Коментари - БСП подготвя местните избори, Нинова се цели в София | Днес.dir.bg

БСП подготвя местните избори, Нинова се цели в София

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че левицата започва подготовка за местните избори през 2019 година.

Обратно в новината

Коментари - БСП подготвя местните избори, Нинова се цели в София | Днес.dir.bg

Коментари

провинцията с тоя мерак по София..

Нинова,не си въобразявай,че като си закупила имоти в София,ние софиянци те приемаме и безрезервно ще те подкрепим.Въпреки имотите,ти си оставаш по манталитет,изказ и действия една селска сплетница.Дофия е много далече от с.Крушовица.Особено чувствителни сме и на темата имоти.По времето на бай Тошо,когото ти почиташ в Правец със китки и слова,нас ни гонеха от къщите за да ни набутват в панелките.Нямахме право на повече от едно жилище в родният ни град.Градът ни беше чист,зелен и красив.Дойдехте селяните,кой с крадени пари,кой продал на родители,баби и дядовци къщите/селяните нямаха ограничения за едно жилище в едно населено място/и започнаха лудо строителство.Нахалството им стигна и до там да питат,кореняк софиянци,защо имат жилища.Дойдеха със селският си манталитет,с нахалството си,със клюкарщината ....и опростачиха столицата.Това,че превзехте София не ви прави желани.Желанието ти да спечелиш,някога,в София се отлага за неопределено време.

Др. Курнелия се примири че няма да става премиер. Е, какво пък, трябв ада се започне отнякъде. По примера на ББ тя ще с екандидатира за кмет на София, пък белким се отпуши каръка. като не стане за кемт на София ще се кандидатира за кмет на Трън, а като не я изберат и там - за кмет на Долно нанагорнище. Знае ли човек, там пък хората могат да с еизлъжат и да я изберат.... Въпреки че след избпорите в неделя - надали.

Да избираш между Бойко и Курнела за премиер, е все едно да избираш между чума и рак.

Народа го е казал: "Гладна кокошка просо сънува." А тази е мнооого гладна.

че ДСБ и БСП винаги са били обединени задкулисно.

че може и да спечели евентуално. Може да се обединят привърженците на ДСБ - на Костов, все още съществуват - поне Радан Кънев и тези на БСП.Нали Нинова беше дясната ръка на Костов при приватизирането на богати агенции и предприятия. Може да се правят че не е вярно, но е истина.

в 11.22 часа писах "Браво Нинче" в смисъл, че е кауза пердута, не си даваме Фандъкова, че ако беше така Борисов щеше да я прежали и да се кандидатира за президент и тогава Радев щеше да гледа през крив макарон президентството. Писах, че докато е Фандъкова никой няма шанс. Никога не пиша т.н.спам и нецензурни неща. Но ме изтриха - много пазите президента бе! Той е на всички.

Ще спират топлия обяд на клетите пенсионери.Едно време като бяха на власт БСП-то, другарката Масларова пращаше през зимата пенсионерите на море в хотелите на червените хотелиери и мутрите.БСП-то винаги са мислили за пенсионерите и преди и в бъдеще.Това е "модела" на другарката Нинова.Да критикува,плюе и обещава.Ма тоз модел го знаем от 1989 год.насам.Втръсна ни.

"Възрастни ми се оплакаха, че щом гласуват за нас, ще им спрат топлия обяд от социалната кухня" А по времето на Станишев когато след всяко отпускане на бонуси за пенсионерите,социалната кухня спираше да работи за дълго защо не се оплакваха? Тъкмо си мислех,че Нинова се е взела в ръце от глупавите изявления и пак ми натри носът с "подготовка за местните избори през 2019 година"(абсурд и половина).А до тогава в сенките на пленарната зала да умуват как да си върнат доверието на народа.

София е загубена кауза, да се цели другаде.

