БСП връща мандата неизпълнен в четвъртък, отиваме на нови избори (видео)

В НС отпадна проекторешението, внесено от "БСП за България", за приемане на законодателна програма на парламента за периода юли-декември 2022 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е последната алтернатива за България. Ако се провали по като останалите дотук, господ слиза на земята и обявява България за избрана територия и започва голямото отсяване и пречистване.

ДА СЕ ОБЯВЯТ МОШЕНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ ОТ бсп /бкп / ИЗВЪН ЗАКОНА , ЗА МНОГОГОДИШНИ ДЕЙСТВИЯ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ , КАКТО И ТЕХНИТЕ СЪМИШЛЕНИЦИ ! " Б Е Л И Т Е " ДЪРЖАВИ ОТДАВНА ГИ ИЗТРИХА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА !

Мандата да върнр Киро Добрев , да стане семейна традиция !

Айде с 300 шибаняци

крайно време е киро и сие да бъдат изметени че много пакости напавиха

Баси кефа. Разбойникът Рашков трябва да е аут отвсякъде + БСП. Дълга е историята - започва с пирамидата на Анжел (градът на мечтите), която той прикрива през 96-та като шеф на НСлС. Изключително нагло и самонадеяно копеле.

И кои щеше да оправи държавата вие мръсните комунисти ли или тези от това недоразумение ПП смешни и жалки сте не го ли разбрахте

Време беше да си ходите. Това правителство и този парламент нищо за България и българите не свършиха полезно. Напротив. Партии, които продават и подаряват оръжие нямат право вече да влизат в парламента! Оръжието отнема живот и с такива действия се трупа още негативна карма на народа ни. Оставете Русия и Украйна и мислете за българите! Бог да пази България и Дай Боже по-мислещи и любящи ближния политици в следващото НС!

Червените боклуци защо държат мандата, като и на кокошките е ясно, че не могат да съставят правителство.

Ни нова, ни интересна

По 50 лева за гласуване? А защо не 50 за да НЕ гласувш? Така който не знае за какво гласува, ще си вземе паричките и ще остави по-разбиращите да оправят дереджето. А и конкуренция ще стане на купувачите на гласове, да ги видим тигава колко ще трябва да се бръкнат

САМО Б О Й К О МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ МОШЕНИЦИТЕ ! ВЪН , ДА НЕ ДОЙДЕМ С ТАЧКИТЕ !

Тук за Бо. Методиев Борисов-крадлива банкенската златка.

Червен гноясъл пендел

Другарее и другаркии паднахме от власт сега на Буздлужата няма да има кифтаци няма бирета само ще гледаме краставите баджаци на Курвела и голата глава на баджото Свиленски

ОТ СДС-рка И МЕТРЕСА , ТИ СИ ВЕЧЕ БСП-рка , ПРОСТАКЕСА !

Довиждане,отивате в канала на историята а след това народен съд за Вас продажници.Радвам се, че няма да виждам повече мазните ви физиономии.Вие не сте социалисти а алчни продажници за власт.

Трифонов е патерица на ДПС.Е много време им трябваше,а уж са партия с голям опит.Ъо е ясно ,че на следващите избори мама да има такава партия,като ИТН,но заради тях,ще трябва да потрошим милиони народна пара.

Верно ли, че ИТН ще се явява на избори с ВМРО? Тгава биха имали повече шанс.

БСП съвсем скоро ще бъде спомен от отвъдното...

Служебен кабинет и избори! Това беше логичният изход. Забавянето и дърпането в стил дете не дава на братчето си играчка, беше напълно излишно.

МОЖЕ И БЕЗ служебни КРАДЦИ !

Изненадан съм. Лъжа, разбира се. Питам се, защо протакаха и защо беше този театър

Като прочетох последното изречение от статията и най-се зарадвах, че няма да има кабинет

Сегашните управляващи дойдоха на власт след протестите и обвиненията за мафия, корупция, некадърност и некомпетентност на предишните управляващи, реформи в съд и прокуратура и всичко започна преди две години от Нинова и Радев. Стар и изпитан начин, преди избори да очерниш опонента си. БСП тръгна да сваля ГЕРБ по този начин. Двата последни Парламента не направиха нищо, защото най-вероятно обвиненията не са обективни и реални. Навярно във всяко управление има пропуски, може би има и в съда и прокуратурата какво още да се направи, но всичко с мярка, нали сме демокрация, а при нея има правила. Протестърите просто заблудиха хората, че в България едва ли не демокрацията е превърната в диктатура, което им изяде и главата. Колкото до мандата, БСП се опитаха да се направят на голямата работа, ние много знаем как стават тия неща.

С какво,ще се похвалите,на Бузлуджа,бе? С това,че-пак,ще осе*ете планината ли?!

Нали наштйе обештаха да съ напънат докрай? Явно нищо не е излязлу, а саму газ гризу от напъна.Значи връштат мандалата и наесен с нови отнякъде. Кату плъстична операцййя- уш нову лицйе, пък то отдолу старата мутръ.

