БСП настоява Цветанов да напусне политиката

42% от приетите закони минават през "задния вход", твърдят от левицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли да печелиш няколко хилядя лева месечно с минимални усилия? Това е напълно възможно. Регистрирай се безплатно на tipsterium.com и разбери как.

Първо г-жа Курнелия Нинова, а след нея още двайсетина от същата сборна група.

Цветанов, вън от политиката завинаги!!! Буров, който харесвате е казал: "В политиката поправителен изпит няма" и не трябва да има ! П.П. И не само Цветанов !!!!

zeddd

Абе то и БСП трябваше отдавна да е напуснало политиката ама... Да си искат. Мечтите са безплатни :D

Много ми е интересно как хора,които фалираха банките и ограбиха спестяванията на хората и доведоха държавата до фалит имат наглостададават морални оценки. Госпожо Йончева, защоне правехте гурналистически разследвания,когатона власт беше вашият бивш приятел другаря Станишев. Помните ли аферата "батко-братко". Помните ли как вашите партийни другари си раздаваха на "пазарен" принцип (за гълти стотинки) апетитни парцели по морето и Банско. Кой можеше да си купи парцел на такава пазарна цена. Можеби не помните и изгодните заменки. Сигурно стезабравили и случаят с мезонета на президента Първанов изнесен от вашият колега Иво Инджев ,за което беше уволнен. Вероятно от колегиалност тогава не го защитихте. Помнители 1 милион народна пара, която дадохте на хидроинженера Ахмед Доган. Колко деца имаха нужда от лечение и можеха да бъдат спасени с тези пари. Не Ви ли е срам да взимате по 3000лева заплата, а цялата парламентарна група на БСП да даде 5000лева за децата и "Българската коледа". Хвала на тази социална партия. Другаря Калфин заложи бомбата в пенсионната реформа, но видите ли той бил от АБВ и БСП нямат нищо общо с АБВ. Когато супруга на др.Масларова беше скочихте,че всеки има право да работи. Сега Вие защо отричате правото на всеки да се договаря на имотния пазар.Защо не кажете нещо за далаверите на Вашите кметове. Забравих , че виновен комунист(социалист) няма. Той е набеден, а другите са виновни. Южен поток беше спрян при правителството на БСП. Колко пари потънаха в Цанов камък и Белене. Защо не построихте Белене ,когато бяхте на власт. Не съм нито член, нито симпатизант на ГЕРБ, но виждам ,че даже и дасе краде доста неща са направени. Вие обаче сте свикнали само да лапате и да обвинявате другите за това, което Вие е трябвало да свършите,но не сте го свършили. Виждам как неистово и с всички средства се стремите да се докопате до властта. Много неща са направени и има още,които предстоят и ще дадат положителен ефект. Май доста огладняхте. Виждам как ви текът лигите в очакване в следващите години да дойдат 15 милярда евро от ЕС. Може да направите едно разследване в Бояна,Симеоново,Драгалевци давидиме чии са палатите там. Не е лошо да разберем и кои са съседите на сем.Баневи. Приятна работа . С НЕ уважение.

++++++ Браво!

Вярно! Всички стари муцуни -вън !!! Омръзнахте ни всички! Не идвате да управлявате , а да грабите като за последно! Предлагам: Разпущане на Парламента и МС!

30 години по-късно е все същото каквото беше през 89-та, същите спорове, същите обвинения, дърляния, съшият жалък цирк; добре че последните 25 ги прекарах другаде и мисля така да продължа и занапред

БСП настоява БСП да напуснат парламента. Опааа ама тя не напусна ли парламента? Добре, тогава ГЕРБ да напусне парламента ...А пък ние ще напуснем страна ...

Ние в Пресцентъра на Партията за българия искаме да добавим, че място в политиката нямат и лица като Бойко Борисов, Радан Кънев, Валери СИмеонов, Христо Иванов и други жадни за властта, барабар с целите им партии. Да се махат навреме, преди да е станало твърде късно, че тогава не знаем какво ще им се случи. Да не кажат, че не сме ги предупредили.

