Коментари - БСП: Осакатявате Закона за личната помощ, ГЕРБ: Арогантни сте, манипулирате | Днес.dir.bg

БСП: Осакатявате Закона за личната помощ, ГЕРБ: Арогантни сте, манипулирате

Майките от "Системата ни убива" скандираха отвън "Не питайте закона!" и "Убийци"

Обратно в новината

Коментари - БСП: Осакатявате Закона за личната помощ, ГЕРБ: Арогантни сте, манипулирате | Днес.dir.bg

Коментари

А хахахаха, хаха

Много ясно е написано, че проблем няма и всичко се коригира към по-добро. Не мога да разбера комундетата...вече правят скандали и от нищото.

Като прочете човек , че това се онези от" Системата ни убива" и на всички става ясно , че кюстендилката пак ги е изкарала. Жени приберете се и си гледайте децата , не слушайте тази...... Манипулирани сте , подведени сте .. или и вие сте като нея......

това нещо, на последната снимка, дето държи куче повито като дете какво е? майка на увредено дете, или е дете на увредена майка, или увредена баба на увредено внуче, или стопанка на увредено куче, или тя е увредена и кучето я е довело на протеста?

точно че закона помага на хората които наистина имат нужда, а тези които са се накачили да цоцат от това виме им пресъхва струйката. за това издивяха някой хора.

днес науката и в часност генетиката са доста напреднали та може всички деца на всички майки на деца с увреждания, да минат на генетичен тест, и да се види кои са увредени генетично, кои са повредени от "майките" които са с генетични увреждания се грижим за тях, другите "майки" получават по една мотика и десет декара земя да копат няма нужда да сеят само ще копат от тъмно до тъмно, докато е живо нещастното създание което са осакатили!

гледам уруспийките дето са си увредили сами фетосите ми са писали минус! е, не се плашете, няма кой да ви прави генетичен тест, понеже е невъзможно! вие не знаете кой от многото пияни онази вечер е бащата на изродчето, дори имената на участниците не помните!

Точно преди да го изтрият прочетох един коментар. Имате проблеми с това увредените деца да получават помощи, но нямате проблеми с това, да се дадат 3 млрд. за нарисувани самолети. Такива коментари ги трият, но на Ото Скопени и другите идиоти коментарите си стоят.

самолета лети и е нужен на всички народи по цялата планета! а идиотчето което ти си родила не е нужно дори на тебе, за това се пънеш друг да го гледа, а ти да "ходиш на работа"

Що ми изтрихте репликата, бе дирници? Кое не е вярно, че тоя ненужен боклук пише глупости ли?

Ти си нищожество и го знаеш.

ееее, как да са те изтрили ма! ето публикували са те! напиши ми моля те, кой народ на планетата няма самолети? ако можше и ми напиши, в коя държава идиотчетата, и тяхните"майки" имат повече права от нормалните деца! благодаря ти предварително!

Като дойдат самолетите пак ли ще приказваш че са нарисувани?? Риторичен въпрос къде продават модерни самолети от склада? Искам да си купя 3 4. Колкото до майките, заинтересувайте се защо са само тая групичка на площада? Къде са останалите майки на деца с увреждания?

Социалните правят анкетите, ТЕЛК освидетелства , откъде накъде кметът е натоварен да контролира. Всички по веригата са устроили техните хора, а кметът по ЗМСМА или по ЗЛП ще контролира. Има ли закон по който кметовете да не контролират нещо

Е представителят на властта в едно село или един малък град? Обикновено на такива места кмета познава всички по име и по това кой от какво има нужда. А за големите градове кмета си има администрация която може да свърши тая работа.

Грижата за човека трябва да бъде основна грижа на Републиката, смисъл и съдържание на цялата и политика. В тезш промени не проличава грижа, а контрол. Герб все контролират нещо и почти винаги излиза едно нищо.

грижата за човека!! тези идиотчета дето ги народихте са доста далеч от определението за човек, нали?

Ти си далеч от определението за живо същество изобщо. Да не си първия успешен резултат от турските велики опити?

със сигурност съм диаметралнопротивоположен от твоето разбиране за чоавек, щом смяташ че онова нещо дето не може да се движи само, не говори и не контактува лигите му изтичат безконтролно и маха несъзнателно с единствената си ръка със седем израстъчета което ти си родила е човек!

Грижата за човека се визира единствено за една групичка хора, която виждате на снимката. Приказките на БСП и протеста на отвънка се отнася не за всички хора с увреждания а само за тази групичка.

