БСП ще представи визия за България

БСП ще представи визия за България на голямо национално съвещание.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще представи визия за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също смятаме едни нови предсрочни избори за наложителни. Очаква се Изпълнителното бюро да обяви датата за тях през юни.

"налагат се предсрочни избори след всички глупости, които правят управляващите". А сега една малка подробнос. Как да се отнасяме сериозно към казаното от човек, на който чейнето изпреварва мисловната дейност (мозъка).

В коя година живееш, бе!?!?!? Виж какво става в Европа ДНЕС! Какви комунисти те гонят?!?!?!?

Трие се всеки коментар свързан с "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година. Въпросът е, защо ТАЗИ ВИЗИЯ боде очите на "управляващата класа", а не статистиката за тези последни 30 години? Лично за мене е едно ясно, че настъпващото ново време след 19-20 декември 2017 година, ще отнесе всичките Авгиеви обори затрупани с кравешка тор.

Борисов да ги даде под съд тия нагли лъжци и мошенници от БСП.Позволяват си публично да говорят ,че Борисов няма начин да не е знае за зделката с ЧЕС .Тия публични лъжи са произнесени на вън а не в парламента ,за това трябва да бъдат осъдени тия нагли комунисти .цялата им партия е изградена на принципа на лъжи и маниполации,за това н трябва да бъдят осъдени на големи суми .Само така ще си мерят думите тия дебили.

Не се разбира - общо партийно събрание ли е насрочено, автобусите поръчани ли са / да не стане някой сакатлък/, кебапчетата сигурни ли са? Забравих - мястото за кражби осигурено ли е?

На 65 години съм видях им визията, която общо взето се ограничава с една дума...КРАДЕНЕ

Като ви гледам визионерите, ви и визията и телевизията...

А новите лагери къде ще бъдат - каква е визията?!

Сички ти ва знаят че сте руски кавали

Тука дрънкате против Запада а си пратих децата там Що не ги пратихте в Русията аа аааа.Двулична сган.

БСП са най - добри в копаене на дъното.

Визията им е добре известна. Целувки с путин и пълно подчинение. Затваряне на границите и възможност за пътуване на запад, само за партийната върхушка.

А още по-добре да върнете на хората откраднатите пари от фалиралите банки и приватизираните ВТО-та, ЦУМ и Пловдивския панаир.

Вашата визия я видяхме на няколко пъти след 89 мерси но не

Визията ви я знаем,яли сме и попарата.айде да се скриеш вече ,вземи се погледни в огледалото и го попитай кое е най лъжливото овчарче на света....да видиш как ще се напука горкото...!!

А,стига,бе!

подобните нему:бичетата,тези обречени да загинат животни,преди да ги изведът на арената за забавление,ги държат в тъмни клетки.Затова те излизат на светлото дезориентирани и налитат на червения плат...

И кучятта ва знаят чи сти руски кавали

И НИКАКВА демокрация, защото ще ни вземе още повече . . .

Безмозъчната, специално на тебе няма какво да ти вземе повече.

Корнелий

Мен ме отпиши! Ами ти в Белене какъв ще го дялкаш, не ми е ясно!

На комунистическите гниди им се краде та им се плаче! Но българинът е без памет. Нищо чудно да ги докара пак на власт заедно с престъпника Доган. Нацята ни обича да бъде тъпкана.

Ние визията вече я чухме: 1. Национализация 2. Народен съд 3. Фалит на банки (за да може и спестените пари да се национализират) 4. Руска власт Какво повече му трябва на човек? И един Боко да ѝ носи сутрин кафето, приготвено от Цв. Цв.!

Като единствена партия способна да отърве България мен и семейството ми от ГЕРБ , БСП имат категоричният ни глас .

недей го казва публично на мегдана, щото ще ти запалят къщата!

lyubo76@

Пий си хапчетата и не го обявявай гласно, че на улицата ще те прибият с камъни.

Теб и семейството ти не знам какво, освен летален изход, може да ви отърве, но бих желал ние да се отървем от такива като вас по друг начин!

Първо не иде а дойде Виденовден.Такъв ще бъде и Ниновден.Та да посрещнем най-после истинския български Великден.

Ниновден, следващата неделя, 1-ви април. Това имах предвид.

