Ръководството на БСП свали доверие от Борислав Гуцанов

На изнесеното заседание на Изпълнителното бюро стана ясно, че партийното ръководство е недоволно от резултатите в Морската столица

Обратно в новината

Коментари - Ръководството на БСП свали доверие от Борислав Гуцанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,, разжалвани,,.. Нинова е жена мъжка, щом е била у дясно, не е за старите мутри, както и някои други. Удряй гжо Нинова, чисти плевелите, едни и същи от 1944 на държавна, и те ако са на моето и те ще мислят същото, но са упорити тъмночервени те комунисти, нищо че деца им са в герб. Някои от тъмночервени те господ ги приюти при него. Едни с милиони, а много над тях гладни. Знаем, че нищо няма да се промени, но ние да си им го на помним. И както казват младите Иван и мюмюн, в бг без човек си нула,

Но пък драги Георги, да кажеш нещо и по въпроса защо Курнелия Нинова изрите сега Гуцанов от БСПто, защо не през 2014 година (или за това нямаш опорна точка)

БСП, тоест Нинова "разжалва" Гуцанов?! По-надолу става ясно, че това е станало на "изнесено" заседание на изпълнителното бюро. Тука обаче има нещо, което не е много ясно. А именно има ли право изпълнителното бюро да ..разжалва? Все пак иде реч за Варненската ППО, която би трябвало сама да може да взема решения, които са единствено легитимни. Питани ли са членовете на тази организация дали са съгласни? И ако това не е факт, тогава това са противоуставни действия, тоест нелегитимни, които могат да паднат веднага в съда, ако Гуцанов заведе дело за това. По тази логика утре изпълнителното бюро може да направи "изнесено" заседание в Пловдив и да "разжалва" другаря Гергов. А после и в останалите градове, където тези, които не са съгласни с Нинова също ще бъдат "разжалвани". А какво мислят тези, които трябва да си изберат ръководството- няма никакво значение. Така е в най-демократичната партия. Пародия.

Овремена, о нрави! /Възкликва Цицерон в Сената/ Преди доста лета един секретар на учком ми каза в автобуса "Изкаш ли да ти взема комсомолската книжка!" Отвърнах му че ще ми вземе атрибута за камшик да си гони мухите.. Та този "другар" се опита в училището да сбъдне заканата си, не се получи, в последствие се опита в Районният комитет на ДКМС и там не се получи, в ОК му казаха -Има си иерархия -за това трябва да се произнесат съучениците ми и секретаря на курса. Днес Председателя на една партия пренебрегва партийните повели, менка си устава като оназ марка на календара. Много важно -покрай нея има клакьори които пляскат с ръце и гласуват . Това е днес не само БСП -партия на слабоумни глухонеми страхливци. Не се учудвам че и самото БСП вместо червено знаме трябва да развее небесната дъга; малко ли отбори самата Курнелия смени (сиреч се пребоядиса)

Ти стой та гледай като отиде в Кула да отсвири другаря Миков

Като стар партиен кадър, знам , че първичната партийна организация издига членовете нагоре. Структурата е от долу на горе. Как така от горе сменят кадри избрани от долу? Корнелия готви партийна диктатура на електората в стил " вся власт советом". Става дума за рУководството на БСП.

нема лошо! странно обаче защо във варна, като състоянието на бсп е плачевно навсякъде! дори в крушовица, родното село на лидерката ! а кога ще върнете надвзетите парички в бюджета, дрОгаре?

-Браво др.Нинова???-Всеки, който има по големи, заслуги от вас за бсп, ВЪН от партията?-Таваришч Сталин, правеше така.-Ех да можехте и в шпионаж да ги обвините!?– А то, западът ни е съюзник а Русия ви е на сърцето! Мъка по трудна и от тази на Хамлет.

Ха на бас, че Кури както я подкарала, ще докара БСП до 4.4% на парламентарните избори.