Сложна материя е хората с увреждания, целия народ да се впрегне да се грижи за тези хора, пак ще има недоволство от майките. Винаги ще има неудовлетворение от държавата, с пари, с хора, незегриженост и т.н. Жалко за тези хора, защото там където падне огъня, там гори.

Коя нормална майка с морал и обич ще вкара детето си в парламента и ще се въргале по земята само за да направи цирка на Манолова? Коя е тая майка? За какви права говорим? И кой ще ги извади тия пари когато бабата на село преживява с 300 лева пенсия и не може да си плати лекарствата????

Отчаяната.

Видяхте тази от хелпкарма колко е отчаяна майка.

БСП искат да върнат помощите, както бяха при Луканов, Жан или Станишев. И долара да е 3000лева, а пенсията 3 долара. Помним

Кой предложи Пеевски? КОЙ

До кога ще е този рекет на увредените срещу нормалните

Искаме пари! Много! В замяна носиме бесилки, ковчези и чували за трупове. Само това можем

сте удряли другите хора като несъстрадателни и жестоки, че е лицемерно! Да, трябва да се полагат грижи, но тези семейства получават 3-4 пъти повече от държавата без да работят, а други се съсипвата от работа , за да отгледат здравите си деца - и не получават нищо от държавата! защо? Ами ако не дай боже някой се разболее на 60 години, от които 40 е работил за тази държава, какво получава - пак нищо? ЗАЩО? Заминава си, защото е стар и не му обръщат внимание?ЗАЩООООО?

ЛИЧНО МЕН МЕ ОЩЕТИХТЕ,ЗАЩОТО ПРЕДИ ПОЛУЧАВАХ СЛУХОВ АПАРАТ БЕЗПЛАТНО,А СЕГА ДОПЛАЩАМ 300ЛВ. ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ ДАВАШЕ ПО 430ЛВ.,А СЕГА ДАВА 170ЛВ.ТА ОТ ДВЕ ГОДИНИ И НА ТОВА ПОСЕГНАХТЕ ИЗРОДИИИ,НО АЗ СЪМ СИ ЕИНОВЕН ЗАЩО СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ВАЗ.ПАРИ ЗА САМОЛЕТИ,КОРАБИ НАМИРАТЕ А ВЗЕМАТЕ ОТ ЕДНИ ИНВАЛИДИ ,ДАВАТЕ НА ДРУГИ.ТОЛКОВА ГАДНИ И ПРОТИВНИ МИ СЪАНАХТЕ ,ЧЕ КАТО ВИДЯ НЯКОЯ КАЛИНКА ,ВИНЕТУ ПРЕВКЛЮЧАМ ВЕДНАХА.ИЗЧЕРПАХТЕ СЕ КАТО ЧЕРЕПА.

дърто, ти всеки ден ли си сменяш слуховия апарат бе?!! не трябва! всеки ден си сменяй пампелса, слуховия апалат не е за еднократно ползване!

Това преди??? И кога по-точно са ти ги отрязали? Защото слухови апарати също както и количките се получават безплатно. Ама ти си искал не такъв а друг модел щото бил по-удобен. Сори за удобството се плаща.

Има и доста майки-трансджендъри, като гледам. Едната даже е с мегафон. Или пък са обикновени педера..и?

гледай маркировката, бе!

Тия майки от къде имат пари да преживяват нон стоп на палатки?! От данъците ни ,а?! Дано системата си свърши работата! Спартаа!

Като не знаеш да целуваш ръка, ще целуваш уй. Българска народна мъдрост. И безплатен обяд няма - капиталистическа народна мъдрост. Приятно беше, когато се разхождаха с количките в топлото време, вдигаха врява и вземаха по 100 лв. на ден. Нищо, че преди това им бяха удовлетворили всички капризи. Отвратиха тотално обществото от себе си и сега дори да са прави в някои неща, няма как да очакват подкрепа. С две думи - ПП.

това на снимката е дрОгаря кутев! дрОгаря кутев произнесе крилатата фраза: социализма е като спин предимно се предава по наследство и по полов път та кутев нещата с увредените деца ги знае изтънко!

за да има мир, и всички, най- вече "майките" да са доволни, аз предлагам парламента в спешен порядък да приеме закона за личната помощ такъв какъвто беше по времето на жан виденов! може и на андрей луканов! може и от времето на сергей станишев, дори този вариант ме се вижда най удачен!

