БСП не се връща в парламента заради неизпълнени условия

Случилото се днес с Изборния кодекс е победа за нас, коментира Корнелия Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе то хубаво стана,че излязохте от Парламента,че да се свърши някакво работа без процедурни хватки , ама как ще се върнете , ако не ви уйдисат на акъла.С бял автобус до входа ?

Браво на г-жа Нинова. Така трябва да се подхожда към нарушителите на Конституцията и лъжедемократите.

Цирк безплатен, зрелища за народа. Списъци готови от цвъчко, много от дпс комшиите в родното ми място, спокойно

Аман от писъци, врясъци, крясъци, плюнки. Ходете където щете правете каквото искате. Престанете да насажда те омраза, несигурност, разделение в обществото.

Нинова първо махна Мая Манолова сега е ред на Йончева

От к-л- град закупи бате Делчо ап в София, мед. Сестра в Александров ска, и с 2 висше, но пак в Белгия, едно след друго две бебета, а тук ви мамят сите, и тук не му се стои и пак при жена, щерка красива Таня, възпитана, кой може го стори и си е окей там, извън пределите, нервят се като чуят България... Приятен ви ден, от работа не се умира, а от мързел, калиха се извън България

Аман от писъци, врясъци, крясъци, плюнки. Ходете където щете правете каквото искате. Престанете да насажда те омраза, несигурност, разделение в обществото. Занимайте се с циганската престъпност и безнаказаност-това е един от основните проблеми в България. Проблема е сериозен. Занимайте се с ислямизацията на циганите. Занимайте се с раждаемостта в България на български семейства.

8 за герб, 6 за Бсп, 2 за Дпс, 1 джамбазки, а кой не може... Ние сме в Белгия при внучетата бебета, бай Делчо.... Късметлии, Мария

Тия червени идиоти просто правят напук, само и само да правят скандали. Самите те никога не са послушали народа, нито са давали оставки. Просто сборище от тапигьози и катили.

Сега ще им върне шреференцията и пак ще ги бие като маче у дирек по техните правила И червените дебили няма да могат да оспорят изборите

Що решиха, че на нас ни дреме за тях и шайката им?! Аре у лево....

Няма ли поне двама или трима от депутатите на управляващите да излезнат и да кажат : писна ни да ни унижава баце и Цецо и от безумията на Барни Ръбъл.

То и без това в 2020 спират Еврофондовете, така че Борисов няма работа във власта. Ама кожата ..... ше требе да бега в уса при щерка му.

Къде го Плевнелиев в тия трудни за ГЕРБ времена. Е така, да дойде и удари едно рамо като каже, че Русия е виновна, комунистите са виновни. И леко забравя, че Боко е върл комунист и не си предава партийната книжка. И самият той и Цецо и Цецка и ... 90% от ГЕРБ са ВЪРЛИ комунисти. Нинова никога не е била комунистка.

То се знае, а и проучванията са: 8 евродепутате за партия Герб, 6 за Бсп, 2 за Дпс, 1 за ОП, или общо 17...да им е честито. Списъкът е в другарят Ви Цветан Цветанов. Турците са умни и ни казват сите. Не се кахърете, ако не сте вие. Спокойна и щастлива вечер, а за нас една студена водица и в юргана вечно вай вай вай

галоши червени, това не е отстъпление бе! много си повярвахте! Не се ли усещате, че боко много лесно даде заден? После ще ви бие по главате -ето бе, бихме ви по вашите правила! Нама да можете да претендирате касиране! хаххаа шушончета умнички!

стойте си навън! ами откъде ша брецаш ма, другарке? панаири селски...

Българи,имаме повод за празнуване! БСП напускат парламента.Напускат по собствено желание работните си места.Да празнуваме!Да им пожелаем със здраве да си харчат откраднатото от нас,докато ние не пожелаем да ни го върнат!

кога ще тръгват за Русия? ...... или нямат откраднати пари???

Азако не отида на работа няколко седмици ще ме изгонят дисциплинарно. Защо комунетата да са по специални ?

Защо дупетатите от бсп взимат заплати в такъв случай ?

не взимат заплати, другарко. олекна ли ти?

взимаме другарю , взимаме , не се пени !

На никой няма да липсват тия манипулатори.

Тая луда крава само другарят Мадуро мож а оправи.

Пак да ви припомня Борисов и Павел са осъдени за лъжа, а не Нинова. Това са фактите.

Не се връщат,защото не им стиска.На червените кхмери, отсега им е ясно, че ще загубят изборите за пореден път.Този път дори дръгаря Решетников и сестра Галева,взети заедено няма да им помогнат.Народа ги знае що за стока са,сърбал им е попарата и никога няма да гласува за собственото си самоубийство.