Всъщност за пореден път се оказвам прав... Вчера сутринта написах един дълъг коментар - анализ, че това е "приятелски огън" от групичката около "реформаторите" от ДСБ. Те много отдавна атакуват Герб по всички възможни начини и направления. Но този скандал е наистина венецът на техните старания. Досега се дразнех от безсмислените протести, които организираха по всякакъв повод само и само да причинят вреди на Герб. Но този път успяха, право в десятката, поздравявам ги. А соросоидите тук, които са под крилото на същото това ДСБ да не се правят на ударени и да се опитват с един куршум два заека да ловят - опитите им за атаки и към БСП са глупави. Това за Техноимпекс и Нинова е старо и дърто като динозаврите, не вирее. Любопитното е че за ДСБ всички останали партии са маскари. Само те са най-най-най заслужилите демократи, на които им се полага да царуват. Да де, ама народът нещо не ги оценява, затова и са извън парламента. Само със злобеене, интриги, антикомунизъм и русофобия политика няма как да се прави. Иначе още веднъж - поздравявам ги за свежия скандал. На Цецка и Цецко мястото им не е в управлението на страната.

Атаката срещу БСП е обречена на неуспех. Има достатъчно амбразурчици да се жертват. Техноимпексът редовно удря тях, вместо десятката.

На молитвени закуски ме канят. Ходя с удоволствие. Малко е неловко, защото аз не знам "Отче наш", нито "Аве Мария", а и не говоря нито английски, нито идиш, нито иврит. Но каквото те пеят същото мрънкам и аз. Върши работа.... Затова спестявам- от закуски. Не, не съм първият. Преди мен имаше един друг герой-спестовник от 36-ят или 37-ят Парламент. Той Ви отговори, че е спестил милионите си от закуски, защото не закусвал.Умен, пестелив човек, но аз съм по здравословното хранене. Искам само да продължат да ме канят и хранят. Затова , като се върна ще ви обясня в кое, защо и колко много грешите. Отставка няма да подам, а и няма да ми я искат. Това е от САЩ, специално за Вас. Спестовник

Абе оставете го да прави гафове,но му следете стелките и така ще работи за вас!

Е ПРОФСЪЮЗ НА БОГАТАШИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз каквото и да стане никога НЯМА да гласувам за БСП поради ред причини !

Четох , четох , после пак обратно , но не видях някой да те е призовавал да гласуваш за БСП.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия ви призоваваме да не пишете неверни неща от Наше име.

С това можеш само да ме зарадваш! Че мен сън ме не хваща от чудене за кого ще гласуваш.

Дали ще си харесам някой неизвестен или ще увелича процента на негласуващите с +1 ? Гледам, чакам и мисля.

Какво работно посещение бе Цвъцко? Кой плаща за разходките на Цветанов?Това е върха на айсберга,нахалство,безочие....и въпреки дар словото това ми е трудно да коментирам! Вън от политиката,но Цвъцко е умен държи компроматите срещу Бойко,ами сега?

вЪВ фЕЙСБУК ИМА ИНТЕРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСЛЕДНАТА МУ МОЛИТВЕНА ЗАКУСКА,ЗАВЪРШИЛА С ЛУКСОЗЕН КРУИЗ ДО МАЯМИ ,ЗАЕДНО С ВИСОКО ПОСТАВЕН НАШ СЛУЖИТЕЛ ВЪВ М-ВО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ,ДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ НУНЧЕВ И СЪПРУГАТА МУ ,ДЪЩЕРЯТА НА ЦВЕТАНОВ И ЖЕНА МУ С ФИРМА "РОЯН КАРИБИЯН".ЛУКСЪТ БИЛ НЕВОЕРОЯТЕН САМО ЗА СУПЕР БОГАТИ ХОРА,САМО ДА СТЪПИШ НА КОРАА КИХВАШ 1000 ДОЛАРА, А СЕ КАЗВА ЧЕ ЦВЕТАНОВ И СИЕ, Е ПОЛЗВАЛА СУПЕР ЛУКС УСЛУГИ ,РАЗБИРА СЕ ОТ СУБСИДИЯТА НА ПАРТИЯ ГЕРБ, СИРЕЧ ОТ НАШИЯТ ДЖОБ!