Аз работя само с документи и факти. От последните местни избори ГЕРБ имат 147 общински кмета,а БСП-то 33 -ма.Сега на частичните избори оня ден Герб имат още избрани 5 кмета,БСП-то...нито един.Е,това е"модела" ГЕРБ,другарко Нинова.Герб ви бият вече и по т.нар. червени крепости преди време.Дори най-върлите ви по рано привърженици не ви искат на власт.Във всички избори се доказва "моделът"ГЕРБ,че народа все повече и повече предпочита ГЕРБ пред вас от БСП-то.А колкото до месните избори през 2019 год. не се знае дали Курни ще бъдеш председател,щото "другарите ти" Първанов,Румен Петков,Михаил Миков,Татяна Дончева,Георги Гергов,Красимир Янков,Георги Божинов,Мерджанов,други по малко известни и низвергнати от тебе другари,цели окръжни партийни организации във Варна,Пловдив и други градове дебнат да те .... и неистово чакат извънреден конгрес с единствена точка"Смяна на ръководството на партията и Висшия партиен съвет".И накрая,почти във всички общини все нещо е направено от ГЕРБ,докато населението там вече се съмняват дали ако дойдат БСП-то на власт с техен кмет,ще надгражда или ще крадат и опустошават,както в предните години.Гледай си твоя"модел" другарко Нинова,че той дори досади и на симпатизантите ви.

Метър междублоково простванство не остана... За това ще плащаме луди пари за градски транспорт,за некачествени пътища и разбити тротоари.... Грабеж в колосални размери! Кой взе парите?

Махленските клюкари се целят в София ще стане ,като цъфнат налъмите.

След резултат от 7:0 в избори за кмет на незначителни селца, Нинова се готви да превземе Столицата, където соц-крак не е стъпвал от 30 години. В БСП не ходят по земята и това се тълкува като цинизъм дори от собствените им избиратели. Щом общински съветник кара Ролс, а членовете на ВС на БСП са хора, притежаващи цели отрасли на икономиката ни, мога да ги разбера. Но искрено не разбирам пенсионерите. Виж, циганите, с чиито гласове го докараха до 950 хил. гласа са ми ясни.

упваляват други София... Зо тово София прилича вече на едно нищо. Милиарди са изтекли у наши хора... да им искара всички схеми на тия крадци!

Герберски келеш Лейка, намалете незабавно чекиите. Изглеждате така семпло, в рокля, макар и раздразнителен. Имате наистина сериозни проблеми. Потърсете вярното решение! Сега е правилният момент. Открийте тънката граница между личното Ви самочувствие и желанието да изглеждате добре в очите на другите. И продължете към психиaтрията.

Може би това "работи".

Моля ви, постарайте се да не приличате толкова на засегнат от фактите социалист ;)) Че разбивате мита за възпитанието им..

да работи, само със скандали нищо не ства.

"Партизан за бой се стяга"! Наистина е необходимо стягане, защото на частичните кметски избори преди няколко дни, стана ясно, че въпросната дам, заедно с партията и са все по-недолюбвани от основния си електорален потенциал - малките населени места. Дори склеротичните червени бабички и старци разбраха, че от вас не става и чеп за зеле! Кметове - 5 за ГЕРБ, 2 за ДПС(втората ви колона), а за вас отава да се борите за Червен бряг(колко символично).

Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола и катастрофира, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира, Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, се е ударил в крайпътно дърво и издъхнал, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж, потрошил е принтери, ксерокси, компютри, счупил е огромното стъкло на единия прозорец и е застанал на него с развято знаме, Тийнейджър без книжка обърна кола, Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета, 16-годишен нокаутира шофьор на линейка...Тийнейджър влезе в насрещното, пострада 7-годишно дете... Млад шофьор с БМВ блъсна 9-годишно дете... Kелеш с БМВ потроши три коли и метален контейнер... Ученик загина с подарен преди 14 дни мотор... Келеш моторист от Кюстендил почина след месец в кома...16-годишна шофьорка и спътникът й загинаха след удар в стълб... 17-годишен неправоспособен келеш заби колата на баща си в къща - жив е... Полицията в Пловдив задържа келеша, който блъсна, уби жена на пешеходна пътека и избяга... 19-годишен келеш, заради висока скорост, загубил контрол над мощната си кола и се забил в частен дом, при което спътникът му - друг келеш-тийнейджър е в тежко състояние...

кУрнели нещо се е надрусала и размечтала...

За каква Топлофикация споменава двуликия Янус.За това ли престъпление което искаше да прикрие.Получено е разрешение от съда, да се подслушват връзките на Георгиев и чрез СРС-та се установява, че има посредник между него и следователката Шарланджиева, която го разпитва. Това е Корнелия Нинова зам.министър на икономиката. Двете отговорни служителки са се договаряли помежду си и със следствения преди всеки разпит. Предполага се, че по този начин показанията на Георгиев по делото на Валентин Димитров, както и за пране на пари, са били предварително нагласявани в негов интерес, като се използвали и вратичките на закона.

