БСП ще ревизира отношенията си с ДПС

БСП ще се противопостави на задкулисието, ще работи за върховенство на закона, за реабилитация на политиката като поле на обществени интереси.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще ревизира отношенията си с ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В двойно недоумение изпадам - закога ще ревизират отношенията си с ДПС - те са вечният управляващ. Нали ще се променя БСП - защо спрягат най-много Стойнев, нали е бил посочен от Станишев. Промяна или продължение на досегашното в БСП - всъщност как продължава представлението?

Колко време ще трае "РЕВИЗИЯТА"? А,може би докато премине БУРЯТА-КТБ?!

По-скоро те ще ревизират с вас отношенията си. На тези избори ако сте трети сте добре.

БСП ще ревизира, ама ревизорот ще е Бат Бойко и той ще пише ревизионниот акт! Не е толкова глупав Хамстера да зареже "партията" и да издуха в Брюксел!

Като ги слуша човек какви ги говорят, то ще излезе, че те никога, ама никога не са управлявали заедно с ДПС!

Ревизирайте се отношението към ченгетата доносници! Владо Танев писал срещу писатели и музиканти, а сега ви пише опорните точки и ви ръководи платените тролове! В Между редовете им статия за тоя гном!Аре да се махате вече , че ми писна от вас!

Сетила са Мара да са побара... ама не ми пей тези песни лъжовни... клишета, клишета... Забавното е че все още има достатъчно тъпанари, които ще им повярват :)

На предстоящите избори БСП ще изпадне на нивото 10-15 мандата БЕЗ подкрепата на послушната маса гласоподаватели на ДПС!!!!! От незаконната партия ДПС никога и никой не е взел нещо безплатно!!! Така и БСП--плати висока цена за желанието на семейство СтаниШеви да КРАДЕ Б-я!!! Да им е честито падението!!

Късно е чадо - мандалото ХЛОПНА!! да си бяхте "ревизирали сношенията" навреме - а не да правите тройни коалиции.

Ние в гей-средите не му викаме " ревизиране на отношенията" - а му викаме "изчакване да ни зарасне ду-ето"

БСП създаде ДПС, а сега ДПС е на път да закрие БСП.

Важното е. че Съселът си изигра играта - целувки с Местан, Евродепутат и други безобразия, а пък Вие мили фенове на БСП духайте супата. Все едно кой ще е шеф на бабата партия - Станишко Ви го заби отлично.

абе тука ние си се бъзикаме , но искам да питам , та някой ако знае да ми каже . та бсп какво ще ревизира , като дпс самостоятелно има 18 % на изборите , пък коалиция за българия , от шест партии има също 18% ? та кой какво ще ревизира ?! смятате ли че сокола тази сметка не я знае ? в родопите има една песен оти ми са момне ле навдигаш , барем да не та познавам . та и бсп .

++++++++

Питам кой от БСП гласува против избора на Пеевски?..Е ,той трябва да е избраният.Толкова е просто.

ми сега усер и детройта кво ще чинят ?

И ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, ЧЕ СЛЕД ВСИЧКО НА КОЕТО СЕ НАГЛЕДАХМЕ, НАСЛУШАХМЕ, ИЗТЪРПЯХМЕ ЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО ОТНОВО ЩЕ ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП, СТАНИШЕВ И С-ИЕ. ЕТО ТОВА НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ.

Ревизията на отношенията, които са насочени назад, ще се състои в мъжко стискане на задните части, с което Станишев иска да покаже, че е по-голям мъж от Доган, но сериозно рискува при неуспех същият да остане още по-доволен.

Прецакахте хората за да вземете властта и сега вече след дъжд качулка ще ревизирате! Заеб.хте колата в блатото и една година само демагогии и сега ще ревизирате! Е сега кой ще отговаря за катастрофата в държавата , ти отиде в ЕП , а ние оставаме в кармазъ батака! Голям срам сте!

Машината за лъжи и илюзии заработи с пълна сила! Има ли още малоумници, които да им вярват! Лошото е че и другите са като тях, вече 25 години - нищо хубаво, измекяри крадат на поразия и ние пак ги избираме! Мазохисти да бяхме - щяхме да се осъзнаем! С тази политическа върхушка ни чака само мизерия и геноцид! Мислете българи!

О, това с мисленето е много трудно! Няма вече мислещи хора в страната. Тези, които можеха да мислят отдавна избягаха в чужбина! Тук останахме само такива, които все още се лъжем, че може да дойде и по-добро време за нас!

Това как да го разбираме за ревизирането ? ДПС ще ги оножда само на обяд и вечер, сутрешното онождане и ибрика отпадат ?

ЗА БОГА БРАТЯ! НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ТЪМНАТА СТАИЧКА! ВЛАДИ КУЗОВ Е НЕУСМИРЯЕМ! ГЛАСУВА МЕ ЦЕЛИ 2 ПЪТИ!

8901

Ще искат от Павката и червилото на Съско - същият номер и количество изхабено при целувката. Обменените течности в този епохален миг остават подарък за Съсю.

