Ген. Радев е кандидат-президент на БСП, условието – победа

Националният съвет на БСП избра ген. Румен Радев за кандидат за президент, съобщи Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев е кандидат-президент на БСП, условието – победа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ги понасям комунистите, нито наследниците им разни БСП-та и АБВ-та! Но за мен е по-добре генерал като президент и главнокомандващ на армията, отколкото Чехльо! .... Лично мнение! Критикувайте мнението, а не личността, която го е изказала ..... ако можете де!

Пръдльото Радев.

Хахх ! Тоя има и условие: ПОБЕДА. Къде бе мишок ?

НАСЛЕДНИКА НА МАРИН. ТОЙ ГОРКИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЖЕ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА ИСКА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ. САМО БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ ИМАТ ВОЕННИ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ.

Желая успех на Генерала но за сега победа има само Наглостта и безпринципността !

какъв генерал, какви 5 лева. та и сглавна буква. Най-обикновено руско-съветско мекере, дето две приказки на кръст не може да каже. Ама то така е - когато от 18-годишна възраст си при солдафоните - строй се, преброй се. Научил се е да пака и да слушка. И затова са го избрали комунделниците. Такъв тип екземпляри са ми ясни - мачкай подчинените, набивай чело пред началниците. Колкото повече се мазниш,толкова по-далеко ще стигнеш. А ако си руско-съветско мекере - най-далече.

"През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс Максуел, САЩ. " Този по-достоен ли е от руските послушковци?

На гробар!...

Ще му е трудно на генералчето. Пропадналото БСП няма победа в избори 16-17 поредни избори :D

Тъй като военните са ДЕПОЛИТИЗИРАНИ ТОЙ ОТ 18 ГОДИШЕН Е ЧЛЕН НА БКП

президент, кой то и идея си няма какво ще прави, естествено няма смелост и едно вице да си поиска. Абе този ако няма акъл и смелост едно вице да си поиска, как ще управлява цяла държава. Няма кураж да "пръ..е", а тръгнам главнокоманващ да става.

ГЕРБ много дълго мътят кандидата си! Да не излезе някой запъртък?

И магаре да е, ще гласуват за него.

От колкото червен продажник!...

Като Ви чета коментариите, виждам че не сте схванали най-главното! Който и ИДИОТ да изберем за президент(а то други в БГ НЯМА), е ВСЕ ТАЯ!

Радев няма да спечели изборите. Най-добрият кандидат на БСП би била Мая Манолова. Всичките закани на Нинова са само прах в очите на хората. Направи няколко грешки, вкл и номинацията и налагането на Радев и в дългосрочен план това ще й навреди.

Боце е бъдещият президент!

Май еврогейчетата са много притеснени от генерал Радев, както е видно от техните емоционални и нервни изблици на форума. Дай боже да е останъл българин, след двете обучения в САЩ.

така като гледам снимката тия двамата маѝ се вземат на сериозно

По-долу прочетох че генерала е печелил битки.А коя война е печелил.Разликата да спечелиш битка и да спечелиш война е огромна.Примери от световната история колкото искаш: например СССР спечели битката за Берлин,обаче загуби войната-в резултат от тази битка СССР го няма,обаче Германия с столица Берлин имат най-развитата икономика в Европа,през 2004 год. на олимпийските игри Ивет Лалова загуби битката за медал,обаче спечели войната със себе си като се възтанови от счупената бедрена кост,гимнастичката Цветелина имаше спечелени битка с амсабъла по худ.гимнастика,обаче загуби войната със себеси като скочи от 6-етаж,самолетът модел 1891 год на който излетя генерала е печелил битки-Септемрийското въстание 1923,атентатът през 1925 г,превратът през 1944 г,избита интелигенция в периода 1944-1989 г,лагерите Куциан,Белене,урановите мини, обаче загуби войната .Пак ще спомена Ивет Лалова-какви са приликите и разликите между Ивет и Нинова-приликата е само една - имат хъс,обаче разликите са огромни-Ивет има основание за това,има фасада, има и интелект, докато при едно комунистическо чадо това липсва.Както и на вас, Не разбиратели че БКП се готви да направи жертвоприношение и жертвата знаете коя е.

Папакочев го спомена-ГЕРБ играе с три царици,ами сега.

