БСП: Министрите с шистовия газ, АСТА и ГМО да честват 4 юли

Ден след като Синята коалиция поиска правителството да оттегли подписа си от споразумението за авторските права в интернет АСТА, днес и социалистите настояха за това и се обявиха против ратификацията на документа в парламента.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Министрите с шистовия газ, АСТА и ГМО да честват 4 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми е ясно чии интереси сега гонят БСП,но аз споделям позицията им за шистовия газ АСТА *ГМО

Правилно! Да си ходят в САЩ! Родоизменници!

ПАРАДОКС В Родината ни бащина свидетели сме на простащина... Вилнеят мутри и предатели! А умните са наблюдатели!

с този закон ще ни следят катадневно на законно основание.ами стига унижение вече,бе.

а какво да кажем за цялата БСП, която чества всички съветски, пардон - руски, празници? Предпочитам 4 юли пред 7 ноември, например...

Защо ли ми се струва, че като чествахме 7 ноември беше по-добре?

Май, май си много прав. Ако не друго поне тогава топлото, тока и всичко необходимо за човешкото оцеляване беше достъпно за всеки. А сега облизвайки с влажни езици американските задници не само, че полза и файда никаква от това няма, че даже сме и по-зле. Та лично аз нямам нищо против да празнувам 9 септември и 7 ноември, но да не се чудя как да свържа двата края и да не мога да си позволя да си купя една книга или да ида на театър, че за почивка даже да не си и мечтая.

тоя да не се прави на голям антиамериканист. хич не ечистофайник. Гледа си само интереса. Като го попитаха ходил ли е при Иванов от СОС да ходатайства да не изнудват Пл-ев си замълча и не потвърди казаното от Кадиев, че е информатора му за искания подкуп. така постави другарчето си в позицията на лъжец.

Според мен щеше да е по - добре , ако Трайчо заедно с Румен П. си бяха направили пистата за ФОРМУЛА 1 ! Изложи се Трайчо този път , и то много ! Сега разбирам, че и онази му позиция за Лукойл беше един театър ... Значи, ако неговият началник каже пак някоя мъдра мисъл в публичното пространство за кучета или прасета, ние трябва да имаме разрешение от него / авторски права /, за да го цитираме ? НЕ, МЕРСИ !

ACTA .... "1984" .... мракобесие

България е частна вече.Няма място за разни идеи.

-Сергей защо носи очила ? -Повредил си е очите, от малък е гледал живота през перденцата и стъклата на мерцедеси и резиденции .

Корумбашев, не се пъни, няма кой да ти плаща. Субсидията на Путин за БСП не се оправда. Спираме я.

Плоско. Субсидията си Станишев я получава също от големия брат в ДС Вашингтон, както и субсидиите на СДС и ГЕРБ.

Досега беше уж обективен. Излагаш се с този намек за Станишев и САЩ, а си всъщност обикновен рубладжия! Имай малко срам!

Не сте прав, г-н Курумбашев, че има само двама министри в българското правителство, които е по-добре да честват национален празник на 4 юли! Аз мисля, че са много повече. Мисля си, че това е бил първия критерий, за да бъдат назначени за министри. Все пак всички знаем в кое посолство, ако не се пишат, то поне се утвърждават списъците за министри. И не само за министри. Така, както се изказвате, рискувате да обидите някой министър. Например Никито Младенов, него къде го забравихте? Ами той вечер след работа ако не мине през американското посолство да получи задачите за следващия ден, непременно ще мине на следващата сутрин преди работа, за да му ги спуснат. И винаги идва усмихнат с думите: "Колко и какви задачи ще ми дадете днес, плийс?" Брей, до къде ме докараха нашите подлеци и лизачи - да се съгласявам с мнението на Курумбашев!!! Затова никога човек не трябва да казва "никога"!

