Мотивите на БСП за вота на недоверие са готови

Вотът е на тема "Корупция", готови сме с мотивите, заяви пред БНТ Георги Свиленски, заместник- председател на парламентарната група на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Мотивите на БСП за вота на недоверие са готови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

казаха, че герб 4 мандат печели=цветан цветанов. човек, като се замисли може и това наново да се случи, защото при не реформиране, няма как да се получат нещата и ще ви обясня от моя гледна точка, как аз виждам нещата в провинцията. през 1989, отивайки в Турция се освободиха много работни места. тогава млади шивачки и пр. със средно образование започнаха-кой в съд, кой в системата, кой в други държавни учреждения, и в архивата на съда , вече пенсионер,ка е получавала преди пенсия около 2 хиляди лева, със средно икономическо, мъж поделение, пенсия, работи, син завърши в германия, айтиспециалист, щерка им в поделение, висше в бг, пара при пара, бяха върли комунисти, рода са ми, но нейсе, не завиждам, само ви напомням, още продължава мъжът й да работи в донаборната, нещо от тоя род... как няма, при соца добре, след соца добре, пари при пари отиват, 10 години без реформи, много са случаите, от шивачка и в държавно уч. и купуват ли купуват жилища, докато други си продават коли, гаражи, жилища на безценица, за да оцелеят, хиляди примери, той от герб от габрово си го каза, но кой да го чуе, все ми се струва, дано не греша, но герб, цели десет години оставят на работа богатите, заможните или както се казва-вече няма приятели, а има интереси, много от системата са платили по 15 хиляди, тук нямам доказателства, само съм чувала, че са дали пари , за да започнат на работа в системата, , , карай да върви, щом така са решили, така да е, много се е насъбрало на народа, псуват ги и помаци и турци и българи обикновените де. не винете обик.хора независимо дали се назовават иван и исмаил и мехмед, всички сме се печем заедно в огъня, И ако няма реформи, мисля, че пак те ще са на власт, нека да са, но има хора, които просто не стават, както казва един мохамеданин, или трябва да напусне нс, или да стане депутат, просто не става, а е еродиран и от тях има много умни и трудолюбиви

Подкрепям но искам и промяна на досегашното статукво

Мотивите са: Власт Заменки Голям шлем Банкови фалити Мизерия Източване Руски интереси

Северна България трябва да се отдели от тази Престъпна Банда която управлява в момента България ! Престъпното Управление на Герб е Унищожително за България ! Отделянето трябва да е Морален Акт за Севера , за да се дистанцира от Престъпното Управление на Мутрата Борисов , Тиквите , шопите , кратуните и Главочите ! Вота е много важен за голяма част от Северна България , това е първа стъпка за отделянето !

?????? У ред ли си?????

По времето на БОКо- 3: - 400 млн. левчета нов дълг (първи транш, пардон усвояване); - Суджук гейт с мирис на бухалки; - Опит за премахване надбавките върху заплатите за прослужено време; - Кум гейт... - Пазарджик гейт... - Намаляване на 50% плащането за първите 3 дни на болничните... - 1 млрд лева още по-нов дълг... - Мораториум върху лекарствата... - Бърза заповед отгоре и отмяна на мораториума... - Разстрели, разстрели, и още мутренски разстрели... А ДА СИ ПРИПОМНИМ ЧЕ По времето на БОКо-1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... По времето на БОКо-2: - опоскан фискален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането; - замразени социални плащания; - винетка за столевка; - ваксини от Турция с живак за облагородяване на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета; - ПМС 208 за ТРАЙНО заселване на джихадисти, пардон бежанци...

Ааа, сетих се! Георги Свиленски е първия мъж на госпожа Деса Фатмакова. Тези явно се женят повторно по партийна линия. После се чудим защо всички в БСП се бранят един други като...баджанаци;)

на недоверие другарката Нинова щяла да се разкайва,че я въвлекли мръсни и гадни седесари и принудили да участва в криминалната приватизация на ТЕХНОИМПЕКС и ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ.Така бил въвлечен в криминалната приватизация и мъжа им.Ех,Курни,Курни защо не се дуеше тогава,да се биеш като мъж ,да не те въвличат в тези седесарски схеми.

От много години мотивите, с които БСП да бъде забранена като партия са налице и българският народ чака някой да го направи. Уважавам истинските комунисти с идеите им. Но тези от обкръжението на г-жа "Лъжа" са долни, гнусни лъжци, безмозъчни същества. Тожва са новите врагове на България и Българския народ. Мечтата и борбата им - България да стане република на Путиновска Русия.

Без мотиви , Герб и Мутрата Борисов са Крадци !

не ме занимавайте с махленски истории!

