Кутев и Вигенин бяха оттеглени от ИБ на БСП, Стойнев ”оцеля”

Антон Кутев и Кристиан Вигенин, които бяха секретари на Изпълнителното бюро на БСП, вече не са членове на Изпълнителното бюро.

Обратно в новината

Коментари - Кутев и Вигенин бяха оттеглени от ИБ на БСП, Стойнев ”оцеля” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай бе, нали тоя вагинин беше министър на нещо си, щото бил супер готин?

"Кадиев уточни, че "изключени" е неправилна дума и двамата по-скоро са били оттеглени от Бюрото, защото не е имало някакви особени забележки срещу тях." Моля в този ред на мисли да уточните какви са били забележките към тези които са останали, др. Кадиев????

'Отсвирени" е точната дума;о)

Стойнев ти не се обаждай,видяхме те какви ги свърши...

,, Бях длъжен да говоря за политиката, която сме водили, защото тя винаги е била в интерес на гражданите и срещу големите корпорации, винаги съм защитавал интересите на българските граждани, заяви Стойнев.,, Политиката която БСП водеше, когато беше на власт, беше като винаги проамериканска и антибългарска, но изключително в интерес на своята олигархия.

Тя и за Крим не бе военна заплаха. Миков сбърканяк!

Не обичам женски гениталии...

Членството във финасовата пирамида наречена БСП се осигурява с пачки пари. На Позитано 20 по цял ден броят купюрите. От партията на " работниците и трудещите" се превърнаха в партията на богатите... всичко идващо от тях е чиста демагогия с много лъжи...

Глупости!!!!!

БСП е партията на едрия капитал в БГ и на олигархията. БСП била за обикновенните хора - пълни глупости. нагли демагогози са всички от тази партия, ама нали има глупаци които им се връзват. БСП били против разположението на тежка американска техника в БГ, но само когато са в опозиция... Когато са на власт пеят друга песен- демагози нагли са тези от БСП...

Я, преброй олигарсите в другите партии и тогава говори. Този рефрен за олигарсите в БСП го слушаме 25 г., ама не хваща вече дикиш

Защо бе, ВВ, дай да започнем от вашите, много - малко те бяха от първите !! А колкото до рефрена то си е истина, другарю!!

КАДИЕВ, ХАЙДЕ СТИГА СИ СЕ ПРАВИЛ НА ИНТЕРЕСЕН!?!?! ТЕЗИ БОКЛУЦИ, НАЧЕЛО С НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК - СерГЕЙ И ОЩЕ ДОСТА, ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО!!!!!!!!!!!! КУТЕВ Е АБСОЛЮТЕН ПРОСТАК, А ВИГЕНИН - ТОТАЛ Х О М О!

Ама вие другари, пак я скрихте истоната.

БСП ли , БКП ли, моля , моля за мъртвите или добро или нищо.

много е. истина е.

Abu Talib

Истината е, че политиката на КПСС и на БКП доведе до почти пълна деградация!?

Abu Talib

Началната дата на деградацията 21.01.1985 г.?!

Грешиш! 09.09.1944 г.

А, бе, ти перде ли имаш, амнезия или години си бил в кома?? Или още сляпо вярваш на американската пропаданда?? БКП И КПСС вече повече от четвърт век ги няма, след това нали все е "демокрация" - СДС, НДСВ, ГЕРБ и още колко други, нали все те ликвидираха, реституираха, приватизираха и раздържавяваха, разтуриха предните институции и цели 25 години ги подменяха и подменят със свои си хора и какви ли не други, а ти още КПСС и БКП, сънуваш?? Е, те, за по-малко от и още толкова време, от България на Йовков и Елин Пелин я превърнаха в средно развита Европейска държава, индустриализираха я, ликвидираха неграмотността и повишиха в пъти благосъстоянието на народа, а пък тези след тях я докараха до там да е най-бедната в Европа, без икономика и армия, да слуша и да си внася дори доматите, а повече от 2 млн. българи да си търсят препитанието в чужбина, но пък, ако на Тодор Живков и обкръжението му, колкото и да ровиха нищо "заделено" не можаха да намерят, то тези си осигуриха и родата до девето коляно и пак недоволни, и все другите им виновни:-((.

