Коментари - БСП за запаления кран: Осъждаме всеки акт на вандализъм | Днес.dir.bg

БСП за запаления кран: Осъждаме всеки акт на вандализъм

БСП осъжда всеки акт на вандализъм. Така коментираха от БСП подпалването на крана, който демонтира паметника пред НДК.

Обратно в новината

Коментари - БСП за запаления кран: Осъждаме всеки акт на вандализъм | Днес.dir.bg

Коментари

Мръсна сган са комунягите. вари ги, печи ги комуняги бяха, комуняги си останаха. Лъжци, крадци и страхливци. Че БСП не е мръднала и на йота от комунизма като идеоплогия стана ясно още преди 2 месеца. Когато висшето ръководство на БСП развяваше съветски и руски знамена в центъра на София, нос4ейки портретите на болшевишките престъпници Ленин и Сталин. Точно както по времето ан милиционеро- социализЪма. До вчера терористични групи от БСП-то призоваваха да с епротивопоставим С ВСИЧКИ СРЕДСТВА на събарянето на технич паметник. А днес, ни лук яли ни лук мирисали отричат. Типични комундели! Затова този паметник трябв ада бъде съборен час по-скоро. като мавзолея на техния вожд и учител гошо Тарабата. Техния вожд и учител с основно образование. Или като беше по-популярно"висше незапочнато, средно незавършено". Както и др. Сталин, апропо. Ама те комунягите все такива вождове си избират - полуграмотни сатрапи.

Страшни са това комунистите! Първо в името на работниците и селяните конфискуваха стердствата за производство, имотите и имуществото на хората, създавани в продължение на десетки и стотци години. Направиха "социализъм" и чрез кражби го фалираха. След това, пак кичейки се с "работническо-мениджърска преватизация" взеха за себе си всичко стойностно в държавата, като най-едрото отиде за ментора им - Русия. По-такъв начин за около 60 години прибраха всичко за себе си. Не се спряха пред нищо: атентентати, бандирско-партизански формиривания, убийства чрез ДС, мутренски групировки. Престъпна партия е тази БСП. Но вече притежават всичко и едва ли могат да бъдат подобаващо наказани. Много успешно манипулират и разединяват народа и си правят каквото искат. Няма съд, няма присъди за тях. Навсякъде са: полиция, армия, прокуратура. Няма спасение. Трябва да сте им роби.

Не е лошо да идеш на лекар!!!!!!!!!!

Трепане, само трепане му е майката.

След като харода не се разправи с БКП/БСП, сега те ще се разправят с народа.

Какво ни баламосвате?Това е провокация,целяща да компрометира протестите!Активно мероприятие!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия не само осъждаме всички форми на вандализъм, но и изпълняваме присъдите. Дано случилото се е поука за всеки кран, който дръзне да вандалства върху Наш паметник.

най-големите терористи и вандали "осъждали" вандализма...

Както винаги Курнелия е неточна и глупава, скъпа Кур нелия, това не е вандализъм, а престъпление и дали го осъждаш или не е ясно...за пред хората. ЩО не поискаш референдум по въпроса бе Кур...нелиьо, щото знаеш, че защитниците на това недуразумение са в път и по малко от противниците...Тук има и друг въпрос, демонтажът да не се прехвърли и към съветската армия, което рано или късно ще стане

И чинийката после.

Вълкът кожата си мени...

Нека някой да ми каже каква е връзката между този паметник и БСП? Да не би да е на Георги Кирков, Димитър Благоев, Вела Пеева? Що така соросоидите се разшаваха и решиха, че е на БСП? Хан Аспарух и той ли е бил комуняга, мамицата му!

Дано с изгорелия кран да вадят труповете на децата им от пропастта в която са катастрофирали с БМВ-тата си!

"Осъждат", но инак мед им капе на тез олигофрени!

БСП - КОГА ЩЕ ГИ ПИТАТЕ КОЙ ПАЛИ И ГРАБИ В ПАРТИИНИЯ ДОМ ПОСЛЕ МИ СЕ ВАЙКАТЕ ЗА КРАНОВЕ В 2017

С ТОЯ КРАН СПАСИХА ХИТРИНО, ПЛАТЕНИТЕ ЕНИЧАРИ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО ГО ЗАПАЛИХА. СЕГА ПУТИН ЩЕ ПЛАТИ ЛИ КРАНА А? КОМУНИСТИЧЕСКА ПАПЛАЧ.

През деня осъждаме, нощем палим.