В крайна сметка какъв е изводът според гербаджийчето, което щеше да се бори срещу мутрата - корупция има навсякъде, тъй-че всичко е наред! Е, радвайте му се на разсъжденията и ги трайте още. Те само това и чакат.

Пролетарии от всички страни съединявайте се.Или по точно сношавайте се.

Не мотивите са важни, а реалността в която живеем, а тя никак не е розова.

Антон Кутев - социализмът е като СПИН. Та този е заразил първата мотика, а тя първия фатмак. Да живее социализъма, другарки и другари!

АКО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ СА КОЛКОТО ДЕПУТАТСКАТА ЗАПЛАТА

Най накрая имаме Истинска Опозиция ! Аферите на Мутрата Борисов нямат край ! Обърнете се към Юнкер да види че Мутра покровителства и Граничната Ограда е пилешка ! Оставка на Правителството на ГЕРБ !

Ако имахме истинска опозиция, тя ще спечели безпрекословно едни следващи избори. Примерно - 2009 ГЕРБ печели 117 депутата 'Истинската опозиция', след пуча на прошлеците 2013, връзва 84 и пак остава втора парламентарно представена група.

БСП са крадецът вика дръжте крадеца... Тези долни измекяри, крадци, грабители на народа, мафиоти от БСП щяли да се борят с корупцията... Тези са мошеници до кости... Измислили са всички възможни далавери, схеми, фалираха държавата три пъти, крадоха, раздадоха си куфарчета с пари, всички големи "бизнесмени" кръвопийци са свързани с БСП и дължат богатството си на тази разядена от корупция, алчност и кражби партия... Та тези гов....на долни ще се борят с корупцията... Блажени са верующите!!!

Ти си крадец долен , защото ти плащат с пари откраднати от Българския Народ и да лъжеш , време е такива активни защитници на Крадливите Гробари да бъдат съдени за лъжа и заблуда на Българския Народ !

изрода си ти... такива като теб трябва да са отдавна влезли в затвора, защитници на измекярската партия БСП затова, че разпространяват долни лъжи и манипулации в защита на мафиотската партия БСП.

Трябва да си истински ограничен тъп и смотан, че да не подкрепиш вота срещу ГЕРБ! Но малоумниците в тая държава видно и по долу много, и от всякакво тесто!Повечето замениха вожда Т. Живков с бодигарда му - важно е да имат ВОЖД! То само заради това са Малоумници. Айде бьдете си живи и здрави!

А колко смотан трябва да си, за да гласуваш и смяташ за алтернатива: Нинова, Симов, Жаблянов, Бойчев, Кутев, Пеевски, Карадая, Цонев . . . И за каква точно алтернатива говориш? Смяната на 50% крадене с 49,9% алтернатива ли е?

От три а можеби и повече седмици говоят, че ще внасят вот на недоверие. Но тогава още не знаеха за какво и как да се мотивират. ЕБАТИ КРЪНДЕЙТЕ!

Мотивите на БСП за вота на недоверие са ясни на всички - не могат да управляват (доказаха го сто пъти) ама много им се иска отново да ограбят България, като за последно.

Кой писал, писал, темата се затваря, сега ПреЦедаталствам ние (АЗ;-)

престъпления, мотиви, последните няколко дни всичко излиза наяве ..

Като чета простотиите на тролетариата и костовистите/лилавите комуняги/ по форумите, след като за три седмици имам три дълги бана в Дневник, си мисля, че ще спретнат изродите още някое убийство, или друг тежък зулум, за да принудят ГЕРБ да се оттегли. Играят "ва банк". Аз лично ги пращам по дяволите, там им е родината!!

Ама ти верно ли им се връзваш на сапунената опера ? Дори

Ама ти верно ли им се връзваш на сапунената опера ? Дори малките деца знаят, че няма по презряно животно на земята от "български политик".

Пропитата от корупция и поръчкови убийства партия БСП ще внася вот на недоверие в парламента заради корупцията в момента и несправящото се сегашно правителство... А самите партиици до един са корумпирани до мозъка на костите си..

Трябва ДАНС да те пита , щом си знаел за убийства , защо не си отишъл да кажеш където трябва за убийците ! Омръзна ми от Изроди и Тикви защитаващи Гробарите , Окрали и Унищожили България !

В България ,като те питат за такива неща,после си отиваш!!! А ти си много зле,ама много,нищо чудно да си за психиатрия!

От края на 2009 до момента ГЕРБ са били на власт ШЕСТ години и четири месеца. Така че комуноидите пак лъжат. Тъкмо ГЕРБ да ги почне..и ОП! един пуч кремълоиден. После орешака дръпна назад с десет години държавата, пак кагебисткото лоби фалира КТБ, когато разбра че номерът с "патока" няма да мине пред ЕС, после Ристьо и Раданя и те сложиха некой друг камик..а ве...жалка история.