Общински терени,разрешителни за строеж,приватизация на държавен сграден фонд... Наши фирми...наши обществени поръчки,некачествено строителство на пътища по завишени цени...незаконни гета... Няма как да го прави опозицията- правили са го и го правят други.... още от ниво Общински съвет с любезното съдействие на кметовете. Давай Корнелия....Страшно квичене ще има.

Какво да дава?! Да започва нейната партийна групировка да ги краде ли? Да не би да си толкова превъртял, та да не разбираш, че нито софиянци, нито сусурлевци ще видят и стотинка след нашествието на тези скакалци?!

... а за Пловдив да се готви свинаря, в Бургас бенчо бенчев с ролса.

Е, какво искате?! Да сложат калинки, дето нищо не са постигнали в живота ли?!

Далавераджии с доказан опит и стаж!

ти изглежда си много кьорав.

Софиянци си обичат Фандъкова - ако не беше така Борисов щеше да я прежали за президентка и злобният Радев щеше да го види през крив макарон ха-ха.

Фандъкова, ама много я обичат.....

Изобщо не я обичам. Просто е по-малкото зло. Иска ми се и герб и бсп да се омитат оттук със скоростта на светлината и с всичките си алчни недоносчета във властта!

Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.

... днес дир-а е по план трябва да пусне две статийка за тази гласовита гърла.... ето ти и първата, повърня... мислете за следващата... примерно кУрнелия се готви за президент на Слънчевата система, електората е във възторг....

стринке, защитата ви на рапона понякога е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати.

... кой е 'рапона'????

Е, ама Курнела наистина е бесепаро-седесарка за пример! Лъже та дрънка!

кмет Нинова,тя ще е премиер!

Вицовете са за друг формат.

Аааа, НЕ! Изобщо да не си го и помислят. Добре им е в Долно нанагорнище, Петльово, Кокошково и т.н. при техните си партизани, не и София. Тия превърнаха "Топлофикация" в партийна касичка първи, а сега пищят, че следващите добре се възползват от това. Затова ли искат София, защото възможностите за крадене са в пъти по-високи от тези в Долно нанагорнище?! Фандъкова поне отпуска пари за някой и друг тротоар, тези и това ще отмъкнат.

Др. Курнелия хич да не се цели в София. Все едно няма да я огрее. И тя го знае много добре. Отдавна в София и големите градове БСП "не преде". Но напоследък БСП взе да губи и по селата. Което за тях вече е трагедия. Колкото и рано да започнат кампанията все ще с еосерат. Защото хората ги намразиха и не им вярват. Едно говорят, друго вършат. Правят си партийните назначения, а когато се опитат да им вземат кокала реват като вдовица за х*й. И Курнелия да вземе да понамали малко задника. Че е заприличала на селска тетка тип доячка в ТКЗС-то

Знам бе...затова превърнахте София н един грозен и презастроен град... Пари много,обществени поръчки много свои хора и фирми много... Държавен сграден фонд-грабеж!

Дали има някаква връзка между това, че София никога не е имала кмет-социалист и факта, че е градът с най-високи заплати...? Едва ли.. Както няма връзка и това, че градовете, който дълго време са управлявани от кмет-социалист са най-бедните и изостанали в държавата...

Да погледнем статистиката по-обективно: София е столица на България. Общия профил на населените места с кмет социалист - малки градове и села с основно застаряващо население и пенсионери. Та какъв е смисъла да се сравнява столицата с малко известно градче или почти обезлюдяло село

Курнелка нещо започва да превърта и да дрънка небивалици. Ясно е, че ГЕРБ за боклуци, но за наглите червени разбойници никой в София не иска да чуе.

Защо ГЕРБ са боклуци? Моля обяснете? Че се опитват да ти оправят кочината ли???

Е вече близо 10 години се опитват да "оправят кочината", не мислиш ли, че малко се бавят????!!!!????