Спомних си филма "Срещал съм и щастливи цигани" Години наред съм декларирал отношението си и "любовта"си към партия и партийци. Писал съм и за партизанският командир Бако, как в последствие другарите му се отричат от него "...В отряда имаше и крадци, и мародери, и убийци -но бяхя нужни хора....Така от семейството на предаатула на Боян Чонос се пръкнал и онзи дето е дал предложението не само да го изхвърлят от партията, амида му вземат и пенсията... Или бай Боян -обущаря пръв в борбата против онеези преди 09.09.44г. пръвначалник на ОУ на МЗР в Русе, в последствие с "препоръката" на съпругата му и любовника и секретар в СК на БКП лежи в затвора... Присъствах на една среща на бай Боян със синът му полковник във ВВС (Щръклево) и скандала в тази срещ по повод парите от народната пенсия. Стареца всеки месец превеждал тези пари в сметката на дома за юноши "Млада гвардия", а синът иска парите за своите деца -как си позволявал да храни копелетата. В един момент бай Боят извади чантата с обущарските алиати,, извади един револвер и излева Марш от тука, да не направя това, което трябваше да направя когато се пръкна. И до днес си спомням сълзите му (Случката 1971 година декември в общата спалня на х-л "Варшава" и Още един случай във влака Русе -София седи в купето един сух човечец с каскет на главата. Влиза дебел костюмар с риза и вратовръзка и младо момиче на 16 -17 години. В един момент се познават и водят разговор кък сухаря останал на село, правил ТКЗС, правил ДЗС, после го направили бригадиир и послеедно пак е овчар. Костюмара се хвали как от РК в Силистра, попаднал в ОК в Русе, после отишъл в Рабфака, после...Днес работи в едно министерство, бил делегат на ХІ конгрес на партията, там му пъдарили елекронен часовник ПРАВЕЦ, Синът му учил в Германия....апартамент, кола, вила ... В един момент сухаря го пита -ПОМНИШ ЛИ КАК НИ БИХА В ПОЛИЦИЯТА, ПОМНИШЛИ КАК ЗАПАЛИХМЕ СНОПИТЕ, КАК РАЛЕПЯХМЕ ПОЗИВИТЕ, КАК СЕ СНАБДАВАХМА С ОРЪЖИЕ! БИ ЛИ ЗАПОЧНАЛ ОТНОВО С МЕНЕ ТАЗИ РАБОТА!? Отговора на АБПФК еше ДА НЕ СЪМ ЛУД! АЗ ИМАМ СЕМЕЙСТВО! ИМАМ ОТГОВОРНОСТИ! Човека с каскета изпсува и напусна купето Това са случки от живота ми .....

Крайно време беше да се почне оценка по резултатите!Гуцанов години наред води БСП Варна на долу с резултатите!Време е да даде път на по-кадърни!

Споко ве слагала хора на Дънката. Дънката, Гуци и Марешки са съученици. Първите двама изкараха школото на един чин.

Куп простотии по-долу - вас човек не може да ви разбере. Добре, плюйте и Нинова, и партията й - сигурно заслужават, пък и всеки има право на избор. Но защо мълчите, че и гласувате за смърдящия отвсякъде ГЕРБ, който ни граби безочливо, лъже нагло, докато окипазява страната? Явно ви е приятно. От опозицията у нас практически нищо не зависи, вкл. и от БСП - това със съжаление, защото се върнахме 30 год. назад и една партия властва и дерибейства БЕЗНАКАЗАНО... Плюйте жалката БСП (защото тя ви е проблема!) докато си стоите в панелките и чакате да ви ги санират, пращайте децата си курбан зад граница, та тук да "управляват" престъпници, на които да строим къщи за гости, къщурки с барбекюта и лични асансьори, (може и с ТЕЦ-ове в добавка), аверите ще им плащат наемите на палатите, в които се ширят, защото депутатските доходи са мизерни... Не сме народ, а мърша!

Дреме ми на паДката!

Нинова ,никой за нищо не те има...

Дано тези доказани престъпници и популисти не излъжат пак простолюдието с приказки за по-светло бъдеще. Тогава жална ни майка на всички!

простолюдие сте боювите теикви

Всички с бели ризки липсват им червените връзки!

Смел самоубийствен ход е свалянето на баба Гуцана. В един голям морски град където повече от половината са свързани с морето, да посегнеш на фамилия Гуцанов .....!?

