Нинова: Ще се боря за тези принципи, които изповядвам

Лидерът на БСП заяви по повод на проведения пленум и възникналите противоречия и спорни моменти, че ще остане, докато българските социалисти имат нужда от нея.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Ще се боря за тези принципи, които изповядвам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБСОЛЮТНО СИ МИ БЕЗИНТЕРЕСНА!!!

Не ни клати с приказки от 1001 нощ, ами кажи за произхода на паричките, които харчи на воля синчето ти в Хамеъуика!

и управници с деца в чужбина, всички са купени

станишката щеше да стои, ама побегна с парите, кого лъжете, ма стринке, разни деменции, всички сте изчадия крадливи и долни

"Стоенето ми на председателското място..." -КУРнелия, ама ти стоиш?? Що не седнеш? Или като не знаеш кна какво се дърпаш? Или пък знаеш и затова не сядаш. Цялата ви партийка е такава - от стоящи. Едно време беше друго! Вие не сте като тях! Вие сте отпадък! Те искаха и правиха нещо! Добро, лошо - правиха! А вие стоите и врякате! Искате, ама на думи. Практически сте неспособни за нищо!!!

какво точно изповядващ когато сина ти е в омразната америка, мъжа ти краде държаната, а ти тръгна от сдс, или си била внедрена.... за принципи ми говори, въобще имаш ли огледало да се погледнеш в него и да се засрамиш

На Нинова парадирането с принципи и е нужно единствено за вътрешнопартийна употреба-да се укрепи на позицията си. Като говори за корупция,защо поне не спомена първия потвърдил за създаване на обръчи от фирми на партиен принцип? Значи корупция има само в ГЕРБ ама нито при БСП,нито при ДПС има! Ама смее ли да посочи корените на злото, или само иска да отклони вниманието на където и е удобно? Айде да я видя да се изправи срещу Доган, ама не и стиска. Това е пробната опорна точка ,дали наистина иска промяна или мисли за своя ПРЕМЯНА

Срещу Доган, нема да се изправи никога! Нали те, червените бяха в основата на създаването на турската ДПС? Кво се правят на шушуминги?!

Гергоф e масон, Курнелия е криптоеврейка. И двамата разиграват водевил пред партийните невежи, които не могат да доловят задкулисният план на Сатаната - да разцепи партията чрез нейни коварни решения сред пушилката на тия двамата артисти. Свинарят-масон да надува свирката и да заглушава шепота на гадините зад паравана. Целта е да ликвидират столетницата. Та какви социалисти по природа и същност са тия приватизатори от най-дивия период на Костовизма?! В партизанско-партийния конгломерат трябва останат само ОПГ ГРОБ, някои костовистки отрепки и продажните псевдо-патриоти, които излязоха много удобни подметки на жидоянките. Така утре козяците могат да вкарат безпрепятсjвено България във война срещу Русия. А ония по братски безмилостно ще ни попилеят за предателството и ще разчистят терена за лакомите за имане чифути.

Интересно от кога корнелията започна да изповядва принципите на социалистите? След като гушна милионите от Техноимпекс и други сделки (Фронтиер, Хохегер и т.н.), колко му е сега да се правиш на "социалистка"...г-жа ЛЪЖА!!!

Тоз синьо- червен боклу дайба... всъщност е толкова противна че няма да ми стане Румен Офчи я пореше в шоколадовия цех Отврат!

Не вервам! Дай видео!

в село крушовица е взето решение за повторно сформиране на циганският партизански отряд

Червената сган едва ли не с набожна екзалтация заявява, че "изповядва принципи"! ХАХАХА! :D

Български политик (и изобщо политик) в днешно време са несъвместими, противоположни понятия, оксиморон, антипод! И тази определено не е изключение (друг е въпросът пък що за истински политици са българските, но това може да се каже и за бизнесмените, повечето от тях, прокурорите, полицаите, съдиите, някои от докторите....)