По правилата на играта царицата може да е само една! Значи, играта на герб с три царици е в нарушение и е незаконна! Ами сега!

Генерале не се хващай с тези евреи ще те омърсят ие духовно и физически. Това са изроди на степен трета

далго очакваните изявленя от радев се оказаха бисери - "участвам да спечеля ? и да работя за балгаря?"тап галош, гоце ще помага без да го удуши?? оз.ген.михо михов е 100пати над радев какво е саздал за страната радев нищо тои е ограничено техническо лице и 00 може ли р. да работи с ес няма и престава и никога не се е занимавал може ли да работи с нато, като лобира за русия вав вреда на полша - абсурд може ли да работи с министар н. и с б.б. може ли да работи с щаба на армята като е против закона за отбрана??? извода е : радев е опит на олигархиите енергиина и оражеина за излизане от нато и европеискя сауз и отиване кам .......

НЯМА ТОЛКОВА НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК КАТО ТЕБЕ!!! ВЗЕМИ СЕ ПОКРИЙ ИЛИ ИЗКАРАЙ НЯКАКЪВ ОГРАМОТИТЕЛЕН КУРС С ЦИГАНИТЕ!!!!

далго очакваните изявленя от радев се оказаха бисери - "участвам да спечеля ? и да работя за балгаря?"тап галош, гоце ще помага без да го удуши?? оз.ген.михо михов е 100пати хад радев какво е сасдал за страната радев нищо тои е ограничено техническо лице и 00 може ли р. да работи с ес няма и престава и никога не се е занимавал може ли да работи с нато, като лобира за руся вав вреда на полша - абсурд може ли да работи с министар н. и с б.б. може ли да работи с щаба на армята като е против закона за отбрана??? извода е : радев е опит на олигархиите енергиина и оражеина за излизане от нато и европеискя сауз и отиване кам ....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нинова досега имаше моите симпатии. След този "избор" не мога да й симпатизирам. Не заради кандидатурата. Заради начина, по който беше наложено това име, знаейки, че по този начин обижда и унижава съпартийците си. Жалко. Надеждата нещо да се промени в нашата държава става все по-малка и по-малка...

Вижте, Хора... - Е Недопустимо да Позволяваме на 'наште' да Продължават да Ни Губят Времето ! Системата ! - 'системата' на 'наште' --> Е ЗА Незабавно СКРАПИРАНЕ.

Руските тролове толкова са заети да рекламират генералчето че пропускат да коментират новината дето костов е обидил путя и ердо. Тука 1000 коментара там хич няма.

няма щот костов не е никой и ни е под достойнството да го коментираме. Тебе също

ТЕЗИ ГЕНЕРАЛИ КАТО СТАНАТ В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ БУТАТ В ПОЛИТИКАТА.ДО СЕГА НИКОЙ НЕ Е УСПЯЛ.НИТО МИХОВ.КОЛЕВ И Т.Н.НАЛИ ЗНАЕМ,ЧЕ КОГАТО ГОСПОД Е РАЗДАВАЛ АКЪЛ ТЕ СА БИЛИ НА ЗАНЯТИЯ.ТОЗИ Е СЪЩИЯ.ЛАМТЕЖ ЗА ПАРИ НА ТАЗИ СИНЕКУРНА ДЛЪЖНОСТ.

Този изглежда тъпо...като бай Тошо.

ТАКА СА КУМОНИСТИТЕ

Тъй като нямам доверие на БСП а още по-малко на АБВ, бих искал да ме запознаят много подробно с автобиографията на ген.Радев. В какво семейство е роден и отгледан, какво е завършил, има ли семейство /и къде са децата му и с какво се занимават/.... и за какви заслуги пред отечеството е издигнат в такъв висок чин. Докато ми изтъкват като основно негово достойнство това, че някога за нещо, в знак на несъгласие си бил подал оставката не мога да приема кандидатурата му за достойна за този пост! Когато нашите медии ни представят някой в светли краски, напудрен и в лъскава упаковка значи този "подарък" е изгоден на някого, но не и на народа /примери бол - негово величество Сакскобурготски, настоящият премиер, ..../

Герберастчета ДИРаджийски, колкото и да се пените, Генералът НИ е много по-добър от "генералът" ВИ !!!! От нас точка по въпроса! ...Вие можете да продължите пенявенето!

