Коментари - БСП: Нападат пунктове с подписката срещу сделката за ЧЕЗ | dnes.dir.bg
назад

БСП: Нападат пунктове с подписката срещу сделката за ЧЕЗ

БСП съобщи, че два от пунктовете за подписката срещу сделката за ЧЕЗ са били нападнати.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Нападат пунктове с подписката срещу сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе много са се разшетали троловете на Боко Тиквата, дето не познаваше Гинка и ЧЕЗ му беше безразличен....

ТОВА ЛИ СЪТВОРИ ГЛАВАТА НА ОНАЯ БИВОЛИЦА , КОЯТО САМО МЯТА ПЕРЧЕНА И МАХА С ПРЪСТ? КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИШ ТЕЗИ ПОДПИСИ МА? НА КОГО ЩЕ ГИ ДАВАШ И КАКЪВ ЩЕ Е ЕФЕКТА СЛЕД КАТО ЗАМАЗА ВСИЧКИ НАСРАНИ ОТ БОЙКО ЛАЙНА ЗАЩО СЕГА НЕ МУ ИСКАШ ОСТАВКАТА?! ЗАЩО НЕ ИСКАШ ОСТАВКАТА И НА ПЕТКОВА? Просто защото сте от един отбор , а мача е купен!

за нищо.

Баси и Дежа Вюто на меди с атентата. Трябва да е вери тъп човек за да им повярва, че някой ги е нападал а не е проЗда инсценировка.

КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО ГИ МРАЗИ НАРОДА ВЕЧЕ- НИЩО ЧУДНО ДА СЕ ПРЕМИНЕ КЪМ САМОРАЗПРАВА С ТЕЗИ БОКЛУЦИ РУШАЩИ ВСИЧКО ДО КОЕТО МОГАТ ДА СЕ ДОКОПАТ И НЕ ОТКРАДНАТ......

Прав си ! Народа силно мрази социалистите и точно по тая причина Боко все още е на власт ! Иначе тия фейкове къде сами си ги правят да се случват последно време , съчетано с ниско интелигентните тролчета къде им е трудно да вденат , че не всички са с деменция или цветнокожи , демек електорат на бсп и дпс та да им се връзват на глупостите само ги дърпат още по-надолу !

ако е решил да пали ...направо да пали мишкарника на Посрано 20 !

Моля ви, не ги бийте, ДРУГАРКАТА Н .Корни си ги осакатява системно

СЪВСЕМ УМИШЛЕНО СЕ ПОЛИТИЗИРА, Всички тези безсмислени действия на ръководството на партията извадиха от дупката Борисов който бе затънал в скандала ГИНКА ГЕЙТ. КАТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО. А докато си събират подписки , Гинака вече е внесла документите в КЗК и чака да бъде извършено поредното БЕЗЗАКОНИЕ на признаването на един ПРЕДВАРИТЕЛЕН договор за ОКОНЧАТЕЛЕН. Договора е предварителен защото ГИНКА не е внесла сумата от 320 мил. € които ще плащат милионите потребители на ток , които ГИНКА ПРЕВЪРНА В ДЛЪЖНИЦИ с учредения ОСОБЕН ЗАЛОГ. СОРИ ДРУГАРИ , Но от вас нищо не става! Дори и една сделка не сте в състояние да РЕВИЗИРАТЕ!!

аз затуи ли ги правя тези метростанции - да ми сабирате подписки пред тях? я ходете на бузлуджа да си ги сабирате!

СТРИНА КУРНЕЛЯ ОТ КРУШОВИЦА НЕ Я СВЪРТА НА ЕДНО МЯСТО, ОБЛИВАТ Я ГОРЕЩИ ВЪЛНИ ОТ КЛИМАКТЕРИУМА, ХАХАХАААА

БАБА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА СЕ ЖАЛИ, ЧЕ Я НАПАДНАЛИ ЩОТО Е МНОГО КРАСИВА, ХАХАХААААА

След 30 часа тишина този панаир ли измислихте?! Пука им на хората за подписката ви...който има отношение подписва, който не вижда смисъл, подминава с насмешка. Чак атаки и опити да се скъсат листите?!.. Как не са извадили горелка, се питам. Пробвайте един ден да не бучите за нещо. Може и да спечелите.

