БСП: Павлова и Кралев дължат извинение за провала на младежката конференция

Дали дъщерята на Антон Кутев не е свързана с разразилата се буря, попитаха от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените е трябвало да бъдат най малко с фереджета, но по принцип , най - правилно е било да се забранят жените и да има мъже

насред държавата и във връзка с прословутото европредседателство нашите гербери се изпонасраха, оцапаха протокола яко и в стил цъфнал герб профукаха младежката конференция,показвайки и този път комплекси от недоразумение,безхаберие, чалголюбие и наглост, иначе нищо лично,но г-жа павлова се срамуваше от полицейските стачки, министър кралев едва ли е разбрал,че е на конференция, а не в бардак,това просто не е истина и на всичко отгоре все още са министри и упорито не подават оставки,щото са най-лични и велики в герб, срамно и позорно е да не знаят къде се намират и откъде изгрява слънцето, а пък премиера мълчи геройски по проблема,иначе много приказва и обеснява,превежда и накрая излизат шменти-капелите на цял герб,направо с гол задник

кои са имената на организиралите тази порнография ,платена от нашия джоб ? защо ги крият ?

цял герб стига ли...

Най големият удар беше по евроатлантическите ценности. Ние разколебахме вярата на тези деца показвайки им разголени жени предизвикващи първобитни инстинкти и желания противоречащи на възвишените вечни и непреходни евроатлантически ценности.

Тъй де , каква по-голяма евроатлантическа ценност от джендърството ?!? Нормално да се възмутят .....

Тая конференция и всичко около нея сътвори такъв скандал и ЛЕПНА ТАКОВА ПЕТНО на БЪЛГАРИЯ и Българите, което НЯМА да се изтрие лесно. Независимо кой е виновен ФАКТА е ФАКТ и "славата " ни се носи из ЕС навсякъде. Никой не спомената конкретни имена, всеки вика българите и България допуснаха и направиха ТОВА.... Жалко, МНОГО ЖАЛКО!!!!!! Няма ли най-накрая в тая изстрадала отвсякъде държавица да случим поне с ЕДИН що годе добър политик / управник????? Боже, моляти се, слезни и си прибери всичките тези вересии, които така безотговорно и просташки слагат петна върху моята Родина и Народа ми!!!!

Коментарите, които явно са силно критични към ГЕРБ се трият от администраторите на Dir.bg !!! Вече два поста ми изчезнаха !!! И ти ли Бруте ...

ГЕРБ, вие сте позор за България!!!

Какво извинение? Тази излагация не е била в Карлуково а в центъра на Европа. И нахалството да се подигравят с пикливата статуйка - обечена в носия, защо? Да научим света ли?

Как хитро се прехвърля някаква вина към Лечева. Това въобще не е интересно в случая - позорно е нивото на нашите управници! Да сведат целта на срещата м/у младежи и политици за по-добри бъдещи политики до нивото на алкохония туризъм, предлаган в "Сл. бряг" и гарниран с група запотени чочарки! И Кралеви и Лайнянчето Павлова съвсем се забравиха - вече си показват смело простотиите и на европейско нива, та ние да се срамуваме вместо тях!

Ние не питаме Весела Лечева какво тя е оставила, нито какво е допринесла в ДАМС за спорта. Ние питаме Весела Лечева какво е допринесла БСП за добруването на хората, за развитието и просперитета на България през немалкото години на тяхното управление. С какво българският народ ще запомни с умиление и носталгия тяхната власт, за която отново драпат толкова напористо. Моля, Весела Лечева да изброи най-важните постижения и добрини за България, за българите, през тези години.

В момента говорим за чалготеката - България, за излагацията ни с простотиите пред младежи от толкова държави......

Лечева говори абсолютни клишета вече сме чували такава пропаганда и оплюване на всичко което върши правителството от Нинова и сподвижниците й. Атаката им е от всички страни и за всичко. Стават смешни от жалки. Деца и внуци на партийни функционери от БКП са младото им попълнение, което бълва змии и гущери само и само да се харесат на лидерката си и оправдаят доверието й. Лечева има жив труп в дома си, Манол Велев е с години неадекватен, живее да се мъчи, явно има много прегрешения и Бог бави но не забравя. С този личен пример пред очите си, как тази безморална женица има смелостта да говори неща, които друг и повелява. Малко ли испати и продължава, защо не се кротне и си гледа мъката а се пуснала със злост и лъжи в политическите интриги. Жалка държава с жалки политици като цяло, но тези другарите и другарките от БКП са направо неудържимо нахъсани и зли като псета. Не забравяйте БОГ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ!

Не съди - да не бъдеш съден! Темата не е Весела Лечева.

