БСП се обяви за референдум за Истанбулската конвенция

ПГ на „БСП за България" поиска спиране на гледането на Истанбулската конвенция в Народното събрание и референдум „за" и „против" нея.

Обратно в новината

Коментари - БСП се обяви за референдум за Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Битие 1:27 И създаде Бог человека по образу своему, по образу Божию създаде го: мъжки и женски пол ги създаде. Всяка "конвенция" е Богохулство.

Смисълът на референдума не е точно гласуването. Обикновено се знае какъв ще бъде резултатът. Но смисълът е в обсъждането преди референдума. Точно това, което ни липсва в момента ! И също в сближаването на мненията. При обсъждането 100 човека говорят, 5 милиона слушат и си преценяват. Какво по-демократично от това !? И сред тези 100 човека обезателно ще се намерят най-малко 30-40, които ще кажат и истината, и ще разкрият подробностите. И то на разбираем език.

измишльотината,ти другарко Мейзер?!

Тоя, който ще плаща и санкциите, които със сигурност ще налагат на България заради Сиганите, при всеки мониторинг как се изпълняват изискванията на Изродската конвенция. И България няма да се отърве само с тези разходи, които ще бъдат за сметка на народа.

Глупости на търкалета!

утре ще млъкнат

Абсолютно правилно.Референдум е най-демократичното решение при тази ситуация.Трябваше да има и референдум за влизане в ЕС също така и за ГМО храните и още неща. Бедна държава няма,казва поговорката ,а пари да си намерят за референдуми,не е наш проблем.

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ, ЗА ДА СИ ТРЕПЯ БЕЗНАКАЗАНО ЖЕНАТА !! ОБАЧЕ, АКО ИМА ТЕКСТ ЗА ЗАБРАНА НА ТАЗИ ПОРНО ПАРТИЯ ОТ ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ, СЪЩО ЗА !!!

Само конвенцията ли ще ти попречи да си биеш жената, както правиш сега?

ти ако имаш жена,требе да е някоя, която си е намразила пу.т.ката

Герб винаги печели от изборите. Ще спечели и от Референдум за ИК. Ще си подадат оставка и ще оставят бардака в държавата на БСП. Правели са го, пак ще го направят - хахаха

Има ли насилие над мъже

Мъже в Герб няма. Остава насилието над третополови за да се усвояват фондове.

мАжки!

БЪЛГАРИ,НАПИСАХ КОМЕНТАР В 16.04 ЧАСА ПО ТЕМАТА И БЕ ИЗТРИТ.ЗА ВСИЧКО НИ СЛЕДЯТ.КАКВА Е ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ В ЕС?НИКОГА НАРОДЪТ НИ ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ Е ИЗРАЗЯВАЛ ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДЕ В ЕС.ТОВА Е РОБСТВО!!!

А Референдум за споразумението между ЕС и Канада -"СЕТА",кога?Трябваше да бъдат забранени ГМО храните ,които тровят децата ни !Що за търпеливи роби сме?

Хайде,Бойко. Нагласиха те да изкараш 27 милиона от хазната за референдум. Май бяха 25 милиона. От БСП ще ме атакуват за преразход.

Ти ми обясни на тоя защо му се заплата плаща , а не ми бери грижа за парите за това какво народа иска да каже.

ОТИШЪЛ В ДАВОС ДА СЪБИРА ПОРЪЧКИ!!

То хубаво, референдум, референдум.Ама кой ще плаща?

Той , Той всичко плаща.

ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО !!

Луд умора няма.БСП да платят разноските по форума ,аман идиотщини само и само да покажат на някои ,че вършат нещо-жалки циркаджии.

Не обиждай циркаджиите, бе циркаджия!!!

Комунясълите соцчета референдум не признават. Нали ще им го напомним на курнеликините на изборите. СПР. РЕФ на Слави

6 милиона на, от които 5 са функционално неграмотни и половината от тях дори не разбират значението на думата "конвенция" да решат дали да се ратифицира нещо за което и представа си нямат. Найс а?

Грамотността сред българите е 100%, за останалите етноси Вие явно сте информиран по-добре.

сега следва,да потърси някое теле,като Зарко Крумов под вола...

а този референдум,ти ли,ще го платиш,а?!

Ако гласа ми изобщо има някаква реална тежест би трябвало резултатите от референдумите да са АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Но не са. Защо ли?

Провокират първосигналният да накара овцете си, да я ратифицират. Моментално харакири.

Не ми е много ясно,защо е необходим референдум. Осем министри от правителството на ГЕРБ достойно гласуваха против Конвенцията. Всички вероизповедания са против ратифицирането и. Президентът е със същата позиция. БСП и патриотите няма да гласуват за нея.Марешки пък шизофренично обяви-50%за,50%-против. И на глухият цар му стана ясно,че всякакви пояснителни декларации и други документи,приложени към Конвенцията са нищожни и не променят нейната същност. Герба не трябва да внасят това позорище в парламента.