Не знам , но за мен това искане е като някакъв вид намеса в вътрешните работи на друга партия ! Виждаме ги БСП , че имат много вътрешни проблеми , не ходят на работа в парламента , а поставят условия , ултиматуми , дават съвети ! А това пък последното направо ме отвращава ... , БСП да ме съветва - срам пълен !

Намеса вЪВ вътрешните работи на друга партия?! Ах, недей...

ГЕРБ бяха ликвидирани от САЩ чрез държавното им организация Свободна Европа. Очевидно е, че ГЕРБ са си свършили работата по Унищожение на България, и някой в САЩ е решил да ги Екзекутира публично! Защо САЩ убиха Герб е мистерия. Особено в ситуация в която само БСП са способни и с необходима подкрепа да Управляват. БСП чийто Русофилски тенденции кореспондират напълно с тези на 85% от българите. Едно е сигурно ГЕРБери те имат малко време да се спасят от взривеният кораб ГЕРБ, и така от разследване заради Ограбването на България 2009-2019.

Тежко им на комунистите! Само да спечелят , лошото е че ще затваряме кепенците след тях!

С кой ще управляват , като си затвориха една по една вратичките и сега никой не иска с тях да управлява , защото знаят резултата ! Тройните ги помним още!

Как може да помниш нещо, което не си разбрала?!

управляват синоним на лапат ли беше?

всичко което говорят от БСП е вярно, но какво по различно и по добро предлагат те. Това че Герб са на власт не е тяхна заслуга. Просто в момента те нямат реална алтернатива. Един провсъюз на олигарси каквото представлява в момента БСП няма как да бъде възприет като алтернатива на Герб

Пука му на Цвика мести го от единия крачол в другия.

У Крушовица варили арна крушова рикийка.

На Йончева платиха ли гаранцията?

ГЕРБ настоява Елена Йончева да напусне политиката. А сега де?!?!

Така де, ГЕРБ СЪДИ Йончева. И тя призова след като съдът се произнесе - ВИНОВНИЯТ да подаде оставка.

Ей то че сме проЗти , проз народ , ама че физкуртурник шЪ чете лекции на конгрес , това е вица на годината ! Скрил го е Боце да не го налази оставката, Цицко бъди мъж подай оставка да не ти я гласува Парламенто!

Покрил се Цветанов при покровителите си , до като мине бурята ама не . Какво работно посещение вече седмица , бил гост на американо еврейски конгрес , като какъв се явява там , като американец или като евреин .Поредната лъжа на цецко Цветанов .

Дон Цеци чете лекции: Tsvetan Tsvetanov Вчера в 9:00 ч. · Пристигнах във Вашингтон (САЩ), където ще участвам като специален гост в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC) по покана на Морт Фридман - председател на комитета и Хауърд Кор - главен изпълнителен директор. Тридневната конференция събира участници от цял свят и редица водещи политици, експерти, дипломати и представители на неправителствения сектор и бизнес средите. Като представител на правоохранителната общност с дългогодишен опит, включително в изпълнителната власт, ще взема участие като говорител и в Международния форум по сигурност, който се провежда в рамките на конференцията. Целта на форума е обмен на добри практики и дебат по развитието на текущите въпроси и предизвикателства в сектор сигурност. По време на престоя си ще проведа и редица двустранни срещи.

Ще има 2-ри терористичен акт в България, извършен от МОСАД и обвинени Хизбула. Този път с успешен международен отзвук....