Докато Нинова и БСП ще започват да се готвят Столична община, начело с Фандъкова, от много години работи и така е вдигнала темпото, че нямат стигане. Корнелия може да влезе само ако предизвика някакъв много голям скандал и някой и се върже. Парламентарните избори и бяха вързани и ги изтърва заради глупост.

Като гледам всичките градове в които имате кмет са във фалит и продължават да теглят заеми и да пълнят партийната каса. Каквото БСП докопа всичко фалира!!!

По-добре Нинова отколкото Борисов!!!!

Защо? Нинова никой за слива не я бръсне по света. Само комуноидният шизофреник тук си я харесва. Точно както харесваше и Луканов, Виденов и Станишев преди това. Сега не искат да чуят за тях. Същото ще стане и с Нинова. Помнете ми думата!!

За домашна прислужница - да. За всичко останало - не.

..искате домашна прислужница, която по цял ден сплетничи и не е пипнала работа?!

гответе се, че вдигаме цената за глас

Няма да спечели. От край време е ясно, местната власт трябва да бъде в синхрон с държавната. Иначе се почва: неодобрени проекти, орязани бюджети, отдръпване на институциите, некачествено изпълнение на поръчки от страна на фирми...

в София,цялата симбиоза на общински съветници от различни цветове...дори да има там и ваши...Ще отървете София....Затънали сме в блатото още от модела "софиянски" и "софийски имоти" Изкарайте на показ всичко и София е ваша.

Общи приказки.

Да почне да реди пасианси - успокоявало нервите - нали е в постаравматичен психичен синдром след катастрофата с колата!

Тази катастрофа е най-значимото нещо, което е направила.

Ех мечти, мечти. Те поне са безплатни.

Нинова и хората по места го знаят. Няма работа и социални услуги ако не си с Герб! Това е рекет и трябва да приключи.

И какво като стане член на ГЕРБ? Да не би да си смени религията? Какво ще им помогне на ГЕРБ един член, който не желае да е от ГЕРБ? Ще вземе че ще заработи за ГЕРБ? Беливанов го махнаха от ГЕРБ. Той обаче не иска. Дали насила са го правили член на ГЕРБ? Фантасмагориите на курни.

В софия ще го дуат и ГЕРБ и БСП.

Без ГЕРБ.

Коментари - БСП подготвя местните избори, Нинова се цели в София | Днес.dir.bg

БСП подготвя местните избори, Нинова се цели в София

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че левицата започва подготовка за местните избори през 2019 година.

Обратно в новината

Коментари - БСП подготвя местните избори, Нинова се цели в София | Днес.dir.bg

Коментари

провинцията с тоя мерак по София..

Нинова,не си въобразявай,че като си закупила имоти в София,ние софиянци те приемаме и безрезервно ще те подкрепим.Въпреки имотите,ти си оставаш по манталитет,изказ и действия една селска сплетница.Дофия е много далече от с.Крушовица.Особено чувствителни сме и на темата имоти.По времето на бай Тошо,когото ти почиташ в Правец със китки и слова,нас ни гонеха от къщите за да ни набутват в панелките.Нямахме право на повече от едно жилище в родният ни град.Градът ни беше чист,зелен и красив.Дойдехте селяните,кой с крадени пари,кой продал на родители,баби и дядовци къщите/селяните нямаха ограничения за едно жилище в едно населено място/и започнаха лудо строителство.Нахалството им стигна и до там да питат,кореняк софиянци,защо имат жилища.Дойдеха със селският си манталитет,с нахалството си,със клюкарщината ....и опростачиха столицата.Това,че превзехте София не ви прави желани.Желанието ти да спечелиш,някога,в София се отлага за неопределено време.

Др. Курнелия се примири че няма да става премиер. Е, какво пък, трябв ада се започне отнякъде. По примера на ББ тя ще с екандидатира за кмет на София, пък белким се отпуши каръка. като не стане за кемт на София ще се кандидатира за кмет на Трън, а като не я изберат и там - за кмет на Долно нанагорнище. Знае ли човек, там пък хората могат да с еизлъжат и да я изберат.... Въпреки че след избпорите в неделя - надали.

Да избираш между Бойко и Курнела за премиер, е все едно да избираш между чума и рак.

Народа го е казал: "Гладна кокошка просо сънува." А тази е мнооого гладна.

че ДСБ и БСП винаги са били обединени задкулисно.