Дори е срамно да се пишат подобни коментари!

ми срамно е да си увредиш фетуса заради разгулен живот, алкохол, наркотици и цигари, и нескопосани опити за аборд, сетне да искаш всички да са щастливи, че си родила уродче ненужно на обществото, да получаваш 960 лева месечно зо това, че си го родила, и да продължаваш да искаш! дори не е лошо и срамно, нагло е!

ама тия български майки хем са пройзвели брак , хем са нагли до безобразие .

Господ не прощава гадни мисли като твоите! А ти даже си ги изписал/а пред всички тук. Всичко се връща

мръхло, по време на развитото социалистическо общество хкучките като дойдеше време да раждате, излизахте от село, отивахте в някой град, раждахте езродчето което лично бяхте увредили в нескопосаните си опити да абортирате и ги зарязвахте в дом майка и дете! и повече никога не се връщахте! нипри детето ни на село! сега ги разнасяте като ордени и веете като знаме, за да можете да живеете доволно на плещите на увредените от вас деца!

KUTEV BOKLUKA PAK BLESHTI GLUPOSTI

С БСП-то напред към батака

Една майка родила изрод получава 1500лв. като асистент и 1500лв. за изрода. Колко получава една майка родила здрави деца и ходеща на работа?

Има защо да завиждаш. Ако този закон важеше, когато си се родил и майка ти щеше да взима тези пари за тебе. Ама понеже си е стояла с пръст у гъз и сега лаеш, щото си се минал.

Един изрод, прокарващ лобистки закони, получава 10 бона месечно, плащани му от данъците на потърпевшите. Друг изрод демонстрира колко голям изрод е, гаврейки се с нещастието на хора, които той смята за непълноценни. Изроди бол - за съжаление.

Ще се гърчиш още преди да идеш в Ада !

"На следващо място парите за личната помощ се увеличават двойно - за следващата година 214 милиона лева," колко апартамента за малди семейства могат да се купят с 214 милиона лева? Колко пари ще получат семействата създали и отглеждат здрави деца? НИЩО. Или почти нещо. Зашо когато се изчукаш с баща си или с брат си и родиш урод е привилегия?

Фонд "Бъдещи поколения" може да реши множество проблеми. Герб знваят какво е това, а си траят. Изобщо чекмедже холдинг са те, не ли?

да искаш от фонд бъдещи поколения да задоволяваш нуждите на жени родили уродчета си е перверзия! този фонд трябва да се ползва за надарените от природата деца, не за уродчетата!

Майките на деца с увреждания се водят асистенти на децата си и взимат пари от държавата, децата също взимат пари от държавата и то не малко за нашият стандарт. Сега, да не дава Господ никому, но повече от това тая държава няма на къде да дава. Закона беше (ако не се лъжа) "асистентите" сиреч родителите да взимат пари до 18 годишна възраст а те искаха да го направят до живот. Дал се прие не знам, но скъпи "майки на деца с увреждания" в страната има огромен брой работещи бедни и техните деца също имат нужда от помощ. Айде стига сте протестирали и искали.

Плюс всички разходи за колички и други се поемат от държавата.

Обаче, държавата не е поела разходите по мозъчната ти операция за присаждане на мозък. това си е явна несправедливост. Как така ще дава пари за "изродите", а за най-големия - нищо.

Еднин човек, който се е родил инвалид не престава да е такъв, когато навърши 18 г. И майките им продължават да се грижат за тях и нямат възможност да работят. Значи, до 18 г. е дете и ще го гледа, а след 18 г. понеже вече не се води дете и да го зареже да мре, така ли?

Ами има си здравни заведения бе колега. Там се полагат адекватни грижи, хората взимат заплати за това и майката отива да бачка. Така малко или много ще бъдат полезни на обществото, ше работят и ще плащат някакви данъци. За детето ок, даваме от нашият джоб, ама защо майката да живее цял живот на мой гръб? На мен за моето дете държавата ми даде 230 лв при раждането и от тогава и стотинка. А за тия хора които нямат работа или взимат 700 лв за техните деца какво?

Има - дръжки. Изпозакриха ги всичките, а малкото останали се финансират, колкото бог да прости. Моли се да не ти се налага да опираш до услугите на такова заведение. Радвай се, че детето ти е здраво и не се налага да ти плащат парите за тези майки. Не били плащали за детето ти! Ама не искаш да си смениш мястото с някоя такава майка, че и ти да получаваш, нали?

