БСП сезира Конституционния съд за "виртуалните" депутати

Такова участие в заседанията имат само болните с COVID-19. Ако колега е болен от нещо друго, той няма същите права, аргументират се от левицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не дават и раздавонето ноа милиарди в края на годината? значи са заинтересовани.

Да не би на вас Божков лично да ви дава парите?

От 10 години имаме ВИРТУАЛЕН премиер, а се халосват за КОВИД-ВИРТУАЛНИ депутати...

А бсп-то са само визуално.

цоцалист чвор бо-жан-кофф дето постоянно се крие се под фустата на импексовата мангалка няма право да плямпа глупости като на женски пазар. Стегни се малко селяндурино и си налягай парцалите овреме, понял дурак.

Тия нещастници хукнали да се разправят за “виртуалните” депутати.. Дори без Ковид - В 80% от заседанията не виждам повече от 150 депутата.. Къде са другите 90 кой знае.. Това е редовна практика... И извинението винаги е че били на среща с избиратели...

Виртуални депутати, виртуален премиер, виртуални министри, виртуален народ, виртуална територия. То, дали има нещо истинско освен терминал 2....

ти си истински! истински идиот!

Няма да мине таз жалба То висшия съдебен съвет също заседаваше виртуално

На виртуални депутати се полагат виртуални заплати - тоест нищо. Пак са си повишили заплатите с цели 500 кинта - много и набързо. А не работят нищо - приемат некачествени закони, после ги ремонтират, после пак, после ги обсъждат, после ги приемат пак и ремонтират и т.н. да се намират на работа, да си пълнят гушите, да ни съдират по девет кожи докато измираме или бягаме от територията им. Така не може да продължава повече! Време е да изчистим родната кочина и да им потърсим отговорност. Време е за смяна на системата със социална, а депутатите да заседават само когато приемат или изменят закони. Нямаме нужда от високоплатени велможи, които освен, че само плямпат и не стават за нищо, съсипват и остатъците от държавата.

Ето това е квинтесенцията на червените. Искат да развалят нещо с единствена цел - да могат след това да обвинят управляващите, че било развалено. В случая искат да развалят кворума.

президенти и министър-председатели виртуално си дебатират,вземат решения и гласуват,само нашите примадони,паленца нинови не приемат дистанционното гласуване.Аллоу,задръстеняци,а за какво електронно и машинно гласуване ревете от месеци насам,а? На вас както ви е угодно,червена паплач.

"Виртуалното участие се отнася и само до народни представители, заболели от COVID-19; ако колега е болен от нещо друго, той няма същите права" "с която искат съдът да обяви за противоконституционни приетите от парламента правила за участие на народни представители, поставени под карантина поради COVID-19" Е хем да имат право само болните от ковид да участват хем да не могат!? Тоя чува ли се какво приказва или и той е като тези болни от друго?

Нещо не го разбирам този Маслянков. Значи МС може да заседава дистанционно, съдилищата могат да заседават дистанционно, а депутатите не могат. И какво точно означава, че депутатите не вземали реално участие в работата на НС? Те кога през последните години вземат някакво реално участие?

Сельо , той не знае на кой свят , но нали Боце е казал и той се регистрира за да има кворум ! Това ако за теб е нормално ! За мен не е ! Какво да се учудвам японският премиер заради нещо много по-дребно като болест подаде оставка ,а Толуп I Чекмеджето с КОВИД-19 се правеше на премиер !

Един доста готин пост: 2020-11-20 13:09:21 мокри сънища на зомбитата:)))))) (нерегистриран) реплика +3 -0 Такава ще е съдбата ви зомбирани червени боклуци,по стотина на ден и до март ще облекчите сериозно пенсионния фонд

Хунтата стиска кокала със зъби и нокти. Март ще обявят че поради риск от пандемия, изборите се отлагат за неопределено време

Не, март ще гризнете дървото за пореден път. И 4г ще виете пак като наебани к.....и.

"хунтата" и диктатура на пролетарията,изродена до сталинизъм.

Работата е ясна ! Може да са на смъртно легло , но регистрират за да има кворум ! И ГЕРБ да вършат безобразия !

Другари вие в кой век живеете??? скоро ще изпратим човек на Марс. технологиите се развиват... ЕВропарламента разреши това което вие искате да забраните...аллллллоооооо другари влезте и вие в 21 век.

когато депутатите препускат от място на място да гласуват вместо липсващите дрОгаре може! когато е онлайн не може! щото неможеш да гласуваш вместо него

Абе Божанков що търсиш под вола теле.Нали вие искахте електронно гласуване , защо сега се дърпате?А прокурори и съдии могат да заседават дисанционно , само БСП не може.Срамота , стига сте получавали пари без да работите!

Толупа пак раздава стотинки от чекмеджето на глутницата плювачи.

За БСП. Правят всякакви глупости само и само да се покаже че съществуват. Ще сезират конституционния съд Е и? Кога ще се произнесе тоя конституционен съд? Когато трябва парламента да се разпуска за следващите избори.

Значи всички други могат да работят дистанционно, само БСП депутатите - не !

И какво работят? Покаже се на снимка и си ляга при жената.

Нали БСП бяха за електронното гласуване, ха-ха ! Сега нещо новите технолгии им пречат.

Лустрация и всички соц.комунисти в Сибир да отглеждат краставици !

този президиум на кпсс колкото пъти го видя и се сещам че е в партийният дом. Друго си беше старото народно събрание - класика.

