Нинова: Отваряме вратите на БСП, отцепниците се прибират

Структурите на политическа партия АБВ в Пиринско се присъединяват към БСП, обяви в Благоевград лидерът на левицата, Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Отваряме вратите на БСП, отцепниците се прибират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами как да спечели избори като Вие я разбихте отвътре ,само и само Първанов да е лидер. Вие също нищо не спечелихте а само нанесохте вреди на БСП.

БСП е вредна и престъпна партия и трябва да бъде забранена или най-малкото бойкотирана от всички интелигентни и честни хора. Тя няма нищо общо със социалната държава и социалните ценности. просто е нужна нова лява партия, която да се разграничи от всичи функционери на престъпната БСП.

Като наредят от МАСКВА и .... отваряме бузитеV

Нинова, а кога ще започнете всичките български политици без изключение да провеждате такава политика, че 2000000 милиона отцепници-българи с радост да се завърнат в държавата? Знам че са ви ценни да са навън и да пращат пари на родители и роднини и ви е страх тези пари да не спрат защото тогава икономиката няма да изглежда такакакто сега, но само питам.

Комунист козината си мени ...

Терорист за бой се стяга, под знамето на бкп

В ПРАВОТО ИМА ЕДИН ЗАКОН КОЙТО ГЛАСИ ...АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ЛИЦА ,ГРУПИ ИЛИ ФИРМИ ИЛИ ДРУГИ ДЕЙСТВИЯ ОТ ПРЕДСТЪПЕН ХАРАКТЕР И НЕ ГИ СЪОБЩАВА НА НАДЛЕЖНИТЕ ОРГАНИ ТО ТОЙ Е СЪОЧАСТНИК В ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ГОСПОДА ЧЛЕНОВЕ НА БСП ЗАЕДНО С ПРИОБЩЕНИТЕ ИЗИСКАЙТЕ ОТ ВАШИТЕ ПАРТИЙНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ДА ПОПЪЛНЯТ ДЕКЛАРАЦИИ ЧЕ ТЕ НЕ СА ИЗВЪРШВАЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЧРЕЗ КОИТО ОЩЕТЯВАТ ДЪРЖАВАТА И НЕ ЗНАЯТ ЗА ТАКИВА ОТ ВАШИ ЧЛЕНОВЕ.КОЙТО НЕ ПОПЪЛНИ ТАКАВА ДЕКЛАРАЦИЯ ГО ИЗХВЪРЛЕТЕ НА БОКЛУКА.САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОЧИСТИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ КОЯТО ВИ Е ЗАВЛАДЯЛА И ХОРАТА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАТ. АКО ИМАМЕ ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ. ТО И СЕГА МОЖЕ ДА ВКАРВА ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА ЗА ТОВА ЧЕ ЗНАЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШВАНИ ОТ ТЯХНИ СЪМИШЛЕНИЦИ ЗА КОИТО СИ МЪЛЧАТ. ДЕЙСТВАИТЕ МАЛКИ ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ АКО ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СПРАВИ С ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИВ.

А оцетниците Петков и Миков , и тях ли ?

докато събереш отцепниците,може да са ти духнали вече под опашката и да не си председателка на БСП.Сега и Гоце и Руменоще повече ги и като прибавим групата на Гергов ,Татянчето,май бая хора вече събра срещу себе си.Р.Овч. ти каза ядосано,че ти събираш около себе си само врагове и да не се мисли за много хитра и умна.Щото накрая -хитрата сврака,с двата крака.Пък и "ТЕХНОИМПЕКС" тежи,тежи,тежи.Няма отърваване.

Може, може...Приемете ги обратно, но без Гоце и Пикаещият във фонтани, че пак ще ви разтурят седянката...

Късно е либе за китка. Няма мераклии.

Това означава ,че и кметицата на Младост е от БСП-втасахме я

Добре БСП изравняват ГЕРБ по резултат. С кого ще управляват ? Остава да чакат Борисов да се разкае и да се върне в Партията като редови член . ... и продължаваме да мечтаем ...

Какво изравняване? БСП печели 90% от гласовете на следващите избори. Няма как да е другояче - питайте Нинова.

Дано си събереш Партията под крилото си ,ти го заслужаваш ! БСП е истинска опозиционна Партия в България , до сега не е имало никаква опозиция в България !

Като гледам членовете на партията ти повяхнали като препикани мушката.И всички са тръгнали...там от където... Трябваше да ви забранят,вие сте терористи в зародиш!

Румен Петков: Левицата трябва да започне диалог. К. Техноимпексова: Добре, започваме. Първо ви прибирам структурите в Благоевград, после и на други места. При "левите" е както при "десните"-първо се дробят, после се обединяват. И после пак ще се дробят...защото много вожд, а малко индианец.

Кое му е доброто име на Петков ма радкторката,да не би аз да пикая по фонтаните а

Мъдрият български народ го е казал-за Нинова-късно е либе за китка,мандалото падна,а за Петков какво? -Вълка козината мени,нрава не.

Нинова: Отваряме вратите на БСП, отцепниците се прибират Гоце няма да се задоволи само с отворените "врати",ами ще поиска и "стол", и то председателсият на Партията.

по голяма копаня ...

Е, някои пияници и агенти на ДС може да си останат безпартийни - Б Борисов - Буда, Г Първанов - Гоце, Р Петков - пикаещия (да не се бърка с пеещия) фонтан... да си останат в ГЕРБ или където им е отредил място премиерът. ;)

Току ВИЖ ! И Бойко се върнал !! Май няма да могат да се възползват от безвластието в момента...

Прекрасна новина! От ЕВРОРОМА са във възторг.

Нинова: Отваряме вратите на БСП, отцепниците се прибират Нинова,ами точно тези оцепници,като Гоце и Петков ще ти "изядат" накрая главата.

Гоце, Петков, Калфин ще ги приемете ли ? Дребните от АБВ може, ама мафиотите, интересчиите и дупетатите от АБВ играли с Боце не.