БСП отново поиска оставката на министър Боил Банов заради Ларгото

От левицата призоваха премиера също да поиска оттеглянето на министъра на културата

Обратно в новината

Коментари - БСП отново поиска оставката на министър Боил Банов заради Ларгото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки, който достигне до 100 годишна възраст периодично пита едно и също нещо. Даже не чува и това, което му се говори , може би защото малко недочува или пък не вдява това което му се казва.

Още ли му плащаме заплата на този ?Ако има морал ,отдавна трябваше да я подаде !На ни съдират кожите ,а те с лека ръка харчат ...

Я стига бе,оставка за някакви си 700000.Трябва да са 700000000 и тогава.

Нагъл гербер оставка дава ли?Няма да я даде !

Ало, г-н Гешев Ало Банов май трябва да е при "оня" Банев.

Жалко , че Гешев е зает с друго в момента. Иначе Банов вече да е вързан с белезници за парапета на Ларгото и да клюма в дъжда, докато се провеждат процесуално следствени действия.

Гешо 'свои' не лови

не съм фен на Е. Йончева, ма беше права че там има дебели далавери с дебели министри участници

Някой ще напише ли за яйцата и киселото мляко по сградата на съдебната власт днес? Или е забранено?

Занимават ни със личните си проблеми, наричани оставки. В случая става дума за престъпление- причиняване на вреди във особено големи размери, поради некомпетентност или нещо друго,което разследването трябва да установи. Наказателният кодекс трябва да се чете дори и от прокурори!

Да си я подава. Колко още ще го търпим?!?

Банов трябва да подаде оставка. Явно няма да се научи как се редят плочки около ларгото. Пак има розместени и щръкнали плочки. Време е да отиде при Симов от БСП, който да го научи на занаят.

В какво се състои престъплението или нарушението, както искате го наричайте?

Няма са ти кажат. Само ще я искат. Манолова трябва да е подсъдима за Костинборд, да си видял нещо подобно. С една съвсем редовна макулатура, която трябва да бъде предадена на вторични суровини, си направиха акцията. А хората, понеже неграмотни, понеже не са полиграфисти, им се вързаха на врътка. Никой не се запита какво време е нужно да се нарежат, сгънат, подлепят, че и даже да се попълват тези уж "фалшиви" бюлетини.

Не Манолова, други трябваше да са в панделата за подготвената фалшификация на изборите!

Що Манолова , Росен Желязков печаташе онези бюлетини

Безстопанственост , пропуснал да поиска неустойка от над 700 000 лв. заради калпаво строителство и за капак държавата , тоест ние , ще плати над 70 000 лв. съдебни разходи . Малко ли е

Обществото губи,то без това общество е безлично ,аморфно и заспало непробудно ! Важно е КОЙ е печеливш

А съществото с бръсната глава и зловонна болшевишка уста кога ще бъде изритамо от парламента и изпълкома?!!!

за пловдивския свинар ли "става на вапрос"?

Делегирането на права от страна на Министъра към съответните длъжностни лица,които са Му подчинени и поконтролни, то Министърът не се освобождава от отговорнст за случващото и настъпилите вреди в подопечното Му Министерство. То иначе във всяко Министерство и ведомство има ресорни зам. министри,директори,н-к отдели,които вършат работата по същество,това не освобождава Министърът от отговорността. Г-н Цацаров би следвало да Му "обясни" нещата със съответния Акт... Чтоб другим неповадно было.

Ватманката е виновна.

Докато най-накрая не започне да се търси имуществена отговорност от безхаберните чиновници и техните ръковдители за тези безобразия и не им бръкнеш в джоба, резултат няма да има.Голяма работа, че най-много си подават оставката, а в много случай даже и това не се случва... някой да каза след скандала с източването на данни от НАП на кои точно служители е потърсена отговорност?! Голяма работа, че наложиха една глоба, която от нашите данъци се претака от един държавен орган на друг.

Нали след изборите Борисов говореше за прочистване... Е, какво чака? Или пак ще сме свидетели на народната поговорка "Гарван, гарвану, око не вади!"

Някой си иска да попита.Защо Корнелия не се оттегли.От къде да се оттегли.Тя не е министър. Не е злоупотребила със 7000000 лева.Защо се отклоняваш от темата.

Че по критерия Иванчева,този мошеник трябва да отнесе поне 200 г.затвор и ме изтрихте.Какво,пазите го от народната любов ли?

Каква оставка - тоя е за съд! Такава наглост и безочливост просто няма!