Я ги сподели пак, че нещо няма съФпадеШ!!!

...жална й майка на БСП-то...

С една дума, докато има какво да се краде и надежда то да се открадне безнаказано не чакайте оставка!

ПРИНЦИПИТЕ ТИ СА ЛЕВИ,КОМУНИСТИЧЕСКИ,ФАЛШИВИ И НЕРЕАЛНИ...НЕ ВАЖАТ!

това за курса на въоръжена борба ли е или за курса на крадене и убиване, комунист друго не може, некадърни и прости само чрез убийства просперират и диктатура

Ще нападат само фурни и мандри на членове на ГЕРБ.

Ами нали те вдигнаха оня със саламите от гробарите ... :)

"Основните критики към нея бяха, че не се вижда начинът, по който партията ще се добере до властта?".... Точно така добере до властта! ...Ще изгони кадрите на ГЕРБ И ще нагласи наши хора на работа!!!!!.... Озверяхте от глад и като говорите не мислите. Кой ще ви избере с такива приказки.? Курелия Гергов те дебне отдавна да ти нахлузи шапката скроена още лятото. А Овчаров вече ти е намазал ските и ще те бутне по надолнището.

Ето това е комунист- принципен, никога не се мори, абе не човек ,а желязо. Айде сврако млъкни ,че ни писна от теб

Мой принцип госпожо Нинова е този който се е облажил от българската баница,било с мафиотска преватизация,кражби и всякакви корупционни схеме да връщат.Няма закон който да казва,че някой трябва за жълти стотинки да купува собственост на българина струваща няколко кратно пъти по вече.Преразглеждане на всички такива зделки на прехода иска българина и връщане с лихвите уважаеми Корнелия Нинова и исие от всички партии.

тук пиеше почти само един трол. Поне да си смени шрифта. Прекрасната Нинова - Станишев я уволни за корупция, а тя боркиня против корупцията. КОСТОВ я направи изпълнителен директор на Техноимпекс за да го преватизира - направи го в своя полза - 48% от акциите му ги закупи за себе си с жълти стотинки. Пак Костов направи мъжът ѝ митничар със Сръбско ,когато имаше бензиново ембарго. Всичко при нея е за пари. Къде работи сега синът ѝ за много пари - в банката на Рокфелер - ГОЛДМАН СИТИ - да не си помислите, че е тук или в Москва ха-ха. Кажете нещо по въпросите, а не драскайте минуси.

Браво ,Нинова !Режи из дъно ....а на Дъбов ,Явор...,Михаил Миков ...ясно ще кажа ....ние сме гласували за БСП с председател Корнелия Нинова и като такава изискваме и поддържаме точна такава позиция .Ние сме показали отношението си към такива като вас ....и не пречете !И стига сте обикаляли медиите ,защото сте жалки !Нинова действай !

Нинова кажете Вие лява партия ли оглавявате, защитавате ли угнетеното, поддържано умишлено в нисък стандарт мнозинство в България или се грижите за благоденствието на т.н. "социалистически" елит ??

ЗА ТЕБ КОРНЕЛИЯ И ЗА МАЯ БОЙКО БЕШЕ КАЗАЛ В ПАРЛАМЕНТА " САМО ТИЯ ДВЕТЕ - НЕ " , А ТОВА Е МНОГО ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА ТЕБ... ДАВАЙ СМЕЛО НАПРЕД И ДА НЕ ТИ ПУКА ОТ НИКОЙ.....

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВО ДА КАЖА - ГОТИНА СИ, СМЕЛА СИ, УМНА СИ, НАПОРИСТА СИ, НЕ ТЕ Е СТРАХ ОТ АКУЛИТЕ В ПОЛИТИКАТА.... ДА НЕ ТИ ПУКА ....САМО НАПРЕД

САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!!!!! ДАВАЙ СМЕЛО! ВСИЧКИ, КОИТО ТЕ ПЛЮВАТ ТИ ЗАВИЖДАТ НА БОРБЕНОСТТА... ЕВАЛА НА ТАКИВА СМЕЛИ ЖЕНИ.....