Излишни разходи за референдум.Но ,,кой може да убеди,,всемогъщият боко,,че ще съсипе с тази идеология внуците ни и той има внук.Да направи тъка,че да не проклинят внука му,детенцето не е виновно за действията на дядо му.Тролове уведомете вашият ,,вожд,,да не направи поредна грешка,той е хитър и може да се от тази прокълната конвенция от всички нормални хора които държат много на децата си.Всеки иска детето му да върви по ,,правият път,,Пътя на ХРДТИЯМСТВОТО,ДА ТОЗИ ПЪТ ВСИКИ ВРРИ СА НА ЕДНО МНЕНИЕ

Не ми е много ясно,защо е необходим референдум. Осем министри от правителството на ГЕРБ достойно гласуваха против Конвенцията. Всички вероизповедания са против ратифицирането и. Президентът е със същата позиция. БСП и патриотите няма да гласуват за нея.Марешки пък шизофренично обяви-50%за,50%-против. И на глухият цар му стана ясно,че всякакви пояснителни декларации и други документи,приложени към Конвенцията са нищожни и не променят нейната същност.

спри се малко бе луд умора няма

Защо изтрихте репликата ми? Заради свободата на словото ли или заради вашите опорни точки. Искате да ви вярвам , че сте неутрални>

Не разбирам реакцията на герберите тук;) Защо плюете Нинова, когато тя ви направи неоценима услуга с искането за референдум за ИК най-малко по две причини: 1. Спаси Баце от конфуза - да не забравяме, че преди няколко дни пред ЕП той подкрепи ратифицирането на ИК и дори обеща да съдейства в убеждаването на БСП; изказванията на Цачева и Захариева също са в дух на подкрепа на ИК; 2. Спаси герберските депутати от същия конфуз в НС - да гласуват за ратифицирането, като с това ще се противопоставят на желанието на болшинството от избирателите си; Така че вместо да виете срещу Корни, трябва ръка да ѝ целувате!;)

Умничко си ми ти. Само в гербераст логика не търси.

логика няма. само тъпа, упорита последователност в печеленето избори

че отклонява вниманието от самата себе си, защото както са я зачесали за Техноимпекс, не се знае накъде може да избие това.

Тоя Техноимпекс вече и от ушите ви пуши.

Бандитското минало на идола си.

Повярвай ми това, което ще произведе ратифицирането на ИК като обществен отзвук ще е в пъти по-съкрушително от мъглявата заплаха от зачесване;) Впрочем защо ли се бави "зачесването"?! ;)

2-ри въпрос на референдума: За/Против провеждането на гей-паради на територията на Република България?

Вероятно и патриотите ще подкрепят референдума. Днес и Главният мюфтия се е изказал срещу Конвенцията. Тези,които пишат срещу Корнелия и Йончева,просто искат да сменят темата.Защото продажниците от НПО-тата ще загубят едни пари.

Точно обратното. Именно БСП отклонява с измислени проблеми вниманието от далеч по-важните за обществото въпроси за приватизацията и за лъжите на Йончева за КТБ.

2-ри въпрос на референдума: За/Против провеждането на Гей-паради на територията на Република България ?

Да натоварим ли всички русофили на влака за Москва с еднопосочен билет или да?

Корнелия Нинова , съдена за корупция , бори корупцията... Но пък инициара референдум за нещо което тя е гласвуала... ратифицирането е по малката стъпка , важната стъпка е гласуването, което е през 2016 и Корнелия е гласувала за тази конвенция. Как пак правят шум, за да не се пита кой направи грабежа ....по време на приватизацията КУКЛОВОДИТЕ НА ПРЕХОДА мобилизираха всичко само и само да не се отмени давността на наказание за приватизаторите

БСП да плати референдума с пари от членски внос!

2-ри въпрос в референдума може да бъде: За/Против провеждането на Гей-паради на територията на Република България

2-ри въпрос в референдума може да бъде: Желае ли българското население да се провеждат Гей-паради на територията на Република България или - не

СТРАТЕЗИТЕ ОТ ГРОБ СЕ ИЗПЛАШИХА И ИЗПРАТИХА БОЙКО В ЧУЖБИНА ДА СЕ КРИЕ! ЕТО ВИ ЕДНО ДЕМОКРАТИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ КАЖЕМ ДУМАТА, ВМЕСТО РАЗНИ ВАМПИРИ КАТО ЦЕЦКА И МАЙЧЕТО ДА ВЗИМАТ РЕШЕНИЕ ВМЕСТО НАС!

попитай, защо тук не се появи новината, че Елена Йончева си е признала пред БНТ, че е имала сметки в КТБ и била съдружник в офшорна фирма, работила с КТБ? И че в регистъра на банката са отразени нейни срещи с Цветан Василев, когото Йончева отрича да е познавала.

ГРОБ щяха да извадят документите отдавна! Та и твоите писаница са като легендата как сме искали да станем 16 та република !