ше ми осъдите дед овия

... а лекето волгин питахте ли, той не осъжда, а одобрява.... нещо за неговата оставка... или и той по оня комунистически параграф - нашите хора могат да правят всичко, но виж ако някой друг направи същото, ще го заклеймим.... просто ви припомням казуса с фашагата узунов от екипа на фатмака.....

Като не ти харесва у дома оди при чалмите.България е на тоя хал щото и политици и сума ти народ забравиха че са Българи .. Бог дава ама у кошара не вкарва.Трябва да се напънем и да сторим България такава каквато я искаме секи по малко.За да стане нещо .А не да чакаме некой от майната си да ни опрая къщата.Колкото до Волгин прав е човека ..Миналото требе да се знае и помни .Щото народ дето се не знае кой е и кво му е минало през главата пиши го беггал ..Сите ще го тъпчат и поругавт. Толко от мен тия къде не са съ сетили за що иде реч фащат торбите и да се спасяват.България сега и тряват читави хора дето да знаят що е Родина и да милеят за нея ..

Чалмите са същите като комунистите. дай им само да рушат и палят.

Ужким са много комуноидите. Ужким 2-3 трима соросоиди, а като се насраха... и издразниха народа и всички се обадиха се видя, колко са малко всъщност. Само най-малоумните комитаци останаха да защитават вандализма на гей-соц партията!

"Осъждате", ама палите и съсипвате!

Кранът е запален от пенция, комундел на който бетона в кратуната му не е светнал, че в този регион има поне 1000 камери. Скоро куките ще го привикат и ще му прожектират филмче как пали крана та чак до прибирането му в къщи.

Кранът е подпален от холандец на име Ван дер Любе.

БСП осъжда, но са пропуснали да предупредят Волгин и той не осъжда.

Върхушката на БСП със сигурност не стои зад този акт защото те много добре знаят кога е време да се взривяват църкви и да се строят нови и дебели свещи да се палят .А разследването дали включва версията ,,подпален с лазерен лъч от преминаваща летяща чиния"?

Унищожен кран - ванализъм! Унищожени от БКП 100 000 паметницш и бюстове на Сталин - връх на антивандализъм и патриотизъм!!!!!

Старите партизански комунистически методи се виждат с просто око, ама нали сега е модерно да се осъжд и отрича ... А за бьесьепето и особено за госпожата лъжа лицемерието, алчността и измамите са си първите характеристики! Колкото и да осъждат и да отричат, почеркът си личи отдалече!

Русофилски ценности! :)

"БСП за запаления кран: Осъждаме всеки акт на вандализъм", а осъждат ли вандалски унищожените от БКП стотици хиляди паметници на Великия Сталин, унищожени от техните бащи и дядовци?

Абе защо никой не коментира, че КРАНЪТ Е ЗАСТРАХОВАН??? На мен ми мирише на застрахователна измама - на 10 метра от крана се намира помещението на охранителната фирма, пазеща обекта и е пълен абсурд никой на време да не види какво става!!

Каква застрахователна измама с чисто нов кран?

Мръсници, убийци, подпалвачи, терористи, талибани, подстрекатели, лъжци, социалистически капиталисти, лицемерни демони, съдружници с дявола. Безродници, опустушители на българския дух, разрушители на съвременна България.

Защо вие бе? Имаме си куп съдии, те трябва да осъждат.

Самата Корнелия Нинова дала запалката си на комунистическите доброволци за подпалването на крана. Тъй де, требе си огънче от "извора" !

Ти още не си ли запалил паметника на ген.Колев във Добрич,разбил казаците и румънците около града.Викай Петьо Вагината да ти помага в палежа.И КАК СЕ ПРАВИ?

Време беше комунистическото простолюдие да дозамаже кафявото петно, което сътвориха.

А оня тъп.анар волгин ли беше москвичов ли, защо ги оправдава, дори подкрепя, нали и той е от същата престъпна партия?!

Всеки първосигнално обвинява, а историята с палежа може да не е свързана с демонтажа на паметника.

Именно, де...

Е що го запалихте тогава, като сте против ..? А на 16 .04.1925 г. Кой взриви църквата Св.Неделя ? Итогава ли сте били против.. Аа , знаем ги пинизите ви .

Стига с тоя атентат, бе! С това правите да изглежда все едно това е единственото им пъклено дело, а те те са хиляди, хиляди! Това дори не е върхът на тортата. Далеч по-големи са признаването на Македонската нация, изтребването на интелигенцията...

Най малко 20 камери са запечатали подпалвачите, но полюцийте са инструктирани от "посрано"20 да не ги разкриват. Докато не се забрани терористичната партия ще има терор!