че може и да спечели евентуално. Може да се обединят привърженците на ДСБ - на Костов, все още съществуват - поне Радан Кънев и тези на БСП.Нали Нинова беше дясната ръка на Костов при приватизирането на богати агенции и предприятия. Може да се правят че не е вярно, но е истина.

в 11.22 часа писах "Браво Нинче" в смисъл, че е кауза пердута, не си даваме Фандъкова, че ако беше така Борисов щеше да я прежали и да се кандидатира за президент и тогава Радев щеше да гледа през крив макарон президентството. Писах, че докато е Фандъкова никой няма шанс. Никога не пиша т.н.спам и нецензурни неща. Но ме изтриха - много пазите президента бе! Той е на всички.

Ще спират топлия обяд на клетите пенсионери.Едно време като бяха на власт БСП-то, другарката Масларова пращаше през зимата пенсионерите на море в хотелите на червените хотелиери и мутрите.БСП-то винаги са мислили за пенсионерите и преди и в бъдеще.Това е "модела" на другарката Нинова.Да критикува,плюе и обещава.Ма тоз модел го знаем от 1989 год.насам.Втръсна ни.

"Възрастни ми се оплакаха, че щом гласуват за нас, ще им спрат топлия обяд от социалната кухня" А по времето на Станишев когато след всяко отпускане на бонуси за пенсионерите,социалната кухня спираше да работи за дълго защо не се оплакваха? Тъкмо си мислех,че Нинова се е взела в ръце от глупавите изявления и пак ми натри носът с "подготовка за местните избори през 2019 година"(абсурд и половина).А до тогава в сенките на пленарната зала да умуват как да си върнат доверието на народа.

София е загубена кауза, да се цели другаде.

Аз работя само с документи и факти. От последните местни избори ГЕРБ имат 147 общински кмета,а БСП-то 33 -ма.Сега на частичните избори оня ден Герб имат още избрани 5 кмета,БСП-то...нито един.Е,това е"модела" ГЕРБ,другарко Нинова.Герб ви бият вече и по т.нар. червени крепости преди време.Дори най-върлите ви по рано привърженици не ви искат на власт.Във всички избори се доказва "моделът"ГЕРБ,че народа все повече и повече предпочита ГЕРБ пред вас от БСП-то.А колкото до месните избори през 2019 год. не се знае дали Курни ще бъдеш председател,щото "другарите ти" Първанов,Румен Петков,Михаил Миков,Татяна Дончева,Георги Гергов,Красимир Янков,Георги Божинов,Мерджанов,други по малко известни и низвергнати от тебе другари,цели окръжни партийни организации във Варна,Пловдив и други градове дебнат да те .... и неистово чакат извънреден конгрес с единствена точка"Смяна на ръководството на партията и Висшия партиен съвет".И накрая,почти във всички общини все нещо е направено от ГЕРБ,докато населението там вече се съмняват дали ако дойдат БСП-то на власт с техен кмет,ще надгражда или ще крадат и опустошават,както в предните години.Гледай си твоя"модел" другарко Нинова,че той дори досади и на симпатизантите ви.

Метър междублоково простванство не остана... За това ще плащаме луди пари за градски транспорт,за некачествени пътища и разбити тротоари.... Грабеж в колосални размери! Кой взе парите?

Махленските клюкари се целят в София ще стане ,като цъфнат налъмите.

След резултат от 7:0 в избори за кмет на незначителни селца, Нинова се готви да превземе Столицата, където соц-крак не е стъпвал от 30 години. В БСП не ходят по земята и това се тълкува като цинизъм дори от собствените им избиратели. Щом общински съветник кара Ролс, а членовете на ВС на БСП са хора, притежаващи цели отрасли на икономиката ни, мога да ги разбера. Но искрено не разбирам пенсионерите. Виж, циганите, с чиито гласове го докараха до 950 хил. гласа са ми ясни.

упваляват други София... Зо тово София прилича вече на едно нищо. Милиарди са изтекли у наши хора... да им искара всички схеми на тия крадци!

Герберски келеш Лейка, намалете незабавно чекиите. Изглеждате така семпло, в рокля, макар и раздразнителен. Имате наистина сериозни проблеми. Потърсете вярното решение! Сега е правилният момент. Открийте тънката граница между личното Ви самочувствие и желанието да изглеждате добре в очите на другите. И продължете към психиaтрията.