....МУТРАЖЖЖЖЖЖ....

А пък аз си мислех, че те ще се занимават със собствните си проблеми! Ама не!

Под лозунга "Пленум на истината" комунистите вкарват лъжа след лъжа. Маниер и същност... Патлогични лъжци и мошеници.

Такива тъпотии и противиречиви изказвания и направени анализи чух че нямам думи да ги коментирам! Само ММ на такъв пленум може да ги изрече!

Таз шайка независимо как се е казвала през годините е работила единствено в полза на поредния гасудар на Кремлин, независимо кой е бил той... Само когато престъпленията и бъдат в учебниците по история ще приключим завинаги с нея...

НАТО е доброволен съюз на държави за КОЛЕКТИВНА сигурност! БСП гласува ЗА присъединяването на БГ към НАТО. Значи сега не може да призовава България САМА да определя кой я заплашва и кой не. Тя е ДЛЪЖНА да отговори на изискванията на КОЛЕКТИВНАТА сигурност на всички натовски държави, които ЗАЕДНО определят кой е потенциална заплаха и как можем всички ЗАЕДНО да й се противопоставим. И ако има КОЛЕКТИВНО РЕШЕНИЕ да се увеличи военната мощ и военния потенциал на страните в рисковите райони, няма как един ЛОЯЛЕН ЧЛЕН да откаже да приеме съответната техника. Но БСП никога не е била лоялна към приятелите си и не разбира смисъла на тази дума. Впрочем точно за това тя няма никакви приятели. Отгоре на всичко се прави на късопаметна, че при нейното управление преди 25 години, в България имаше стотици руски танкове и няколко десетки руски ракети, под командването на Вършавския договор.

Вашата кола българско производство ли е? И ако ли не, тя лично Ваша ли или примерно на Япония, Германия или Франция?? Така че - о, да, имахме и армия, при това обучена, боеспособна и с авторитет, имахме и наши танкове и ракети, и самолети, и вертолети, и подводници, но чужда техника и бази - не!! А Варшавският договор, по точно Съюза ни пазеше от дистанция и с други ракети!! А сега - нищо нямаме, а да знаеш НАТО какъв по-точно ангажимент има към нас, към нашата сигурност?? И както сега сме обградени от съюзници, как мислите би реагирал, дали въобще би реагирал, ако примерно Турция реши да претендира за късче от нас?? Не би било възможно ли, да си спомняш какво се случи с Кипър, както и Гърция е членка на НАТО?? И кой ти е казал, че винаги и за всичко би трябвало да сме съгласни, да не си забелязал, че и Франция, и Германия, и други членове са заявявали несъгласие и са отказвали участия в операции? Ти какво, държиш българите да сме пушечно месо, навсякъде където решат ли?? Да си чувал, че във Втората световна война, както сме били съюзници на Хитлер, царят ни е отказал участие на български войски срещу Съветската армия, тъй като българите ще откажат да се бият срещу тях и не са били изпратени!! А?? Ега си плиткоумната подлога с промит мозък:-(( Да не ти стига мозъка, че се превръщаш във враг на този, който е лял от собствената си кръв, за да те освободи от робство, че ако тук има оръжие за нападение, автоматично те превръщаме в мишена за отбраната на отсрещната страна и не някъде другаде, в САЩ, а тук биха падали бомби. И за какво - някой ни напада ли или за да помогнем на "братята" фашизирани украинци и да сме маша на САЩ в търсената им война с Русия? Единственото успокоение е, че краварите притискат и провокират, но няма да посмеят - беше времето на сухопътната техника, сега не Европа, а техният си "оазис" би могъл за миг да изчезне, не е ли логично подстрекателите да поемат основния удар.