ЛЪЖА !!! ЛИЦЕМЕРИ !!! БЕЗОБРАЗИЕ , УНИЩОЖИТЕЛИ !!!

Класиката на вандализма ОСЪЖДА ВАНДАЛИЗМА!НЕ МОЕ ДА БЪДЕ!!! ТА НИМА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА НЕ АСОЦИИРАТ БСП/БКП преименовано/ с ВАНДАЛИЗМА т.е. БСП=ВАНДАЛИЗЪМ.Сигурно др.Ниновска е слънчасала по островите и оттам е изстреляла поредната ОПАШАТА ЛЪЖА.Не се разсеивайте другарко,а си печете яко зядните чясти,ЗАЩОТО ЯК БОЙ ГИ ЧАКА.

Като компенсация, да запалим комунистическата бърлога на "позитано"20

Що ще я палиш? Тя не е тяхна, а е на държавата, както и една част е частна - на едни възстановили си собствеността хора, които преди няколко месеца или година след толкова тормоз все пак са успели да разкарат бесепарите от имота си.

Някой очаква ли кака Кури да каже - ние запалихме крана? Разбира се, че не.

На БСП-то им трябваше два дена за да кажат,че осъждат вандализма.Което е доста съмнително тъй като всяка вандалщина се наказва веднага.Виж когато им оцапаха паметника на Позитано още не беше изсъхнала боята и ревнаха.А сега 48 часа мълчание.

Да не забравяме как и от кого бе подпален Райхстагът. На метри от него Гестапо хваща побъркания Маринус ван дер Лубе с факла в ръка и с членска книжка на компартията в джобчето му. Доста удобно, нали? Райхстагът вече погълнат в пламъци, а "подпалвачът" му още се мота наоколо като муха без глава с факла в ръката. Ей така се прави.

Палиш, осъждаш акта и не приемаш обвинения. Колко типично!

БСП са или поръчители на палежа или са подстрекателите за него. Как да не се съмняваме след като те открито се противопоставят на премахването и по този начин индиректно подклаждат към терористични действия своите симпатизанти.

комунистите да извадят 1 милион от партийната каса , и да платят щетите. Бълха ги ухапала

как вярвам на БСП!!!!!!!!!!!

Всеки акт без този ...нали!?

Късно бабо за хубост! Сбръчка се и погрозня от тая злоба и революционни врясъци!

Коментари - БСП за запаления кран: Осъждаме всеки акт на вандализъм | Днес.dir.bg

БСП за запаления кран: Осъждаме всеки акт на вандализъм

БСП осъжда всеки акт на вандализъм. Така коментираха от БСП подпалването на крана, който демонтира паметника пред НДК.

Обратно в новината

Коментари - БСП за запаления кран: Осъждаме всеки акт на вандализъм | Днес.dir.bg

Коментари

Мръсна сган са комунягите. вари ги, печи ги комуняги бяха, комуняги си останаха. Лъжци, крадци и страхливци. Че БСП не е мръднала и на йота от комунизма като идеоплогия стана ясно още преди 2 месеца. Когато висшето ръководство на БСП развяваше съветски и руски знамена в центъра на София, нос4ейки портретите на болшевишките престъпници Ленин и Сталин. Точно както по времето ан милиционеро- социализЪма. До вчера терористични групи от БСП-то призоваваха да с епротивопоставим С ВСИЧКИ СРЕДСТВА на събарянето на технич паметник. А днес, ни лук яли ни лук мирисали отричат. Типични комундели! Затова този паметник трябв ада бъде съборен час по-скоро. като мавзолея на техния вожд и учител гошо Тарабата. Техния вожд и учител с основно образование. Или като беше по-популярно"висше незапочнато, средно незавършено". Както и др. Сталин, апропо. Ама те комунягите все такива вождове си избират - полуграмотни сатрапи.

Страшни са това комунистите! Първо в името на работниците и селяните конфискуваха стердствата за производство, имотите и имуществото на хората, създавани в продължение на десетки и стотци години. Направиха "социализъм" и чрез кражби го фалираха. След това, пак кичейки се с "работническо-мениджърска преватизация" взеха за себе си всичко стойностно в държавата, като най-едрото отиде за ментора им - Русия. По-такъв начин за около 60 години прибраха всичко за себе си. Не се спряха пред нищо: атентентати, бандирско-партизански формиривания, убийства чрез ДС, мутренски групировки. Престъпна партия е тази БСП. Но вече притежават всичко и едва ли могат да бъдат подобаващо наказани. Много успешно манипулират и разединяват народа и си правят каквото искат. Няма съд, няма присъди за тях. Навсякъде са: полиция, армия, прокуратура. Няма спасение. Трябва да сте им роби.