Определено Банов e разчитал на факта че до сега осъден министър за корупция в "най-правовата държава на ЕС" няма!

А защо подкрепихте гешев, другари, щом искате прокуратурата нещо да върши? Имаше шанс да го отхвърли ВСС, трябват 2 гласа. Защо не гласувахте против него? Защото сте същите крадци и работа и за 5 пари не можете да свършите за нас.

Корнелия отеглили се заради, ТЕХНОИМПЕКС, ТЕХНОСПОРТ и БУЛГАРТАБАК!???- И ЗАЩО не се отегли???

тя статията е за друго троле.

ами щом от нея са зависели 700 бона, значи поста й не е "незначителен", другарки и другари позитанци...

Лоши хора! Той гербераста просто съветваше фирма как да не плаща 700 000 неустойки на държавата, какво толкова? Платили са му хората и той си гледа работата. Ама бил министър, ама 700 000 могат да спасят 20 деца от смърт... ама това са подробности. ГЕРБ работи така. Хората гласуват за тях или "ходят за гъби" - значи са доволни и ще търпят. Пак за ГЕРБ да гласувате! ПАК ЗА ТИКВАТА!

Аман от това продажби племе. Банофффффф, герП...

За уж поискан подкуп Десислава Иванчева е осъдена на 20 години затвор и 10 000 лв. глоба, и забрана да заема държавни длъжности. За доказано ощетяване на българските граждани в размер на 753 хил. лв. (пропусната неустойка) и над 73 хил. лв. разноски по делото, които ще заплати Министерство на Културата - една оставка на редови служител. Къде е правосъдието в случая?

Аз не искам оставката му, искам да го видя с ефективна присъда. Искам да се разпродаде имуществото му и да се покрият загубите, които е нанесъл на мен и останалите данъкоплатци. Искам най-после един висш държавен служител да понесе реална отговорност за действията или бездействията си и искам това да послужи за назидание на всички останали държавни служители.

Без съмнение "пропуска" на Банов е срещу определено заплащане от страна на фирмата изпълнител. Такива "случайни пропуски" няма!

Тактиката в такива случаи е да се снишиш, докато мине бурята . Измислена е не от кой да е, а лично от бивш наш диктатор . А Цацаров и Гешев знаете ли кога ще обърнат внимание на случката ? Точно- никога ! БСП пък може да искат каквото и да е, но няма кой да им го даде ! Хвърлен камък в блатото , не образува кръгове !

Министър е изключително нагъл.Защо сега не обикаля ТВ да обяснява,че е набеден.

Ама че запуснат вид има тоя министър. Набол, мазен, коса на фитили...

Не ме притеснява министъра на културата, а правната култура на министъра.

На Банов му дреме в това междупрокурорско време

За подадеш оставка се иска да имаш достойнство и чувство за отговорност, че ядеш нахалост парите на данъкоплатците. Къде в това същество виждате такива качества?

При условие, че обществото се е фокусирало върху този случай и въпреки това да се изпуснат подобни срокове е не просто непрофесионално, това е престъпна небрежност и най-малкото, което следва да стане е този министър да се сбогува с поста си...

няма да се получи...

Не сме другари с теб, определено, както казваше една моя учителка навремето "не сме си играли на топчета с вас, за да ме другаросвате", ти явно си продължил постарому, трудно ти умира комунистическата закалка, НО фактите са факти: министърът не следи правните въпроси и дела, така е, НО обществото се фокусира върху определен проблем, та пита се ЩО за ГЬОНСУРАТ трябва да си, та да не вземеш отношение и да не започнеш да следиш отблизо случая, най-малкото от инстинкт за самосъхранение?! и да се изпуснат сроковете, ОСВЕН ако към момента на скандала сроковете вече са били изпуснати и на практика Банов се е оправдавал със скалъпени аргументи... Жалка картинка... И аз съм гражданин, "другарю", не съм политически ангажиран отпадък.

Не са му осигурили ново по добре заплатено място още....

Другарю Споко, ти ако си на шланг от държавата, има хора дето работят и плащат данъци. И не са съгласни те да се крадат от разни гащници, били те и министри.

Дано да знае някакъв език, та било то и на основно ниво, та да го пратим дипломат там, дето се вика малко руски да знае и ето го в посолството ни в Казахстан...

Все някаква тапия па макар и грешнакато на Терасаджията ще да му извадим че ''владее'' някакъв език завалията, защото ние от шайката не се страхуваме да награждаваме за гешефтите дето са ни облагодетелствали..