доживяхме БСП да е рупор на РСВ )) сега остава и деянията на техни кадри да се осветят, за да не остане привкус за двоен стандарт все пак апартаментите вдигнаха твърде високо летвата за почтеност в политиката вероятно дойде времето за необвързани с миналото политици и при десни, и при леви.

Спрете с тия глупости,че Борисов наистина ще вземе да изгони Цветанов,а той е инерция на навика в която няма мисъл.

Откога е нарицателно в България да си купиш семейно жилище А боза може ли

Luna0102

Лошо няма всеки да има по десетки семейни жилища, ама някои нямат и по едно, а този симпатяга как събра пари за толкова много семейни жилища само от една заплата?

ГАРГАТА

Някой додаха от село и външно-търговски дружества си взеха

"Костинброд 2" се раздухва от медиите

Цензурират "Свободна Европа" :))) Оле!

Тц, радват се, че рафаелчо и е станал дописник :-)

Не позна - рафаеловците, хората на точните науки, не се занимават с политиканстване :) Държавата ни / разбирай липсата на държава / ГОНИ мозъците...

Луди жени...ужас

Кубрат Пулев иска Антъни Джошуа да спре с бокса

Кубрат е пич. Що не си направи партийка...а?

Левски и ЦСКА искат - Лудогорец дън се занимава с футбол

Ей женоря, в желанието си за власт - полудявате!

Тия двете докопат ли властта - 4-ти км ши става Министерски съвет

Казвал съм и друг път - не ме е страх от нашите политици,страх ме е от хората които ги избират.и тук виждам над500 коментиращи,които потвърждават страховете ми.абсолютно бягство ореалността,заблуда,безсмислени спорове и каранищи,разединение,недалновидност,и абсолютна липса на мисъл за бъдещето.нямаме полза от това

Цветанов, Никакв онапускане! Постави им условие на БСП - когато Корнелия Нинова напусне политиката, тогава и ти!

И,ако и двамата напуснат,това ще промени ли нещо?

Не, манталитетът на българина не го позволява.

Тука треба са намеси психиатрията...спешно

Градация някаква - безочие, голямо безочие, свръх безочие, лудото ленче.

Нееееее- не си прав, луд народ, който и сто тояги са му малко. Нека ви лъжат, крадат, да ви гонят децата от България, а вие си викайте ,че лудото Ленче ви е виновно. Тя ли управлява последните 3 мандата или нещо бъркам... алооооо, дъържавата загива, а вие сте си затворили очите и си баткате мантрата за някакви комунисти. А в Герб какви са , че вече ни писна да им четем комунистическите биографии. То хептен на ЦК на БКП мяза там! А ако на някой тук от форума му стиска да отиде поне на една чореща точка, където Йончева е била, да се обади! Ще му уредя пътуване до Сирия например, па да видим...

Смешни опорки, да отидеш някъде и да не мърдаш по-далеч от сто метра, от добре охранявания хотел било геройство?

Ти колко нейни филма си изгледал? Аз всичките. И не, не е от хотелче ...пъзльо!

Ама това, че Йончева коментира някакви факти, не ги прави неверни. Тя е достатъчно сериозен разследващ журналист и не се изказва неподготвена, за разлика от много гербери, колкото и да не ви се харесва.

То не беше Костинбродгейт,Тановгейт, КТБгейт, Кумгейт, Горна Оряховицагейт, ЦецоКумецогейт, Бановгейт, Суджукгейт, Апартаментгейт и ........колко още ще търпим, КОЛКО???? Българино, осъзнай се!!!! Измети ги, осъди ги тези лакоми,вредни и опасни за народа БОКЛУЦИ!

Тия червените ли?

"БАСТА"...имаше такава партийка. Ще се явите ли на избори, да гласувам за вас?