Изключително обоснована позиция. Прилича ми на типичен тролски коментар.

Начинът, по който е натрапен, номиниран и избран е обиден за 99% от членовете и симпатизантите на БСП. С тази кандидатура Позитано 20 показва на всички, че в цялата им партия няма нито един читав и достоен! По този начин губят и твърдия електорат, за периферията - да не говорим! Да им е честита поредната загуба! А дали ще има оставки на 7 ноември, или нова ВОСР!?Ще гледаме циркове, как се гърчат да обясняват защо са загубили и как са манипулирани изборите....

Това БСП се изложи, никой няма да гласува за него, та дори и симпатизантите.

Вчера, на седмичната оперативка в Американското посолство, са спуснати следните опорни точки: 1) Да се започне масирана кампания за очерняне и да се нанесат удари по имиджа на генерал Радев. 2) Да се подчертава връзката между генерал Радев и Русия, като се набляга на това, че Русия е Путин. Коментарите "Радев е агент на руснаците" трябва да се комбинират с коментари от типа на "Радев е човек на Путин". 3) Да се постави под съмнение компетентността на Радев като военен и професионалист. 4) Да се постави под съмнение способността на един кадрови военен да изпълнява такава отговорна политическа функция като "Президент на Република България". 5) Да се подчертае връзката на ген.Радев с Георги Първанов, като при всяка възможност се изнасят факти, особено чувствителни за българския народ - като например факта, че синът на Първанов е взел без пари СПА хотела в Кюстендил. Успоредно с това, трябва да се започнат сондажи как да бъде привлечена ромската общност и как фондацията "Америка за България" може да окаже съдействие по този въпрос.

Нищо лично. Завършил военновъздушен колеж Максуел, слушател в същият. Пилотирал L-29; L-39, МиГ-15; МиГ-17, МиГ-21; МиГ-29. Пък изобщо ли не са му позволили да се качи в щатски самолет? Как тогава може да даде мнение кой от самолетите е по-подходящ за ВВС - миг ли, фантом ли , еврофайтер ли, грипен ли, рафали ли?

Президента не определя с какви самолети да се въоръжи, армията! Определят ги експерти! Сигурно ще бъдеш поканен, да кажеш, коя марка самолет да купи България! Вижда се, че знаеш кои произвеждат изтребители!

Нищо лично но расъжденията ти са на лаик! Да си чувал за учебни боеве между наши и НАТОвски самолети ??? И кой е излязъл победител ????

Няма как да ме засегнеш. Много съм чувал и виждал за учебните боеве. Учебният бой е едно, а реалните бойни действия - съвсем друго. Ще ти бъда благодарен, ако ми кажеш кога и как се е доказал в реални бойни действия Миг 29 - във войната в залива ли, във втората война там ли, къде?

В ЮАР са проведени 36 учебни въздушни боя на самолети МиГ-29 с изтребители мираж-2000. Резултата 36:0 в полза на МиГ-овете. В авиобазата Рамщайн, Германия, са проведени въздушни боеве между намиращите се на въоръжение в Луфтвафе наследени от ГДР самолети МиГ-29 с базирани в Германия френски Мираж-2000, немски F-4F и американски F-16. ВСИЧКИ боеве са спечелени от немските летци, пилотиращи наследството от ГДР. (Информация на Пресцентъра на ВВС на Русия от октомври 1995 г..)

ППРОВАЛ ,ПЪЛЕН ПРОВАЛ ,на комунистите , ето ,стана очевадно чия партия са и чии интереси защитава и на кого ще служи първо ,ДА ОБИЧА РУСИЯ /някога се казваше повече от майка ти и баща ти/ ПАДЕНИЕ ,МОРОЛНО ПАДЕНИЕ ,ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ ,ЩОМ СЕ СЪБУДЯТ ,ПЪРВАТА ИМ ДУМА Е ...РУСИЯ ,ИЗМЕТ !

Ха-ха, от думите ти лъха усещането, че когато назначат баце ти Бибитко за прецедент, ще започне гонение на всички, които имат положително отношение към Русия и свичко руско! Ти на това ли се радваш...или просто заработваш?!

Разбил и изгонил руснаците в Добружа. Г. Михов-говорител на Путин в Българския парламент. Г. Радев-руски спящ агент-събуден за да е кандидат за президент на БСП!!