Може би това "работи".

Моля ви, постарайте се да не приличате толкова на засегнат от фактите социалист ;)) Че разбивате мита за възпитанието им..

да работи, само със скандали нищо не ства.

"Партизан за бой се стяга"! Наистина е необходимо стягане, защото на частичните кметски избори преди няколко дни, стана ясно, че въпросната дам, заедно с партията и са все по-недолюбвани от основния си електорален потенциал - малките населени места. Дори склеротичните червени бабички и старци разбраха, че от вас не става и чеп за зеле! Кметове - 5 за ГЕРБ, 2 за ДПС(втората ви колона), а за вас отава да се борите за Червен бряг(колко символично).

Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола и катастрофира, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира, Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, се е ударил в крайпътно дърво и издъхнал, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж, потрошил е принтери, ксерокси, компютри, счупил е огромното стъкло на единия прозорец и е застанал на него с развято знаме, Тийнейджър без книжка обърна кола, Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета, 16-годишен нокаутира шофьор на линейка...Тийнейджър влезе в насрещното, пострада 7-годишно дете... Млад шофьор с БМВ блъсна 9-годишно дете... Kелеш с БМВ потроши три коли и метален контейнер... Ученик загина с подарен преди 14 дни мотор... Келеш моторист от Кюстендил почина след месец в кома...16-годишна шофьорка и спътникът й загинаха след удар в стълб... 17-годишен неправоспособен келеш заби колата на баща си в къща - жив е... Полицията в Пловдив задържа келеша, който блъсна, уби жена на пешеходна пътека и избяга... 19-годишен келеш, заради висока скорост, загубил контрол над мощната си кола и се забил в частен дом, при което спътникът му - друг келеш-тийнейджър е в тежко състояние...

кУрнели нещо се е надрусала и размечтала...

За каква Топлофикация споменава двуликия Янус.За това ли престъпление което искаше да прикрие.Получено е разрешение от съда, да се подслушват връзките на Георгиев и чрез СРС-та се установява, че има посредник между него и следователката Шарланджиева, която го разпитва. Това е Корнелия Нинова зам.министър на икономиката. Двете отговорни служителки са се договаряли помежду си и със следствения преди всеки разпит. Предполага се, че по този начин показанията на Георгиев по делото на Валентин Димитров, както и за пране на пари, са били предварително нагласявани в негов интерес, като се използвали и вратичките на закона.

Общински терени,разрешителни за строеж,приватизация на държавен сграден фонд... Наши фирми...наши обществени поръчки,некачествено строителство на пътища по завишени цени...незаконни гета... Няма как да го прави опозицията- правили са го и го правят други.... още от ниво Общински съвет с любезното съдействие на кметовете. Давай Корнелия....Страшно квичене ще има.

Какво да дава?! Да започва нейната партийна групировка да ги краде ли? Да не би да си толкова превъртял, та да не разбираш, че нито софиянци, нито сусурлевци ще видят и стотинка след нашествието на тези скакалци?!

... а за Пловдив да се готви свинаря, в Бургас бенчо бенчев с ролса.

Е, какво искате?! Да сложат калинки, дето нищо не са постигнали в живота ли?!

Далавераджии с доказан опит и стаж!

ти изглежда си много кьорав.

Софиянци си обичат Фандъкова - ако не беше така Борисов щеше да я прежали за президентка и злобният Радев щеше да го види през крив макарон ха-ха.

Фандъкова, ама много я обичат.....

Изобщо не я обичам. Просто е по-малкото зло. Иска ми се и герб и бсп да се омитат оттук със скоростта на светлината и с всичките си алчни недоносчета във властта!

Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.

... днес дир-а е по план трябва да пусне две статийка за тази гласовита гърла.... ето ти и първата, повърня... мислете за следващата... примерно кУрнелия се готви за президент на Слънчевата система, електората е във възторг....

стринке, защитата ви на рапона понякога е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати.

... кой е 'рапона'????

Е, ама Курнела наистина е бесепаро-седесарка за пример! Лъже та дрънка!

кмет Нинова,тя ще е премиер!

Вицовете са за друг формат.