Коментари - БСП: Осакатявате Закона за личната помощ, ГЕРБ: Арогантни сте, манипулирате | Днес.dir.bg

БСП: Осакатявате Закона за личната помощ, ГЕРБ: Арогантни сте, манипулирате

Майките от "Системата ни убива" скандираха отвън "Не питайте закона!" и "Убийци"

Обратно в новината

Коментари - БСП: Осакатявате Закона за личната помощ, ГЕРБ: Арогантни сте, манипулирате | Днес.dir.bg

Коментари

А хахахаха, хаха

Много ясно е написано, че проблем няма и всичко се коригира към по-добро. Не мога да разбера комундетата...вече правят скандали и от нищото.

Като прочете човек , че това се онези от" Системата ни убива" и на всички става ясно , че кюстендилката пак ги е изкарала. Жени приберете се и си гледайте децата , не слушайте тази...... Манипулирани сте , подведени сте .. или и вие сте като нея......

това нещо, на последната снимка, дето държи куче повито като дете какво е? майка на увредено дете, или е дете на увредена майка, или увредена баба на увредено внуче, или стопанка на увредено куче, или тя е увредена и кучето я е довело на протеста?

точно че закона помага на хората които наистина имат нужда, а тези които са се накачили да цоцат от това виме им пресъхва струйката. за това издивяха някой хора.

днес науката и в часност генетиката са доста напреднали та може всички деца на всички майки на деца с увреждания, да минат на генетичен тест, и да се види кои са увредени генетично, кои са повредени от "майките" които са с генетични увреждания се грижим за тях, другите "майки" получават по една мотика и десет декара земя да копат няма нужда да сеят само ще копат от тъмно до тъмно, докато е живо нещастното създание което са осакатили!

гледам уруспийките дето са си увредили сами фетосите ми са писали минус! е, не се плашете, няма кой да ви прави генетичен тест, понеже е невъзможно! вие не знаете кой от многото пияни онази вечер е бащата на изродчето, дори имената на участниците не помните!

Точно преди да го изтрият прочетох един коментар. Имате проблеми с това увредените деца да получават помощи, но нямате проблеми с това, да се дадат 3 млрд. за нарисувани самолети. Такива коментари ги трият, но на Ото Скопени и другите идиоти коментарите си стоят.

самолета лети и е нужен на всички народи по цялата планета! а идиотчето което ти си родила не е нужно дори на тебе, за това се пънеш друг да го гледа, а ти да "ходиш на работа"

Що ми изтрихте репликата, бе дирници? Кое не е вярно, че тоя ненужен боклук пише глупости ли?

Ти си нищожество и го знаеш.

ееее, как да са те изтрили ма! ето публикували са те! напиши ми моля те, кой народ на планетата няма самолети? ако можше и ми напиши, в коя държава идиотчетата, и тяхните"майки" имат повече права от нормалните деца! благодаря ти предварително!

Като дойдат самолетите пак ли ще приказваш че са нарисувани?? Риторичен въпрос къде продават модерни самолети от склада? Искам да си купя 3 4. Колкото до майките, заинтересувайте се защо са само тая групичка на площада? Къде са останалите майки на деца с увреждания?

Социалните правят анкетите, ТЕЛК освидетелства , откъде накъде кметът е натоварен да контролира. Всички по веригата са устроили техните хора, а кметът по ЗМСМА или по ЗЛП ще контролира. Има ли закон по който кметовете да не контролират нещо

Е представителят на властта в едно село или един малък град? Обикновено на такива места кмета познава всички по име и по това кой от какво има нужда. А за големите градове кмета си има администрация която може да свърши тая работа.

Грижата за човека трябва да бъде основна грижа на Републиката, смисъл и съдържание на цялата и политика. В тезш промени не проличава грижа, а контрол. Герб все контролират нещо и почти винаги излиза едно нищо.

грижата за човека!! тези идиотчета дето ги народихте са доста далеч от определението за човек, нали?

Ти си далеч от определението за живо същество изобщо. Да не си първия успешен резултат от турските велики опити?

със сигурност съм диаметралнопротивоположен от твоето разбиране за чоавек, щом смяташ че онова нещо дето не може да се движи само, не говори и не контактува лигите му изтичат безконтролно и маха несъзнателно с единствената си ръка със седем израстъчета което ти си родила е човек!

Грижата за човека се визира единствено за една групичка хора, която виждате на снимката. Приказките на БСП и протеста на отвънка се отнася не за всички хора с увреждания а само за тази групичка.

