Ген. Любен Гоцев: Дума не сме разменили с Маджо

Любен Гоцев от кръга „Монтерей“ призна в интервю за „24 часа“, че се е срещнал с един от основателите на СИК Младен Михалев - Маджо, но не били разговаряли.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Любен Гоцев: Дума не сме разменили с Маджо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъс от разказа "Иднже" на Данчо Йовков, наш класик -олимпиец - Ще ги видиш 82-те, дедо ! Само който го е заговорил, жив не е останал ?

тоя, кво се а фанал за каската, да не е глътнал бастуня.

гОЦЕВ ПРОКЛЕТ ДА СИ ! ТИ И ИЗЧАДИЯТА ТИ! АМИН!

И на двамата са им преброени дните!

Генерале,Генерале още на времето сгрешихте с тая ваша демокрация и после изтървахте мутрите.

Напротив, нищо не са изтървали - ВСИЧКО е по план! Въпроса е кога ще го "отстрелят" и него. При тях винаги е така.

нефелен старчок

не знаеш какво пишеш

А ти като знаеш докъде стигна?

А колко просто щеше да бъде - няколко само , като този, да се веят и съхнат по 1 месец- на стълбовете по Цариградско шосе - по думите на един бивш комунист :):)))) Мафиотите , гоцев, като теб, БКП - мафиотите , ВИНАГИ се срещат помежду си - на ПУБЛИЧНИ места , пред много хора : Това е , защото си нямате доверие и винаги тайно се избивате - без свидетели и затова внимавате - да сте на публично място .. Иначе, някой може и да нЕ излезе от тайната къща в Бояна, или някъде другаде- сараите на доган и т.н.. Или може да се е самоубил /секретара на доган / или да получи ИНФАРКТ - като Мишо Бирата :) История, бе , БКП - история ...)) Забрави ли я мошенико ???? Защо иначе наклепа маргините , че искали да те пратят при Свети Петър ?? Нали и те бяха твое творение ??? :) Хахахааааа.а..... Дърт, червен отпадък ..,торба с фекалии :) BIG AL

интересно е как убиха георги стове за това че пишел лъжи за маджо и гоцев , ами ако беше писал истини за тях какво щяха да го правят !?!?..

Когато и да ги убият тия, все ще е късно. Толкова пари са откраднали, колкото Доган не може да открадне дори сам да управлява 2 мандата.

принцип си прав, но мисля че малко подценяваш хидпоинженера!

НА ОНЯ СВЯТ НИЩО НЕМА ДА ЗЕМЕТИ ВСИЧКО ОСТАВА ТУКА ЗАЩОТО НИЩО НЕ СТЕ ДОНЕСЛИ ОСВЕН БОЛКАТА И СТРАДАНИЕТО ЗА БЕДНИЯ НАРОД КОЙТО ВИ ПРОКЛИНА ДАНО ГОРИТЕ В АДА ЗА ЗЛИНИТЕ И РАСПЛАНИТЕ МАЙКИ

Тоя пък. Ако ще правят конспирация щяла в балкана да е. Ами що не у някоя пещера бе. Или направо на задната седалка возейки се в кечър тип Цецомобил. Ей ша ви еба и шибаните комунтсти.

Абе, аз ли съм луд или ни правят на луди! Тоя с болежките, за който и паветата знаят, че с другите муцуни от този "кръг" редят и съсипват съдбите ни от години, ми казва, че е не е конспирация, щото е явно. Абе генералче, ми нали така ви е най-удобно, понеже не ви пука от нищо! А думите за Маджо къртят всичко-той бил просто там, какво толкова! Е, то бива наглост, ма толкова..., бе тия някога няма ли да си отидат и да ни оставят нас и децата ни на мира! Дали пък, да цитирам техния самозабравен млад шеф на БСП, като не ни оставят по нормалния начин, да вземем да ги махнем най-после по един по радикален такъв!!!?

Бог да пази България от комунисти и русофили!

ЧУДЯ СЕ ИЗРАЗА ( БОГ ЩЕ ГО СЪДИ ) ДАЛИ НЕ Е ИЗМИСЛЕН ОТ ТАКИВА КАТО НЕГО ЗА УСПОКОЕНИЕ НА БЕДНИТЕ. СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН. ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕ Е СРАМ, ЧЕ СМЕ СТРАНА ЧЛЕНКА НА ЕС, ТОВА СИ Е ГАВРА. НЕ МОЖЕ НАРОД ЕДВА ДИШАЩ ПОД РОБСТВОТО НА ДЪРЖАВНАТА МАФИЯ ДА Е ПРИСЪЕДИНЕН КЪМ ЕС. БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ.