БСП Е ЕДНА ОПИТОМЕНА ОПОЗИЦИЯ. Това с подписката е правене на нещо за да покаже, че съществува. Същия театър бе и комисията която ще раследва приватизацията на ЧЕЗ. НОРМАЛНОТО БЕ КАТО ОПОЗИЦИЯ ДА СЕ АТАКУВА СДЕЛКАТА В КЗК където тя ще бъде узаконена. Поведението на Корнелия е обидно не само към хората , но и към симпатидантите на тази партия - СМЯТА ГИ ЗА ИДИОТИ.

АМА ТЕ СА СИ ИДИОТИ, ХАХАХАААА

КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ С ТАЗИ ПОДПИСКА И С ТЕЗИ КОМИСИИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ?! Много по естествено беше да атакувате сделката пред ОРГАНА КОЙТО ЩЕ Я УЗАКОНИ! Може би не знаете кой е той? НЕ СТЕ ЛИ ЧУВАЛИ ЗА КЗК и решението което той ще вземе за да узакони Гинка? ИЛИ СТЕ ДЕБЛИ, ИЛИ ИГРАЕТЕ ЗАЕДНО С БОЙКО И ЧЕЗ. ВТОРОТО Е ПО ВЕРОЯТНО.

Бойко Гинкин Пеевски е озверял...

Що за нонсенс е тази подписка! За какво е тя? За забрана на частната собственост ли? За забрана на Чехия да извършва търговски сделки в собствената си държава ли :)))

А кой превърна държавните дружества в частни? За тая работа Тиквата и Дянков отдавна трябваше да са в затвора!

Дръжте далеч крадливите си ръце от властта, разбойници червени.

СИКаджийски лекенца---достойни последователи на главната Мутра---Суджук ага Банкянлията!:))))))) ...те на улицата с бухалките, ---Тоню Храчката, тома кравов и Цецо помощното---в медиите!:))))))

Те СИК и всички мутренски структури бяха създадени от БСП , това са ДС и всички структури които тормозиха ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА по ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА !

Стари трикове на ДС - самоинсценировка. Няма да ви се вържем другари.

Кой е тоя гражданин, дето разполага с техника да си печата нагледни материали? Или ще си поръча и ше си плати? ДРУГАРКАТА Нинова ще плати от спестеното В Техноимпекс или от партийната субсидия. Чак не е за вярване.

който се подписва иска Бойко д ападне затва ше яде бой и еване ахахахаха

Министерският съвет не се разграничи ясно пред целия Български народ от сделката? Защо министърката се явява като служебен защитник на гинка? Все пак една трета от територията на страната ще бъде засегната от сделката. Разваляйте я докато все още може.

Нинова ще върне ли ТЕХНОИМПЕКС ?!

Всички приватозационни сделки да се ревизират. Защо не. Всички станахме свидетели как се ликвидираха работещи предприятия и кои лица бяха назначени за синдици. Как същите изнесоха цялото имущество на тези предприятия за лична, само за лична облага.

Ковашки ще върне Брикел Гълъбово ,там БСП за бушон сложиха 21год.БИЗНЕСМЕНКА -КАК ТИ ЗВУЧИ !?

Само пунктове ли ще нападат? Някоя мандра няма ли да плячкосат най-накрая, че да им мине мерака?

И са били абсолютно прави! От 75% селско население станахме 75% градско население, както е в развитите европейски страни, а в Америка е дори 12% с около 8-9% сезонни работници! Преминахме на промишлени методи в селското стопанство, въведоха се широко механизация, мелиорация , расово животновъдство, изнасяхме по 850 000 шилета само за Либия годишно! Българската хранителна промишленост завоюва с високото си качество на суровини и технология широки пазари , на които бе ТРАДИЦИОНЕН износител! Сега , след връщането на ЗЕМЯТА в реални граници селото ни се ОБЕЗЛЮДИ! Заличават се всяка година села, а са стотици селата с по 5-6 жители! За какво говорим? За реставрация на дървеното орало, теглено от Белчо и Сивчо! Що не идеш да произведеш поне лук и чесън в селото от където си излязъл а се осланяш на турски, македонски или гръцки внос? И ще ми се явявате, радетели на Прогреса! Продажна паплач!

Време е да се резнат кранчетата на мутрите

мутри и мутреси има в различни отбори и играят един срещу друг, но ако речеш да им пречиш, ще се обединят срещу теб.

