6+2 са номинациите, с които БСП отива на преговори с АБВ

6 плюс 2 са номинациите, с които БСП ще отиде на преговори с АБВ за президентските избори. Новите имена са депутатът Таско Ерменков и социалистът Марио Трайков.

Обратно в новината

Коментари - 6+2 са номинациите, с които БСП отива на преговори с АБВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега и тасков. А канчев и чирпаков кога? Пълен майтап сте другарки.

Банда мошеници, но некадърни и лакоми. Лаком г.з. галаден ще се.е. Имаше възможност да обединят левицата, но отблъснаха Дончева. Работят за Мутрата и неговата банда.

Това не ни интересува. По-важни са кандидатите на Р.Б. Касим Дал и Радан Взел. А Касчей Драгалевский ще им бъде, както винаги лабораторен съветник за това, какви каши да забъркват най-добре с кликата на цру и клинтън

Какво ни занимават с подобни отрепки. Нас ни интересува как вървят преговорите между Путин и Ердоган!

По всичко личи, че БСП залага на ГЕРБ и прави лятно броене на останалите пилета в отбора. Жалка картинка. Дали си вярват?

Ей, не ни занимавайте с всякакви многостранни олигофрени -кандидат президенти!!? Ние следим отблизо само Падишаха и Бащицата - нашето бъдеще!!?!??

Бравооо! Напред!!!

ха ха ха .............

И добре правите!

Не знам защо БСП са в такава еуфория и смятат, че ще спечелят? Номинациите им досега не ги бива, та какво ще направят с АБВ не се знае. А тази госпожа става все по- дебела, също като К.Нинова, двете се надпреварват в ширината.

И 60+200 да ги надрундите, все тая бе вампири! Ей ненакрали се , ненаяли се, ненапродавали са се, само се погледнете в огледало, ШОПАРИ НАГУШЕНИ, алчните ви муцуни не се напълниха???

Звучиш така сякаш си искал ама не са те поканили на софрата. Голям смях .

Защо не се избере Президент от НАРОДНОТО /ако може да е ''НАРОДНО'' / СЪБРАНИЕ ? Напразно ще се харчат пари , за ненужна институция...

Президента, макар и с нищожна власт, има правото да иницира референдуми. Това е изключително важно и може да балансира "народното"събрание, което на практика е неконтролируемо от народа.

ти коя година си роден?

Ама то в Бе-гетото , все такива ''новини'', вече 26г. Тези Бг-политици нямат срама , за сетен път !

Виж каква одухотворена физиономия. Мома от оборище.

Дааа , мома от обоРА!

Обидно е, тази прочута с креватните си приключения Йотова, акъл да дава, че и самата да се кандидатира за...президентка!!!!

тЕЗИ ХОРА НАИСТИНА НЯМАТ СРАМ ,ос...и отгоре до долу и пак напират към властта !!! Човек трябва или да е малоумен глупак или невероятен кариерист и далавераджия ,за да гласува за хората и партията от 1923г. рушаща и съсипваща България ,хората с руско самосъзнание ,пишещи се за българи ,срам....,поне малко срам !

Всеки момент ще бъде оповестено в медиите, че Дудука се кандидатира за президент, а Дудучката за вице.

Не бъркайте "Президент" с шеф на ДС!

СЕГА ОСТАНА И СТАНИШЕВ ДА Е КАНДИДАТ НА БСП!!!

Чудя се как не са се сетили и за него! Обидно е някак си.. Румен Овчаров също с пълно право трябва да се сърди ;)) и Георги Гергов.. май само тези тримата са пропуснатите.

а сте ги номинирали, а сте се изтрили от листите за партия....за стария бардак търсете нови к..ви

Всичките им номинации са калпави, освен тази на Генерала от ВВС Радев. Не се ли виждат, че на нищо не приличат. И те като Герб започнаха да ламтят за постове. Само сериозен човек ще пребори келешите на мутренската партия. Когато тръгваш от никъде - стигаш пак до никъде. Останалото е преливане от пусто в празно. Трябват ни доказани личности, а не пицари, сервитьори, цветари, учителки, юристконсулти, редови лекарчета или младши експерти в провинциални общини. Аман вече. Да спрем порочната практика, видяхме до къде ни докараха невежите.

Знаете ли какво ви харесва в ген. Радев? Че не е до болка позната физиономия от ЦК на БСП ;)))

От свиня да станеш ламя.

Много вожд, малко индианец! Леви, а!? Всичките са милионери, Йотовица и компания!

Хич не я харесвам

С това протакане - тиквите се вкараха само в капана на собствената си простотия.

Тая ''особа'' на снимката , направо е а РЕЦИКЛИРАНЕ .

Как не се намери някой да издигне полковник Николай Марков? Ако не друго - поне ще спре ислямизацията в България. Референдум и персонален избор на личности!!!! За всяко министерко кресло даже!!!

Имам чувството, че в БСП има само сер ГЕЙЦИ.

не знам как ще стане работата ама от страни вашето ''твърдо'' изглежда бая меко ...та помислете си пак

То не останаха хора в БСП - всичко става Президенти.....

Другарки и другари. Ние, комсомолците от село Драгичево ви предлагаме да издигнеме другарката Моника Станишева за Президент на Республиката, другари. Тя знае. Тя Може! Нея и Москва я обича другари!

Баси цирка.

Референдум за персонален избор на личности и край на практиката разни дебили да ни ограничават между кого и кого да избираме. Да може всеки човк да издига кандидатурата си. И народа, в зависимост от делата му - да избира, кой най-добре би го представявал.

