БСП внесе промени в НПК след насилието над деца в Сотиря

Време е да спрем само с говоренето и да пристъпим към конкретни мерки, заяви Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - БСП внесе промени в НПК след насилието над деца в Сотиря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

герб няма да го приеме, заедно с дпс ще го отхвърлят защото закона засяга електората им и ще паднат от власт, нали тук е далаверата - аз на вас законче , вие на мен гласове и герб векуват и "побеждават" а простия българин губи щот Нинова му била виновна, ми пада ви се.Хич да н'съ занимава Нинова с вас ми да остави Боко си свърши работата, добре ви унищожава, да продължава щом си го искате и ви харен.

Смущава ме двуличието. Значи не бе достатъчно гаврите и побоят до смърт над баби и дядовци по селата от орките, за да се внесат тези промени. Но видиш ли за децата на зелените, дето дори не се грижат за тях и ги женят или продават на 11 - хоп внасяме спешно промените.

Има крещяща липса на Правосъдие в България ! Този Закон ще донесе справедливост . Подкрепям.

''....да няма намаляване на присъдата от доживотна без право на замяна- в случаите на престъпления, които водят до тежки телесни повреди или смърт" Т.е.Традиционното ,за определен етнос сексуално насилие над ДЕЦА отново остава ...търпимо. Това е сериозен проблем, който тепърва ще набира...'' популярност'' . Време е да са ясни позициите ИЛИ ще гледате в другата посока и ще ни пробутвате разни ИК и ''стратегии за детето''. Какво лицемерие! ИЛИ ще застанете ясно с истинска грижа за ВСЯКО българско дете и ще преследвате насилниците с цялата сила на всички държавни средства . А ние ще следим с интерес ,защото децата ни учат заедно с ''деца'' като това 15-годишно посегнало сексуално на 7 г.

Това не може да влезне за стари провинения. Съди се по законите в момента на деянието или ако са по-снизходителни сегашните. Но по-тежки нови закони, не важат за стари случаи, каквито са тези от Сотиря. Така че това ще важи за бъдещи случаи. Нещото което предотвратява престъпления е СТРАХЪТ! Трябва да се създаде страх и да му хрумне. Другото е образованието, но там са го изпуснали от отдавна. Но да се върнем на страхът. Оставят се безнаказани по-малките престъпления и поради липса на места в затвори ги пускат. Така те придобиват още повече увереност и преминават и на други престъпления. За да се създаде страх, трябва да се премахне тъй-нареченото "минимално насилие" при действия на полицаи. Като им кажат гък, да могат да си ги умлатят солидно за превъзпитание. Да лежат в затвора. Да бачкат там. Да се изхвърлят част от законите предпазващи престъпници. Да има нулева толарантност към такива.

Преди всички избори БСП се сещат какво са МОЖЕЛИ да направят предишните 30 години.

По комунизма ако например охрана забележи крадец, вика "стой полиция", ако не спре, изтрел във въздуха, ако не спре, на месо. Обикновенно разни началници издават огричителни заповеди, как да се действа по-меко. Но знам един дето точно това бе издал като заповед. На место на което се крадяло много, докато е бил той командващ, не е имало нито един опит за кражба. Явно са се информирали, че могат да получат куршум.

"стой полиция".явно си слушал само разкази от баба ти за ония времена

Защо създаде мутрите и назначените милионери. След това да отговори защо се имат за пиемници на БКП. Герб приемници на кого са, че заприличаха на БКП по подражание. Трябваше да се даде време за размисъл и отдих на тия, които бяха в управляващата Партия преди 10.11.89 година, да не насаждат вижданията си за демокрация по комунистически, а не сега да лаят по безпартийните, че били комунета, ако не са съгласни с тях!

Хммм, а защо не го внесохте след убийството на Вероника, или на Виктория, или на Елена, или на... И "мерките", Нинова, не се вземат с внасяне на предложения, а с вземане на решения от НС - т.е. питам дали си подсигурихте мнозинство или тепърва ще се мота по комисиите и така... до след изборите?;)

Вероятно ще се мота. А онова добиче от Сотиря--се лекува в София! Найс , а?