Искам да стане ясно на всички, че този, който се е подписал, е подписал искането за: - национализация - народен съд - преврат

Тази сделка с умна булка Гюровица /гинка/ си е чиста кражба, така, че на настройвай народът по този начин.

Корнелий

От кого? От ЧЕЗ Чехия ли? Частна фирма краде от частна фирма и правим подписка?!?!?!? Я малко по-сериозно, моля! Опорните точки са си опорни точки, ама нека малко помислим, преди да се излагаме и да се пуснем по вълната на популизма!

А ЗА кУрни И ТЕХНОИМПЕКС ДА СПОДЕЛИШ НЯКОЯ МЪДРА МИСЪЛ ????

ДА СПОДЕЛИШ И НЕЩО ЗА МОМАТА ОТ с. КРУШОВИЦА СДОБИЛА СЕ НА 28 год. С ТЕХНОИМПЕКС ?!

Корнелий

Курни Техноимпексова е на път да придобие България в едно с всички активи (без пасиви). Това включва: 40 милиарда ГОДИШЕН бюджет 20 милиарда гарант на борда 13 милиарда резерв И населението е готово с усмивка на уста да ѝ го поднесе на тепсия.

Винету и Цецко пращат приятели. Полицията ще се отчете - неизвестен извършител.

Така работят само тези които искат да станата Монополисти- с насилие. Ако ще има Монопол да е държавен а не Частен.

Какво очакват,от човек,свикнал да се разправя силово?

Ламби чака д се изходи ло въпроса.И той го прави

В държавата на Премиерът Мутра е така !!!

Интересно, що когато продаваха държаваната собственост за стотники, никой не правеше подписки против???? Сега един частник продава краденото на друг частник.

имаше, преди време относно приватизацията на товарните БДЖ превози..

нищо, че са за ЕС и НАТО и управляват само ако ДПС ги подкрепя, аз пак ще гласувам за БСП-то. който играЙ, пИчели. който нИ играЙ, нИ пИчели.

Нападат се сами, за да имат повод да реват, че ги нападат. Толкова им е акълът.

какво очаквате от мутри

Явно това е измислена провокация срещу законно Правителство........ Каква агресия, комуноиди- от Чехия Мин. Председателя каза, че няма никакъв проблем и всичко е пер- фектно с договора на ЧЕЗ, а той подлежи на контрол от КЕВК. В.Хавел - комунистите са вечни про вокатори и Лустрация вън от власт!

Чехската държава не протестира или даде на международен съд една опозиционна партия в България която грубо се меси в частна сделка на два субекта и прави всичко възможно да я развали.Защото "подписката" точно това цели,разваляне на сделката,въпреки,че от правна гледна точка е невъзможно.Ама това си е чиста анархия от опозиционна партия в правова и демократична държава с пазарна икономика.

Приятелю, каква частна сделка е това като ЧЕЗ е чеХската държава? Защо например нашата държава не държи чеХски активи и да ги използва за пенсии на българските пенсионери? Защото луди освен нас няма. Симеон Саксофонски и Милко Ковачев, а по-късно и мутрата от управляващата СИК харизаха ЕРП-тата по предназначение. А ти си блей по форумите и плюй по опозиционни партии.

Правна,неправна -разваляме я!По съображения, момент.... национална сигурност да речем!Правото не е наука, не е като гравитацията да речем -кавото трябва ще се гласува в НС и ...няма сделка!

Този пък нападател, ЧЕЗ ли защитава ? Има ли толкова веррни последователи ЧЕЗ ?

Едва ли защитава ЧЕЗ, просто напада и бие за да си заслужи парите, които са му платени за хулиганството! Но няма да има разследване, кой е поръчител! Такава ни е полицията, такава ни е прокуратурата! Утре този същият ще отиде да бие протестиращи срещу бетонирането на морето или в защита на Пирин! Нали помните Петното? Е този е сигурно Лекето!

мислите, че нещо ще намажете ли? Кой ви брои вас Винету ли? За него вие сте бройки недъгави и льош матрял.