Абе ти нормален ли си? То сега има 30 кандидати само от БСП, а ако стане всеки да има право...

i_iskren@mail.bg

И какво като всеки има право? Тогава на свестните хора няма да им се налага да козируват пред партийни паразити. Представям си, ако личности като Чирков или Емил Елмазов се кандидатират за Министър на здравеопазването например. Личности и доказани професионалисти - всеки в сферата си!!

i_iskren@mail.bg

Ако изборите са преки личностни избори - ще се носи пряка личностна отговорност. Няма да има размита стадна отговорност, която всъщност е безотговорност.

Единственият свестен кандидат е ген. Радев и съм убеден, че него ще предложат. Той обаче не е член на нито една партия от левицата и за да стане суматохата пълна, Плевнелиев няма да издаде заповед за освобождаването му! Та от 6+2 кандидати левицата ще остане без нито един ! Но какво да ги правиш- не са леви, а леваци!

Много кандидати , НО НИТО ЕДИН НЕ СТАВА . За мен тази институция , е НЕНУЖНА /за сега/ , няма и права . Хвърляне на пари на вятъра.

Тези, чугунени тикви,ако не издигнат ген. Радев,никой даже няма,да се сети за тях.

тази др. от снимката вече гони 100 килограма, ами от както е дошла демокрацията тя работа не е виждала, даже стигна до Брюсксел.........

От стрес. Работи денонощно за България. Аз лично не знам какво, но без нея в ЕС България много го е закъсала. Примерно слънцето няма да изгрее.

аа , за слънцето отговаря борисуф !

Аз съм именно за нея! Хубаво е да имаш тлъст президент. Това значи, че народът живее и се храни добре!

Господа, няма лошо, че една партия има мераклии за Президент на нашата република. Но... Добре би било БСП да обяви и колко граждани членуват в нея защото има съмнения, че са колкото в платеното й от нашата република ръководство...

че съм много умна, ама тези претенденти: Йотова, Янаки Стоилов, проф. Румен Гечев, Михаил Миков, Мая Манолова и ген. Румен Радев за какво са? Да ни разсмиват, да ги съжаляваме ли? Нищо в живота си не направили като хората, нищо не са създали, само са лаладжийствали и сега изведнъж са претеннденти, хайде, без такива излагации!!! Роско вече имахме, нищо не ни е ли научи това?

Ирина Бокова сред 10-те най влиятелни жени в света. Напук на родните злобари.

Варно е. Като я видиш и веднага ти повлиява - става ти противно и гнусно.

на какво влияе ,на глобалното затопляне и на корупцията ли ??

Не злобари, ами до гуша ни е дошло от нагаждачи и социалистически милионери, затова са и такива изказванията.....

Другаре, другата седмица да издигнете и Гочиту Гергов - Свинаря, накъде без него? А до есента цялото ръководство да си издигнете + някой лелинчо и 2-3 балдъзи на по-важните другаре.

С изключение на Радев, всички останали са типичните представители на БСП. Като им гледам изпразнените от съдържание лица, едва ли идеята за Радев им е дошла на тях. Най-вероятно идеята е дошла от Русия - нашите тук са толкова тъпи и разглезени богаташчета, загубили всякаква връзка с народа и реалността, че подобна идея не би могла да им дойде на ум. За БСП не бих гласувал, но за Радев - бих. Особено, в сравнение с настоящата пИпИруда в президентството.

Затова казам - нека гласуваме на този идващ референдум и да имаме право по принцип да гласуваме за личности като Радев (и други), а не за някакви си партии. Не за някакви си маргинализирани отрепки, които никой никога не е чувал.

Защо не предложите и НЕШКА Тя се отказа от Барекив а вече има и опит в политиката ?

Таско Ерменков, по-известен като Таско Голфа от времето, когато е ДС агент

Човеко е крадец от класа, заслужава И през президентството да мине!

всичката възможна измен от бсп, се кандидатира за "президент" факт!

Мразя ГЕРБ и на всяка цена бих гласувал за нещо против ГЕРБ но тези имена които БСП е определило няма дори да се облеча не да ида да гласува. Та това са имената довели ГЕРБ на вслат бе. :))) Ха ха

единственото решение е да има партия , която няма нищо общо с истинските паразити ! следва въпросът ,защо вече 27 години , такава партия все още няма !?

спокойно ...ние и да не идем,циганите ще идат...

Да вземем да ги запишем някъде тия глупости и да ги сравним с приказките на 06.11 вечерта след изборите. Ще има едни оправдания - хората, посланията ... А се вижда отсега, че нямат кадри, нямат и подкрепа. Все по-зле става тази прогнила партийка. Да си вървят като НДСВ-то и т.н. недоразумения!

Само преди месец открито ми се подигравахте, че Мая Манолова може да е кандидат за Президент. ..кажете, като гледате другите кандидатури, като преценявате шансовете им, не бях ли права? А още БСП не е извадила Коза На всеки километър ;)) Свиквайте - следващият ни Президент ще е от БСП.

Имахме президент от БСП, но какво от това? Не забелязах разлика, освен, че не се излагаше толкова.

Ами живеехме добре, това мога да ви кажа! Социално, обединени. Не като сега милиони да измират от глад и страдания. Изберем ли пак от БСП - старите ще се подмладят, младите ще забогатеят, а от селските чешми ще потече жива вода. Опитайте да видите колко е хубаво!

Нещо ти става, обаче...Да не си влюбена в този?Малко е попрезрял, ама...Никога повече БСП няма да спечели избори в България..Ни президентски, ни селски..Никога, никакви

Дреме ми на..... колко и какви номинации имала БСП и къде на м..... си щяла да ходи с тях....