”Трибестанът на БСП не стига на Радев да вдигне самолета”

Скандалният депутат от ГЕРБ Антон Тодоров продължи с атаката срещу президента Румен Радев, въпреки протегнатата към него ръка от премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ”Трибестанът на БСП не стига на Радев да вдигне самолета” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този субект, най-вероятно вече отдавна е закачил инструмента на дувара в мазето.щом толкова ги разбира този вид лекаства.

АБСОЛЮТНО И КАТЕГОРИЧНО ПОДКРЕПЯМ всяка изречена дума и фраза от Антон Тодоров ! Остър ум, точна позиция и не е празнословен като комунистическите вампири, А РАБОТИ с ДОКУМЕНТИ! Откога българите, които не са слугинаж на комунистическите боклуци, се отказват да чуят ИСТИНИТЕ??? Я си помислете прости критикари, дали можете да стъпите на "малкият пръст" на човека, който ви отваря НЕГРАМОТНИТЕ И СЛЕПИ ОЧИ!!!

Харесвам името Ви, но не приемам твърденията, които предлагате. Когато един човек с будна, непримирима съвест иска да прави разкрития и да "вади кирливи ризи, той не става депутат и не се отрича от онова, което е писал. ГЕРБ хитро прояви "добрината" да го прикотка и дари с висока заплата, за да компрометира противниците им. Да си беше останал с острото перо, тогава може-би щеше да заслужи възхищение и уважение.

Абсурд е някой да достигне висотите на Антон Тодоров. АБСУРД! Пак добре, че е отворил собствените си очи: "Какъв премиер може да бъде човек, който възхвалява един от най-кървавите диктатори на ХХ век, какъвто беше Тодор Живков? Какъв премиер на демократична държава страна може да бъде човек, който е сред главатарите на групировките през 90-те години? Какъв десен и антикомунист може да бъде човек като вас, който напълни властта с представители на тоталитарните комунистически служби? Да обгрижваш Главатаря на групировките, се иска неземна смелост.

Тоя сигурно е импотентен, след като не знае , че няма мъж , който да работи сред /или около/жени и да не пусне лига и евентуално мерак към някоя. Колко началници , депутати и министри забърсаха секретарките си , напуснаха семействата си , а някои от тях и се и бракуваха. Нека им е зле !

ТОДОРОВ ПЕТ КУРВИ ДА ТИ ГО ДЪРЖАТ ПАК НЯМА ДА ТИ СТАНЕ...ГЛЪТНИ СИ ПЛЮНКАТА ЗАДАВИ СЕ И МИРЯСАЙ..... ЩОМ ТОЯ БОКЛУК МОЖЕ ДА Е ДЕПУТАТ ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА ЕГА ТИ ПАРЛАМЕНТА. КАКЪВ КАПАЦИТЕТ ВИДЯХТЕ В ТОВА НЕЩО МОЛЯ ДАЙТЕ ОТГОВОР???? БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ИМАТ СПЕШНА НУЖДА ОТ ЛЕЧЕНИЕ -ОБРАЗОВАНИЕ-ОТ ДОХОДИ - ОТ РАБОТНИ МЕСТА....ТОЯ МИСИР Е ПРОСТО ЕДНА КЛЮКАРКА МАХНЕТЕ ГО И ГО И НИ СПАСЕТЕ ОТ ТАЗИ НИСКА ТОПКА КАТО ИНТЕЛЕКТ И ВЪЗМОЖНОСТИ....НЕ ГО КАНЕТЕ В ТЕЛЕВИЗИИ ОСТАВЕТЕ ГО ДА СИ ИЗСЪХНЕ НА КОРЕНА .....ПРЕД БЛОКА ИМА ЕДНА БЕСЕДКА И ТАМ СТОЯТ КЛЮКАРКИТЕ ТАМ МУ Е МЯСТОТО.....