Слугинаж на мутра, какво може да измисли освен чалга и кючеци!?

Като чета форума, младите политикантчета не доволни че не им платили за присъствието /билетета за самолета/ и от голите танцьорки, пенсионерите пишещи във форума недоволни че не са на техните години, а какво да кажем ние с гайдите които плащаме мастрафа?

Нали са ги поканили, да ги изслушат, да чуят въпросите им, а не да им четат речи. Явно организацията не е била на ниво. А и къде да ги заведат за развлечение - само чалготеки .......

Малките кариеристчета недоволни че не им платили билетите за самолета, а ги водили на дискотека, а те очаквали гей парад.

Дреме им на тях за младите, колкото им дреме за бъдещето на държавата. Развратните властници развращават обществото, институциите, добрите нрави, а като страничен резултат - и младите хора.

Дирници стига трихте коментарите на хората - това ли ви е свободата на словото??? От истината ли се страхувате и срамувате дирници???

сега слани$ната да плати водките от джоба си!

Какво искат от БСП? България да плати самолетните билети на 250 циганета от всякакви страни?!

от ГРАБ да си платят питиета, чалгата и кючеците.

в английска библиотека-Бирмингам. Минахме покрай нея и ме помолиха да влезем за малко...влязох с неохота, НО се смаях вътре. Такова чудо на архитектурата,подредбата,удобствата и посещаемостта...до сега ве бях виждала. Сградата отвътреве се вие в кръг на четири или пет етажа...от първия се вижда...вътрешността на последния....книги по всички стени до тавана,уютни открити салони за четене...пиене на кафе...четеш пиеш кафе...и няма къде игла да хвърлиш от младежи,деца, майки които четат книги на деца.... Освен вътрешни вити широки стълби мужду етажите,има и ескалатори. Уредници помагат на посетителитечрез компютърна система. На партера има къде да обядваш. Направи ми силно впечатление че по стълбите мужду етажите също имаше насядали и четящи младежи. Пожелавам на младежкото Герб да отидат и да видят....чудеса. Да не съдят по посетителите на Слънчака.

Само на младежите от ГЕРБ пожелаваш, щото те вашите от БСП на слънчака не са стъпвали и на чалготека не са ходили. Само в библиотеките си седят, слушат и преслушват речите на Коренлия и за почивка гледат "На всеки километър". Извисени духовно и морално. Толкова си жалка в надъханата си корнелофилия.

"Успешното " ни председателство взе да дава назад!Защо ли?Много просто , от гербер не очаквай нещо повече за Младежка конференция от "питателна храна", с първо , две втори и т.н. , алкохол /уиски , френски коняк , неее водка неее /Та толкова от Бате Ви Бойко , събеседване ???Забравете , там ние сме слаби и прости!

тука яко трият коментари

страхуват се от истината - пазят статуквото, на хранилка са на ГЕРБ

Младежки ентусиазирано раболепнечене и банкетаджийски манталитет, като от най-сияйните спомени на комунистическите номенклатурчици - такава ли е рецептата на издигане и лансиране на млади кадри в ГЕРБ? Опомнете се, събудете те, огледайте се, проумейте, че сме 21 век. Чичkовците с роговите рамки на очилата и червендалести бузи са в историята. Европейските ценности са други

супер успешна конференция.,само е трябвало още и от дунав мост да докарат проститутките ще е още по успешна.туземци такава простотия сътворихте пред европа че им е.......м........

СМС-си да пляскат на мутрата от Банкя и чалга - без коментар, това е БГ действителността, който не пълзи пред мутрата борисов и не слуша чалга е за боклука ! Гарантирано от герП !

Това е сбирка за млади цигани - да ги карат да работят и да учат. Ами естествено, че трябва да им се осигурят кебапчета, иначе ще дойдат ли?! На тях, ако им се работеше, отдавна да са си намерили работа! А БСП стават смешни с тези напъни.

Според статията, трябвало да има извинения. Извинения за какво? За това, че сме се показали истинскито лице и истинската ценностна система ли? Такива сме, това е "голата" истина, не всички, но повечето!

Батка, това по тия европейски структури, научиш ли се един път на аванта, много почва да боли когато ти вземат 5 лева. И почваш да виеш на умряло.

по мое време, младежите седяха и не гъкваха докато не свърши конференцията. А сега какво? Маси, суджуци, алкохолно опиянение, голи танцьорки, секс, наркотици, чалга - това са евроатлантическите ценности, които дойдоха с демонокрацията.

Щото - а са гъкнали, а сте ги вкарали в мазето да ги съветвате.

сега младежите съветват родителите си.