Внимавайте! Наблюдавам ви с дрона! Хехехе

Закривайте го вече това БСП. Само се пречкат с техните глупости. Между другото те половин година и повече саботираха всячески борбата с пандемията. Резултатът е видим - всеки ден си отиват по 100-200 човека. Предимно от техния електорат.

Цървулчо, хората си отиват не защото този или онзи казал нещо , а поради системния грабеж наложен от шайката, довел всички държавни системи до колапс. когато БСП вземе властта тогава те ще са виновни. Айде иди изхвърли цветята приготвени за посрещане на оня с джипката.

Да ми ядат лайната!!!!!!!

Стефане, ти ли си бил бе?

Никога повече БСП на власт. Позитано 20 да се обезпаразити

препарати за обезпаразитяване няма открити, няма открити!

Като точка едно лекарите от парламентарната група дето са в болниците, в момента не са болни от covid. Значи да напускат болниците и да идват в парламента. Колкото до точка втора за участие в изказванията,...... Абе дали за тая парламентарна година от всички парламентарни групи ще се съберете общо 50 човека дето са участвали в разискванията, изказва ли се мнения или иначе казано съвършени нещо друго освен да натискат бутончетата???

Голямата грешка на прехода.Липсата на закон за лустрацията..Само в Бг не бе приложен.Резултата видим.

Цели компании работят виртуално, Европейският парламент работи виртуално, тъпчовците от БСП- НЕ.

на идиотите от Северна Македония,след като си имаме същите тук в България,в Народното събрание. Цуцалчето ниново Божанков и той голям правист се извъди,че и от медицина вече разбира,кой от какво бил болен.Абе я бегай у Горна Оряховица да събираш и изнасяш скрап при татето.

газ пикаят - както винаги!

Бойко за това строи хъба. Дивесификация на доставките! Тези като се изчерпят, ще почнат герберите, и ще имаме много газ, даже за износ.

Е това е да те е яд,че и без тебе нещата стават..Долни червени ....б.....

да бе...когато се изнизват гербдждии е похвално..когато са други е непохвално. А си има и правила...наречени са Конституция...там,драги, черно на бяло е записано...решенията, в това число и за кворум, се взимат присъствено...или си там и те броят, или те няма, сиреч не трябва да те броят. Докато го има този текст,това е положението....нещо ви се спихна мерака за нова конституция....даже и вие се засрамихте,че ви я писал Данито Кирилов,та сега хем го изгонихте,хем не щете и да чуете за него. А бяха времена когато с любов гласувахте за всяка простотия,предложена от него и ви беше най-добрия между вас юрист....

Намокри ли те пожарникарския маркуч? Така я да те питам сега тоя пример дето го даваш, В коя по-точно криза депутати на Герб са се изнизвали?? В коя по-точно пандемия, депутати на ГЕРБ се проваляли работата на институциите?

".............свежда ролята на народните представители до пълна формалност". Ами да бе господа от БСП! Формален..., в превод ОФИЦИАЛЕН!!!

Колкото и да се напъват, помним хиперинфлациите им и дефицитите на стоки. И кражбите им.

и заради нещо дето е било преди 25 години в момента търпим най-големия крадец и тъпунгер бил начело на държавата. дето зада му работят ресторантите и моловете мори по 100 човека на ден.

Щото не искаме пак да умираме от глад. А всички тия дето се пънат да вземат властта, са точно същите тия дето докараха глада и мизерията в България. Хайде сладурче кажи кой е поредния месия?

А умиращи на стъпалата пред болницата посред зима вече забравихте ли ги?

Ама тогава не ги писаха по всичките вестници Защото за това време беше нещо нормално. Хората умираха и от глад не само от болести.

Да, след като видният демократ Ваньо Костов продаде цялата държава на МВФ, само и само да събори законно избраният министър-председател. И оттогава насам хем демокрация, хем нещата пак същите - хората масово на протести, защото не могат да си платят тока, хора се самозапалват и самоубиват от нищета, хора умират на стълбите пред болниците.

Той щото не е продукт на същото това БКП. И щото точно тоя законния за тебе не ограби нещо имаше пари в България. Момченце за 20 години видяхме какво правят и комунистите и техните отрочета. Унищожиха я тая държава. За тия 10 години и Господ Бог да бяха сложили пак до никъде нямаше да стигнем. Затова и ще губите. Поне още 30 40 години, докато не изчезнем и ние дето бяхме млади тогава.

Мафията БСП.

"виртуалните" депутати, участващи в заседанията от видеостена, не вземат участие в дебатите и разискванията, а единствено осигуряват нужния кворум. А когато БСП отказа да участва в дебатите, разискванията и гласуването това е ок. Напълно правилно е да се спъва деиствието не институцията обаче депутати участващи дистанционно не може?

БСП трябва да бъде унищожена от ГЕРБ март месец и пратена на бунището.

Мечти и и и. Нито Герб, нито Бсп, дпс, и останалите мошеници от сегашният парламент няма да са в следващия. НАРОДЪТ НЕ ГИ ИСКА. Мястото им е в затвора а не в парламента.

Иска народа самозвани говорителю?? Хайде почвай да ми изреждаш кой ще спечели изборите. Че цялата опозиция и целият площад, сте толкова жалки че няма накъде повече. Ей затова ще спечели ГЕРБ, защото няма алтернатива.

И кого (нерегистриран) Тези които ще го поведат, не са участвали в никакви партии преди и след 10 ноември. Такива като мен, БЕЗПАРТИЙНИ.

Не им се работи на червените нещастници.

Така е, но участват в някое и друго гласуване за да си получат надницата.