Не е лошо да идеш на лекар!!!!!!!!!!

Трепане, само трепане му е майката.

След като харода не се разправи с БКП/БСП, сега те ще се разправят с народа.

Какво ни баламосвате?Това е провокация,целяща да компрометира протестите!Активно мероприятие!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия не само осъждаме всички форми на вандализъм, но и изпълняваме присъдите. Дано случилото се е поука за всеки кран, който дръзне да вандалства върху Наш паметник.

най-големите терористи и вандали "осъждали" вандализма...

Както винаги Курнелия е неточна и глупава, скъпа Кур нелия, това не е вандализъм, а престъпление и дали го осъждаш или не е ясно...за пред хората. ЩО не поискаш референдум по въпроса бе Кур...нелиьо, щото знаеш, че защитниците на това недуразумение са в път и по малко от противниците...Тук има и друг въпрос, демонтажът да не се прехвърли и към съветската армия, което рано или късно ще стане

И чинийката после.

Вълкът кожата си мени...

Нека някой да ми каже каква е връзката между този паметник и БСП? Да не би да е на Георги Кирков, Димитър Благоев, Вела Пеева? Що така соросоидите се разшаваха и решиха, че е на БСП? Хан Аспарух и той ли е бил комуняга, мамицата му!

Дано с изгорелия кран да вадят труповете на децата им от пропастта в която са катастрофирали с БМВ-тата си!

"Осъждат", но инак мед им капе на тез олигофрени!

БСП - КОГА ЩЕ ГИ ПИТАТЕ КОЙ ПАЛИ И ГРАБИ В ПАРТИИНИЯ ДОМ ПОСЛЕ МИ СЕ ВАЙКАТЕ ЗА КРАНОВЕ В 2017

С ТОЯ КРАН СПАСИХА ХИТРИНО, ПЛАТЕНИТЕ ЕНИЧАРИ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО ГО ЗАПАЛИХА. СЕГА ПУТИН ЩЕ ПЛАТИ ЛИ КРАНА А? КОМУНИСТИЧЕСКА ПАПЛАЧ.

През деня осъждаме, нощем палим.

ше ми осъдите дед овия

... а лекето волгин питахте ли, той не осъжда, а одобрява.... нещо за неговата оставка... или и той по оня комунистически параграф - нашите хора могат да правят всичко, но виж ако някой друг направи същото, ще го заклеймим.... просто ви припомням казуса с фашагата узунов от екипа на фатмака.....

Като не ти харесва у дома оди при чалмите.България е на тоя хал щото и политици и сума ти народ забравиха че са Българи .. Бог дава ама у кошара не вкарва.Трябва да се напънем и да сторим България такава каквато я искаме секи по малко.За да стане нещо .А не да чакаме некой от майната си да ни опрая къщата.Колкото до Волгин прав е човека ..Миналото требе да се знае и помни .Щото народ дето се не знае кой е и кво му е минало през главата пиши го беггал ..Сите ще го тъпчат и поругавт. Толко от мен тия къде не са съ сетили за що иде реч фащат торбите и да се спасяват.България сега и тряват читави хора дето да знаят що е Родина и да милеят за нея ..

Чалмите са същите като комунистите. дай им само да рушат и палят.

Ужким са много комуноидите. Ужким 2-3 трима соросоиди, а като се насраха... и издразниха народа и всички се обадиха се видя, колко са малко всъщност. Само най-малоумните комитаци останаха да защитават вандализма на гей-соц партията!

"Осъждате", ама палите и съсипвате!

Кранът е запален от пенция, комундел на който бетона в кратуната му не е светнал, че в този регион има поне 1000 камери. Скоро куките ще го привикат и ще му прожектират филмче как пали крана та чак до прибирането му в къщи.

Кранът е подпален от холандец на име Ван дер Любе.

БСП осъжда, но са пропуснали да предупредят Волгин и той не осъжда.

Върхушката на БСП със сигурност не стои зад този акт защото те много добре знаят кога е време да се взривяват църкви и да се строят нови и дебели свещи да се палят .А разследването дали включва версията ,,подпален с лазерен лъч от преминаваща летяща чиния"?

Унищожен кран - ванализъм! Унищожени от БКП 100 000 паметницш и бюстове на Сталин - връх на антивандализъм и патриотизъм!!!!!

Старите партизански комунистически методи се виждат с просто око, ама нали сега е модерно да се осъжд и отрича ... А за бьесьепето и особено за госпожата лъжа лицемерието, алчността и измамите са си първите характеристики! Колкото и да осъждат и да отричат, почеркът си личи отдалече!