Тебе с минуса; драги, ако ти така по презумпция слагаш оценка нито съм любител на БКП другарите, нито пък храня симпатии къв Боби Гуцанов и тоо от най -първа ръка. За мене той не е нито име, нито партия, нито обект за коментар

Не се крий под чужди имена Гуцанов ! Но пък правилно си се писал - СЕЛКОР

Герге, не си крий ти своите кирливи ризи, Гуцанов 91 година дойде при мене новобранец след като се изучи под крилото на адмирал Гуцан. И първата му декларация беше Аз съм учил за директор! Днес всичките вие се избивате да се покажете колко сте различни, да прехвърляте собствените си грехове на другите, сочите ги с пръст и в същото време се оглеждате да не излезе нещо ...Спиш ли добре за динените кори дето подложи на приятелите си

Защо си спомням, че беше замесен в убийство, той ли, сина му ли, нещо такова ми се върти като спомен.

Побой над опонентите

МЕДУЗАТА ГУЦИ Е НЕЗАКОННИЯТ СИН НА ЧЛЕНА НА ПОЛИТБЮРО -ДРУГАРЯТ АЛЕКСАНДЪР............., НАРОЧЕНИЯТ ЗА БАЩА-ВОЕННИЯТ ПОКОЙНИК ГУЦАНОВ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ САМО РОЛЯТА НА ТАТКО..... ТОВА Е КРАЯТ НА ДАЛАВЕРИТЕ,БАНКОИЗМАМИТЕ,КРАЖБИТЕ НА ТАЗИ МЕДУЗА И НЕГОВАТА ЖЕНА,КАКТО И НА АВЕРА ИМ ДЪНКАТА......ЗОЛУМИТЕ ИМ НЯМАТ БРОЙ,НО ИДЕ ВРЕМЕТО ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ ДРУГАРИ МЕДУЗИ.......

Душата ли ще му вадите на човека. БСП замира. Не го ли проумявате? Възрастните мрат, мре и БСП. В нашия град, предишен бастион на БСП вече не виждам да отварят офиса им, а камо ли да работят. Нинова, Нинова хептен те няма, не си ли наясно какво се случва и какво ви очаква, сто годишна бабичка, изкуфяла и недъгава.

А др. Ни нова кога ще я сменят и тя няма спечелени избори,а още управлява подводницата.

Нинова ,твоята партия нямя никакъв шанс във Варна. Не заради Гуцанов ,а заради двата мандата на подкрепяния от БСП Кирил Йорданов. То, такива разсипии трудно могат да се забравят. Само като си спомня как разпореди да изкъртят мраморната настилка на централния площад и да го сменят със плочки за баня и ми се отщява от всякакви некадърници или кандидати на БСП. То ти нали тук напарламентарните избори похарчи и авторитета на Стефан Днаилов като водач на листата на БСП-какво стана-едно голямо нищо. Така ,че не си харчи парите за агитация тук-няма да мине номера. Не обичаме проруски политици.

Защо бе другари. Такава хубава фамилия къде ще намерите.

Щом другарката клисарова се изказва значи яйцахме я!

Браво !!!!!!!!!!!! най-после ! Наистина Нинова показа , че действа здраво и твърдо !

Давай, Нинова, унищожи тази партия до края и това ще убие статуквото

и гуци медузата изгоря - мъка

А Корнелия кога? Тя колко пъти има лоши резултати на избори? А?

Че кой нормален би искал БКП да има добри резултати на избори? Кури си е перфектна за тоя пост.

БСП трябва да се почисти от никаквици ! Този не беше ли син или внук на Адмирал ? Стига с бивши храненици на номенклатурчици !

Ама, те в тази партия всички са синове и внуци на номенклатурчици, макар, че един адмирал не бих го причислил в тази графа. :)

То Симо бе, от де да знае Като ги почнеш от Заркив, Йончева, Станишев, Радев да изброявам ли по номенклатурен списък Герговци, Овчаровци, Миковци и прочие -всички родени "ДЕМОКРАДЦИ"

Адмирал Нахимов ,а Симо ? Ха ха ха ...

Още един "другар" в партийната опозиция, който ще затвори кесията.

А леле майко ткаъв ценен кадър... Проедният супер специалист.