Така ще е - ще се срамуваш, защото силния не само говори, а и действа! А присъщия овчи манталитет е за слабия- ревящ по форуми и паланки, но нямащ смелостта да се изправи срещу палача си.

...пенсея,наистина е от нй-високите у нас,но поради "тавана",надали е повече от 850 лв(в момента),а преди "индексацията да е била не повече от 700! Е па как я кара пенсионираният(отдавна) генерал на едната пенсия,да си потдържа дома,здравето та му остават и за "разпивки"(сигурно не домашна шльоковица) и то достатъчно редовно в изискани ресторанти!?!?... Ние обикновенните работещи Българи едвам смогваме с подобни доходи да си плащаме тока,водата,отопление,телефони ,данъци и всякакви други "бирнаджийски" "пера",като сложим храната)дрехите втора употреба) иза едно...кафе не остава да пием в някоя кръчма! Не са си разменели и дума но някой и друг номер на "швейцарска сметка"-може и да са си разменили?! Знае ли няко???...

реално погледанто 850 лева в София са пределно достатъчно за пенсионерският живот демонстриран от генерала.. финансовите ресурси, които обаче контролира навярно са с поне 6 нули повече.

Едно-единствено решение ще ни осигури спасение: България да се прочисти от всички мръсни комунисти!

Понеже някои членове на кръга не са вече между живите, крайно време е да ги съберем на едно място!

Вие май сте по-изветрели и от генерала. Лично го познавам, най- обикновен дядо. Ако се връзвате на измишльотините на Георги Стоев значи сте на неговия акъл. Как мислите, че един старец живеещ спокойно в стар дипломатически блок, предвижващ се с бастун вместо с охрана ще е такъв фактор. Престанете да бъдете толкова наивни.

за съжаление Георги Стоев само придаде жълто-булеварден оттенък на информация, която е отдавна известна.

Докога ще ни занимавате с Маджовци, Маргини, изветрели генерали от ДС и кръчмарски кръгове?! Кога прокуратурата и полицията ще си свършат работата и ще докажат кой е забогатял с престъпления и къде са парите?! Всичко останало е дъжд и мъгла - кой къде и с кого бил, къде пил, колко мадами имало, колко празни места и какво са яли и пили - пълни глупости. Вече се чудя медиите или са глупави или хората, които ги четат.

Прокуратурата срещу Монтерей , Фронтиер , Орион ти просто си тотално изтрещял. Единствената сила която може да им се противопостави е Българският народ като цяло.

Народ виждаш ли някъде?!

ВУЙЧО НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ. ЯВНО ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЩЕ СИ ОСТНЕ ПРОСТ КАТО ТЕБ. ЕЙ ТОЯ ЧИЧО ИМЕНУВАЩ СЕ ЛЮБЕН ГОЦЕВ Е ПРЕКИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА НОВИЯ РЕД ЗА БЪЛГАРИЯ ..... РАЗБИРАЙ ПЛАН РАН-ЪТ. АМЪ КО ДЪ СЪ ПРАИ КАТО СИ КАМИЛА.

те си разменят само куфарчета!

Кой назначи сестра Галева на съответните постове и каква ' мисия ' трябва да изпълнява тя, сиреч да кове закони срещу престъпниците от амфетаминовата мафия или да прикрива престъпленията им ? Кой ? Кой ? Кой ? Кой ? Нека за пореден път да си припомним какво казва Костов през 2008 г. покрай скандала ' Куйович ' : "Защото вижте, сега амфетаминът пак се завъртя около кръга Монтерей, където е бил винаги, където са генералите, които и преди са управлявали тези контрабандни канали истина известна в цяла Източна Европа, интересно защо подминавана от българските общественици, политици и медии, с някакво пренебрежение. Истината е, че кръга Монтерей и в момента се занимава със същото. А това са бивша държавна сигурност, които по определението на Първанов са добрите. Това са добрите от Държавна сигурност, т.е. това са тези от Първо и Второ главно управление, които всъщност са управлявали наркотрафика, е как може те да са добрите. Така, че не можем, на тази основа, дори само това да вземем, има и други." Знае се, че сестра Галева е близка с братя Галеви . Знае се и какъв беше ' бизнесът ' на братя Галеви . След като сестра Галева е близка с братя Галеви и е протеже на кукловодите на ДС от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов, какви хора в съдебната система ще назначава галевица и дали тези лица няма да прикриват престъпленията на амфетаминовата мафия , вкл. и чрез освобождаването им от наказателна отговорност ? Сестра Галева ли е 'лицето' на амфетаминовата мафия ? Всички видяхме как сестра Галева се опита да внедри догановата съдийка на висока позиция в съдебната система - това е факт , а не 'слух' . П.П. Л. Гоцев защо не застане пред детектора на лъжата ?