И дано никога не се върнат,че от тях България нищо не е видяла.

Дано никога не се върнат вече. 75 г. са достатъчни. Да се закриват.

Правилно! Бой по кухите герберски тикви, докато не върнат старите текстве в кодекса и правото на обжалване! Браво на Нинова!

Някой от вас,разумните,вижда ли смисъл от поредните избори.5 5% няма да гласуват,от останалите,10% ще са купени,20 % корпоративен вот,30% гласуват за партии,не за личности,10% гласуват за да си покажат новите дрехи,10% гласуват за да" не дойдат турците", и едва 20% знаят защо гласуват.тоест под 10% от гласовете са реално избиращи.за какви избори говорим?

и отнемете гражданските права, българското гражданство, пратете я в Сибир или на Марс или извън слънчевата система! Тя е изчадие Адово, тя не е човек!

Браво на Корнелия! Станишев беше прекалено възпитан, за да се опълчи на ГЕРБ; Миков - добродушен; А зад Корнелия стои законът и ББ е ТУШ :)))

той може да е туш, обаче тебе с тоя болшевишки патос като си те представя в ролята на завеждаща някоя правна комисия и ме побиват тръпки. директно посягам към всяка друга бюлетина.

Абе ако Курнелата беше двайсетина годинки по-млада...

разберете най-сетне- не герберите са много добри, ами другите са нефели за бес. по никой начин няма да гласувам доброволно за някой, който иска да ни изкара от европа и да ни сложи обратно в азия- при китайците и севернокорейците, ако и да са икономически развити и пр. ше ни разправят колко било лошо в скандинавските държави, в америка, в германия и дрън-дрън. бесепето за изборния кодекс са прави, но това далеч далеч не е достатъчно. целият им имидж е за корекция.

Евроскептиците нали са в коалицията на мутропитеците уж. Барабар с либералите , пишмандесните и всички останали? Реално, никой не се бори да те изкара от Европа , нито за каквато и да е друга конкретна политическа идея. Борят се единствено да получат външна протекция, за да властват над остатъчния български народ и са до там.

И кой е този, дето според помията в главата ти, иска да ни изкарва от ЕС?

не лъжи, болшевик такъв- вълкът козината си мени, но нрава-не.

да въвежда изцяло машинното гласуване.... Израз на това е дал Г.Марков при Цветанка Ризова.....Кой бил избран с машинно гласуване.....Мадуро.... Е това е казал Г. Марков. Докато ни управляват такива,ще сме така.... Откога Борисов прие като най.важен свой съветник Г.Марков от гражданската квота? Чисти фигуранти се оказаха най-яростните гербаджии и от правителството и от парлавмента.

Ама ризовата нали е герберат не му отговори че и гумноедото и то е избрано с машинно за да се чуе поредното завъртане на гербераси с пръст в г,з...

Както казах, в постинга, който мизтриха. Машинното гласув3ане означава ясни резултати един час след края на вота. Това никак не устройва статуквото. А в нормалните държави дори броенето се засича и ви дават развитието в релано време. Къде тука такива глезотии?

Павелчо, пак ли ти си дежурен бе цървул дирнически, а аз се чудя защо има бясна цензура...

Ако България беше фирма, трябваше да я обявим в несъстоятелност, или да я продадем на китайците.

Че тя държавата си прилича точно на фирма, чиито менижмънт си урежда хужбав живот, докато бачка подмолно за конкуренцията.

С всяка една своя следваща дума, пожарникарят още по-плътно приближава БСП до изборна победа!

Сам ВИнету си няма идея за къв чеп "изборите са важни за Европа", нито си има някаква представа, какво собствено иска тези ибори да произведат в ЕП. Може би трябва да попита менторите си Юнкер/Меркел, те да го осветлят, какво е то туй важното за Европа, нещо. Или пък да почерпи идеи от коалиционните си националисти, които проформа са против статуквото в Брюксел. А може би ще се облегне на крайно либералния си по-голям брат, с когото ги свързва ВНЛ? Всъщност това няма никакво значение. Защото му е все тая на Еднокнижния, какъв тон за песен ще даде новият ЕП. Неговите хора пак ще се заявят като най-усърдно пригласящи на който и да е там новият/стар фактор. Единственото, което иска, е да се нареди до победителите (които и да са те) и да се снима с тях. После да размаха пръст на "комундетата" у нас (демнек на себе си) и нещата да си вървят така до край - до края на Територията демек.

А, краварската подлога Цецо Цървула папка нова закуска с краварите при шиптърите, след като заедно с БарниРъбъла на правото, отново осраха всичко!

Благодарим ти, другарю Борисов, за нищото, което ти правиш за България!