ДА ИЗГОНИМ АНТОН ТОДОРОВ И ДА ГО ДАДЕМ НА СЪД - ТОЗИ РИПТИЛ МИ ОМРЪЗНА ДА МЕ ОБЛЪЧВА С ГАДОСТИ В КОИТО САМО ТОЙ СИ ВЯРВА...БОЙКО ЗАЩО ГО ДЪРЖИШ ПРИ СЕБЕСИ НАЛИ ЗНАЕШ НЕГОВОТО МНЕНИЕ ЗА ТЕБЕ ИЛИ ТЕ Е СТРАХ ЧЕ ЩЕ ИЗБЪЛВА ОЩЕ НЕЧУТИ ЛАЙНА....А ТОЙ КАКТО Е ВИДНО СИ Е ГОЛЯМ ЗАДНИК ОТКЪДЕТО ИМА ФАЙДА ТАМ Е ???? ЧУДЯ СЕ КАК НЕ СА МУ СЧУПИЛИ КРАТУНАТА ОЩЕ????МА ТО НЕ Е КЪСНО.... ТОВА НЕЩО Е БОЛНО ТО НЕ Е ДА ХОДИ САМО ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА....СРАМ!!!!!!!!!!!

СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛ НИТО ЕДИН ПРЯК ТЕЛИВИЗИОНЕН ДЕБАТ С КУРНАЛИНКАТА .... А УЖ Е МЪЖ :))

НЕ Е ДОКАЗАНО ЧЕ Е МЪЖ .... А И ЩОМ ПОЩИПВА ПУБЕРТЕТКИ И ИМ ПРАВИ НЕПРИЛИЧНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЯВНО ЗАВАЛИЯТА СТРАДА ОТ НЕИЗЖИВЯН ПУбЕРТЕТ .

Същия пен*дел като Яне Янев!

Деса е страшилище - не Трибестан а крик трябва да вдигне самолета ;))

АБЕ ТИ ГЛЕДАМ СИ СЕ РАЗПЕНЯВИЛ ... ДА НЕ БИ ДА СТРАДАШ ОТ ЕДИПОВ КОМПЛЕКС И БЕЗ ДА ВИДИШ ОНАЯ РАБОТА НА МАЙКА ТИ ДА НЕ СИ В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО ВДИГНЕШ ТВОЕТО САМОЛЕТЧЕ ?

Този е помияр, личи му отдалеч. Бойко да вземе мерки и да ги озапти малко тия смотаняци, защото ще му изядат главата

Борисов има полза от тези скандали защото пуска такива ловушки, които маскарят всичко, а той без да прави нищо, противникът му търпи загуби и трябва да се отбранява на същото ниво -по просташки. Тодорчо за да се хвърля така смело и да се репчи, значи е инструктиран от Саут парк и зад него стои USN в Тиренско или друго море // N-nuky//

Играе ролята на ДжихадМобил- със смъртник. Камикадзе. Може да изгори, но нанася големи поражения и зян, отваря брешове в които навлизат тези, които са го пратили.

Този индивид го помним от преди 1 година как Разкъсваше политически и всякак Бойко Борисов при Коритаров ! Друг Уволнител на Боко Тиквата след Яне Янев който също беше КУПЕН от ГЕРБ ! Този за това е в ГЕРБ ...да им върши Мръсната Работа ...Омаскаряването ! И разбира се схемата е след всяка лудня на АТ, ГЕРБ задължително да обясняват как не говорел от името на ГЕРБ ! ГЕРБ обезкостиха България .

няма шуробаджанащина -. факт. Историята мълчи откъде я изкопа Костов - ама всички комунета си траят, като става дума, с две години трудов стаж като стажант съдя и хоп - Костов я направи ИЗЪПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ТЕХНОИМПЕКС ЗА ДА ГО ПРИВАТИЗИРА. Тези от ГЕРБ много меки - защо не публикуват имотната ѝ декларация, впрочем размахвана от Тодоров, където е написала че е притежател на 48% от акзциите на Техноимпекс. Да бе и от Костов - хоп при Станишев - ами млада била, хубава - не ѝ е било необходимо шуробаджанащина.

Трибестанът на БСП не стига на Радев да вдигне самолета Цинизмътна Трибестанлията показва какво му липсва...

като чета коментарите на хората, 80-90%, са против тази пасмина наречена "герб". а как тогава печелят избори, и съставят правителство вече за трети път. нещо не се вързва...