1. Учения с участието на войски от страни членки на Вършавския договор в България е имало нееднократно.; 2. Кипър не е бил член на Нато; 3. С помощтта на натовска държава /Гърция/ в Кипър бе извършен държавен преврат, друга натовска държава се намеси с военна сила и окупира част от Кипър; 4. Благодарение на членството на Гърция и Турция в Нато, не се стигна до военен сблъсък с непредвидими последици между две съседни на България страни. Това са фактите, свободни разсъждения всеки може да си прави колкото иска. С така нареченото "тежко въоръжение" с нищо не се застрашава сигурността на Русия, очевидни са две неща, то няма как да достигне до нейните граници и е несъръзмерно по-малко от това, с което Русия разполага, от тази гледна точка то не е дори достатъчно да осигури отбранителна защита при евентуален конфликт. Това, което вероятно може да предотврати е случилото се в Крим и украйна - първоначално неидентифицирани войскови части да окупирет българска територия.

изритани не отеглени

БСП - бандити и социални паразити

Крайно време е и Миков и Станишев да бъдат запитани в прав текст - за тях кое е по-важно - ЕС+НАТО или ПУТИНОВА Русия? Ако е ПУТИНОВА Русия, което е очевидно, но не си го признават (също както Путин не си признава за "зелените човечета"), БСП да излезе от ПЕС, а Станишев да си подаде оставката като неин председател.. Но нали е ясно, че те ще сучат, ще плюнчат и няма да кажат истината, нито пък някой ще си подаде оставката. Целта на хора като тях винаги е била да смучат, ако могат, от всички възможни места едновременно. Ама принципи, идеология, искреност - това за тях са празни думи! И как ще станат радикално леви, щом като всички водещи фигури в БСП са милионери?

Значи хем БСП да продължава да е член на ПЕС, хем непрекъснато работи против ЕС и общите интереси на съюза. Хем сама е гласувала да сме пълноправни членове на НАТО, хем ние сами да си определяме кой ни заплашва и да не изпълняваме задълженията си към този ВОЕНЕН блок. Хем в битността си на БКП беше съгласна в България да има стотици руски танкове и десетки ракети, хем сега не може да има дори един танк на САЩ. И това била принципна, предвидима и солидна партия! Аз бих го определил като раздвоение на съзнанието, с медицински термин ШИЗОФРЕНИЯ!

По-рано военната техника в България беше съветско производство, но наша, както вие, които карате коли чуждо производство! Но чужда техника и бази - не!! да, имахме собствена армия и техника, но ги ликвидирахме и то не по искане на Москва, а като условие на САЩ и Турция, за да бъдем приети в НАТО. Е, вече сме голи и боси, но те ще ни пазят:-(( ... В миналото, европейските Велики сили са ни предавали, а са подкрепяли Турция и защо ли ми се струва, че пак ще се надяваме на Русия да ни освобождава от турско робство... само че, вече и тази възможност ни бе отнета -"Белене", от "Южен" на "Турски", Дянков с плесницата, Плевнелиев - "агресори" ... на 9-ти май се възхитих от унгарския президент - с позиция и поглед напред, днес четох изявлението на германския Външен министър, а у нас - безличен и сервилен слугинаж, йесмен, останал с пръст в устата и се чуди, що ли за България-не, а за Турция - да:-((, кой да се съобразява с лишило се от достойнство и безмозъчно безгръбначно?

Като чуя думата партия, си представям група от крадци, комбинатори и лъжци. Гробокопачът на БСП се казва Сергей Дмитриевич Станишев. Това което никой не можа да стори на БКП респ. БСП, той го направи. Унищожи ги и изчезна в Брюксел.

И двамата са се отдали на гей прайда и не смятат повече да се занимават с БеСиПе - там са си чисти пeдepacти !!

Идиотът си идиот, инак ща се появи словесна инфлация, но също така всеки идиот, ако не е клинически осакатен, има лява и дясна ръка. А няколко идиоти правят идиотщини.

БСП не е българска партия а организация и структора създадена с цел да защитава руските интереси в България.