ДРОГАРЕ, РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАС И ГЕРБ Е ,ЧЕ НИЕ КУПУВАХМЕ НА ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ САМО ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ - МИНИ ,БАНКИ,КУРОРТИ,,ТЕЦОВЕ,ВЕЦОВЕ,ЗАВОДИ,ФАБРИКИ И ЮЗИНИ САМО ЗА ДА ОБЛЕКЧИМ МЪКИТЕ НА НАРОДА ,ДОКАТО ГЕРБ КУПУВА САМО АПАРЕТАМЕНИТИ ОТ ЧАСТНИЦИ ЗА ДА УДВОИ НЕПОСИЛНОТО БРЕМЕ НА НАРОДА ! 2 РАЗЛИКА Е ЧЕ НИЕ И С БОЙ НЕ СИ ПРИЗНАВАМЕ,А ГЕРБ НЕБИТИ ПОДАВАТ ОСТАВКА! ТАКА ИЗПЪЛНЯВАМЕ 2 ФУНДАМЕНТАЛНИ ЗАКОНА НА ДИАЛЕКТИЧЕСКИЯ МАТЕРИАЛИЗЪМ- ЗАКОНА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ В КАЧЕСТВЕНИ И ЗАКОНА ЗА ОТРИЦАНИЕ НА ОТРИЦАНИЕТО!

Тъй, тъй, ДРОГАРЕ! Сега голяма сопа ще отнесете! Щом анти комунистическата "Свободна Европа" започна да ви вади кирливите ризи, затънали сте до гуша в редките!

Тъпунгер , приятелите на герб - СДС начело с Костов разпродадена предприятията , най-опасните за България са бивши комунисти като СДС и герб или също и бивши ДС агенти , това са хора които са без морал , дали ще се продадат на руснаците , американците или китайците , тях не ги интересува , важно да си пълнят гушите .

Как така ви промиха мозъците, че да смятате, че извън Цветанов, Борисов, Нинова и Йончева други хора в тая държава няма. Проблемът не е в броя апартаменти, а в това, че ако при СДС , НДСВ, тройните все пак успяваше и дребна и дори средна инициатива извън приятелите на политиците то при рекетьорите от ГЕРБ нищо не можеш да направиш освен да даваш апартаменти под наем.

Цветан Цветанов се сниши с надежда бурята да отмине. Хитрото ченге се опитва със заучени полицейски номера да избяга от народният съд, но този път не ще успее.

Народният съд този път ще беси червени, има да компенсира.

точно де, Цветанов!

Корнелия Нинова ,Мая Манолова и Елена Йончева са чудомировите свахи- кака Сийка,Бона Кевина и Кица Събчовата!

оправданието на Герб - ние крадем, ама и другите крадоха. Няма значение колок отдавна е било това, няма значение че Радио Свободна европа, СТратфор, Репортери без граници и Интерпол ни сочат с пръст. Няма значение че посланик Байърли праща секретни грами за връзките на Борисов с мафията. Важното е, че преди 10 години е имало други крадци, и това оправдава действията на Герб А като бутахте Орешарсик обяснявахте точно обратното - че и хората преди тях са били гьонсурати, но на хората им е писнало и вече морала ще е друг

какво се оказа - Горанов - скандал с апартаменти Красимир Велчев - скандал с апартаменти Антон Тодоров - скандал с Апартаменти Цветанов - два скандала с апартаменти Цачева - скандал с апартамети Ваня Колева, Вежди Рашидов - също. Менда Стоянова се е изхитрила да бъде на разноски на парламента точно до Цветанов.... масово хората от Герб се оказаха дребни душици, селянчета мечтаеши за апартаменти.„ На този фон лидера им се оказа човек с мечти - купи си остров.

А останалите у лево живеят само у землянки....айде моля ти се..

така е ,при вас другарите скандалите бяха други- купени на занижени цени- язовири,хотели,курорти,вецове,тецове,пристанища,а посътоихте за 20 години- 3 беседки и 5 чешмички! !