БСП-арите всуе се морят. Първо, Гълъбът е целият в бяло: "От ръководството на ЧЕЗ вчера разбрах, че ЕДИНСТВЕНИЯТ НЕЗАПОДОЗРЯН СЪМ АЗ, защото не ги харесвам, няма как тогава да имам общо с тая сделка, заяви премиерът Бойко Борисов."; Второ, финансирането е осигурено: Лидове Новини твърди, че ББР ще трябва да осигури 65 млн. евро за рефинансиране. Други банкови гаранции са дошли от Уникредит Булбанк (180 млн. евро) и Първа инвестиционна банка (80 млн. евро). Според чешката медия финансиране е дошло от две офшорни компании, Глобъл Виктори Тръст (100 млн. евро) и Скор Трейд (67 млн. евро)."; Трето, КЗК няма да проверява с какви пари "Инерком" купува ЧЕЗ: "Комисията за защита на конкуренцията няма да проверява с какви пари "Инерком България" ще плати на CEZ за придобиването на българското ЕРП на чешката компания. Това става ясно от съобщение на самия антимонополен орган, който от вчера е уведомен за намерението на компанията на Гинка Върбакова да купи "ЧЕЗ България"." Всичко по сделката е 6 :(

Фейк инфо.

Заличаване на партията майка за бъдеще на децата

Ако ги бяха разкарали овреме, сега да сме напред с материала, но какво да се направи, като всички партии се появиха от БКП след разделянето й на БСП и СДС.

Им викаха- хулигани. Сега са и джендъри.ГЕРБ- джендъри.

Тази подписка не засяга българите. Сделката е в Чехия, и там се събират подписите. Нормално е рублажиите да ядат бой.

Да ви пикам на подписката. Кьорфишек за балъци....

Я, колко много герберунгели са се събрали днес тук... Чак замириса! Аре, чао...

Що не са ги снимали, че и ние да се уверим в казаното от червените? Даже и да е вярно, на червен доверие нямам без кадри ;)

А после ще кажеш, че кадрите са манипулирани

Шпицкомандите Му показват нагледно, как ще действат в бъдеще Те, когато станат "частните Му милиции"...!!! Дааа...!!!

А собственоста в енергетиката от бсп членове ще се национализира ли? Или само ЧУЖДАТА?

Това е сценарий на бсп.

подразбира тази безсмисленна "подписка" от правна гледна точка по сделката.Със плакати срещу Бойко и ГЕРБ на определените места за подписките се цели внушаването на населението,че зад сделката стоят Бойко и ГЕРБ и накрая ще кажат колко хиляди българи са срещу Бойко и ГЕРБ.Евтин трик на евтина изтряскала партия.А каква е гаранцията,че провокаторите не са от БСП-то и нападат местата за подписките и след това пак да търсят отговорност от МВР-то и ГЕРБ.

Подписката, според мен, е пълна глупост. По-добре е да направим подписка за национализацията на Лукойл, отколкото на ЧЕЗ

то нека да направят първо подписка за смяна на името с по-българско. какво е това оил? казва се лук и олио, може и "лук и оливки", ако е на руски.

БСП като са толкова решителни (в което не че се съмнявам, ами съм сигурен, че не е така), нека да направят подриска за излизане от ЕС и НАТО и за премахване на емериканското присъствие.

БСП са решителни само когато става дума Нинова да продаде на безценица Панаир на съпартиец, а после същият да измами държавата с нейния дял. За другото винаги имат колебания - просто не могат да се разберат коя хиена точно колко да отхапе и се ръфат и една друга.

Е!;) И к'во се чудите от БСП на тази агресия?;)) Минавам преди два дни по "Фердинандова" в Бургас - там се помещава местното БСП. Отпред изнесена една масичка за подписката. На масичката плакат на Баце в генералска униформа, отдаващ чест с надпис "За мен е ЧЕЗ!";)) Ми някой отявлен гербераст не е понесъл гледката и е атакувал, за да защити честта на Вожда си - к'во се жалвате?!;))

сЯ ще поясня ;)) Когато някой социалист атакува управляващите (които и да са те) - това е нормална опозиционна дейност в полза на народа. Когато управляващите атакуват БСП, това е обида към близо 12 милиона българи, разделяне на народа, създаване на пропасти между хората и т.н. Соц-новговор, който среща неразбиране в закостенелите противници на БСП, но на практика е "светата божа истина" и нищо друго.

После минах по "Конт Андрованти" - там пък се помещава местното ГЕРБ - ей така, да видя дали няма някой плакат на Нинова на кон;)) Оня ден нямаше - днес не съм минавала оттам;))

Мдаа, наистина си куха, ама карай, не си само ти... И к'во? - за ГЕРБ (управляващите) или само хубаво или нищо, а?!... Като за мъртвец... :-D