".....Маргиналния червен сайт BIG5..за руската конференция Европа гледа на Изток... определя посланието на Борисов, прочетено от председателя на фондация Славяни Захариев като сензационно.... Сайтът, списван от Васил Петев разкрива държавната тайна, че сред поканените на антиатлантическото събитие, освен лидерът на БСП Михаил Миков и лявото острие на партията Янаки Стоилов, е била и вицепрезидентът Маргарита Попова. Идеята на участниците, както се разбра от оскъдната информация за евразийската конспирация, организирана в Българската академия на науките и в БТА, се изчерпва с една дума: евразийство Бойко Борисов, изпратил поздравление за успех на конференцията и пожелание за ПРЕТВОРЯВАНЕ НА ИДЕИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ В РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ...

БСП е умряла котка какво ни занимавате с нея.

Ха-ха-ха тая смешна партия БСП още ли съществува?

Няма нито дума за огромната безработица, абсурдната МРЗ от 180 евро и безнаказаната престъпност. Нищо за безправието на наемният труд. Не виждам нищо ляво в БСП.

Тогава гласувай за РБ! Там поне ще знаеш, че гласуваш за десния, либерален модел на управление.

Стойнев и останалите...., Миков въпрос на оцеляване нищо лично, или те или БСП .

Миков, бий шута на Стойнев. Тоя ако го оставиш, ще ти изяде главата.

Миков,МикОФ,оф,оф,изпепеленото не ще запалиш,изгорянто не свети и гори,комуно тъпанарино!

Да не си комуняга напоследък. В софийското БСП - само 11 000 члена - от тях 7000 пенсионери и само 320 студента. Смяаааатаййййй бате.

Бабите си отиват по естествен път. Волен ви взе русофилите. Положението е "Уеуе мауе"

Аз искам да попитам: Коя от днес съществуващите партии има пленуми, конгреси, изявления...освен от измислените си лидери? Уточнявам - нито съм член, нито симпатизант на БСП. Защо се занимават медиите с БСП, може би им дожалява за удобна и управлявана от медиите опозиция?

Троловете да са спокойни, Кутката е само аут от ръководството, не от партията.

Те троловете са вързани към кремълското, фашистко джудже. Кутката е само посредник, взема четвърт копейка за коментар.

СКОРО ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ЩЕ СЕ ПИШЕ НЯКЪДЕ В КРАЯ НА ИСТОРИЯТА, А В БЪДЕЩЕ, И ТОВА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ!!!

Двама нещастника по-малко в ръководството. Миков ако искаш да оцелееш като партия изрини мръсотията и започни от нулата. Излъганите и окрадените бе-се-па-ри са ти най-големите врагове. Кражби, шашми и демагогия това 25 год. е Позитано 20. Съселът избЕга и сега живурка в Швейцария в имота на неговата с паричките на ПЧБанка. Затривате се вече и никой няма да ви вярва. Те и другите са същите.

БСПто е най - яката партия! Избирателите и измряха, но тя не.:)

Вагито разпиля БСП с антиРуските си изказвания!Не виждам логита тиквочите да го оплюват!Напротив ГЕРБ трябва паметник да му издигнат още приживе!

Разпад на комунистическата леш. Следват ги Атака.

Атака са турска леш, просто сега са временно под наем при Путака.

Миков взе да отстрелва станишевите соросоидни зайци. Още трябва Миков, още. Вагинин е най-големият срам ан БСП, само как отиде на третия ден на фашисткия преврат в Киев да лиже г... на фашистите. Срам.

упорит слух и пропаганда е че десните партии представляват милионерите! на милионерите партии не им трябват :))) десните партии представляват интересите на средната класа на силата която движи държавата :) левите партии представляват интересите на простите е нали всички се надяваме че простите в държавата ще бъдат малко :))

Станишев успешно затри комунистическата партия, а сега Миков до изборите "'ще изгражда екип". И на изборите ще се окаже, че има екип но е останал без партия, а България е станала "зона свободна от комунисти". Така ефективно с комунистите не са успели да се разправят дори велики българи като генерал Кочо Стоянов и капитан Харлаков.

Баси наглите боклуци. Кой подписа за базите при тези колониални условия без да пита народа?! БСП вие сте менте опозиция,личи ви,дразните повече и от сороските косотвисти и тиквите. Бабите вече и те не ви вярват.

Единият е оттеглен, другият е натеглен.