Аааа, НЕ! Изобщо да не си го и помислят. Добре им е в Долно нанагорнище, Петльово, Кокошково и т.н. при техните си партизани, не и София. Тия превърнаха "Топлофикация" в партийна касичка първи, а сега пищят, че следващите добре се възползват от това. Затова ли искат София, защото възможностите за крадене са в пъти по-високи от тези в Долно нанагорнище?! Фандъкова поне отпуска пари за някой и друг тротоар, тези и това ще отмъкнат.

Др. Курнелия хич да не се цели в София. Все едно няма да я огрее. И тя го знае много добре. Отдавна в София и големите градове БСП "не преде". Но напоследък БСП взе да губи и по селата. Което за тях вече е трагедия. Колкото и рано да започнат кампанията все ще с еосерат. Защото хората ги намразиха и не им вярват. Едно говорят, друго вършат. Правят си партийните назначения, а когато се опитат да им вземат кокала реват като вдовица за х*й. И Курнелия да вземе да понамали малко задника. Че е заприличала на селска тетка тип доячка в ТКЗС-то

Знам бе...затова превърнахте София н един грозен и презастроен град... Пари много,обществени поръчки много свои хора и фирми много... Държавен сграден фонд-грабеж!

Дали има някаква връзка между това, че София никога не е имала кмет-социалист и факта, че е градът с най-високи заплати...? Едва ли.. Както няма връзка и това, че градовете, който дълго време са управлявани от кмет-социалист са най-бедните и изостанали в държавата...

Да погледнем статистиката по-обективно: София е столица на България. Общия профил на населените места с кмет социалист - малки градове и села с основно застаряващо население и пенсионери. Та какъв е смисъла да се сравнява столицата с малко известно градче или почти обезлюдяло село

Курнелка нещо започва да превърта и да дрънка небивалици. Ясно е, че ГЕРБ за боклуци, но за наглите червени разбойници никой в София не иска да чуе.

Защо ГЕРБ са боклуци? Моля обяснете? Че се опитват да ти оправят кочината ли???

Е вече близо 10 години се опитват да "оправят кочината", не мислиш ли, че малко се бавят????!!!!????

Докато Нинова и БСП ще започват да се готвят Столична община, начело с Фандъкова, от много години работи и така е вдигнала темпото, че нямат стигане. Корнелия може да влезе само ако предизвика някакъв много голям скандал и някой и се върже. Парламентарните избори и бяха вързани и ги изтърва заради глупост.

Като гледам всичките градове в които имате кмет са във фалит и продължават да теглят заеми и да пълнят партийната каса. Каквото БСП докопа всичко фалира!!!

По-добре Нинова отколкото Борисов!!!!

Защо? Нинова никой за слива не я бръсне по света. Само комуноидният шизофреник тук си я харесва. Точно както харесваше и Луканов, Виденов и Станишев преди това. Сега не искат да чуят за тях. Същото ще стане и с Нинова. Помнете ми думата!!

За домашна прислужница - да. За всичко останало - не.

..искате домашна прислужница, която по цял ден сплетничи и не е пипнала работа?!

гответе се, че вдигаме цената за глас

Няма да спечели. От край време е ясно, местната власт трябва да бъде в синхрон с държавната. Иначе се почва: неодобрени проекти, орязани бюджети, отдръпване на институциите, некачествено изпълнение на поръчки от страна на фирми...

в София,цялата симбиоза на общински съветници от различни цветове...дори да има там и ваши...Ще отървете София....Затънали сме в блатото още от модела "софиянски" и "софийски имоти" Изкарайте на показ всичко и София е ваша.

Общи приказки.

Да почне да реди пасианси - успокоявало нервите - нали е в постаравматичен психичен синдром след катастрофата с колата!

Тази катастрофа е най-значимото нещо, което е направила.

Ех мечти, мечти. Те поне са безплатни.

Нинова и хората по места го знаят. Няма работа и социални услуги ако не си с Герб! Това е рекет и трябва да приключи.

И какво като стане член на ГЕРБ? Да не би да си смени религията? Какво ще им помогне на ГЕРБ един член, който не желае да е от ГЕРБ? Ще вземе че ще заработи за ГЕРБ? Беливанов го махнаха от ГЕРБ. Той обаче не иска. Дали насила са го правили член на ГЕРБ? Фантасмагориите на курни.

В софия ще го дуат и ГЕРБ и БСП.

Без ГЕРБ.