Пиарката на Нинова: Павлова носи чанти по 5000 евро

Пиарката на Корнелия Нинова атакува във Фейсбук Лиляна Павлова от ГЕРБ заради супер скъпите чанти, които носела. Вече има г-ца Лъжа, отвърна нейната говорителка

Обратно в новината

Коментари - Пиарката на Нинова: Павлова носи чанти по 5000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунисчета, а напишете за къщурката на Нинова и тоалетите на Мая. Повръщами се от простотията Ви....

Той дядо и все в такива чанти е носел откраднатия кашкавал от мандрите, когато се е криел из шумата!

Много противно мекотело. Съвременната Цола Драгойчева

Дами и господа докато ги избираме и си траем ще бъде така.Това е истински мазохизъм.

бая се ояде/в буквален и преносен смисъл/ Ама като има тъпунгери да гласуват за ГРОП така ще е. Те гласуват за ГРОП, БОКО им вдига цените. Сега пак като вдигнат винетките да видите с какви чантички ще се наконтят. Може и по някое диамантче да стъкмят

прасето си е прасе където и да го сложиш

Чанти Купих чанта на Диор, що това да е позор? Тъй хортува наша Лили, ръси мозък за дебили. Ден и нощ поръчки пуска, комисионка не изпуска. Министерската награда- нова чанта, марка Прада. 03.05.2017г.

Костюмчето по ме кефи от чантичката :-) много подходящо за посещение в парламент ,явно дизайнерът се е постарал допълнително да окарикатури нестандартната фигура.Вероятно ширината на белия цвят 1,4 м не е била достатъяна да обгърне талията ,та е снадено с допълнително парченце тъмен плат.Бялото подчертава едрината на фигурата а чантичката е като за пазар на зеленчук,малко дребничка ,вероятно да намали визуално обемната фигура на приносителя..А папката е така за разкрасяване,аксесоар

прав си, но още липсват очила за по-интелигентен изглед.

Това не я прави нито по-красива и за съжаление - нито по-умна. Нейната интелигентност идва по линията на дядо й!

квото и да говори пиарката на павлова, народът вижда фактите.

Не прочетох, колко струва в действителност чантата, но едва ли е евтина. Мъжете си падат по коли жените по чанти и дрънкулки. Но друго е важно, за мен, като гражданин на Варна. Избираме я от Варна а тя си работи, за София. Бойко и Цветанов са същата работа. Един завод не направиха във Варна, пътя, за Златните така и си стои затворен, но иначе оправяме Гърция и изтичането на ресурс на юг.

Ако откраднеш от някоя магистрала 2-3 милиона, какво ти пречи да си купуваш чанти за по 50 000 лева? Нищо!

Крала 2-3 млн на магистрала ???? По скоро на километър. Нали затова сега я направиха министър по председателството. Там ще се наливат пари , там ще шета топ крадецът на боко.

Няма да коментрирам чантите, но едно е ясно - това устатото нещо съм почти сигурен, че не си разбора от работата. Ама как се напъва само. Ми не е щастливо, то се вижда от снимките, ми който е роден да пасе пуйките и да дои овцете, как да е щастлив с кристиан диор и шанел. Няма как да стане. Е явно в някой следващ живот. Както обича да казва нашия любим шмульо експрезидента.

Или трябва доста да си крал или да си доста тъп, за да платиш 5 000 за чанта.

за тази важат и двете. ...То магистралите у нас се строят главно за да се краде. Те така се и строят - след 4-5 месеца почват ремонтите им.

На Батари парк и Канал стрийт в Ню Йорк има чанти менте като нвйните по 20-30 долара, но азне мисля, че тя е с такава. Въпроса е друг, трябва ли тя, като лице в политиката, да претендира с такива? Що за морал? Явно няма такъв? И я предложиха за такъв пост ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЕ Е СРАМ ОТ НЕЯ!!!

и Уикипедия, за да доставя материял за новото поколение некадърни комундета..

езиковите познания освен майчиния руски, дали знае конгречулейшън, тя се оказа най-представителна за посрещане на европейците в НДК

Бояна коя?

Заради такива жалки простотии БСП не спечели и никога няма да спечели изборите! Не ме занимавайте с дребнотемия, като вас самите, жалки сте и противни!

Ха наздраве, дано да си в малцинство!

Каквито и простотии да пишете за една достойна жена и специалист - Лиляна Павлова никога няма да спечелите изборите в България! Няма нормален българин, който да гласува за вас, а тези с напреднала деменция скоро трудно ще стигат до изборните секции!

Достойна? Специалист? Точно Лилито ли? Лилито ако дедо й не беше комунде висок пост щеше да работи в най-много в чистота със целия си "специализъм". Платените не се показвайте толкова явно, по завоалирано го давайте.

На номер 17700

Обзалагам се, че Гергов няма да пусне СМС.

На министър по европредседателството му ходи да носи чанти от 5000 евро!

Прав си на Свинетка всичко и прилича.Санира БГ.Сега ще санира ЕС.

Gal

Втората снимка е уникална....разсмя ме до сълзи....да си вземат стая...завалиите...

Не е редно да си вземат стая. Могат да си вземат 6- звезден хотел. Целият. Разбира се, че няма да го плащат... А, там какво ще става- не е наша работа. :)

Свиня със звънче... извинете - Г-жа Незаконна Винетка.