Сложна материя е хората с увреждания, целия народ да се впрегне да се грижи за тези хора, пак ще има недоволство от майките. Винаги ще има неудовлетворение от държавата, с пари, с хора, незегриженост и т.н. Жалко за тези хора, защото там където падне огъня, там гори.

Коя нормална майка с морал и обич ще вкара детето си в парламента и ще се въргале по земята само за да направи цирка на Манолова? Коя е тая майка? За какви права говорим? И кой ще ги извади тия пари когато бабата на село преживява с 300 лева пенсия и не може да си плати лекарствата????

Отчаяната.

Видяхте тази от хелпкарма колко е отчаяна майка.

БСП искат да върнат помощите, както бяха при Луканов, Жан или Станишев. И долара да е 3000лева, а пенсията 3 долара. Помним

Кой предложи Пеевски? КОЙ

До кога ще е този рекет на увредените срещу нормалните

Искаме пари! Много! В замяна носиме бесилки, ковчези и чували за трупове. Само това можем

сте удряли другите хора като несъстрадателни и жестоки, че е лицемерно! Да, трябва да се полагат грижи, но тези семейства получават 3-4 пъти повече от държавата без да работят, а други се съсипвата от работа , за да отгледат здравите си деца - и не получават нищо от държавата! защо? Ами ако не дай боже някой се разболее на 60 години, от които 40 е работил за тази държава, какво получава - пак нищо? ЗАЩО? Заминава си, защото е стар и не му обръщат внимание?ЗАЩООООО?

ЛИЧНО МЕН МЕ ОЩЕТИХТЕ,ЗАЩОТО ПРЕДИ ПОЛУЧАВАХ СЛУХОВ АПАРАТ БЕЗПЛАТНО,А СЕГА ДОПЛАЩАМ 300ЛВ. ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ ДАВАШЕ ПО 430ЛВ.,А СЕГА ДАВА 170ЛВ.ТА ОТ ДВЕ ГОДИНИ И НА ТОВА ПОСЕГНАХТЕ ИЗРОДИИИ,НО АЗ СЪМ СИ ЕИНОВЕН ЗАЩО СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ВАЗ.ПАРИ ЗА САМОЛЕТИ,КОРАБИ НАМИРАТЕ А ВЗЕМАТЕ ОТ ЕДНИ ИНВАЛИДИ ,ДАВАТЕ НА ДРУГИ.ТОЛКОВА ГАДНИ И ПРОТИВНИ МИ СЪАНАХТЕ ,ЧЕ КАТО ВИДЯ НЯКОЯ КАЛИНКА ,ВИНЕТУ ПРЕВКЛЮЧАМ ВЕДНАХА.ИЗЧЕРПАХТЕ СЕ КАТО ЧЕРЕПА.

дърто, ти всеки ден ли си сменяш слуховия апарат бе?!! не трябва! всеки ден си сменяй пампелса, слуховия апалат не е за еднократно ползване!

Това преди??? И кога по-точно са ти ги отрязали? Защото слухови апарати също както и количките се получават безплатно. Ама ти си искал не такъв а друг модел щото бил по-удобен. Сори за удобството се плаща.

Има и доста майки-трансджендъри, като гледам. Едната даже е с мегафон. Или пък са обикновени педера..и?

гледай маркировката, бе!

Тия майки от къде имат пари да преживяват нон стоп на палатки?! От данъците ни ,а?! Дано системата си свърши работата! Спартаа!

Като не знаеш да целуваш ръка, ще целуваш уй. Българска народна мъдрост. И безплатен обяд няма - капиталистическа народна мъдрост. Приятно беше, когато се разхождаха с количките в топлото време, вдигаха врява и вземаха по 100 лв. на ден. Нищо, че преди това им бяха удовлетворили всички капризи. Отвратиха тотално обществото от себе си и сега дори да са прави в някои неща, няма как да очакват подкрепа. С две думи - ПП.

това на снимката е дрОгаря кутев! дрОгаря кутев произнесе крилатата фраза: социализма е като спин предимно се предава по наследство и по полов път та кутев нещата с увредените деца ги знае изтънко!

за да има мир, и всички, най- вече "майките" да са доволни, аз предлагам парламента в спешен порядък да приеме закона за личната помощ такъв какъвто беше по времето на жан виденов! може и на андрей луканов! може и от времето на сергей станишев, дори този вариант ме се вижда най удачен!

