В БСП скандали, но оставки няма

Пленумът на БСП е отхвърлил предложението за освобождаване на прякото ръководство на партията заради изборния резултат.

Обратно в новината

Коментари - В БСП скандали, но оставки няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пленума протече в традиционната за БСП "битка" край казана за ракия на казанджията Миков! В края на пленума ракия вече нямаше, чашите бяха изпочупени, а до казана се бяха натръшкали биткаджиите! До следващата реколта...пардон пленум или конгрес! Да му мислят служителите от изтрезвителя...

Има оставки. Всички остават.

Браво! Никакви оставки! Това управление трябва да остане още една петилетка! До пълното изчезване на партийката!

Дай Боже !

КАКВИ ОСТАВКИ БЕ ДРУГАРИ?????????? МИШЕТО НАЛИ Е ЗАМЕСТНИК НА ОНЗИ серГЕЙ, КОЙТО ИЗЛЪГА МАЛОБРОЙНИТЕ СИ ЧЛЕНОВЕ. НАКАРА ГИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТА, НО НЯМА ДА ХОДИ В БРЮКСЕЛ!?!?!?!?!?!?!?!?!? Г Ь О Н С У Р А Т!!!!!!!!!!!!!!!!! А ОТ МИШЕТО КАКВО ИСКАМЕ? ДА СДАДЕ ПОСТА??? САМ???? - НИКОГА!

БСП отдавна не е социална партия(БКП=българска капиталистическа партия). Като им видиш предложенията за кметове(все агенти на КГБ от преди 89г забогатели по съмнителен начин) все престъпна буржоазия...

как демагогстват и на 100 години. И тролове мобилизират белким им поверва някой. Тях само естественият ход на живота ще ги вкара в релси.

разрушиха българия , и после се опитоха да прехвърлят вината въеху борисов . е все пак борисов е по малкото зло , но се надявам след него да се появи нова политическа личност която наи после да направи радикални промени и да натика в затворите всички управлявали българия до сега, без значение от име партия и принадлежност. и това може да стане само ако всички българи се обединим срещу партиите и ги натискаме да работят за нашите интереси . много ще е полезно ако платените драскачи се откаят от това си гнусно дело.

приятели Явно че на тояа момче Добрев не са му извастни проблемите на БСП и Българската нация и държава.Не е запозната със историята на социалистическото движение във България и интелекта на класиците като Благоев,Кирков Пастухов Ръковски и други за да разбере че съсъ неговия интелект просто му е подарено участието във ръководните органи на БСП.Щях да приветствам ако коментираше стратегията на Бсп във настоящата криза инак бих му прпоръчал да стане съподвижник на други нему подобни политически мутанти.

Не пипайте др. Миков. Той успешно проваля БСП , което е добре за България. Те и другите от ЦК на БСП са като него. Напред другари по надолнището.

Миков на колко ли ракии е ?

отдавна е време т.н. БСП (Б социалистическа партия) пак да си смени името на "Партия на Лъжците и Предателите на България". А всички "влиятелни, отговорни" цитирани фигури да са в затвора или имигранти! ГЛУПАЦИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ИДЕИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА.

Станишката извърши своето гнусно дело и избяга в Брюксел при мошеника Шулц. Миката остана да се бори с прилепи и скелети в червената барака. За сега удържа с последни сили ... до наближаващия конгрес, когато ще удари червената заупокойна камбана на стогодишната вещица

Това кулско говедо ,докато не разсипе БСП няма да се махне.Влах загубен.

Миков е психопат, другарю Добрев. А ти и електоратът на БСП сте твърде елементарни и неуки, за да го знаете. Психоаптия е и онова, което мъчи Манолова и Станишев. Всъщност в тази партия останахте само два вида хора: глупаци и психопати. И не можете да се усетите. Не може най-простият електорат в България да избере други, освен глупаци и психопати мошеници. Не само това са ограничените възможности, а е генезис, приемствен на источника. Прост избирател - прост избран. А резултатите се виждат вече и от слепите. Само явно не от глупаците.

Тя е права когато съгреши дори. Е ко да очакваш от такива да се самобичуват...

Честита победа, другарю Михов! Продължавайте все така напред ...към дъното.

Партия управлявана от мишоци.

Наздравуе,за блестящата победа,другаУю ПредсадатеУел-следващата загуба ,ще бъде ,още по болезнена,защото както се вижда само КЛОАКА Ви подкрепя!Още един път-наздравУе!

Е как ще има оставки - гьонсурати оставки НЕ подават - срамът си е срам, кокалът е кокал!

ЦАРЯ И НЕГОВИЯТ ШУТ БОЙКО ЛИКВИДИРАХА НЕ САМО ДЯСНОТО НО И ЛЯВОТО! България в момента е РЕПУБЛИКА с цар! Е това ако не е перверзия здраве му кажете!