Къде забравяш основателят на БСП и създател на американския план Ран Ът-Андрей Луканов ? Ами претендента за президентския трон и подписал договора за американски военни бази като министър на външните работи Калфин??? Всички министри на БСП са прикривали олигарсите,които управляват партия БСП и техните капитали изнесени офшорни американски кътчета и протежирани лично от американската олигархия? Всички партии в НС са отделни кланове на една обща мафия и оплетени като свинските черва.Борбата между клановете и само е за кокала- политическата власт.

Здравей другарю, псевдодоцент Иван Генов, пише ви Гено Иванов! Имайте малко срам, когато се опитвате да будалкате другите с открито червените се безсрамни намеци!

В този случай не става въпрос за Синя и Червена , а за ограничаване на свободите ни , за увеличаването на полицейстищината ! И вместо това доставчиците на интернет да влагат пари за по-бърз качествен интернет , ще ги дават за дива полицейстищна !

Нямаше да има страх от полицейщина, ако България беше правова държава- сиреч имаше добре работещо върховенство а закона и закона ес спазваше. Същите обаче, които се плашат от полицейщината са ,управлявали и нищо не са направели за реформи и създаване на правова държава- България, защото липсата на правилата на правовата държава е изгодно само на политическата мафия ,която те представляват най -добре.Иван Генов

ПРАВИЛНО СА ИМ КАЗАЛИ. ДА ИМ КАЖАТ ОЩЕ ,ЧЕ ПРАВЕЙКИ ТОВА,ПРЕДАВАТ / ПО-ТОЧНО ПРОДАВАТ/ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

БСП не по малко е продавало националните интереси от ГЕРБ и предишни! Крайно време е да започнете да различавате бялото от черното, защото с такива като вас "избиратели", България няма бъдеще.

Напоследък много работа ти отвориха твоите работодатели. Разбирам, че предпочитат избиратели, чието мнение се формира от това колко кебапчета ще изядат и на които гласът върви по 50 лв. Но забравяте, че има и такива, които им се ще да живеят в свободна и правова държава.

Браво, Курумбашев! И аз предлагам да празнуваме не на 4-ти юли, а на 7-ми ноември,ама кой ти слуша! И побързай, защото ще заровят мумията на Ленин.

Герберистче, не си в час, когато си прави антипропагандата. БСП не са лява партия и нямат нищо общо с максичестката идеология, а с НЕОЛИБЕРАЛНАТА ИДЕОЛОГИЯ на САЩ.

Който празнува на 7 Ноември препоръчва на несъгласните с него да празнуват на ...... 4 Юли.

Така самонареклата се "синьо- червена опозиция" в НС единствено надига опозиционен глас, когато се страхува за собствената си политическа неприкосновеност или са направени опити да и приберат крадените от всички нас имоти и пари,понеже знае добре, че у нас няма правова държава. Но само си гледа и гали пъпа, през време на своите управления и седене в НС не е направила нито един опит за реформи в създаване на правова държава, нито да спомене наличието на управляваща финансовата олигархия в България сега - поставила истински окови на народа ни. Несъмнено е едно-така самонареклата се "опозиция" представлява обща мафия с управляващите и никой не вярва на нейните синьо-червени сълзи. Йордан Николов

А колкото до полицейщината, отидете да видите т.н. "свободен свят" на запад.Там на трима души единият е полицай, вторият платен доносник, а третият съвестен гражданин, който донася безплатно.От тази гледна точка тук все още е поносимо.

Я се скрии бе. В САЩ като те спре полицай няма "к'во праим" и нямаш усещането, че те е спрял да се заяжда!

Няма, защото си тръшнат на земята и гризеш бордюра. Няма кой да води безцелни разговори с теб.

Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев - бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП, и на професор Дина Сергеевна Мухина.Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г.ш4щ, когато придобива българско гражданство и се отказва от руското.обърнете внимание на второто му име не е димитров а Дмитриевич. повече няма смисал да говорим кои управлява бсп и към коя държава гледаме

Позорът и срамът граници не познават.

И какво общо има гражданството на Станишев с тоталното подслушване? Абе лаф да става!

Абсурдното е, че БСП като наследник на БКП е против полицейщината в интернет и репресиите присъщи преди 89.. а дясното правителство на ГЕРБ е за.. Не ме разбирайте погрешно.. аз гласувах за ГЕРБ.. но почвам да се отчайвам от тяхната политика....