Тия комуняги са ужасни. Възраждане, Герб, ДПС искали хаос. Абе, червени орки, вие докарахте хаос, невиждана инфлация, кризи, а в същото време си въртите далаверите с оръжия. Обаче има възмездие, скоро няма да подушите власт.

Къде ги видя тези комуняги?! Този вид изчезна някъде към 1958-9 год.

Ха-ха-ха ... Ще ме уморят от смях! ... От космоса се вижда колко са го закъсали, Възраждане идва с голямата сопа с пирони за разкош ... Последно, ако не сте разбрали, наели са три ПР агенцийки с държавни/ваши пари за "борба" с Възраждане! ... Направо им се дръпна екскремента вестикуларно! "Прожекта" Янев щял да помага по Натовски! ... ха-ха-ха!

Тея вече са толкова объркани, че сами не разбират какво правят. То вчера едно пъчене как няма да оставят държавата в хаос, днес президента и другите партии им станаха виновни. Това при комуниза ли го бяхме гледали?! В провинцията хората стоят гледат и слушат 5 минути и накрая като им кипне знете ли какво казват: Ейййййй Мършииии, да ставате и да се махате, аман от боклуци, за 1 лев работа не свършихте и все другия Ви крив. Айде закриваме седянката.

Последни вопли от отвъдното на това що е останало от БСП на Нинова. Властта става недостижима за обкръжението и и мъката е голяма. За съжаление не се виждат фигури в лявото пространство, които да отговорят на нуждите на електората. Останаха само номенклатурчиците на БСП, които от леви политики не разбират. Проблема е че и при десните върлува същия вирус на властовия стремеж. Едно е хубавото само. В следващото правителство няма да гледаме идиотските физиономии на Киро и Кокорко. Не казвам, че другите ще са по-добри, но поне няма да изглеждат по-глупаво.

След като се обединят ДБ и ПП / може нещо като ПДБ или ДПП/ може пак да са ни пред очите по няколко пъти дневно с призиви за яснота,прозрачност, прави пътища и влизане на страната в учебниците като пример за свръхскоростен управление.

Краят на червената смарайда и осраната и партия гноясълите и крадливи комунета изтоха в канализацията

За пореден път се видя колко са тъпи комундетата. Тъпи и упорити. Типични болшевики. А те и се гордеят с това. Всъщност всеки има право да се гордее с нещо си там. Един че е комунисти, друг че е педераст. Ама не че расте с педи, Ами затова че нарича ануса си вход. Комунделниците се осраха. За пореден път. А Курнела започва да смърди. При толкова насирания......

Глупава КУРнела! Първо трябваше да изберат Бухалко Рашков за началникн Бухалка и после да си пробутват тъпата "програма". Мдаа...

Ок, оттук нататък нещата са в ръцете на българския народ. Един ще гласува, защото са му платили 50 лева, друг, защото романтиката по комунизма и любовта към Русия така му диктува, трети, защото мисли, че в БГ може да има демокрация, четвърти нямада гласува, защото не се интересува от политика и т.н., но в крайна сметка ние всички сме отговорни за съдбата на нашия народ. Така че в следващия парламент, като почнете да се нервите затова в какво шоу е превърната БГ политиката погледнете към себе си- именно вие изпращате тези хора и те говорят от ваше име. Това са вашите избраници

Те не са просто нашите избраници. Те са нашето огледало.

АКО ИЗБОРИТЕ РЕШАВАХА НЕЩО, ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ!

Вярно е. Всички партии са организирани и на ведомост в Козяк. То се видя на гласуванията за Македония. ГЕРБ и ПП = ВНЛ. Даже и Коцето "Копейкин" е всъщност "Центов". Руснаците от 1990 г. изобщо не се занимават с Булгаристан, само нешите комсомолци тука плашат плебеса, че видиш ли руснаците им били виновни, че са крадливи, лъжливи и безродни.

Не са разбрали още ,че ДъПъСъ е равно на ИТН .а ГРОБ на “Възраждане”

Само тъпите не са разбрали че с Пълен Провал няма да я бъде. БСП и ДБилите са най неестествената комбинация, базирана само на дивата омраза към ББ. Да, но това може и да върши работа по протестите, но не и да управляваш. Затова ПП се провали. С гръм и трясък. Все те бяха най умните най красивите май непогрешимите. Да, ама само те си мислят така. Другите не. И просто ги разкараха.

скоро ще я смените червени боклуци

Хаджи Тошко не случайно е от "долината на дълбоките гащи"...

То бива да си тъп, бива да си догюатик, ама тия избиха рибата. Кокорчо крадеца го бламираха преди половин месец. Но тъпо и упорито БСП продължава с рога напред. Е, няма да стане. Кирчо лъжеца, Кокорчо крадеца, пияндурник Рашков и Лена Курвалана изядоха хлябана тази коалиция. То бива да се некадърен, бива да си озлобен на ББ, но да комбинираш двете и да вършиш глупости, нарушавайки всички закони и Конституцията е и идиотизъм. Не може най различни съдилища да те съдят за незаконни действия и ти пак да си мислиш че си прав. Не става така. Поне не и в ЕС. В Русия и Занзибар може би, но тук номера не минава. Е, сега ще си платят.

Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги. Честито! Следващото правителство ще бъде такова, каквото го иска големия брат. То трябва да е стабилно и да взема правилните решения. Ето защо следващото правителство ще бъде от ПП и ГЕРБ. Обработката на общественото мнение за такава коалиция вече тече. Малките партии като БСП, ДБ, ИТН, Възраждане и ДПС ще се опитат да се позиционират максимално добре, но истината е, че в голяма степен ще бъдат безгласни.

как виждаш Бориславова да командва Борисов?

Боци е кавалер ще я хване за парапета , а тя да си командва

Правителство на ГЕРБ, ПП и ДБ би било най естествена комбинация. Но... Ако тия тъпунгери от Пълен Провал не бяха арестували ББ. Незаконно при това, това е определение на съда. И след всичките тия плюнки не знам как ще се получи. Освен ако не ги натиснат от ЕС. И както ББ се оттегли, така и другите лидери трябва да направят крачка назад. Иначе ни чакат избори до дупка. Т.н италиански вариант.

"Отговорността за това стои в ръцете на тези, които саботираха това България да има правителство - ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане", каза Георги Свиленски." Защо прехвърляте вината за вашия разпад и некадърност на други, бе? Все Борисов ви е виновен! Гадни комундари!

той Борисов си е виновен че 12 години краде и държавата затъна в дългове. за 12 години близо 3 пъти се е увеличил външния дълг. може да погледнеш. има го като официална информация. ето ти линк . https://nsi.bg/bg/content/11476/%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3 . копирай линка и провери. като процент от БВП намаля но като стойност се увеличава и увеличава. само че това с БВП е малко измамно. ти ядеш леща. аз ям картофи, комшията яде 1 кюфте. след 12 години аз и ти пак ядем картофи и леща, а комшията вече яде 3 кюфтета. след 12 години може да се каже че средно всеки яде кюфте с зеленчуци което говори за висок стандарт - обаче ние с теб не ядем кюфтета най нисък е 2008 - 4,8 милиарда през 2020 - 15,18 милиарда евро. всяка година Бойко ни говореше какви изгодни кредити имало и как сега взимаме по изгоден за да погасим старите неизгодни кредити, а близо 3 пъти нарасна дълга по негово време

и защо нинова дето била толкова отговорна, не го съобщи сама, а се крие като нелегална партизанка точно както оръжието за украйна през трети страни - това да не са ѝ послушковците от БСП, че да ѝ гласуват всичко което ѝ роди главата.

Разгеле. Време беше за нови избори. Нинова е кадърна жена ама алчността и изяде главата. Ако не ламтеше за пари, а милееше за българското, можеше да е бг Орбан в женски вариант.

нинова е костовистка и нейната любима пария е ДБ, а не БСП

От кога бсп не е статукво и даже казва кои били от мафията , тези участваха в разграбването на България най активно . Сега вече те са демократични , другите били престъпници. Това е най омразната партия(групировка) за всички времена , моля ви нека да ги изпратим в историята където им е мястото.

А къде се скри кака кури, да не би да се е засрамила?

ГЕРБ бяха прави че БСП ще върнат празна папка.

Ама много антикомунисти са излезли днес,да не е девети септември?

Кой е виновен да няма председател на КЕВР? Опозицията ли? А кой избра предишния председател в нарушение на конституцията? Избраха го ПП, БСП ДБ. Да си носят отговорността и да не търсят вина в другите.

Приятели, Хайде пак на площада! Трябва пак да се съберем за да можем да продължим изчегъртването - този път на Слави, Гешев и на съда. Включително конституционния! За да се оправи тая държава трябва яко чегъртане! И предлагам да регистрираме БВЧП - Българска всечегъртаща партия, която да остане единствена, съгласно чл. 1 на Конституцията, която ще приемем. Член втори ще гласи, че БВЧП може винаги да нарушава конституцията /за по-тъпите обръщам внимание: Партията - с главна буква, конституцията - с малка.

чу доклада на ДАНС и службите за дейността на "Булгаргас" от м.Февруари" до момента? Кой ще чегърта Умните и красивите?

И сега защо и трябваше на другарката Нинова да кляка пред "Капитал". Извода е, че като си загубиш достойнството ще загубиш всичко

Когато държавата се ръководи от неграмотна но нагла жена на име Лена. Довиждане боклуци. Какво облекчение, най-после.

Некви тъпанари, 4-ти - 5-ти по ред по представителство правят "тест" на парламента! Нещастници!

президентът ви даде възможност, но вие решихте да хитрувате, не можете да съставите правителство, но в конституцията нямало срок, че най- удобно било изборите да са на 16 октомври, че закони имало да приемате, че Рашков трябвало да се избере, само той се борел с корупцията, че пленуми и конгреси и какво отново парламентът ви даде пътя и ако имахте достойнство още днес щяхте да върнете мандата.

На коя дата да го изпращаме на аерогарата с цветя отсвмвйството на тръните?

Номера за реклама на другарката Нинова не мина. Пак я сложиха на динена кора и я засилиха по пързалката. Сега като и спрат и комисионните от оръжие, детенцето в САЩ ще гладува. Виновен пак ще е Борисов