Грабвай шмайзера и в направо в шумата. Когато над Дунав се мръъъкне и сънен Балканът заспииии, отново в полетата боооойни пожара на бунта горииии!

И дяди Йоцо видя принципите ти,лельо Нинова - продажност на Русия,злъч и алчност за власт,откровена простащина,и плюнки,плюнки,плюнки........,без край!

Няма нищо по нормално,БСП и ГЕРБ да направят коалиция!Те са си от едно котило,а и някой вижда ли разлика в управлението им.Батковци,братковци,братдвчеди,бизнесмени,олигарси и т.н. и т.н.Добре измислена схема за наивници.Другите партийки са само беквокали и подгряващи групи!Който го е осъзнал това е спрял вече да гласува.

След половин век ще осъзнаете още. Ще спрете да им работите и ще спрете да им плащате.

какво изповядваш ти, грехове, грехове, мизерията на народа е в джобовете му, а на такива като теб - в душите, бъдете проклети!

Дайте й нещо за приватизация, че да млъкне.

ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ СПРЯН ПРОЦЕСА НА ФЕМИНИЗАЦИЯ ДОВЕЛ НА КЛЮЧОВИ ЗА ДЪРЖАВАТА ПОЗИЦИИ ТАКИВА КАТО ХАРЕМА НА БОРИСОВ , КУРВЕЛИЯ, ГЕНЕРАЛ ДЕСИ И ПОДОБИЯ. ВРЕМЕ Е ВЛАСТА ДА ПОПАДНЕ В РЪЦЕТЕ НА ИСТИНСКИ МЪЖЕ , А НЕ НА ТАКИВА КАТО БУДА , ВИНКЕЛИ , АГЕНТИ И ПЕДАЛИ.

Вярно е това.И се бориш и то здраво.По фигурата ти личи.

Кури, още ставаш за секс, не се занимавай с глупости...

ти сериозно ли??

Да попитаме Станишев какви принципи изповядва тая, когато 2007 г я уволни като заместник министър на икономиката заедно с Пеевски. Дир, не се обвързвайте с такива

комуноидният ви сайт да натрапва тази лъжлива и въртоглава пачавра. На какво се надявате, да се върнем към севернокорейския откачен режим или ви устройват мафиотските времена.

тази сама си прави реклама, сама си обявява някакви проблеми и сама се възхвалява..кого заблуждава тази пръдла

Корнелия Нинова е родена на 16 януари 1969 г. в село Крушовица, област Враца[2]. Завършва с пълно отличие Националната гимназия за древни езици и култура в София. Дипломира се в юридическия факултет на СУ Климент Охридски отново с пълно отличие.

е и кво от това ?????

И тя отличничка, викаш! Те все такива - отличници и гениални ни управляват вече толкова десетилетия, и затова сме цъфнали и вързали!

Видяхте ли детската снимка на Корнелия в Блиц? Денят си личи от сутринта. Който не го е страх да я види.

Не разбира ли Корнелия, че е нежелана, че е лично отговорна за изборните загуби, че вреди на партията и отнема енергията й в борба за власт вместо за реформа и напредък на партийните дела. Защо не се оттегли с достойнство? Докато това все още е възможно. Ще става все по-трудно за нея да се измъкне без да бъде уязвена. А последното бързо ще се случи. Нинова има малко време и го пилее в разбиване на партията.

Кога забеляза Нинова , че във Варна има червени барони? Когато ги подреждаше в изборните листи въпреки новоприетия устав и желанието на местните организации или сега когато започна войната срещу безпринципността й?