Русофилски ценности! :)

"БСП за запаления кран: Осъждаме всеки акт на вандализъм", а осъждат ли вандалски унищожените от БКП стотици хиляди паметници на Великия Сталин, унищожени от техните бащи и дядовци?

Абе защо никой не коментира, че КРАНЪТ Е ЗАСТРАХОВАН??? На мен ми мирише на застрахователна измама - на 10 метра от крана се намира помещението на охранителната фирма, пазеща обекта и е пълен абсурд никой на време да не види какво става!!

Каква застрахователна измама с чисто нов кран?

Мръсници, убийци, подпалвачи, терористи, талибани, подстрекатели, лъжци, социалистически капиталисти, лицемерни демони, съдружници с дявола. Безродници, опустушители на българския дух, разрушители на съвременна България.

Защо вие бе? Имаме си куп съдии, те трябва да осъждат.

Самата Корнелия Нинова дала запалката си на комунистическите доброволци за подпалването на крана. Тъй де, требе си огънче от "извора" !

Ти още не си ли запалил паметника на ген.Колев във Добрич,разбил казаците и румънците около града.Викай Петьо Вагината да ти помага в палежа.И КАК СЕ ПРАВИ?

Време беше комунистическото простолюдие да дозамаже кафявото петно, което сътвориха.

А оня тъп.анар волгин ли беше москвичов ли, защо ги оправдава, дори подкрепя, нали и той е от същата престъпна партия?!

Всеки първосигнално обвинява, а историята с палежа може да не е свързана с демонтажа на паметника.

Именно, де...

Е що го запалихте тогава, като сте против ..? А на 16 .04.1925 г. Кой взриви църквата Св.Неделя ? Итогава ли сте били против.. Аа , знаем ги пинизите ви .

Стига с тоя атентат, бе! С това правите да изглежда все едно това е единственото им пъклено дело, а те те са хиляди, хиляди! Това дори не е върхът на тортата. Далеч по-големи са признаването на Македонската нация, изтребването на интелигенцията...

Най малко 20 камери са запечатали подпалвачите, но полюцийте са инструктирани от "посрано"20 да не ги разкриват. Докато не се забрани терористичната партия ще има терор!

ЛЪЖА !!! ЛИЦЕМЕРИ !!! БЕЗОБРАЗИЕ , УНИЩОЖИТЕЛИ !!!

Класиката на вандализма ОСЪЖДА ВАНДАЛИЗМА!НЕ МОЕ ДА БЪДЕ!!! ТА НИМА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА НЕ АСОЦИИРАТ БСП/БКП преименовано/ с ВАНДАЛИЗМА т.е. БСП=ВАНДАЛИЗЪМ.Сигурно др.Ниновска е слънчасала по островите и оттам е изстреляла поредната ОПАШАТА ЛЪЖА.Не се разсеивайте другарко,а си печете яко зядните чясти,ЗАЩОТО ЯК БОЙ ГИ ЧАКА.

Като компенсация, да запалим комунистическата бърлога на "позитано"20

Що ще я палиш? Тя не е тяхна, а е на държавата, както и една част е частна - на едни възстановили си собствеността хора, които преди няколко месеца или година след толкова тормоз все пак са успели да разкарат бесепарите от имота си.

Някой очаква ли кака Кури да каже - ние запалихме крана? Разбира се, че не.

На БСП-то им трябваше два дена за да кажат,че осъждат вандализма.Което е доста съмнително тъй като всяка вандалщина се наказва веднага.Виж когато им оцапаха паметника на Позитано още не беше изсъхнала боята и ревнаха.А сега 48 часа мълчание.

Да не забравяме как и от кого бе подпален Райхстагът. На метри от него Гестапо хваща побъркания Маринус ван дер Лубе с факла в ръка и с членска книжка на компартията в джобчето му. Доста удобно, нали? Райхстагът вече погълнат в пламъци, а "подпалвачът" му още се мота наоколо като муха без глава с факла в ръката. Ей така се прави.

Палиш, осъждаш акта и не приемаш обвинения. Колко типично!

БСП са или поръчители на палежа или са подстрекателите за него. Как да не се съмняваме след като те открито се противопоставят на премахването и по този начин индиректно подклаждат към терористични действия своите симпатизанти.

комунистите да извадят 1 милион от партийната каса , и да платят щетите. Бълха ги ухапала

как вярвам на БСП!!!!!!!!!!!

Всеки акт без този ...нали!?

Късно бабо за хубост! Сбръчка се и погрозня от тая злоба и революционни врясъци!