Дори е срамно да се пишат подобни коментари!

ми срамно е да си увредиш фетуса заради разгулен живот, алкохол, наркотици и цигари, и нескопосани опити за аборд, сетне да искаш всички да са щастливи, че си родила уродче ненужно на обществото, да получаваш 960 лева месечно зо това, че си го родила, и да продължаваш да искаш! дори не е лошо и срамно, нагло е!

ама тия български майки хем са пройзвели брак , хем са нагли до безобразие .

Господ не прощава гадни мисли като твоите! А ти даже си ги изписал/а пред всички тук. Всичко се връща

мръхло, по време на развитото социалистическо общество хкучките като дойдеше време да раждате, излизахте от село, отивахте в някой град, раждахте езродчето което лично бяхте увредили в нескопосаните си опити да абортирате и ги зарязвахте в дом майка и дете! и повече никога не се връщахте! нипри детето ни на село! сега ги разнасяте като ордени и веете като знаме, за да можете да живеете доволно на плещите на увредените от вас деца!

KUTEV BOKLUKA PAK BLESHTI GLUPOSTI

С БСП-то напред към батака

Една майка родила изрод получава 1500лв. като асистент и 1500лв. за изрода. Колко получава една майка родила здрави деца и ходеща на работа?

Има защо да завиждаш. Ако този закон важеше, когато си се родил и майка ти щеше да взима тези пари за тебе. Ама понеже си е стояла с пръст у гъз и сега лаеш, щото си се минал.

Един изрод, прокарващ лобистки закони, получава 10 бона месечно, плащани му от данъците на потърпевшите. Друг изрод демонстрира колко голям изрод е, гаврейки се с нещастието на хора, които той смята за непълноценни. Изроди бол - за съжаление.

Ще се гърчиш още преди да идеш в Ада !

"На следващо място парите за личната помощ се увеличават двойно - за следващата година 214 милиона лева," колко апартамента за малди семейства могат да се купят с 214 милиона лева? Колко пари ще получат семействата създали и отглеждат здрави деца? НИЩО. Или почти нещо. Зашо когато се изчукаш с баща си или с брат си и родиш урод е привилегия?

Фонд "Бъдещи поколения" може да реши множество проблеми. Герб знваят какво е това, а си траят. Изобщо чекмедже холдинг са те, не ли?

да искаш от фонд бъдещи поколения да задоволяваш нуждите на жени родили уродчета си е перверзия! този фонд трябва да се ползва за надарените от природата деца, не за уродчетата!

Майките на деца с увреждания се водят асистенти на децата си и взимат пари от държавата, децата също взимат пари от държавата и то не малко за нашият стандарт. Сега, да не дава Господ никому, но повече от това тая държава няма на къде да дава. Закона беше (ако не се лъжа) "асистентите" сиреч родителите да взимат пари до 18 годишна възраст а те искаха да го направят до живот. Дал се прие не знам, но скъпи "майки на деца с увреждания" в страната има огромен брой работещи бедни и техните деца също имат нужда от помощ. Айде стига сте протестирали и искали.

Плюс всички разходи за колички и други се поемат от държавата.

Обаче, държавата не е поела разходите по мозъчната ти операция за присаждане на мозък. това си е явна несправедливост. Как така ще дава пари за "изродите", а за най-големия - нищо.

Еднин човек, който се е родил инвалид не престава да е такъв, когато навърши 18 г. И майките им продължават да се грижат за тях и нямат възможност да работят. Значи, до 18 г. е дете и ще го гледа, а след 18 г. понеже вече не се води дете и да го зареже да мре, така ли?

Ами има си здравни заведения бе колега. Там се полагат адекватни грижи, хората взимат заплати за това и майката отива да бачка. Така малко или много ще бъдат полезни на обществото, ше работят и ще плащат някакви данъци. За детето ок, даваме от нашият джоб, ама защо майката да живее цял живот на мой гръб? На мен за моето дете държавата ми даде 230 лв при раждането и от тогава и стотинка. А за тия хора които нямат работа или взимат 700 лв за техните деца какво?

Има - дръжки. Изпозакриха ги всичките, а малкото останали се финансират, колкото бог да прости. Моли се да не ти се налага да опираш до услугите на такова заведение. Радвай се, че детето ти е здраво и не се налага да ти плащат парите за тези майки. Не били плащали за детето ти! Ама не искаш да си смениш мястото с някоя такава майка, че и ти да получаваш, нали?