Глупости в Илиенци са по 20 лева и не е г-ца Лъжа ,а е г-ца Менте :)

Чавдарската партизанска внучка носи скъпа магистралска чанта ,сигурно е дарена от ятаците.

То момичето от фитнеса си икономисва. Вижте я на какво пасе е заприличала горката от икономии!

не всичко от малки са пукали филии с мас...нали така балъци дето ще бъдете пак центрени,)))))

На втората снимка си мерят шкембетата с Бойко

Има пари жената - носи! Оти я не носим? Либовниците ми са работници от цеха, а нейнио - ехе ...

Чантичките на Лилето преди или след санирането са купени ?

Първо чантичка и после поръчка за саниране, бре, така става

Стига сте ни занимавали с глупости и сте ни разсейвали с някакви чантички. Аз имам чанта купена от магазин втора употреба/ за 20 лв. килограма/.После разбрах, че е маркова и много скъпа. Затова не се заглеждайте и не правете от мухата слон.

На Лилето чантичките са също втора употреба, но понеже са минали през няколко митничари, са се оскъпили до 5-6 хил.евр.

Я кажи от къде пазаруваш да си купя и аз мерцедес за 100,00лв. втора употреба но S класа-последен модел.Наистина си голяма ШУШУМИГА.

Като му смениш маслото и ще фалираш бе, шушляк :Р

все си мислех, че комунетата повече с нищо не могат да ме учудят, но съм грешала. Явно са били много сигурни и много са вярвали, че ще спечелят изборите та сега не знаят на кой свят са.

ЖЕНА МИ ИМА ЕДНА ОТ ЧАНТИТЕ. ОКОЛО 55 ЕВРО Е...

Ууу, корупция!

тая яде за наша сметка, ние й плащаме кредита от 16 млрд , тя яде, плюска и свинеее

Ами ще носи и от50 000 евро ще носи,малко ли европари окрадоха с бат Бойко ,и както се вижда ..и още ще крадат ! Като има глупаци и наивници да ги избира...така ще е !

Язди кон,за 50000 !...

За ездитен кон това е ниска цена.

Бозаджията за халваджията

Не че ме кефи подобна демонстрация на лукс в стил "пир по време на чума", ама Майчето Манолова не падаше по-долу. Всеки ден гледахме нови кестюмчета, докато беше в НС! И чанти също. Не бих искала нашите жени в политиката да изглеждат като Меркел или Могерини, обаче БСП пиарката продължава утвърдената бесепарска практика, че са се родили вчера и днес едва отварят очи и са потресени от безобразията наоколо. Ало, Бозаджиева, вижте първо другарките партийки и после помислете дали така да се изхвърляте. Другарко Нинова, тая пиарка явно е с дебели връзки, защото писанието й е на английски половината! С българския не върви ли?

Какво ,чудно така е БГ полит елита.Забележете в НС и МС какви пури пушат,поинтересувайте се за цената на една и я умножете по 4-5.Колко пенсии изпушват на ден нашите закрилници?Самозабравили се грандомани.А иначе декларациите пред сметната палата ?

ДО пиарката на БСП Бояна Бозаджиева, явно си в стрес защото твоите са от китайските магазини за 1 лев. Докъде стигнахме да обсъждаме кой какво ял, пил и какво си е купил???? Типично по балкански

Ивчо,рода Павлови вече 60-70 години харчат народни пари.Това е родова черта при тях.Най добре може да каже за тях бившия шеф на резиденция Евсиноград.Там беше отгледана и възпитана Лилето.

Много компетентна по въпроса за чантите тази пиарка! Толкова компетентна, че чак намирисва на червена помия.

Глупости! .... има ги в Базар БГ за 50 лв.

Е вие какво искате да ги прави тези пари, които "получава" от строителите на магистрали?

Всеки момент от Шанел ще дадат пресконференция!Лично Мадам Chanel се е обидила ,че толкоз еффтини са и чантите! Явно е менте..чакаме включване от PARISSSSS

Не Channel, ами ако иска и Dolce&Gabbana или каквато друга чанта да си сложи, все ще и отива като на свинче звънче. Но ме интересува, с една скромна министерска заплата, как си купува тези чанти и тоалети. НАП спи ли? Що не и спретнат една проверка на доходите и харчовете? Или пак ще се окаже, че са подарък от някой, а? Тази свинетка, в името на Боко Еднокнижний, създаде най-крадливото министерство. То не бяха магистрали, санирвания, мостове, дупки... Всичко надценено поне със 100%, че да има комисионни за тях. Задминаха всички по кражби. Представяте ли си как Костов, Царчето, Станишката и Доган стоят от страни и цъкат с език..."Тц, тц, тц... Що не се сетихме ние, а?

Много удобно забравяте за идиотщините на пиарката на боко дето ги изговори срещу Нинова ..С каквото и да се накичиш с крадените пари от хората ''свинка'' в душата си ще останеш лиле защото така си научена, така си свикнала - все да крадеш манипулираш и лъжеш.. Само пари БЕЗ истински труд могат да се хвърлят за да се показваш защото с друго няма как да изпъкнеш..