Имат визия ама само за себе си. Като при предни техни управления народът ще е в калта, а те ще наглеят от телевизора. В момента никоя партия нямала нужда от избори, обаче те имали нужда. Нуждаещи са хората. Че и обясняват за кога са им очакванията, да им се задоволят нуждите. Някой да ги светне, че България не им е бащиния. И не е тяхна по наследство. Между другото, три пъти вече ни баламосваха с катарзиси и нови визии за бъдещето. Всеки път едно и също - напълват банковите сметки и минават в опозиция. Егати визията!

На митинги,македонците ни викаха:"БУГАРИ ТАТАРИ",те са били прави. На снимката една типична татарка от бившия СССР. Липсва и само Колхозническата забрадка (можеше да си я вземе от скрина в родното си село)

за каква визия на България се говори от които и да било политици докато подкрепят ЕУ и НАТО които виждаме какво правят от цяла Европа- прикриват кражбите.

Чакам "визията" на другарката Курни и камарила,като великденските празници.Хората по празниците винаги се веселят и смеят.

Ниновден, следващата неделя. Голям празник. После е Великден.

БСП ще представи визия за България. В него ще участват общинските и областните председатели на партията, кметове, общински съветници, депутати и членовете на Националния съвет на левицата. Прочетохме внимателно. Добър списък. В тази визия пак ли няма да има място за обикновените хора.

ЧЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КОЙ ГИ ТЪРСИ , ТЕ СА САМО ЗА ИЗБОРИ , ПОСЛЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ !

Мястото на обикновените хора е, че ще бъдат обрани за пореден път от БСП.

че тези "нови,млади хора с модерни идеи" ги видяхме и чухме и тях, как един говорил със другари от ДС да изтезават старци.Друг нов,млад с модерно мислене титулован другар изкара народа си "дебили",друг достоен другар му се виждат малко осъдените и избитите от Народния съд българи.Все "нови,млади хора,с модерни идеи".Ха,ха,ха,ха...ха.

Неокомунизъм? ДънСяоПинщина? Евразийщина? Давайте, цял съм слух.

Тяхната визия е ясна от десетилетия - 16 колония на русия!НЕ, благодаря

да не е насочена към Евразия.Там от Кремль нещо много почнаха да нервничат и набиват канчетата на мекеретата си в България за смяна на курса,пардон"визията".

След 45 год.античовешка комунистическа диктатура,след 28 год.посткомунистически и див псевдокапитализъм по сценарий на другарите,какво ли още ни карат да видим?То вече нищо не може да ни изненада,а най важното излъжат.Госпожа Лъжа не се отказва и пак вади голямата селска торба от Крушовица със лъжите.Ама кой ли им вярва.Най-малко ние 80% "дебилните".Към нас ли ще бъде тази визия,бе Курни?

Щом търпим ГЕРБ да ни вършеят върху главите една трета от тези 28 години, БСП с какво са по-лоши от тях? Нови, млади хора, с модерни идеи. Аз ги подкрепям!

Визията са я писали герб и БСП, а им я диктувал командира с лабораторията.Гинка с митрополията са я освещавали, а гл. прокурор е направил консултация за законосъобразност.Мерси за вниманието!

"приватизацията" на Техноимпекс добре и се е отразила, как е подпухнала само ... хах :)) все едно с набухватели са я третирали

Кога ще я забранят тази ненормална партия.Те не измряха ли бабичките:Митка Гръбчева и т.н.?

Няма как да стане! Равновесието се постига с лявото и дясното. Няма как да скачаш само на десен крак и да напредваш. Нужен е и левият.

От девет години БСП не е в управлението. Младите българи защо продължават да напускат, а раждаемостта е най-ниска от десетилетия насам? "Великото" постижение на Симеонов 200 лв пенсия не е ли срамно? Консумативите растат с пъти повече от пенсиите. Това БСП ли го прави? Не можете ли да сте обективни?

двете години на орешарски и те ли са гербаджийски?

Първо, не са две, а година и половина. Второ, като спомена за заем от 1 млрд, герберите скочиха като ужилени и не му позволиха, после сами си гласуваха 16 млрд. Много се стараете, но аргументите ви са слаби и лесно оборими. Неделя следобяд е, що не си починете, та да съберете сили? И утре е ден.