Ай, ся - още малко "Царя и Бойко" ще са ви виновни и за слънчевите затъмнение! Що - да не би Лукан, Жан, Първан, Сергей и "Голямата водка" да са "невинни" за дереджето на "100-летницата"? Ами управата им - все от т "червени милионери"? Те я разсипаха на "молекули",опоскаха,ограбиха, приватизираха всичко, което имаше стойност в нея - изпразниха я от съдържание, неистовот повтаряйки рефрени за "лявата идея" и обещания, които те,самите знаят, че са неизпълними и които самите те, никога не изпълниха -дори и през периодите, през които имаша властта да го направят. Клоуни и палячовци

Ето твоят пост показва съвсем точно защо БСП е вече на това дередже. И защо нещата ще продължат така за дълги години напред. Само да ти напомня, че благодарение на глупостта ви от 99,7% от 99.7% ласували сега сте на около 15% от 55% гласували. Ще рече, че сте на 7%. И резултатите трайно намаляват. Процесът беше при СДС, те ви бяха виновни. След това беше при царя, той ви беше виновен. След това беше при ГЕРБ, той ви беше виновен. Но забравихте, че сте най-тъупият електорат в страната и че и Лукавно, и Виденов, и Станишев докараха по една дълбока криза и икономически спадове, които други оправяха след тях. И поради запазената марка интелигенцията бързо изрита Орешарски, за да няма двете години време, за да съсипе държавата за 4-ти път от името на БСП. Уродливи сте - ето това е причината за упадъка ви, а не ляво, дясно, Костов, цар, Бойко и т.н., от които апропо всеки оставя икономически ръст в края на мандата си. Т.е. единствен генератор на кризи е БСП, откакто съществува и откакто прие тази роля от БКП. Та вие не сте наясно даже по въпроса дали сте наследник, или не на БКП!!!! На сборовете си по баирите сте наследник, а пред камерите на медиите сте скъсали с минаото си. Представяте ли си какви сте прости и как лъжата ви оплита краката. Едни елементарни бунаци сте.

Е к,во стаа ве другаре?Оти си цепнахте дупето на две,па сеа не мойте даже да седите на гъзо си,ва?Да,ама Мишока мой да кара и на половин бут с бутилка водка!Друг не мой да Управлява най-дъртата,разнебитена Бие-Се-Пе!

Мишо Миков съвсем се пропи и гледа все по-тъпо, а Кирчо трафиканта е просто отвратителен. Миката щял да брои социалистите в България, както се броят диви зайци. И да съставял досиета ... Кирчо пък щял да привлича млади социалисти. Само дето няма с какво да ги привлича

Е как така няма оставки? Нали остават?

Ей, я не се подигравайте и не дразнете комунистите, че пак ще започнат да взривяват влакове и да обират мандри по селата!!!

ПАРТИЯ Другари - нови Господари окрали цялата държава за плячка бият си шамари а баби, дядовци червени крепят ги кат' олигофрени.

КРЕТЕН!

Казал го е поетът - Не човек, а жеуязо...

Кирил трафиканта - моралния цензур и стълб на БСП. Каква гавра! Е ми няма как Кирчо всички като тебе да търгуват с петролец и като меторът ти Гоце да си играят с милиони, откъде ли ги придобихте с честен труд и пот. Няма да ти повярват и тия дето едва свързват двата края, дето нямат пари за лечение на деца и близки, дето водят скотско съществуване, дето си изпращат децата на летището. Такива като тебе в ПЕСа ги има с лопата да ги ринеш и затова с "модерното" си (разбирай конформистко-далаверска) мислене докараха лявото в Европа до дъното, пък за България да не говорим.

ОСТАВЕТЕ МИХАИУ НА МИРА, ТО ЩЕ ОПРАВИ ВСИЧКО!!!! А ТОЗИ ДОБРЕВ, КОЙТО ПО БТВ КАЗА, ЧЕ ДЯДО МУ, БАЩА МУ, И ТОЙ СЕ БОРЕЛИ СЪС БЕДНОСТА, А НЕ С БОГАТСТВОТО!!!! ЗАЩО ТОГАВА ИЗБИХА БОГАТИТЕ, УМНИТЕ, ТАЛАНТЛИВИТЕ, И СЕ НАСЕЛИХА В ТЯХНИТЕ ИМОТИ?????? И 45 ГОДИНИ МАЧКАХА ТАЛАНТИТЕ, ЗА ДА МОГАТ ТАКИВА ДЕБИЛИ КАТО НЕГО ДА КОМАНДАРАТ!!

Дроаре, да се обединим около дрогаря Миков, той ни води към комунизъма! Вен сере мос!

БСП е нарочена от БИГ БРАДЪР и неговият пълномощник в България ГЕРБ, за ликвидиране! Процеса върви с ускорение! Няма друга алтернатива! На една колония - държава, която много хора не вярват, че вече сме, не и трябват партии, еле па, леви! На България и трябва диктатор с колониална администрация, пряко подчинен на БИГ БРАДЪР! Вече си го имаме! От ден на ден той се утвърждава! 99 % от медиите работят за неговото позициониране! БИГ БРАДЪР го харесва и то, много! БСП отдавна заболя от Алцхаймер! Не знаят къде отиват, нямат никаква сила, авторитет и е никакъв, като на тежко болна, на смъртен одър. БСП буди формални съчувствия в хората от спомени за миналото! Само милостта на вожда, да ги държи на апаратно дишане, за да се казва, че в България има и опозиция забавя разпускането и!