Сега сме в очакване ГЕРБ да ни предложи американец, или американка! Не, агент, а направо гражданин на САЩ.

ЗАМИНАХА В ТАЗИ ПОСОКА!

Точно тук ли отиде ,в най - антибългарската партия ,жалко ,значи като офицер си бил "скрита" лимонка ,щах да те оправдая ако беше ЗКПЧ ...,а ти си строеви офицер ,жалко ....!!!!!!

Някой да ми каже този Радев през годините нещо алармира ли обществото, че нещата в армията и в частност във ВСС не са наред, че не си спомням. Имаше накакъв скадал за поръчка за некачествени парашути и друго от там не се е чуло. С какво право сега иска да става Президент???

То Гоце Първанов спусна Станишката без един ден трудов стаж и го направиха Премиер и видяхме до къде я докарахме. Сега какво те учудва поредният парашутист спуснат от Първанов или по скоро директно от Москва :(

Господин гламар, повече от очевидно е, че не си ходил в казарма, за да си запознат с принципа на ЕДИНОНАЧАЛИЕТО.... Тъй като военните са ДЕПОЛИТИЗИРАНИ, те нямат право да правят ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗЯВЛЕНИЯ. Затова впрочем и генерал Радев изчака процедурата по напускането му от армията... А що се отнася до личното му становище, генерал Радев вече го е изразявал преди година - две, когато е депозирал оставката си, в знак на несъгласие с провежданата от ГРОБ политика в сектор сигурност. Само, че мутрагеньо тогава не му я е приел. Сега ген. Радев не е подал оставка, а директно РАПОРТ ЗА НАПУСКАНЕ поради навършени години за пенсиониране. Нещо неясно?!

Нинова му даде шах с царя. За нищо на света не биха пуснали партийна фигура да стане за резил.

Той силно обича Русия и Путин!

Аз пък обичам Оланд и Юнкер - толкова са сладки! Обичам и Меркел, тя позволи в Европа да влезнат толкова хубави мургави мъже!

се наакаха от един ИСТИНСКИ Генерал- Р.Радев

ИЗГОНИЛ РУСНАЦИТЕ ОТ ДОБРУЖА! Радев-продал се на руснаците за няколко рубли в повече.

Да избираш за държавна глава генерал през 21 век е твърде непопулярно действие и сигнал за слабо гражданско общество, което не може да се справи без силнатаръка на военен. Генерал Де Гол е бил президент на Франция през 60-те г.на миналия век. От тогава насам такъв случай няма в Европа.

Е, ти пък! Цели военни режими е имало, не само в източна Европа.

е условието на Путин!

На умиращата партия БСП не и ли писна да участва в избори които ще загуби за 15 път.

Ген. Радев знае много добре кой и защо унищожи Българската Армия! Какво направи той за предотвратяване на това?! За онези, които не са наясно с онези събития ще им разкажа ка стоят фактите. Аз знам кой е виновен България да няма силна армия! Още когато се случиха събитията в Румъния и от ЦК на БКП (разбирай Държавна Сигурност) решиха да пратят "емисари" по военните поделения за да разберат какви са настроенията в Българската Армия. Въпросът към свръхсрочно служещите беше: " АКО СЕ СЛУЧАТ ПОДОБНИ СЪБИТИЯ У НАС, КАКТО В РУМЪНИЯ, ВИЕ ЩЕ ЗАЩИТИТЕ ЛИ ПАРТИЯТА (БКП) ИЛИ ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ НА СТРАНАТА НА НАРОДА?!" Тъпите изроди, идея си нямаха, че армията ни винаги е била обучавана да защитава българския народ, и точно затова тези много бързо разбраха какво можеше да им се случи, та затова ометоха много бързо от поделенията! Но за ДС беше ясно, ЧЕ ЗА ДА УСПЕЕ ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН 10 НОЕМРВИ, ТО СИЛНА И БОЕСПОСОБНА БЪЛГАРСКА АРМИЯ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА! ДА, ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ И ТОГАВА ЗА СЪПРИЧАСТНИТЕ КЪМ ДС СТАВАШЕ ОПАСНО! Ето така беше унищожена БА! За разлика от армията, то милиционерите бяха хората от които ДС имаше нужда! Затова техния брой, скоро стана по-голям от този на армията ни! И така до ден днешен!