Курни от Крушовища с нова визия - на луда крава

Оо, всяка визия е добра пред това което след случва на запада СЕГА.

"Продължават и изнесените заседания на ИБ на БСП в страната. Следващото е предвидено за 27 март в Пазарджик..." Корнелия този път ще удари на камък - едва ли ще свари неуловимото Гинче. "Докато България тръпнеше от срещата на Върбакова в Чехия по повод сделката за ЧЕЗ, по-голяма част от времето си Гинка е прекарала в Гщаад, Швейцария. Там тя е била за да види двете си момчета, които в момента са на зимен лагер в района по случай края на семестъра. Швейцарският интернат "Льо Розе", който е известен още като най-скъпото училище в света, се оказа академичен дом на двамата сина на Гинка Върбакова. Двете момчета са в тийнейджърска възраст и са едни от 18-те български деца учещи в света на елитните световни наследници. В него учат принцове и принцеси, деца на поп-звезди, на президенти и на милиардери."

Въпросът е не за кое училище тате е намерил пари да плаща таксите, а дали ще можеш да го завършиш. Имаше и други наши елитни дечица там, но бързо се върнаха, щото изискванията са огромни и не всеки може да ги покрие. Дано успеят.

Дано успеят децата! Късат ги, плащат за поправителните, късат ги, пак плащат и така, докато издържат психически. В случая с децата на Гинка - майката с основно образование / децата гении. БРАВО на тях! Успяват ВЪПРЕКИ майка си.

18 български деца? двама са на гинката, но нещо повече за останалите 16??? да не се окажат дечица на червените крадльовци с "новата визия за България"?

Познахте - децата на олигарсите са там, вкл. на другия енергиен олигарх Ковачки и на бившия шеф Булгаргаз Васил Филипов На Мара Отварачката, Маджо, Славчо Христов, Петя Славова, Илия Павлов, Емил Кюлев, Г. Гергов, Н. Банов... На детето на Хубавото Наде не му провървяло... .. Напишете в гугъла: "Къде учат децата на БГ елита"!

Докато не престанем да слугуваме на партийна линия и не започнем да избираме кадърни, подготвени професионалисти, нищо няма да се промени. Не ме интересува коя партия е на власт! Важно е не кой управлява, а как управлява. Не е проблем, че герберите са бивши комунисти, проблемът е в биографиите им - повечето изобщо не са подготвени за постовете, които заемат. Пилеят пари безотговорно и ги хвърлят на нас, ние да плащаме. Затова само те са доволни от себе си - на народа започна да му кипва! А троловете нека си пишат на воля...

Най-добрата визия която бсп може да представи за България е България без бсп и дпс .

Визионерката и нейните съмишленици такава визия ще ни спретнат, че свят ще ни се завие! Във визията няма да са упоменати начините как да се открадне колкото може повече. Гладни цоциалисти!

Визията може да бъде само една - развиване на собствени за страната отрасли и повишаване стандарта на работилите и работещите хора. Що за политика е да ставаш адвокат на чужди държави, а да забравяш собствения си народ? Това правят герберите. Никога повече няма да гласувам за тях!

ВИЕ ОТДАВНА СТЕ ИЗГРАДИЛИ ВИЗИЯ НА ПРЕДАТЕЛИ, КВО НОВО !? А ЗА ПРОПАГАНДИТЕ НИЩО НОВО , И БАБА Е СЛУШАЛА ОТ ВАС , ЧЕ ОТ ВЪРБИТЕ ЩЕ БЕРАТ ПЛОДОВЕ !

БСП и визия?! И бъдеще?! Фабриката за лъжи е мобилизирана, червените олигарси са огладняли и искат власт на всяка цена. Цената ще я плати народа...

А сега кой плаща спрените проекти и заемите? Пак народът! Вода - 20% от 1 януари, пенсии - 3,8% от 1 юли. Ще видим Гинка какво ни е подготвила за тока.

Само на БСП до сега са спирали пари по проекти , а с ЧЕЗ няма да е по зле от приватизацията на Ковашки ,сещате се за миньорите и празния магазин от ,който можеха само да пазарят с купоните !