БСП подкрепи модернизацията на армията

Левицата призовава част от разходите за нова бойна техника да се върнат под формата на офсетни програми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Щом парите са държавни, смело сме ЗА да ги харчим ...

какво ни интересува това ?

Ако мобилизират феновете на вчерашния гей парад няма да е зле

Ако мобилизират феновете на вчерашния гей парад няма да е зле

Много важно, и без тях щеше да мине. Придават си важност, каквато цигани и пенсионери нямат.

Военнослужещите нито са малоумни,нито са имали желание да се нарязват въоръжение и техника.Виновни са продажните ни политици, които за жълти стотинки се навеждат безупречно, особено настоящите са професионалисти в това отношение.

Хахах...Дира скри поста ми, защото казах, че госпожата пак е лъгала и са я разобличили публично...

Уау, пък г-н Истина мин. година разправяше, че държавата нямала пари, а нови изтребители за армията щели да струват на данъкоплатците 1.5 млд. лв....Та " България ще купува изтребител, когато е готова за това"... На всичкото отгоре г-н Истина е осъден от бълг. съд. Г-жа Лъжа заплашила днес, че ако ратифицират ИК, разрешат гей браковете и осиновяване на деца от гейове, щяла да подаде оставка. А г-н Истина пък тъгува, че не е успял да ратифицира ИК. И ако стори това, ще получи цялата "любов" не само на народа, но и на църквата...А ТОЙ ужасно се страхува от Началника, на когото се кръсти с повод и без повод...

се е спотаил и ближе рани. Все лоши новини. Нинова се срещна с американския посланик и я какво стана. Големият оранжев мъж и великият дебел вожд ще се срещнат и вероятно ватенките ще пикаят газ, щото и Ким ще ги отсвири.

annybody

Че е тъпо - тъпо е, но в никакъв случай не е безсмислено, има още за смучкане! А че смучкат нас - нищо ново, знаем си го отпреди 72 години.

Тогава защо беше това рязане на оръжие, снаряди, ракети, самолети. То че военните са малоумни е ясно, но чак пък толкоз. Явно вече не се гонят стратегически цели, а целта вече е комисионната. Всичко гърми по комисионната.

единствено едни ракети с близък обсег, насочени към Турция и Гърция. Друго не са рязали, скапа се само, защото беше руско.

PEYTSCH

Може и без БСП...Тъпо и безсмислено живурцане...

Явно срещите с американски политици и посланици действа отрезвяващо и дисциплиниращо на БСП. Орешарски спря патока, Курнелия подкрепи правителството за модернизацията на армията...

БСП са големи само на приказки. Но хващат декиш пред пенсионерите и дебилите..