Много оплаквачи на БСП, ами да видят собствените си партии, че са стигнали до едн файтон хора.А герб събира само сметкажиите.

Мишо ще довърши започнатото от Серго! Пък то май няма да е голяма загуба ....

Само така Мишо , досъсипи я тази престъпна организация

Така наречените ключови фигури от десетилетия пеят една и саща песен , но не се хванаха по окразите да направят нещо.Лесно се вика оставка, трудносе дава акъл, а те май го нямат за това време. А що се отнася до Добрев, крайно време е да млъкне, само излишна енергия хаби.

Що тъй го закъса бесьпйето?

И какво значение има какви думи си белят помежду, след като евентуално ако вземат власт, пак ще окрадат НЕК, или някоя европрограма, според зависи, и избирателя ще бъде с пръст в бъз. Айде стига врели некипели, тия така са се прегърнали със статуквото, олигарсхията и мафията, че е абсолютна загуба на средства да правят каквато и да е кампания.

Хахахахахахаха!!!!!!!!!!!!!!

По време на кампанията Миков ви казваше за обикаляте градове и паланки и да се срещате с хората,да вниквате с проблемите им,ама колцина от ораторите сега го правеха.Той предупреждаваше,че само така ще се се спечели доверие.Сега тези, които злорадстват и искат оставки, да погледнат Те какви резултати са постигнали.

Няма никакъв смисъл да се прахосват безсмисено средства за безсмислени обиколки, реалността е такава, че с комуноидите е свършено, процесът на разпад при тях е необратим, просто електоратът им малко по малко измира.

Гледам тази сутрин гн.Миков в NOVA TV, даде много точни отговори на въпросите,които му бяха задавани, но журналистите много плахи и некомпетентни ! Миков се опитва да отговори на въпросите за ИД и за тероризма ,но страхливите журналисти му отклоняваха отговорите !...

link игра с въпроси от всички сфери на живота играта е подобна на конквистадор-коня и е на български език Бог да прости стотиците загинали невинни жертви в Париж!

ОТ КОМУНИСТ И ОСТАВКА?ХА-ХА-ХА!!! САМО ТАКА ДР.МАСТИЧКОВ,СЕРГАЙ Я ЗАПОЧНА, ТИ ЩЕ Я ДОВЪРШИШ ТАЗИ СТАРА КОШНИЦА ОТ МАЧКАН ЛАК- БСП!

Всички в този т.нар. "пленум" на БСП са еднакво лицемерни, нагли, себелюбиви, лъжци и най-вече корумпирани.........например небезизвестната корнелия, която се прави на "почтена" - за всички е известна с приватизацията на редица фирми, Булгартабак и др., когато с Р. Овч. разпределяха комисионните......

Между БКП, БСП, ГЕРБ и която и да е партия разлика няма. Всяка партия от тези взела властта прави това което и кажат американците.

атакистче просто не ни насаждай вашите мнения! Само затвор за вас!

Бай Ставри

Да бе, Болен и Чуколина дали вече са в затвора? Какво стана с тия великани на борбата с контрабандата и велики изследователи на Варадеро колониализма

Сърдят се за изгубения кокъл.

Pesh0

София , пловдив , варна ...... За Бургас , не посмя да спомене .

Кога комунист се е признавал за виновен. Верен до смърта на Партията-кърмилница.

Мишето е жеуезарка, нЕма се даде така уесно...

Когато 2012 взехте властта, не чухте съветите, а влязохте в коалиция с ДПС. Хората помнят и скоро няма да ви простят- КТБ, ДАНС, МВР и т.н. Напрово се обединете пак с тях или се молете на Бойко за още постове - омбудсмани, членове и т.н. Всички са виновни, а не някои сега да лаят. Сега има само един вариант, но тъй като не чувате, няма смисъл.

БСП е един придатък на КГБ и мафията.

Това БСП, това Атака, АБВ , Библиотекарския институт,ВТБ това всичко е руска мафия наследници на зловещото КГБ.

Втая партия, не всичко е така, както изглежда. Уж са представители и защитават интересите на бедните, а сами са богати. Справка Гергов - Пловдив. Когато са в опозиция, уж се канят да поставят Бойко на местото му, като вземат власта. Но в действителност това не се случва. Уж се реформират, а на практика, нищо не се променя. И знаете ли, в какво се състои трагедията? Че българският народ е беден и се нуждае от истинска лява партия. Ако такава има или пък се появи, ще видите тогава, как се печелят избори с огромно мнозинство.

Как не си разбрал момче, ест такая партия и аз съм и шеф!