БСП пита за гаранции от ЕК за продължението на "Турски поток" през България

"Ако приемат ветото на президента, ще преразгледаме решението си за напускане на НС", обяви Корнелия Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова, връщайте се в НС, където ви е мястото. Бойкота ви нищо не решава, само дава възможност на мутрите и калинките, заедно с т.нар. ПатрЕотЕ да си правят простотии необезпокоявано.

Гаранции от ЕК няма да има, "Турски поток" ще минава през Гърция.

От боричкането на патите много проекти са блокирани . Некадърните специалисти към една и друга партия спомагат за това .

излагация с тоя бойкот. Вече прилича на женски каприз.

40 коментара за пресконференцията Ви. Нещо да Ви говори този факт?

Че потъва в забрава ?

Гърция вече копае за да положи тръбите на турски поток а Нинова не знае

По-лошото е, че май Бою не знае, остави я Нинова, тя не управлява в момента.

Лесно се излиза, трудно се влиза. БСП в патова ситуация. Голяма глупава грешка.

Тия явно продължават да си се приемат за фактор ? Такова питане да беше направено в парламента можше и да им се отговори предполагам , но в случаят звучи като "Кака Сийка пита по маалата що стаа ?" ....

А кои са фактор? Мютрите ли?

Ами точно в случаят управляващите и тези които са в парламента, червената измет не спада към тях.

ЗА БСП И НАТО

PEYTSCH

ВСИЧКО РУСКО НИ Е ЧУЖДО. ДОРИ ТУРИСТИТЕ ИМ С ВИСОК ГРАДУС...

Въпрос към българският премиер: Как може да ни охбясни факта, че толкова години той не действа, а само говори за изграждане на интерконекторната ни връзка с Гърция, а в същото време е в готовност до края на настоящата година да изгради многократно по-скъпа транзитна газопреносна връзка на "Турски поток" до Сърбия ?

вече забрави за какво се бори БСП-то!

Да бе , забравил е . Бори се да прилапа всичко спестено за последните години .

PEYTSCH

Вицето развява социалистическите телеса из Америка, а румен пъшкайки слага вето след вето на вятъра...

PEYTSCH

Добре е че е бесепету...Светът е оцелял, щото се е смял. В случая...щото някой се олял.

забравете за транзита. евро-пуделите никога няма да дадат исканата гаранция.

утре Бою ще падне ище насъска ЕНП крадливата си Шайка в ЕП срещу БСП и България за да прави мръзно. Вързвайте гащите и напред, да ометем Шайката после ще видим.

гърците вече приеха един специален самолет. и едни специални тръби ще приемат. кво толкова.

16.31: ""Ако приемат ветото на президента, ще преразгледаме решението си за напускане на НС", обяви Корнелия Нинова" 17.01: "Правната комисия единодушно отхвърли ветото на президента върху Изборния кодекс" Елементарна сделка не могат да прокарат тези от БСП, тръгнали държава да управляват!

Има един лаф : Който плаща - той поръчва музиката ! Щом като народа ще плащаме потока - да се организира референдум !

Много правилен въпрос.За гаранциите от ЕК. Защо да се разлайват кучетата и да се имитира някаква дейност. Вероятно,гърците вече работят по въпроса.

Гаранция- Франция.

Борисов кажи на Медведиев и Нинова, че не България счупи Южен поток - те сами си го счупиха с инвазията в Крим "Газпром": Италианците блокираха работата по "Южен поток" Компанията "Ени" - италианският партньор на руския гигант "Газпром" за строителството на подводната част на газопровода "Южен поток", е блокирала проекта. Това заяви началникът на департамента по външноикономическа дейност на "Газпром" Станислав Циганков, цитиран от агенция "Интерфакс".

Da ti EPM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Видяха ,че никой не ги бръсне за слива и се почна ... Ще се върнем , няма да се върнем... Ама защо така , що не се впечатлявате от нашите действия..... Що ни пренебрегвате и ни се подигравате ....????

Нали паричките вече ги усвоихте? Вие сте гаранцията.

"Ако приемат ветото на президента, ще преразгледаме решението си за напускане на НС" Ами с това си изказване направо бетонира отхвърлянето на ветото.

БьеСьеПье пита за наденицата :)

Та нали БСП спряха ЮП (Орешарски)

Баш Тиквата спря ЮП

Борисов кажи на Медведиев, че не България счупи Южен поток - те сами си го счупиха с инвазията в Крим "Газпром": Италианците блокираха работата по "Южен поток" Компанията "Ени" - италианският партньор на руския гигант "Газпром" за строителството на подводната част на газопровода "Южен поток", е блокирала проекта. Това заяви началникът на департамента по външноикономическа дейност на "Газпром" Станислав Циганков, цитиран от агенция "Интерфакс".

Напротив. Тиквата го подписа, а Орешарски го спря. И без това тръбата щеше да бъде задънена на сръбската граница.

Дрън та пляс. Проксито на руската страна у нас иска да получи безусловни гаранции и след това да договори забрана за достъп на газ от други доставчици.

Тия тримцата на снимката, колко ги обичам ?!? Е не е истина просто !!!!

знаем си го от време оно. Товарищ Медведев пръдна и нашите петоколонници немедлено почнаха да разнасят миризмата.

Защо БАЗУСЛОВНО ОПРОСТИХТЕ неустойката на руснаците за пренос на руски газ до Турция?

Не пиши,като не разбираш. Никаква неустойка не е опростена,тъй като транзитът още върви. Този въпрос тепърва ще се решава. Освен това има и други клаузи в Договора,но за това-друг път.

И в нашия блок има един такъв - "Аз това ще искам ...", "Аз онова ще искам ...", "Аз тука къща съм имал навремето ...". Когато го питаме "Нали ти искаше да влезеш в Домсъвета, избрахме те, още си там, защо питаш защо не са свършени неща, които ти там трябваше да свършиш?", той мълчи като пукал и пак започва - "Аз това ще искам ...", "Аз онова ще искам ...".

Какъвто и Пи-АР да се опитва да направят Боко и компания, вече никой не им се връзва, дори и собствените им комсомолци----Боко е силен само там, където го потупват по рамото

Тия живи ли са

И аз същото се питах за теб?

Българите не искат дори и да ви коментират .Толкова сте безлични ,че от вас нямат нужда във парламента.

Поздравления !

Нинова не се връщайте по-добре... Спортувайте на Шипка . И по-добре да има референдум за Турски поток. Българския народ каква полза има. Само шепа от вас ще се нагушкат с пачки.