БСП ще внесе предложения за промени в НК заради убийството в Сотиря

И в този случай бързото производство не бива да се прилага, коментира Крум Зарков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Добро утро стрино Доне,, боб варя!" Та това е ясно и за децата. ПРИ ИЗВЪРШЕНИ ЗВЕРСТВА, СЪКРАТЕНО ПРОИЗВОДСТВО ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА! За децата е ясно, ама за "УСПЕШНО" УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НЕ Е! ТОВА НЕЩО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГО НЯМА! БОРИСОВ ПАК ЩЕ СЕ ПОЯВИ НА БЯЛ КОН ДА ПРОМЕНЯ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО! АМАН ОТ ТИЯ! ОЧЕВАДНИ НЕЩА НЕ ВИЖДАТ! И ЦИГАНЧЕТО ОТ РУСЕ И ТОЗИ ИЗРОД ТРЯБВАШЕ ДА ПОЛУЧАТ " ДО ЖИВОТ"! ЗАЩО НЕ ПОЛУЧИХА? АМИ ЗАЩОТО ИМА ГЕРБ! Тук мърдане няма! За идиотските си изпълнения, ще отговарят!

0

Дори залюханите комуняги в опозиция вършат повече работа от правителството. А вие пак изберете Хан Анцуг.

Крумчо с тази физиономоя на олигофрен,с дядо генерал от КГБ ,до никъде няма да я докара

Друго си е Барни Ръбъла, министър стана.

Как предполагаем бъдещ изнасилвач и убиец ще прочете промените в НК? Сигурно чете Държавен вестник или коментарите в Дир-а та това ще го възпре. Референдум за Смъртна присъда, никакво 2/3 при самопризнание!!!

Бързо производство може да се прилага единственно при непосягане към личността. При убийство, изнасилване, тежки травми ....престъпника оставя поне генетичен материал и няма нужда да си признава. Такива престъпления трябва да са с мах наказание. Но в България продължава Комунизъмът...осъдиха Иванчева с недоказана присъда на 20 години ....че попречи на Строителната мафия.

Глупак! Да предложи промени, които да предотвратяват подобни инциденти. Какво ме интересува дали ще лежи 30 години или до живот, да не мислите, че преди да извърши убийството си е казал, а бе нали е 30 години ще ги излежа. Проблемът е т.нар. криминален контингент. Важни са ефективните наказания за дребни провинения и проследяване на психопатите във времето.

Глупака си ти! Кой да предложи? И като предложи, ще се приемат ли? Ти от космоса ли падаш? Кой управлява България и трябва да се грижи за това?

Другарите обещаваха и преди, около ИК.... Чудя се Нинова как спи....

А мутрите какво обещаха и какво правят? На теб харесва ли ти подобна справедливост? Ако ти харесва, продължавай да си гласуваш за мутри!

Ако няма смъртно, няма смисъл! Трябва да се вземе пример от стожера на демокрацията - САЩ, те могат, ние не ... Защо така ?

трябват ни ..кой ще копае тунели в балкана ...пускаш го в габрово с кирката и като се покаже в пловдив го помилваш

никога не е копал. Той е примат: един ганглий и един полов накрайник задействан от ганглия. Нищо друго.

Такива изроди ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трабва да ходят на дръвника. Обществото няма нужда от тях и няма нужда да ги хрантути десетки години.