Нинова некоректно използва това, че има трибуна и започна да прави това което си знае още от Крушовица. Да сатанизира несъгласните с нея. Нинова много лековерно счита, че може да нарича другарите си социалисти - колаборационисти, като се знае ,че такива са Варненската и Пловдивската организации и дори една част от Софийската в която се предполага, че още има влияние Овчаров, който изглежда подкрепя Нинова. След този пленум, бламираната Нинова вече никога няма да има онзи управленски комфорт който БСП и позволи за малко и в замяна на който тя се опита да се разправи с другарите си за да не остави никаква годна конкуренция за председателското място. Нинова ще трябва да прати това. Сметката й е открита.

Вчера социалист, днес червен барон. Според случая и според конюктурните нужди на една жена от село. Това са принципите на Нинова. Принципите на Решетников и на конюктурата.

Хубави принципи, няма що! От СДС милионите, от БСП властта и милиардите!!!

Ако Нинова се пребори с опозицията на червените барони вътре в БСП, заеме и антимигрантска позиция ще спаси партията си, ще ликвидира ГЕРБ и ОП и ще спечели парламентарните избори.

Глупости на търкалета

НИНОВА Е ЗА ЗАТВОРА ! ТАЗИ ЖЕНА Е НАЕТА ОТ ПРИСТЪПНИЯ СВЯТ !

Браво, Нинова! Бий по червените барони! Крясъците им са за загубеното захлебване от държавната хранилка. Крайно време е някой да очисти лявата идея от пиявиците и да работи за повече социална справедливост. А до помията от външните елементи...За трети път избират една доказана мутра, а иначе са радетели за кристално чисто минало на политиците.

Ако човек погледне кои са основните принципи (и идеи) на социализма и ги проектира върху историята на БКП (БСП) и действията на ръководствата им и особено РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЯХ, и сляп да е не може да не види огромната пропаст между тях! Срещу проповядваните справедливост и равенство между хората, и доросъвестно разпределение на произведените блага между хората от социалистическата идеология имаме ВАРВАРСКО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ЕДНА ШАЙКА ПО ВЪРХОВЕТЕ НА БСП И РЕПРЕСИВНИЯ ИМ ПРЕСТЪПЕН ОРГАН - ДС! Те създадоха организираната престъпност в България, те оглавиха всички държавни органи и институции, вкл. и особено репресивните и тези, които трябва да се борят с организираната престъпност и изобщ с престъпността (тоест с тях), за да ги обезсилят и на практика обезличат и унищожат! Те създадоха назначените едри червени капиталисти, банкери и други пдообни мутри, те (Луканов, Любен Гоцев и сие) създадоха схемите по организираното разграбване на държавните предприятия, външнотърговските дружества, банките,... И сега спорели дали корупцията (и престъпността и престъпниците) не били само в ... "дясното пространство"!?!?!?! И нападат една от патериците им (наред с НДСВ, ДПС, ....) - ГЕРБ за ... ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА, КОЯТО Е ТЕХЕН ПАТЕНТ И ТЕ ПЪРВИ Я СЪЗДАДОХА - спомнете си как деляха българите на "наши" и останалите, кои въведоха термина "БИВШИ ХОРА"!?!?! И кои наричат оявлени и доказани бандити и рецидивисти, които са успяли да забогатеят от кражби, престъпления и рекет днес ... (ЕДРИ) БИЗНЕСМЕНИ! Комунистите и социалистите и до ден днешен не разбират и не схващат, ЧЕ ДА КРАДЕШ НЕ Е БИЗНЕС И КРАЖБИТЕ И ПОДКУПИТЕ НЕ ТЕ ПРАВЯТ БИЗНЕСМЕН! И упорито не могат да направят простата разлика между истински бизнесмени и "бизнесмени" (каквито те отгледаха и създадоха, вкл. за една нощ на времето) Бих ги окачествил като червени говеда - с отрочетата им, ако не исках да обидя ... говедата!

приватизаторката на мангал костов хем седесарка и хем бесепарка депесарка ще се бори за принципите си