БСП обвини служебния кабинет в чистка, започнали уволнения на социалисти (видео)

Тази сутрин е била освободена зам. генералната директорка на НКЖИ и член на Националния съвет на партията Гергана Алексова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га продава патрони и яде кифтета, що тогава ни рива?

БСП имаха малко над 10% на последните избори, с какво право ни управляват вече 2 години?

Когато чегърташ безсмислено и задълбочено, обикновено си изкопаваш … дупката.

каквото повикало това се обадило абе гадове долни когато чегъртахте се хилехте сега ревете че ваши хора ва чегъртат малко ви е ставате само за бунището

Такива удари нямаше при кабинета на Борисов,

Тая я познавам лично - нищо не работи и нищо не разбира. Е СТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ОТ НЕКАДЪРНИЦИТЕ - ПАРТИЙНИТЕ КАДРИ - СВИКНАЛИ НА ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА.

Много ясно, че ще ви първо вашите крадливо-некадърни кадри.

Това го могат тези некадърници.да квичат до небесата.

Нима Нинова очакваше друго

Трудно ще им осигуряват краварите крадене срещу предателства на националния интерес за повече от по 5-6 месеца .....

Сеч, яка сеч до кокал!!!

Корнелка га яди кифтетата ни рива.

Демократизираме се в САЩ като дойдат тепубликанците на власт ще уволнят на другия ден всички демократи. Така се прави. Курни да не писка че и тя е за едно сливенско място.

Киро дойде на власт, благодарение на фалшивите снимки и лъжите и си отиде с фалшива снимка за него този път, а тия некадърници уволняваха, а сега тях ги уволняват

Вие като уволнявахте проблеми нямаше ,освен това и разследване за кражби .

Червените боклуци не пищяха така като взеха Министерство на земеделието, уволняваха и назначаваха наред без конкурс и ценз. За правка Списъкът на "Позитано" 20 – 500 назначения за 190 дни управление.

всичкото комуняга и педал вън от държавните служби.

Да се върне Бойко и ще видите, “ кон боб яде ли”.

На тая, ако и оставят калинките, дето ги назначи последните няколко месеца, ще имат нужда от държавна поръчка за подсилени офис столове. Я марш в частния сектор и си вадете хляба като всички нас.

Тенденцията ми харесва!

уволнение на социалисти звучи много цинично точно от БСП която затвори държавните бензиностанции за да позволят на монопола да се вихри и днес имаме скок на безнизна по високо от по време на война в залива, а реално имаме и други перидои с високи цени на петрола... БСП подкрепи и най анти социланото поведение на правителство, предизвикало тотален срив в доходите на хората и обезценяване на труда им

Буци е в историята, най-много при бай Ставри да отиде.

А не, басма ше им цепят.

С Гергов на софрата Нима Нинова спеше Сладък сън Наминистерства се Главата и виси Кой ли ще я вземе

Когато едни червени чегъртат други червени, ама много!

Какво общо има разнасянето на листовките за резидента с експертизата и работоспособността на гергана алексова? Айде стига вече с тази лоялност, дайте малко читави хора за работене, надпартийни и некурви, ако може!

Само че Бойко е много всепрощаващ. Като го цункат по Бойковият и забравя всичко. Майчето как се нареди за омбудсман

Докато се уволняваха кадри на политическите ви опоненти беше много яко, нали? Сега що ревете?

Ква драма само уважаеми зрители!

Нека ОтЛюспването да Започне сега!

Все пак имаха повече от десните бесни талибани на гнома, макака и зеления талибан.

Уволнение на комунисти, това не е зле

Много добро решение! Преди време в моята фирма имаше затруднения - след уволняването на всички привърженици на БСП всичко тръгна нагоре!

Малко е това което правят! Трябват доста още съкращения! Тия хора от БСП начело с лидера си ликвидираха бизнеса в БГ. Поради неадекватното им управление затвориха стотици фирми. Други напуснаха страната. Не трябва да се допуска по-вече кадри на БСП да са на власт. Пагубно е за всички ни. Включително и за техния електорат!

Ще ме уморят от смях ! Да бяха изтъкнали за тези 4г с какво е помогнала на НКЖИ , а не че е раздавала листовки и за кого е гласувала !

Бая чегъртане се очертава Нинова е бламирана Давам и 3 седмици Най-много

Гергана Алексова е гласувала за Румен Радев, тя е разнасяла листовките на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, а сега е непотребна, възмути се Свиленски. Глупав аргумент на глупаци ! Е, който е гласувал за Президента доживотн ли трябва да бъде на власт? Той някаква застраховка ли получава или на БСП им бягат кадрите, когато нямат власт????

Правилео Чистка на всичките миндили!!!! и забрана за винаги!!!! Мотиката и на полето!!

А когато тези социалисти са назначавани на държавна служба, не е ли било чистка за други ?

Айде пак рев - ами като ги назначават по партиен признак , по такъв и ги уволняват като се смени властта. Нищо ново под слънцето.

БСП девалвирала..... От комунистическа, за една вечер стана социалистическа, което не е и по принцип и по същество, едно и също! И после се поч на едно "кой е по-по-най", "кой ще води бащина дружина".... Само корист и кариери зъм... БСП трябва да се разформирова, защото вече "не струва"! Изборите ще го покажат...

Гергана Алексова е гласувала за Румен Радев, тя е разнасяла листовките на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, а сега е непотребна, възмути се Свиленски. Мнението на "органът" на нинова е показателно за мисленето на ниновата партийна върхушка. Тая била носила листовки и дай сега да я направим Заслужила носителка на листовките и да я устроим като "наш човек" некаде на държавна служба и да и тече стажа. В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ БЕ, ДОЛНИ КОМУНДЕЛСКИ СВИНИ!??? Така правеше и бившия кмет на Пловдив, гнусният гейбераст ванко - тикаше уволнените отвсякъде кадри на гробаджийскатка хунта в местното ВиК и администрацията му набъбна тройно!

Ти да видиш! Ако си бесепар носещ бележки, до живот на държавна хранилка...

А всички калинки на Киро и Ристьо-бухалката!

“Основанието е, че е член на БСП”. Това ли пише в заповедта за уволнение? Дълбоко се съмнявам. По-вероятно е уволнението са е заради работата й и дали има нужната квалификация. Когато БСП махаха хора на ГЕРБ - може, сега като махат техни хора - не можело? Ако назначената бесепарка е калинка, какъв е проблема?

ЧЕГЪРТАТ ЛИ ВИ, А? ГОТИНИ ЛИ ВИ Е, А? ЗАЩОТО НА МЕН ДА!

Корнелия сбърка 100 пъти От “Аз го създадох” До Бузлуджа Надцени се И ще изгори Фатмакът е много отмъстителен

Боже мили, каква пародия,или трагикомедия, едни комунисти,срещу други комунисти….и така на всеки километър,отърване няма. Не свършиха ли вече парите тази вековна партия. Станаха за смях, едни комунисти уволняват други комунисти! Ние гледаме спокойно саир!!!!

обичам да гледам как червени свини се мерят с кал

Вън БСП, мръсни гадове!!!!