По твое време Интернета как беше, в колко форума пишеше? А Маси, суджуци, алкохолно опиянение, голи танцьорки, секс, наркотици, чалга бяха достъпни само за Богу избраните от Окръжния комитет на партията и ЦК на БКП. Лицемери !!!

Я стига с клишетата! Много по-възпитано се държаха хората. Имало е изцепки, но само за много малък брой богоизбрани хора - не за болшинството. Така че, не залитай в злобни коментари.

Цъфнал герб!

Няма грешка, показали сме се такива, каквито сме и това, което ценим - не всички, но повечето!

Младежи се оплакват от безплатен алкохол и танцьорки? Това ми говори само едно: Нито са младежи, нито са мъже. Някакви стерилни еврогейски младежи. Също разбирам защо са втрещени от размножаването ( медицината не е напреднала толкова че мъж да роди) сигурен съм че им е мечта. По голяма радост от детето няма. Не е толкова страшно да се отглеждат и правят деца. Но явно е по-лесно само да се мрънка и да не се поема никаква отговорност за нищо.

Сякаш посещението на дискотека е било задължителни и някой ги е водил за ръчичка там, а те са очаквали гей парад, горките джендърчета.

конференцията е успешна, след безплатния алкохол, започна размножаване...

На коментиращите ще кажа ,че 90% от коментарите ще ви ги ИЗТРИЯТ ако не хвалите ШАЙКАТА!!!!Пробвайте и ще се убедите!!!!!!!!!!!!!

коя шайка? те са няколко

Скрий се бе, комуне!

Не ме публикуваха! Мерси за уважението!

се убедих, че ГЕРБ са непоклатими наследници на ПАРТИЯТА-МАЙКА - БКП. Тогава имаше една максима - ПАРТИЯТА НИКОГА НЕ ГРЕШИ. Друг е виновен - лошото време, международната обстановка, четирите годишни сезона. Няма по-загубен период за държавата от тези години на управление на ГЕРБ, защото се изпусна възможността с предоставените милиарди от ЕС да се изгради една нова, съвременна България, а не сегашната чалготека и територия България.

ама чакайте малко, евродепутати някакви, младежи, недоволни, че трябвало сами да си платят самолетни билети. а кой да им плати билетите, аз ли?

ех, БСП-ето, вие да не сте забравили на времето какви банкети и запивки имаше? Ха, ха, проститутка да стане целомъдрена- това за пръв път чувам!

Както сте я подкарали тая цензура, изразяваща се в безобразно и неправомерно триене на неудобни Вам коментари и мнения, скоро ще си останете без аудитория... Но явно не Ви пука особено, стига да Ви плащат поръчителите и да сте удобни...

Какво лошо има? нали се подготвят за политици. Тва са кадрите драпащи за власт. Котилото. Новата генерация, която е там за сладката далавера. Да не мислите, че тамса синове и дъщери на овчари, металурзи и счетоводители? Там са предани синове и дъщери следващи утъпканата пътека или млади подмазвачи и набутвачи на сладката трапеза. Ама това са всички такива млади политически лъвчета борещи се за мазният еврококал

petrovito

добре го написа... но провала си е провал, освен ако не е завършил са масово размножаване по повелята на вожда

матрозов,къде са ти аверите,че те оставиха сам на амбразурата?

как се харчат европейските пари - Вие ни ги дайте, пък ние ще си ги харчим както искаме - банкети, кражби, "усвояване" и после БСП виновни.

Ей т'ва си е БУГЕРИЪН КЪНТРИ МУРАФЕТ... Простотия, чалга, семки и шльоковица - т'ва му трябва на плебса по стандартите гербаджийски! НО, ВСИЧКО Е ТОЧНО, ЗАЩОТО...

Във всяко казино на г-жа Лечева алкохолът е безплатен. Какъв е проблемът?

я ги покажете тия танцьорки....

Закон за младежта, младежка политика, стратегии, а младите хора в България продължават да емигрират. Това е истината! Всяка година намаляваме с населението на един голям български град. Не емигрират пенсионери или социално слаби /даже някои от последните също заминават/, а млади, перспективни хора. Младите гербери по нищо не се различават от комсомолците - същия плам в очите, същата скрита убеденост, че като резерв на управляващата партия, имаш шанс и за депутат, и за работа в европейски структури, че и за еврокомисар. Истина, стара като...България.

Да продължа колко сме неадекватни. Неадекватността на политиците се дължи, че се избират от нас чичаците и лелките. А чичковците и лелките страдаме от някаква амнезия, специално в България амнезията е много силна. Представям си аз на 20 години как отивам на някаква конференция и си мисля за секс с колежка след това и разбира се най-големия ужас е тя да не хване да забременее и изведнъж някакъв чичак ми пожелава да се размножавам...В този момент ме губи окончателно.