 и от 18 00 до 2300 А в петък за награда Руска телевизия ! Помним и една красива водеща ако не бъркам името Татяна изнасилена и убита от партии но величие ! По това време това номенклтурно отроче Вагинин още не е бил планиран !

ако ще да избият и всички журналисти, Боце пак ще каже "Тц" .... То пък и голяма файда от журналистите...

вие от БСП(ДС) сте ИДИОТИ.....

да ти обясня следното: Преди 10 ноември 1989 ЦЕЛИЯТ криминален контингент беше под контрола но МВР, разбирай и ДС. Като започнеш от чейнчаджиите пред Магурата и стигнеш до взломните крадци и стопанските такива. Всички. Сега положението е същото - голяма част от престъпниците продължават да са под контрола на бившата ДС. Вие сте пуснали цялата криминална паплач в момента с надеждата да разклатите България, за да има избори, а междувременно да се намърдате във властта без избори през задния вход, чрез служебен кабинет на Ушанката. Пасиансът ви няма да излезе. Дори и да стигнем до избори, пак ще ги загубите, но този път още по-тежко, защото жаждата ви за власт се вижда от всички. То бива да сте озверели, бива, но минахте всякакви граници.

Ей, не мое са спрат. Гущер да пръдне, пак го обръщат на политика...

Бих се изненадал неприятно, ако Кур нелия не беше яхнала метлата по този неприятен случай с убитата млада жена. И защо се забравя, че тази насока се започна още в началото след 89 та година. Днес още не са изяснени доста веществени находки в ряйона, Баба Яга Нинова вече е напълно наясно с това кое и що. Хайде, седни си на тапицираното трибуквие, гушни го малко онова недохраненото очилато чедо на ДС (внука на Ленко Кацамурски) и изчакайте да видите наистина от къде е изгряло слънцето. Да не би да се окаже пък издънка на някой инструктор от ОК на БКП

БСП-то , внимавайте да не раздухвате този случай с убитата журналистка , че от там мирише на строителна фирма , на Биволъ и на бургаска рафинерия ! Да не си загубите правешкия спонсор !

беше убита от СИНА на партийно величие. Най-величественото партийно величество по онова време.

P.S. И не бива, другарко Кур нелия да забравяш сина на небезизвестният окръжен началник на ДС И.К . -Огнян К. в Русе, който с пищова на баща си изнасилваше млади момичета пак в Парка на младежта -Русе. Тогава вие другарите си го укрихте като криминален случай (даже не стана въпрос да е политически)...Но историята пък почни как в Белене татко Иван е настоявал да преместят в друг затвор съпругът на сина си ....

Аааа , ченчаджийте пред Магурата си се отчитаха на местният квартален , който последствие съобщаваше на всеки отчел се кога ще са акции и какво се случва по принцип . Той на кой се е отчитал си е друга работа .

Пропусна черешката на тортата . Всяка събота вечер , западен криминален в "Студио Х" :-)))

Драги Нинова и Вигенин, всички медии, всички без изключение се управляват от ваши другари от Държавна сигурност. Като се започне от агент Иво Инджев, който е ултра русофоб и се стигне до Пеевските медии. И то като се има предвид, че всичките тези куки имат различни нагласи по отношение на демокрацията и модернизацията на българския народ! Точно Нинова и Вигенин ли ще говорят за криминално убийство, мотивите на което не са известни, защото самата журналистка е напълно неизвестна? И по никакъв начин не може да се прави връзка между убийството и нейни разследвания, защото такива няма. Безочието на Нинова бие всички тъпомери и от всяка проява вони на тъпотия. Тъпотия по- лоша от тази на Бойко Борисов, който дори с единствен прочит на Винету изглежда по- приемлив и интелигентен за премиер. Какво ниво в сравнение с Нинова! Нинова ли точно, която узурпира прякора Госпожа Лъжа ще управлява или Вигенин, който изведнъж се сеща за свобода на журналистиката, като хора излизащи от партията на мракобесието, която така и не допуска Западни ценности и непрекъснато промотира ценностите на безкрайната тайга? Баси ташака е такива хора да говорят за свободното слово, след като издигнаха Пеевски на върха на медийния Олимп! Точно те ?! Баси ташака!

Чейнчаджиите ги привикваха редовно да снасят информация от кои чужденци са купували валутата, какво са си говорили, какви впечатления имат чужденците от България, като евентуално си правеха сметката да ги вербуват. Същото го вършеха и с луксозните проститутки в големите хотели. Наркоманите ги ползваха като дребни доносници. Всичко, дето малко кривнеше, се прецеждаше през тази цедка.

Как мислиш , горното дали не съм го казал от опит ? Привикваха няколко точно определени персони които точно с тая цел висяха там и всички ги знаеха .