17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези освен да плюят друго не правят. Писна им на хората от тях.Искали по-малки заплати и по-малко отпуска. Ами да го направят - кой им пречи. Пруди имаше един депутат той не вземаше цялата си заплата. Май беше независим и дори и той не остана в паметта на хората. А защо не намалят субсидията - най-голямата в света. Да сме и ние на първо място. Верно по законно ограбване.

Колко странно, че БСП не вижда антибългарското поведение на Ивайло Христов, който открито хули България чрез филмите си излъчвани в Русия и Явор Нотев, който няма никаква работа на територията на Крим. БСП дали не е антибългарска партия, която изпълнява функциите на Кремъл на българска земя?

БСП не се свени да използва болката на хората, за да спечели един глас в повече. Пък като го спечели - заменки, далавери, банкови фалити, купони за хляб и мизерия

Кутев, за следващата си провокация отпечатайте на тениските на тези изстрадали души, които използвате за долните си цели надписа: "Вся власт съветам" на фона на сърп и чук. Фона на тениската е естествено кармазъ... Може би тогава квесторите ще кандисат да ги пуснат.

Защо не внесете проектозакон за промяна на унизителния Закон за интеграция на хората с увреждания, ами си траете и изскачате при някой гаф и доволно потривате ръчички. Само с джафкане работа не се върши и добре знаете, че оставката няма да мине. Давайте разумни и смислени предложения и ако не се приемат, тогава вдигайте пушилката. Впрочем защо си затраяхте за партийните субсидии и не само за тях

Защо не ги поканите" пак" щом сте згафили така ще е по добре ,а не само пардон . Много лицемерие и дебелочие има в Парламента . За това хората не ви вярват .

ли я внесе?

по 5-те коментара се вижда колко са актуални от БСП-то.

Да бяха внесли предложение за отпадане на партийната субсидия, ама не би ....

Вместо да работят се занимават с глупости само.

Тези що не се скрият накрая.Що не изгониха от Народното събрания онзи,дето нарече 80% от българите дебили?

тези станаха досадни - защо не предлагат нещо "на ползу роду" както казваше един, а само искат оставки и то за глупости!

Каквото и да напиша ще ми изтрият коментара...