Важно е броенето.....

А бе то не се връзва, ама в едно посолство я връзват ситуацията, а ти си се чуди.

колежка му е - муза - откъде на къде да не е поет бе. Ама всичко верно си каза - нали беше на две служби, май и за едната нямаше нужното образование, и дали може човек да получава две заплати в едно ведомство? А после не се ли ожени за нея - не е ли шуробаджанащина - ама вече не му е колежка вече е ПЪРВА ДАМА ха-ха. Истината боде очите.

много е противен тоя чичко

Като всеки импотентен дЕдо, и Антон Тодоров много ги чатка афродизиаците. За съжаление само тях.

И на овцете в Р.България стана ясно- УправлЯва ни МАФИЯ! И мафията днес е детска игра в сравнение с мафията преди 30 г. Правителство, с крадливо и изключително корумпирано управление- затова и не гласуват закона, или по- точно ще го гласуват, след като окрадоха народа!

но той плюе, той ги кастри и ги ругае, той ги изобличава, ... защо да го махат.

това мръсно ДС нищожество Тодоров трябва най сетне да бъде изметено от политическата и обществена сцена. Срам и Позор е за България такива подлоги да са политици.

.... много от сегашните депутати, тези с рожденна дата 20 г. преди '89г., са доносници и сътрудници. Те сега са в парламента! Една тънка нишка която свързва всички Свои.

Браво на Тодоров, че казва истината и то много артистично.

дайте повече инфо,откъде черпите факти че порът тодороф казва истината,водите ли се на отчет като доносник или сътрудник?

какъв сътрудник е тоя, бе колега. Ти би ли си взел подобно нещо за сътрудник. Този мишок се е продал на БСП. Подронва имиджа на ГЕРБ. Мисли, че ще му се отблагодарят подобаващо. Само че не знае, че те са го преценили много отдавна.

Тишината в спалнята ражда ненормалници като тоя.....

Марш оттук, гнусльо! Върви си при криминалното потекло!

Ако тази ФУРНАДЖИЙСКА лопата,този ИБРИКЧИЯ се беше родил в началото на миналия век,положително щеше да бъде клиент на НАРОДНИЯ СЪД през 1945 г.!!!!

Повръща ми се само като му вида фейса на това лачно.

Най-гнусната подлога на управляващите.И колкото повече плюе срещу президента,толкова повече му вдига рейтинга.

случаят е класисически.вземаш най- простия, най- долния, най- безскрупулния, най- мизерния, най- ограничения и най- безгръбначния индивид който имаш в групата, и го пращаш в телевизията да сере върху главите на хората. а после разбира се се разграничаваш от него. колкото до трибестана, проблема не е дали президента е използвал нещо подобно , за да им го сложи на последните президентски избори.за никого в не беше тайна, че бсп го подкрепя.проблема е, че не рачи да използва вазелин, и ги изненада на сухо. затова вече мина година, а тях все още ги боли. и така ще бъде!!!

БеСеПарите вдигат самолетите само при групово голямо крадене.

И пеDерасите им не струват на ГРОБ ей!

А трибестана на ГЕРБ стига ли му на АТ да вдигне самолета? Ако вдигането на самолета се изразява в назначаването му за шеф на комисия, очевидно не стига.

Антончо пак си забравил да си пиеш хапчетата.

толкова тъп - не можел Боко да управлява цяла държава - да ама печели 13 пъти избори. Управлява вече цели 10 години, а вие подсмърчате. И ще управлява защото прави мостове през Дунава, пречиствателни станции, санира , магистрали. На повече от половин милион пенсионери увеличи пенсията с 40% - за кого мислите ще гласуват? И аз съм от тях - взимах 160 лв., а сега 200 - има разлика нали. Вие да не сте вдигнали пенсиите, а той да ги сваля - точно обратото.

Щом се радвате на 200 лв. пенсия, да ви напомня, че БСП вдигна пенсиите два пъти, после герберите се оплакаха, че пенсионерите им тежат, защото плащали пенсиите, обещани от Станишев. За всеки непредубеден е ясно защо ББ печели изборите, само че какво печели страната ни от кадрите му? Най-новият пример е некадърното представяне на страната ни в кандидатстването за ЕМА. Под мъдрото герберско ръководство изгубихме толкова много шансове да бъдем водещи в различни направления.