ПОЖЕЛАВАМ НА ДЯДО ЛЮБЕН ГОЦЕВ ДЪЛГО И МЪЧИТЕЛНО СТАРЧЕСКО ОРИНИРАНЕ ДА ОСМЪРДИ С ФИКАЛИИТЕ СИ ЛЕГЛОТО И СТАЯТА В КОЯТО ЩЕ УГАСНЕ !! БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ ЗА ВАС ИДРОДИ БЕЗПОДОБНИ !!

Ти ми оправи деня, човече!!! :))) +1

Да изчистим България от Боклуци!

В таз държава мафиотска всеки драпа към властта а народ живеещ скотски, блее, псува бедността Във власта и Парламента - кукли, плямпала и мента а от кръчма Монтерей дърпат им конци Злодеи.

Ако ям с лъвовете заедно, това може да означава само 2 неща: 1) аз съм лъв 2) угояват ме преди да ме изядат

винаги съм се питала кой направи от бивш служител на пожарната, застрахователен бос, охринител, после го издигна до гл. секретар на МВР, направи му образ на Мачо и Ромбо едновеременно и ударно с помоща на всички възможни медии до 2006 г. и после започна плавния му възход до кмет на София и мин предс на България. Кой сложи благославяща ръка върху главата му през 2001 г. И кръгът Монрей и други близки до тях лица имат ли нещо общо с това.

Еврика , ти направа откри Америка те създават и разбиват партии, те са тези,които назначават и махат правителства, те са тези дето сложиха начело на БСП това природно недоразумение

Девет(вече 7) милиона мишлета живуркат в орташки коптори а мафиотите си пият кафето и ги командват отгоре...

В романите на Георги Стоев,който е бил в тези среди,може би случайно се споменава името на този генерал,като основател на групировките.Някак си пак случайно,Георги беше убит,може би защото проговори.Много случайности,даже и срещата с Маджо.Толкова боклук и мръсотия в една малка страна!Грешката е че не си изметохме страната през 1989г,а оставихме тези боклуци да ни грабят,лъжат и богатеят на наш гръб.Макър и късно трябва яко метене,в противен случай ще се задушим от смрадта!

вземи потърси в интернет архивите на заседанията на МВР от 89/90 година да прочетеш как този генерал (тогава полковник ако се не лъжа) и други звезди да коментират ситуацията в страната. Ще се убедиш колко много се лъжеш, че 89-та е можело да се направи нещо... Така наречените "партизани" винаги са управлявали държавата последните 70 години - не случайно и Югов и Живков преди да застанат на кормилото са ръководили МВР.

Този склерозирал мафиот, ако го питаш, ще ти каже, че не си спомня и кой е бил Т. Ж., дали е имало социализъм в България и дали Андрей Луканов е бил главният виновник за узурпирането на властта от ченгетата! Няма по-лошо от това един алчен комунист да се превърне в алчен капиталист!

Ми не са разменили! Всичко се е обсъждало по десетопръстната система, разработена от КГБ още през миналия век! Не са обсъждали устно, а как така са се разбрали и договорили?

Зловещото , спаружено лице на националното предателство и бясна омраза към всичко Българско. Символ на непростима алчност и продажност. Тези , които се опитват да унищожат държавата и древната нация. Кукловодите и техните чуждоземни господари. Очаква ги край , по-страшен от най-големите им кошмари . Ще изстрадат всеки сребърник . До девето коляно. Бог пази България : )

Др. Цветлин упорито продължава да мълчи и да не казва кой е ' кръстника ' на мафията, който създаде ВИС, СИК, ИН - 80 , Иво Карамански, Емил Кюлев, Илия Павлов и сие ... Защо др. Цветлин абдикира от служебните си задължения и каква борба води с мафията, след като не казва кой е нейният ' кръстник ' и респ. да го арестува с белия автобус ? Л. Гоцев от кръга ' монтерей ' казва, че нямал нищо общо с мафията и не си е говорил нищо с Маджо при посещението му в ресторанта му на 28.01.2014 г. , където е бил и В. Вълков . Цветлине , ЕК очаква да кажеш кой е ' кръстника ' на мафията ...

В една нормална държава този 6-так би бил с минимална пенсия и съответно до кофите с боклук на Монтерей, а не вътре в него.

Показване кой управлява от време на време и публично . Трябва да се напомня кой кой е ! Да не се обърка някой ...

ма разбира се какви конспирации- тои георги стоев много добре ги беше разказал.

Др. генерал, много плоски обяснения! То никога няма да си признаете какви золуми сте вършили, какво ви събира на кръглата маса в "Монтерей" и как влияете на марионетките от днешния червен "елит" от национални предатели. Чак се насълзявам като слушам, че се събирате единствено да изплачите нежните си души (на черни ангели)! Белите дрехи няма как да скрият черните ви души!