Добре, бе! Ама баце ви Бойко -Супермен, откакто царува- 1/ Не знаеше ли "кой и защо унищожи Българската Армия"?; 2/ Какво направи по въпроса? 3/ И какво ще направи, когато го назначат за следващия Прецедент????!!!!! А сега направете анализ, да ви видим аргументите!!!

Искяш апгумунти?! По-добре се замисли над това: Защо не можете да приемете простия факт че така наречения "преход" в БГ беше организиран от кръга около Тодор Живков с благословията на Москва. Толкова ли е трудно да проумеете че след КАТО 45г(до 1980г) си имал всичката власт на света-неоспорима, необозрима, неконтролируема, не подлежаща на съмнение ... и в един момен разбираш (от "съветските другари"), че всичкото това свършва, НЯМА КАК ДА КАЖЕШ: "а бе 'бааал съм му майката, да става квото ще". Аз ше направиш така че да превърнеш политическата власт в икономическа. Толкова ли ви е тудно да проумеете че БГ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА(освен русия) В КОЯТО ТЕЗИ ДЕТО БЕХА НА ВЛАСТ ПРЕЗ 89г, ДНЕС НА ВЛАСТ СА ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ. Толко ли ви е тудно да проумеете че ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ОПОЗИЦИЯ" Е СЪЗДАДЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ. Толкова ли ви е тудно да проумеете че Костов подари нефтохима на Русия и така комунистите да се отплатат на своите господари, че им позволиха да се ПОДГОТВАТ за "прехода". Щото без подготовка "преход" НЕ СТАВА. Толко ли ви е тудно да проумеете че оня мустакатия селяндур ПРОСТО НЕМА ТОЛКОВА АКЪЛ ДА СВИЕ НОМЕРА С КТБ И ЧЕ ТОЛКОВА ПАРИ НЕ СЕ КРАДАТ ЗА СЕБЕ СИ. И вие като най-големите овце платихте тези 5милиарда на другарите. Толкова ли ви е тудно да проумеете как ни изчукаха с Белене. Толко ли ви е тудно да проумеете как от толкова много мутри в БГ баш пък личната мутра на свинара от правец и сина на шофера на Григор Шопов се улучиха да са тарторите днес. И целото им правителство е от преки наследници на най-приближените на Тодор Живков. Толкова ли ви е тудно да проумеете че Плевналиев не го издигнах аз на тоа пост ... Или сега него го е "заяла" съвеста. Айде сега сега се запитайте: Ама аз наистина ли не съм говедо, щом не мога да проумея толкова очевидни неща?

На ход са генералите! Имаме си премиер, защо не и президент!? Ще обедният нацията около мотото - Живей в ЕС, обичай Русия и стой далеч от Ердоган и Путин. хахаха

умираааа

А БСП умря заедно с бабичките си.

Аркадаслар, Местан е по - достоен ;).

В редиците на геРЪБ ли?!

Издигат кандидатура на един доказан професионалист, патриот и принципен човек. Интересното е, че партия на статуквото като БСП го прави. Това е добре за България, но за щастие е кофти за БСП, щото Радев очевидно не е мижитурка, която да играе по чужда свирка (за разлика от Роско).

по свирката на Путин!

До кога работодатели с бентлита, мерцедеси, вили за милиони, честващи нова година на Хаваите, ще продължават да ни казват, че било непосилно да ни плащат "ГОЛЕМИТЕ ОСИГУРОВКИ" към НАП?????????????????? Време е за социална справедливост!!!!

Стани работодател. Ще имаш Бентли и вила за милиони.

Колкото по-малко некачествен матреал остава в България , а качествения бяга бързо от България , по-лесно се манипулира ! Генерал Радев е Български генерал , родолюбец , само той се противопостави на простия без някаква елиментарна военна подготовка , слуга на чужди далечни за българина интереси ! Ще гласувам за него че е ИСТИНСКИ Мъжкар , а не подлога !

Оакаха се БСП - то, с тоа каун.

Каун е на баба ти внука.

Кандидатурата на червеният генерал радва само червените бабички...нормален българин не би гласувал за генерал с червен задник!!!

На парламентарните избори през 2009 г. ген. Михо Михов е мажоритарен и пропорционален кандидат на Коалиция за България в Габровския избирателен район, но не е избран за депутат.