Ония от ГЕРБ ли с бащицата, който си наусна службицата само и само да не даде партийната книжка?

Още един тъпоъгълник

Целта е шум и шоу, и напомняне на максимата на статуквото, че корупция има само когато не участваш в схемата.

Ох . . . . мъка . .мъка . .голяма мъка. Йотова, уж от БСП, е съгласна с Инстанбулската конвенция. Първо: тя взема мнение, като чяастно лице, или като част от Президенството. Ако е като частно лице, трябва да го каже, ако е от Президенството - няма право. Следващо, вика, кряка . .БСП спечели президенството . . да де ама Корнелия е против и има забележки към конвенцията - Йотова - пак е в киреча. Изобщо КВО СТА А С ТАЯ 1000 годишна ПАРТИЯ - изобщо имали партия и най-важното - чии интереси представлява и каква е разликата между интересите които пък представлява ГЕРБ - май си играем на - на ти куклите, дай ми парцалите . . . журналистите трябва да се "нахранят" . . . . .а ТЕРМИНАЛ 2 работи ли, работи . . . в тая България ще останат еднствено СД-ромите, защото немогат да четат и няма как да разберат що е това Инстанбулска конвеция и . . . ще си правят деца чрез еане, а не да ги проектират с помощта на технически възможности . . . . . .или кекс чрез слагане на "шлемове" (Силвестър Сталон)

НЕ МОЖЕ СЪДРУЖНИК В СИК ДА Е ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ... ВСЕ ЕДНО ЮДЕИТЕ ДА НАПРАВЯТ ХИМЛЕР ПЪРВОЖРЕЦ НА ХРАМА НА ЦАР СОЛОМОН :)))

Дааа.... затова искам КУРни и Кирчо Добрев да ни управляват!!! Отрепки!!!

а бе ДЕТРОЙТЕ гледам голяма активност те гони. На посоки като ти чета "великите мисли"... та се чудя дали някое нигро не те опънал преди години и нещо те е повредил ...или да не те закачам , да те оставя да си пишеш какво ти душа иска. Само ми е мъчно че няма по-големи букви.

че ГЕРБ са ударили дъното, те ме изненадват като бързо почват да копаят надолу. Работническо дело? Английските, френските и немските вестници пишели за българските читатели? Леле, леле.

... герб са истинските нагли :))

Тъпоъгълник

Точно БСП да говори за корупция е все едно вълка да говори за агнета..

Корупцията....общо понятие.всъщност любимата тема на Бсп е сигурноста.защото те са по корумпирани в пъти.за нищо на света не мога да забравя култовата реплика:аз не работя аз съм депутат.

Тези защо не се качат на чинията на Бъзлуджа и да се хвърлят отгоре, писнаха ми уйовете от тези гладни комуновъшки, малко им беше, че ни ограбиха и спестяванията и това, което построихме с пот и кръв, искат още да плюскат до посиране...

Напънала се партията. родила... ... тръцки.

Коя от двете ?

.. Корупцията не е само във високите етажи на властта. На ниските етажи също има корупция", контрира депутатът от ГЕРБ Тома Биков. ???... Значи признавате за корупция на ВИСОКИТЕ нива,ама не във вашата партия,така ли да го разбираме ?

Мотивите за вота на недоверие се изразяват от "мършата" с названията на двете ВОДЕЩИ персони във водевила: 1. Бай Хой 2. Госпожа ЛЪЖА Тук важи и ПОГОВОРКАТА, "КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ ЗА ... СУДЖУК, А КАМАРИЛАТА НЕ ГИ ЕБАВА И ЗА СЛИВА." Напротив, след 3 седмици КАМАРИЛАТА вдига цената на тока с поне 50%. Да живее "без алтернативният" ни ... ГРОБ, при условията на днешната мизерия на 5 милиона български граждани и ОХОЛСТВОТО на 300 семейства на олигарси и мафиоти!

'Според него статиите в чуждестранните медии за корупцията у нас са в стила на "Работническо дело". "Тези статии са писани за българската публика, никой в Англия не го интересува толкова България", заяви депутатът от ГЕРБ.' Ахааа! Понеже никой в чужбина не го интересувала България, та това ви дава право да сте корумпирани чак до гъ... задните си части, така ли?

"Вотът на недоверие беше измислен преди три месеца и казаха от БСП, че ще внесат вот. После започнаха да мислят мотивите. (...) По-добре е да има сериозни мотиви и тогава да се каже - толкова са ни готови мотивите, че ще внесем вот на недоверие." Управляващите са създали толкова много мотиви за вот на недоверие, че опозицията се затруднява кой от тях да избере.

Да им пратим мозъчни донори ли, кво?

Най-корумпираната Корнелия иска вот на недоверие за корупцията

Мани, смех!