БСП ша засегни правата на иликтурата! Посли ши си чуди, че не пичели избурите!

БСП са директни и честни. Електората не ги интересува дори и да ги загубят. Предлагат Закон който е крещящо Нужен .

Айде сети се Нинова,колкото да се появи в публичното простравство. Абе моме, къде беше когато ВМРО-то бикамбаната за циганския проблем? Като искаш наистина някаква работа да свършиш, а не само да се покажеш ,вземи,че отиди при Каракачанов та да излезете със смислен и всеобхватен закон. За циганските изнасилвания,за циганския терор по села и махали,предложи закон за натрупване на присъдите ,че то при тези тълкувания за размера на кражбата,че била до сто лева не съм видял осъден. Циганин със 56 присъди за дребни престъпления и не е в затвора-това нормално ли е според теб ,Нинова?

Това, което БСП може да ви обещае, никой не може да ви го даде!

goose

Повръща ми се от вас, особено като знам, че не ви дреме за жертвите - законите са такива достатъчно дълго време, за да можехте да ги промените, докато бяхте на власт. Дреме ви само за резултата от изборите и това е поредния ви популистки до болка ход. Готови сте и по трупове да газите само и само да се докопате до властта ... То това си ви е и навик де, така я взехте и на 9-ти.

Власт 44-та година нямаше да вземат никога без Червената армия.

Добър ход-точно преди изборите

Браво, добро решение.

Нали вие не дадохте да се приеме ИК, а ся друго говирте! Сам българиа в целия ЕС не е ратифицирала ИК и тва е заради вас червени помияри, но сега ГЕРБ ше прием ИК и ше защим децата на българиа!

Ей лъжец нагъл! Недей да лъжеш че само България не е приела ИК!!! И дори да я беше приела как по-точно щеше да помогне в случая???? Нагло човече говорещо глупости!

Нека да приемем ИК както в Турция, но в пакет със смъртното наказание - само така може да се имплементира тази конвенция - в ЕС няма смъртно наказание - значи няма ефективно изпълнение на Конвенцията!

В Турция като я приеха, да не би да няма убити жени? Даже тук писаха за такива случаи. Ние си имаме закони и сами си ги решаваме. Не е нужно някой от вън да ги налага. И да се прави дискриминация по пол.

по един разстрелян депутат на смъртен случай при явно престъпление,за една година ще се реши проблема

Да, и по едно време се събуждаш от безумните си сънища!

През последните десет години Холандия е закрила 19 затвора поради отпаднала необходимост. Извода за холандския НПК го оставям на вас. ДО КОГА в тази държава ще се работи НА ПАРЧЕ?

Докато комунета коват законите. Иначе Холандия затваря затвори за възрсатни и създава детско правосъдие и центрове за деца в "риск"!!!! Огромно количество деца се "спасяват" от своите семейства всяка година и получават огромните права да си сменят пола и да се самозадфоволяват сексуално! Какъв светъл пример само за държава! Но спокойно, българина докато псува по форумите е внесена програма и в БГ за ранно сексуално образование, което започва от 0 до 4г.

толкова глупости на едно място не бях чела отдавна.

В Холандия полицията отнема децата на чужденците, за да ги прави на сила джендъри. Вервайте ми!

БСП няма как сама да внесе промени. Вероятно искате да кажете, че БСП е внесла преложения за промени.

А аз пък внесах закона Ванко 1 за пари. Да пускат сутеньорите С парите от сутеньорите си купих ОТБРАНИТЕЛНИЯТ ЦЕНТЪР на Алабин

Колко им акъла на БСП седнали да оправят държавата след като са в опозиция ми то така ще се пише на сметката на управляващите ма.

Нека да има, но да няма намаляване на присъдата

Има разлика между съкратено и бързо производство.