Я кажи си, Корнелио, като толкова ти е близка Йончева и седи до теб на първа банка в парламента ,случайно и ти да имам общо с милионите- 60 , които са изтекли към куха фирма на Йончева от КТБ,за това ли сте си близки приятелки,защото сте много добри по краденето и не връщането на пари.За това ли пазиш всички от партията ти които съгрешат,защото сте си един дол дренки -КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ. Ама народа като е казал ,КОЙТО РИЕ НА ГЪРБА СИ ГО ХВЪРЛЯ .И сега ДОБРЕВ разкри далаверите за офшорката на Йончева и че е завлякла държавата чрес нейна куха фирма 60 МИЛИОНА ОТ КТБ и тя трябва да отговори -КЪДЕ СА ПАРИТЕ .Явно тая партия БСП е била в много добри и тесни връзки с Цветан Василев.

Форума се напълни с отрепки с досиета и сигурно бивши или настоящи затворници! Казваме ви НЕ-не ни трябва мнението Ви. Жената в България си търси правата в Съда и Корни ако има пропуск ще го намери-ЯСНО ЛИ Е!

Корнелия с мъжките дрехи каза не щем децата ни да изглеждат катодруго полови

Поредната безсмислица! И без това е абсолютно ясно, че народа не одобрява тази конвенция. Достатъчно е бегло да се прегледат коментарите свързани с нея, както тук , така и на други подобни места. Никакъв смисъл няма да губят време и пари и да ни баламосват с нещо по начало излишно и вредно, а в същото време да си върви нагоре цената на водата и тока и корупцията да си тече. Между другото заплатите на тези от КЕВР (взети от нашите данъци), били от 5800 лв на месец на горе! Това е без рушветите, които получават за да вдигат цените.

капиталиста Корнелия скоро вдиала лие зпалатите в неината компания

Корнелия казва като Нюланд ФАК Юрап, начукаите го на Европа

Това ли си откри в главето?

Никакъв проблем! БСП иска референдум - плаща разходите (около 12-15 млн лева) и правителството прави референдум. Ами не иска ли референдум Нинова с въпрос: Съгласни ли сте да се откажете от свободното пътуване в Европа?

десетилетието! Комунист да дава собствени пари?! Те в училище са учили едно-единствено математическо действие и то се нарича прибиране.

ХАХАХА!!! РОБЪТ СИ Е РОБ! ВАРИ ГО ПЕЧИГО ВСЕ СИ Е РОБ! ЗНАЧИ СЕ ОТКАЗВАШ ОТ ВЪЗМОЖНОСТА ДА ПРЯКО ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА СИ ЛИ? МИ ТО ДА ВЗЕТА И В ШВЕЙЦАРИЯ ДА СЕ ОТКАЖАТ , А КО ЩЕ КАЖЕШ РОБ МИРИЗЛИВ?

OK за референдум, но! -1. да се разясни "пояснителния доклад" на конвенцията и какъв филм на ужасите" очаква обществото ако гласува "за"! -2. C тази пробита избирателна система има риск сатанистите да го фалшифицират! -3. да се направи референдум не таен а явен и поименен и всеки глас "против" или "за" да се изписва след пускането на вота(както е било във "Bеликата" римска империя), нали сме във "Bеликите" времена на "демонкрацията", а нас от демони, дявола, караконджула, шейтан не ни е страх! OK!!!

Слава на нашия Господ Исус Христос!Той е Цар над България!

От БСП не одобряват текстовете, с които се въвежда понятието "социален пол" и се говори за нестереотипни роли на пола. Всъщност БСП се притесняват някой да разбере не социален, а социалистически пол. Щото после ходи обяснявай, че не си от третия пол. Като Кутев, социализма и СПИН.

А на тебе стана ли ти ясно от тия глупости дето си ги натракал , къде е заровено кучето , защото на мен не ми стана ясно.

Ален Делон : ''Съжалявам че живея в този свят , ВСИЧКО Е ФАЛШ''!

Вземи се гръмни тогава!!!

Няма ли кой да поиска защита на правата на мъжете и въобще на хетеросексуалните. Както е тръгнало скоро ще сме малцинство.

на малоумните е крайно наложителна.

Няма значение кой поднася инициативата за референдум за Конвенцията тя трябва да се уважи и подкрепи! Чудно ми е защо либерал-джендърите вият до небето за тази инициатива ? Нали е добре да се чуе мнението на народа а не както марионетките им ни набутаха без референдум и в ЕС и в НАТО те така са свикнали винаги набързо и натъмно но народа е по мъдар от тях нека си каже мнението! Боли ги от отговора защото знаят още от сега какъв ще е !

Дир изчакайте поне да се появи коментара и тогава праскайте минус а той се появява направо с него...ха ха ха ха !!!!

Корнелия е гласувала за тази конвенция 2016 ,както и всичките депутати, но жаждата за власт, до каква трансформация води

Извънредно тъпата Нинова само слухти ,наблюдава къде ще е мнението на хората и тича и тя да се присъедини.А бе Нинова народа пита КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА ЗА КРАЖБИТЕ ТИ .Това за нас БЪЪЛГАРИТЕ е най важно .Недей да отклоняваш въпроса за разни конвенции и не се присламчвай ,защото си доста ограничена ,да не кажем-тъпа.

Аман от европейски ''ценности''!

Така каза и НЮЛАНД преди маидана

Кой въобще я слуша тази свиня Курнелия и я взима насериозно. Това е гробокопача на БСП!!