а всички тези боклуци трябва да отидат при Чаушеску на гости в отвъдното!

Нещо се мъти, затишие пред буря.

най-лесно се краде по време на буря... а въпросният генерал е експерт в подобни диверсии. Помогнал е на не един и двама.

Сички комуняги при Лилов, Кюлев и Илийката Павлов!

Такива като тях не си разменят думи,а флашки и куфарчета.

Дума не , ама куфарчета - кой знае?

ЩОМ ГЛУТНИЦАТА СЕ Е СЪБРАЛА, ЗНАЧИ ПРЕДСТОИ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ С ОВЧИЯ НАРОД !!! С финансите нещата са трагични !!! Онова което остава да се краде в бърз порядък са СПЕСТЯВАНИЯТА В БАНКИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не са никак малко овците които предстои да бъдат остригани !! Повечето работят в чужбина и кътат парички заради по високите лихви в поделенията и офисите на "ЧУЖДИТЕ" финансови институции !!! ГОЛЯМО СТРИГАНЕ ЩЕ ПАДНЕ !!! ДЕРЗАЙТЕ ГОСПОДА ДРУГАРИ !!

тъп си като неумит грездей ! не пиши за неща, които не разбираш, смешко....

ЗА КАКВО СЕ Е СЪБРАЛА ГЛУТНИЦАТА ОСВЕН ЗА ДА ИЗВЪРЩИ ПОРЕДНИЯ ГРАБЕЖ НА НАРОДА ?? КАКВО ДРУГО ЗА КРАДЕНЕ Е ОСТАНАЛО ОСВЕН СПЕСТЯВАНИЯТА !!

ВУЙЧО ЩОМ РЕАГИРАШ ТАКА КАТО ОЩИПАНА МОМА ЯВНО 666 Е УЦЕЛИЛ В ДЕСЯТКАТА А ТИ СЕ ОПИТВАШ ДА НИ ХВЪРЛЯШ ПРАХ В ОЧИТЕ. ЯВНО ОВЧИЯ НАРОД НИЩО НЕ Е РАЗБРАЛ ПАК ЩЕ БЪДЕ ИЗДОЕН И ПОДСТРИГАН. А ТИ ИДИ ДА РАЗКАЗВАШ ВИЦОВЕ НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА.

Ми как ще размените? На единия устата му е била заета.

И Любен гоцев е КОМУНИСТ,АМА ---ОЛИГАРХ,БОГАТАШ, С МНОГО ПАРИ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ . Такива като него се пишат ---ЛЕВИ,СОЦИАЛИСТИ ,...И С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ,ГОВОРЯТ ЗА ---''СОЦИАЛНА''ПОЛИТИКА!?!?

Такива "комунисти" създадоха и Маджо и "любимия вожд" Бойко.

Нито дума. Само деньги

а костов софиянски бакърджиев къде бяха бе лайнарин

а покойният мистър 10 процента !?

А г-н Христо Бисеров на БСП ли беше главен секретар през най-мътните години ?

костов не може на малкият пръст да им стъпи, щото им продаде сума ти предприятия за без пари.

ако някой ме дразни го кана на кафе уж се сприятялявам с него и като ми падне на сгода го насилвам сексуално !

Ако си припомните кога за първи път сте чули термина "мутри" в смисъла за който става дума в статията си отговорете на въпроса :"Как е възможно първата организирана сила в БГ след 10 ноември да е на хора с мозък колкото на врабче ранено в главата."За мен това е било някъде март на 92г.И като се поразмислите ще разберете че мутрите не са се самоорганизирали а са организирани(още преди 10 ноември) ,финансирани,командвани от някой.А когато не слушкат той ги наказва.Но и генерала не е последна инстанция.И той си има началници.Тези които са му били началници и преди 10 и които са го натоварили да създаде мутрите.

Аз съм свидетел нема какво да се мисли. Даа не говорим , че познавам хора които бяха в системата СИК. Бяха в накзателен отряд некакъв, койте не полащаше рекета му се е--ше мам---та. И всички снасяха на партията любима. След това дойде Костов и ги узакони, като застрахователни дружества, щото иначе били много незаконни

Костов няма как да ги узакони, обаче достатъчно ги притисна сами да се узаконят.

В един "отряд"(казваше се бригада) с Бойко ли беше?

Липсвали са най-важните...2-3 с пълни КАЛАШНИЦИ!

А може ли и аз да седна на масичката на МАДЖО, щото нема свободни места у ресторанта?

Може, стига да успееш да влезеш в ресторанта!