Значи в БГ има 1,8 млн престъпници и един глупак, гласувал за ГРОБ, който освен това безсрамно си признава?

Гоце,Станишев и Доган са позор за българите.

Е сега ще ме карате да търся свободните безжични мрежи с телефона и да дърпам от там ли? СРАМОТА БЕ !!!

..ама защо си мислиш, че така оставаш анонимен? Всяко влизане в Интернет, независимо с компютър или телефон оставя много ясни идентификационни следи. Е, ако си някакъв суперхакер може и да ти се размине, но в този форум едва ли..

Като си купиш лаптоп, пиши на гаранционната карта че се казваш Данчо Петров, надявай се да не се развали.Плащай в брой.Ти какво искаш да кажеш бе, че ще те проследят от сателит до кафето или бензиностанцията докато си теглиш филм ли, тогава я втасахме...

Червена коалиция, синя коалиция ... ефимерна работа. Някой съобразява ли се с тези изчезващи партийни субекти. Курумбашев/той бе посинял по едно време/, Мартин - все ,,важни" фактори, разчитащи на акустиката.

Сетих се и нещо друго.Нека компаниите промоутъри продават лицензираните си продукти в страна като България на по-леки цени, както прави една финландско естонска компания, която продава телефони от 600 евро за по 1 долар в третия свят.Така проблемът с авторските права ще отпадне.

Най-срамното нещо в България е да си член на БСП.

БСП и ДПС са СРАМ за България.

Срам,срам,ама ви събрахме паричките тъпаци такива.И на дядовците ви даже.И сега ще ни бъдете роби.И вие и децата ви,защото България е вече частна и ще плащате много яко за да живеете тук

Е не е истина как лъжат - ЗА ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА Е НЕОБОХОДИМО САМО - ДА ГО РАТИФИЦИРАТ 6 СТРАНИ, КОИТО СА ГО ПОДПИСАЛИ. И ПОСЛЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД! Споразумението е съставено с брюкселска предпазливост - забележете, че се минава по механизма на ратификации от държавите-членки, а не на директно сближаване в областта на наказателното право, по отношение на което повечето държави са доста чувствителни. За сметка на това са достатъчни само 6 ратификации, за да започне да действа (вж. чл. 40 и 43). На всички, които все още не са осъзнали какво е АСТА, моля прочетете следната статия - SOPA, PIPA... ACTA!: link Тогава ще осъзнаете, че торентите и свободното споделяне на информация могат да се окажат най-малкия проблем впоследствие!

Еха, как са разпенили герберастките агитаторчета! Нищо освен похватите на болшевишката пропаганда не познават и с нея искат да надцакат "левите". От един дол дренки сте с тях, байновци. И вие като тях ближете отзад властта. Някой, дето толкова е сърдит на Курумбашев, знае ли поне какво е АКТА бе? Аз съм го чел ред по ред и от мен да знаете - такъв ще ни влезе на всички, че и на вас ще ви причернее пред очите. Жалко, че нямате мозък да го проумеете. Ама от агитаторчета какво друго да очакваш...

Аз съм ПРОТИВ АСТА, но нека БСП не се опитват да яхнат Протеста !!! Нямат заслуги нито за Шистовият газ, нито за ГМО, нито за АСТА !!! Това го правят хората, Гражданското общество, които еднакво не харесват и комунистите от ГЕРБ и брат'чедите им от БСП !!!

Какво значи да не яхат протеста бе ? Всеки път като има обществен дебат викате 'ама нека да не се политизира'' .. ми то за какво е тоя парламент тогава, ако не да се обсъждат тези неща, всичките сте големи разбирачи

45 години БКП честваше две срамни дати. Датата на окупацията на България от съветската армия-окупаторка - 9-ти септември и националния празник на СССР - 7-ми ноември. Датата на освобождението ни от турско едва едва се прокрадваше, а за 6-ти септември - датата на Съединението и дума не се обелваше. И сега и сега накои висши функционери от БСП си честват 9-ти септември. Доста честват и 7-ми ноември, а някои даже и 23 февруари - денат на Съветската армия-окупаторка. Пред паметника на съвесткия гавазин с вдигнатия автомат. Пред Университета. За тях СССР винаги е било нещо по-ценно от България. Но те са си такива - национални предатели.