Пожарникарят отдавна е политически труп. Само дето още не го знае.

От колко време го разправяте това, а?

Президентът трябва да разпусне Народното събрание и да обяви нови избори!

Умнико тоя шофьор на самолет няма такива права!!!!

Народът на България ще му ги даде!

Корни поиска да ги хване за топките, но се оказа, че там има само силикон - хахаха

Приказки за наивни цигани и пенсионери - но това е електоратът на БСП! Как се фалшифицират протоколи, като БСП има мнозинство в ЦИК и представители във всеки РИК?! Г-жа Лъжа Нинова!

Представителите на ГЕРБ в ЦИК са 7, а на БСП - 6! Толкова за лъжата и лъжците. А колкото за закона, който предвижда избор на нова ЦИК поради изтичането на мандата на тази на 21 март, но не по-късно от един месец от тази дата - е, законите не важат за ГЕРБ.

от пресконференцията на Борисов....От едната му страна Г.Марков,от другата Фандъсова,отстрани на тях Т.Дончев, и Д. Кирилов. Г.Марков взе думата да съобщи промяната назад...а той е от гражданската квота. Т. Дончев цял вицепремир и член на Герб...мълчи накрая на масата... Фандъко и тя..... Е те това е Герб....кадрите им ще си умрат от страх.

Страх ги е от заявяването на каквато и да е недвусмилена и ясна политическа позиция, за да не разсърдят някого от поредицата външни фактори , на които се подмазват. С едните са либарали, с другите са популисдти, с третите са десноцентристи и т.н. ама само като бадж. Сами си лепят етикета, щото ако си отворят устите ще се излагат на макс.

Жалко,че при толкова много партийни лидери,стожери на демокрацията,само една жена и то социалистка слага Бойко на мястото му.

Иска ти се, ама много ти се иска, нали? Само дето олигарсите на БСП са в ареста..

Машинно-немашинно важното е да купиме ромските гласове за по 25 лева.

Какъв страх е не знам,ясно ми е само че при следващата поредна загуба на избори Курвелия е ще бъде аут отвсякъде и сега се чуди какво и как да сътвори и измисли

Струвами се че вие сте инфантилния реално, защото четете ама няма с какво да разберете прочетеното.. Нинова ви каза в прав текст - гласувайте за когото искате ама нека премахнем фалшификациите и манипулации за да има наистина демократични и честни избори а не мъкнене и подменяне на чували.. Нинова трябваше да поиска и регионални центрове за преброяване, за да не могат гербераските марионетки да си правят фалшиментото така както в много страни се броят бюлетините в регионални центрове къдедо шушу мушу по гербераски няма как да стане..

Г-жо Нинова, Вярвам, че когато станете премиер (убедена съм, че ще е съвсем скоро) ще покажете, че държавата не е забравила за пенсионерите и за възрастните хора, за това, че те са градили на младини тази страна, наречена България, на младини и заслужават достоен живот.

За пенсионерите и по-бедните ще се погрижат моите асистенти: Бенчо-Ролса, Очите, Миньо, Стайко, Вълчо, Арабаджиеви и т.н...

Ти баш на нея чакай.

На Тиквата и на Цецо Пъпеша се начаках - вече десет години не са мръднали заплатите и не са осъвременявали пенсиите! Увеличават само заплатите на нищобачкащите - на мухлясалите държавни служители, на некадърната полиция и на себе си! А цените, разходите и данъците всяка година стремглаво се покачват. Ти да не живееш и пазаруваш в някоя друга държава, където е по-евтино или на челото ти пише гербераст, та ти дават хляба и бензина безплатно??? Дейба загубената селска паплач, дотътрила се в София и др. големи градове!

Те ви ограбиха пенсионните фондове преди 89-та още. След това за капак ви ограбиха и спестяванията от банките след 90-та. Сега всеки млад работи за двама пенсионери. Ти мислиш, че същите хора от БСП ще ти направят живота по достоен!

Кого молиш,др.Койка,тези които откраднаха пенсионните фондове,тези които участваха в най-криминалната приватизация,тези кото разграбиха банките,тези които станаха на наш гръб милионери.Това е все едно овцата да моли вълкът да не я изяжда.Вълкът козината си мени,но нрава никога.Такива наивнички като теб са достъпната плячка за комунистите.Помоли,любимата честна,почтена и достойна другарка Нинова да ти пусне мъничко от откраднатото,а не ни убеждавай в нейните достойнства.

За каква победа става въпрос?Играеш селски игри.Победата ти беше когато на 28г.открадна от бедният народец парите ,за които мълчиш като комунист пред разстрел.Ще получиш на изборите по-беда,по-беда и ще секне фалшивата ти усмивка.