Абсолютно

показателно е кого атакуват американските служби.... и това са сегашните управляващи

akud

тея от крушовица са много безочливи , тяхните закони сякаш са взимани само прозрачно . Един блестящ закон е закона ванко 1. олицетворение на управляването на бсп и дпс

за съглашението Герб и ДПс защо никой не говори. Гласувахте закона "Пеевски" Бяхте готови да опростите мюфтийството,и само защото ОП скочи, приехте компромис - разсрочихте им дълговете. Горанов е личен министър на Пеевски. Медиите наПеевски славославят Борисов. А В Чикаго българските имигранти питаха Борисов не се ли припознава с Пеевски

akud

:) едва ли аз съм човека който може да ОПРОЩАВА

Елена Йончева живее в 340 квадрата - един етаж. Но Цветанов не може, така ли?

Герб са управляващи (и то от цяло десетилетие) и затова за тях правилата трябва да са по-строги

Това е само единия и имот от многото. А откъде пари..нали е бедна журналистка??

Ти пак ли не си разбрала ПРОБЛЕМА?! Всички ли сте функционално неграмотни като многоимотния Цветан?!

Защо да купиш апартамент на 1/3 цена сега е проблем, а да купиш, като Нинова на цена 1/4 цена 2004 не е проблем? Защо не е проблем покупката на техноимпекс на 1/10 от цената, защо не проблем да имаш хотели, като Гоце или къща в Брюксел за един милион евро, като Станишев?

Корнелия Нинова ,Мая Манолова и Елена Йончева така фатално опошлиха и омахалиха българският парламентаризъм ,че десетки години след тях той трудно ще излезе от своята клюкарска примитивност ,дребнавост и свадливост на ниво селски стринки, свахи и свекърви! От строителите на съвременнна България ,бащи на парламентаризма и випусници на Лайпциг и Виена - Петко Каравелов,Бурмов,Греков,Малинов,Стамболов Стоилив българите допуснаха отровните цветя на феминзма и превърнаха парламента във червен,женски ,гъши пазар!

Цветанов избяга зад океана за да спечели време и да подготви стратегия за измъкване от блатото което нагази, но този път няма обратен път назад - ОСТАВКА.

Цецо е свършен за обществения и политически живот в България. Наврян е направо в аспуха на Мурджо. За ГЕРБ вече е по-добре без Цецо. Ще мине като борба на Борисов с корупцията по високите етажи

Г.А.

крайно време е Цветанов да си ходи. Той направи много гафове - с шестте апартамента и двата гаража. Сега - пак с имоти. ОСвен това България бе осъдена, във връзка с полицейското насилие оказано над Чорат, вследствие на което той почина. Според Цветанов "полицаи не могат да бъдат убийци". Докато той бе министър нееднократно ГДБОП нахлуваше на сбъркани адреси и пред очите на малки деца слагаше белезници на бащите им, а после се извиняваше, че ги мислело за терористи и че било станало грешка. Цветанов е казвал и пред медии като министър, че "България е приета незаслужено в ЕС". Той е създавал впечатлението и че върши предизборни машинации... беше в основаната на скандал с незаконно подслушване на бизнесмени и политици. Крайно време е да си ходи

Да дойде тая, дето няма гафове с техноимпекси, дето не е гонена за корупция и от Костов и от Станишев, тази, дето не взела два милиона от гаджето си за репортажи и още един от КТБ, този, дето не е взел пловдивския панаир на безценица или онзи с хотелите?

Г.А.

Абсолютно всички политииц имат гафове с имоти. Между БСП и ГЕРБ обаче има една основна разлика - ГЕРБ са на власт от 10 години почти без прекъсване – не броим 13 месеца на ОРешарски, и 2 месеца на НДСВ-еца Герджиков. Всички областни кметове са на Гербе, главният прокурор е Герб, Президента 5 години бе на Герб. Абсурдно е да се оправдават с други партии.

Сакън, не го махайте! Ако си отиде, кой ще мъкне чувалите с бюлетини. Жална им майка на ГЕРБ тогава.

БСП да напусне политиката.

Мне, Цветан се цели по-високо - чака ИЗВИНЕНИЕ :)))