Някой разбра ли тоя главоч по какъв повод се изходи? Ааа, да! По циркулационния.

То той сам не си ги разбира, та друг ли. Като се запени и направо подбелва зъркелите и сам не знае какви ги ръси. Прост човек с компютър под ръка и мнооого свободно време или май платен простак е по вярно.

То хубаво разбрахме за националните празници, ама нищо не каза по темата! Ти ЗА ли си или ПРОТИВ АСТА? Или и ти като бивш комунист /нали си КГБ/ плюеш на ляво и дясно само и само да си най-великия!

Не казвам нищо по темата, защото от ГЕРБ ми плащат само по едно левче за постинг и затова само копирам стари постинги от други теми и ги пействам. Като не дават повече пари, няма нови постиги, ама-ха.

Абе малоумник прост, пак ли драскаш словоблудствата си измътени от болния ти мозък.

Няма да напиша нищо, защото не зная как се сменя IP, обаче си купувам лаптоп за всеки случай и ще ходя да си тегля от WIFI кафенето...Пък и около мястото където живея няма 3D кино, пък ми се гледаааа...Как да дам 50-на лева за blue ray филм като работя за 300, а ми се гледааа ! Обаче пък понякога огладнявам.Дилема.Моля модератора да не ме предаде.Благодаря.

ИЗВИНЕТЕ: не "Караджова", а да се чете "Курумбашев"....

Прости сте и прости ще си останете в БСП, щото няма прилив на свежа кръв в редиците ви. Лека полека ви забравяме и четем за вас само по некролозите. Некадърни популисти!

Червените мошеници ни ЗАДЪЛЖАВАХА деситилетия да "празнуваме" идиотския "7 ноември", а сега лицемерно предлагат БЪЛГАРСКИ МИНИСТРИ да честват американския национален празник ! Тая Караджова ЗАЩО ЛЪЖЕ ЧЕ Е СОЦИАЛИСТКА КАТО СИ Е БАШ КОМУНИСКА ?

Искам да попитам като ти влезе полицията в офиса или дома за тези файлове и по край тия и вземе фирмената информация която продаде на конкуренцията.Това не е престъпление по закона за авторските права нали?

Да KGB

Чудя се, аз ако пръдна мога ли да кажа, че никой не може да пърди, защото съм патентовал пръднята! Това с авторските права е горе долу същото! В края на краищата всяко едно изобретение е надграждане на нещо предишно!

Ти какво искаш да честват бе комунист мръсен 7 ноември ли? Що се отнася до шистовия газ тези псевдоеколози защитават руски интереси.

Абе, американофил тъп, къде виждаш руски интереси? Това, че няма ЕВЕНТУАЛНО да купуваме газ от тях ли? С нашите огромни количества ще им сбъркаме пазара... Аман от немислещи идиоти!

а вие 17 ноември.аиде признаите си наи накрая,че умирате за ''братска русия''.и все пак лидера ви е с руско съзнание и е руски гражданин забележете до 1996.

Другарю Курумбашев, като ви чета изказването на пръв поглед много ми харесва.Но къде бяхте когато беше на власт тройната коалиция.Тогава пеехте друга песен.А днес министъра ясно си го каза, кога и кой го е приел.Също така каза,че се очаква да има голямо обсъждане. Так,че не хвърляйте пепел в очите на хората с постъпката и. че мислите много за тях.

Която българска партия иска да успее на изборите за парламент, трябва да осъди тази полицейщината на АСТА.

Тази ACTA е по-зле и от Държавна Сигурност. С нея ще могат да си правят доносници със закон!

Те и сега адвокати, счетоводители, нотариуси са доносници по наредба. Сега слухтенето е повече от преди.