е не така скромно де - забрави да споменеш детските градини, спортните зали, май имаше и зоопарк. Като цитираш вожда олигофрен поне го слушай внимателно.

нали от време на време поглеждаш в огледало? Със сигурност, по-голям тъпунгер от този, който те гледа от там, няма.

боли ли, боли, както казваше Христо Бисеров. Когато плюят вас боли, а когато вие плюете - радост. Не ми е приятно да се говорят нецензурни приказки. Този Тодоров, той не говори толкова нецензурно - дори не мога да повторя вашите думи - фекалии и какви ли не. Каза ли, че Корни е закупила два апартамента с гараж скоро след като с мъжът си са живели под наем.Че 48% от акциите на Техфноимпекс са нейни - каза и е верно

Не е нужно опозицията да се престарава в търсене слабостите на ГЕРБ. Собствениете й членове, изтъкнати партийни деятели,презглава,ден след ден,подливат вода на вожда си с всевъзможни тъпи изказвания.Виж си хората Боко,тях не можеш да управляваш,камо ли цяла държава.

От всичките мухльовци дето разлика немогат да направят м-у колесар и елерон, включително тоя, никой неможе да вдигне самолет но всички се правят на големи специалисти и акъл дават! Понеже все такива са в НС България е най-бедната и корумпирана в ЕС! А пък на тоя от снимката и "Трибестан" няма да му помогте! То не е да си като фурнаджииска лопата! Я си го припомнете къде беше в предишното НС и какви ги бе писал! Пълен боклук!!

Вижте само какви тъпанари сме вкарали в НС и кой яде парите ни.За болници няма пари но за тях има.Проклети да са.Целият им род.Амин

Радев вдигаше самолета и правеше кобрата на Пугачов без "трибестана БСП"! И сега може да го направи. А вие освен скандали, друго не можете да вдигате.

Президентът Радев явно разбира 100 пъти повече от самолети отколкото Антон Тодоров! Ама това с Грипените е много подозрително! Цял свят купува Ф-16 и никой не купува Грипени!

Цял свят? Нима?

Е, само 90%!

Този низък роб, туй петно на храма, каквото и да плюе по адрес на Президента и БСП скоро ще бъде експулсиран от редиците на ГЕРБ, защото е жалък блюдолизец

тъпа фурнаджийска лопата е този

МОЛЯ ЗА МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ТОЗИ ГОС,ДИНЧО! Нали сам той каза, че в къщи имал 6,000 тома книги, което означава, че през последните 15 гадини ВСЕКИ ДЕН Е ПРОЧИТАЛ ПО 1 /един/ ТОМ ОТ ТЕЗИ КНИГИ!!!! От такава напрегната умствена дейност човек става или много умен ИЛИ ОТКАЧА!!! Вие сами решете как на Антончо му е подействало това разлистване на 6,000 тома научна литература!!!!!

На Антон Тодоров малко му трябва - достатъчно е да му помогнат да опита секс и с жена и вероятно ще си излекува психиката....

От мен имаш едно голямо браво, Тодоров!

заври си го отзад!

кърлеж е този антончо..кърлеж заразен със марсилска треска..да не се повтарям.

Язък му на Тони за мъжествените мустачки, голяма д.иария се оказа!

Антоне, ти президента Радев не го мисли - той има чаровна и симпатична съпруга - ти си гледай твойте мумии , а ако нещо си недоволен отиди на околовръстното срещу 5 лв. да ти смъкнат напрежението , че нещо пружината ти се е натегнала напоследък и вършиш глупости всеки ден.

трибестан поправя самолета, а грипен лекува от грип ..

В цялата държава,такива като този създадоха един вреден бацил,наречен с общо наименование ГЕРБЕРГЕИТ

На умрели лисици?? Рсдеф искаше да лапне комисионните за Грипените заедно със служебния премиер. Ми не стават така работите Може да е бил генерал в армията но в политиката е пълна новобранка