ами да ми каже някой сега къде е мишко станишко покрисе като най големият мишок щял да оправя да оправи ама народа отзад и сега дего но немога да се начудя на тези дето още му вярват на лъжите

Е ТОВА ДА ГО ВИДЯ НЯМА ДА ГО ПОВЯРВАМ! Старата професионална про.тутка БКП, която от 2005 про.титуира и редовно се отдава на най-верния си, платежоспособен клиент ДПС, от чийто пари про.титутката БКП е зависима за да се издържа, изведнъж да спре да про.титуира и да откаже ласките и парите на най-верния си клиент, щото се била еманципирала? По-голяма простотия не бях чувал скоро! По вероятно е ислямистът Доган да приеме християнството, от колкото БКП да спре да се продава на ДПС!

НЕ ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА В ЧЕРВЕНИТЕ ЧУТУРИ! До сега БКП се бориха против страха и връщаха България на хората! А от сега нататък ще води борба против задколисието и щели да гонят Миаля по поляните! Все полезни неща!

Комунистите са криминални престъпници и е глупаво да им се вярва каквото и да било. Те винаги са исползвали властта за лично облагодетелстване, за по-добри постове, привилегии и мръсни игрички. Под демагогски приказки и обещания винаги са използвали една псевдонаучна и напълно неприложима икономически и политическа теория са да поробват населението на страните където са на власт. Примери има безкрайно много... ХОРА, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ! ИЗРИТАЙТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

що ли не са решили да гласуват в мандри?ама не можеш да ги удържиш да влизат по един!

Какво излиза...че досега сте работили задкулисно, не сте зачитали върховенството на закона и не сте водили политика като поле на обществени интереси??????????

Октомви ще бъде Май.

Гласуването за председател на БСП в неделя ще става по възможно най-тайния начин и в тъмни стаички - с други думи КРАЙ НА ЗАДКУЛИСИЕТО!!!!! Браво, другари последователни и отговорни!!!! А дано все така я карате!!!

Е-е-е-е, повервахме ви .... къде сме спали досега и да не го оценим .... Ева-а-а-ла, Маша-а-а-а-ла .... Аферим чоджум !!!!

прави впечатление че те мислят само за проблемите в партята, че не печелят избори и т.н., на никои от тях не му пука за проблемите на дарявата, интерсесува ги само властта. даже не се и прикриват вече

ми то това си е откак има бкп/бсп, така че нищо ново

Такава страстна ревизия има да пада, целувката с Местан ще ви се види като здрависване.

ПОМНИТЕ ЛИ, ЧЕ СЪСЕЛА ЩЕШЕ ДА РЕИНДУСРТИАЛИЗИРА БГ?....А МЛАДИ МОМИ ГО ПОСРЕЩАХА С ХЛЯБ И СОЛ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.... ПО-ГОЛЯМ АБСУРД НЕ БЯХ ВИЖДАЛА.....

СЪДБАТА НА ТОЯ МИ СТАНА ЯСНА ОЩЕ КОГАТО СЕ ЛИЗАХА С МЕСТАН НА ОРЛОВ МОСТ И ПОСЕТИ 5 ПЪТИ НАТАНЯХУ БЕЗ ДА СЕ ОТБИЕ В МОСКВА :))

...И ДИРА ПУБЛИКУВАШЕ ТОЗИ АБСУРД ВСЕКИ ДЕН.....)))))))))... СНАЙ-ГОЛЯМА СЕРИОЗНОСТ НА 1ВА СТР.!!!!!...А АЗ ПИШЕХ, ЧЕ СЪСЕЛЪТ Е ВСЪЩНОСТ ЗА ЗАТВОР И ДИРА МИ ТРИЕХА КОМЕНТАРИТЕ, ЗА ДА НЕ РАЗВАЛЯМ ДОРОТО ИМЕ НА СЪСЕЛА И ПАРТИЯТА......:))))

България е почти загинала благодарение на неуморния 70 годишен труд на българските комунисти и милиционери. И ето те сега, в разгара на вътрешно - партийната си борба за власт, заливат обществото с обещания за излекуване на починалия. Убиецът ще лекува убития от него. Благодарим ти, Партийо, любима! Почини си вече!

Време е да си починем от партиите. България има сполучлив исторически опит в това отношение когато преди войната при една такава почивка, България се възстановява за за няколко години и бележи голям напредък в икономиката и стандарта на живот.

ЮДЕО-ДОГАНИЗМА СИ ОТИВА ОТ БСП ... ЯВНО ОТ МОСКВА СА ПРАТИЛИ ЯК КОМПРОМАТ СРЕЩУ СЕРЕГЕЙ СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВЦИ ГО ОТСТРЕЛЯХА С БРЕНЕКЕ :)))

Току що откраднахте 3,5 милиарда с аркадашите от ДПС и сега можете да си говорите каквото иската... и така до следващия път.

Според мен сега е много подходящ и законосъобразен момент, във връзка с КТБ / вместо да се търсят разни изчезнали книжа/ от прокуратурата да извършат проверка / или да възложат такава на " компетентните органи"/ на всички участвали във властта ,независимо дали са били опозиция или управляващи.

Комунистите от ГЕРБ били - "изразител на дясна политика", според комунистите от БСП. Това е скромна благодарност за колаборационизма на ГЕРБ в отиващото си НС, чиито израз бе присъствието на ГЕРБ в заседания и комисии, нещо, което легитимира това НС и тази власт. Но няма какво да се чудим на такива действия и на такова говорене, след двете партии патерици са родени от една майка - Партията. Това обяснява защо ГЕРБ стоя в това НС и защо след много говорене на социалистите стана дясна партия.

Представяте ли си сводник да се обяви против проституцията или вампир противи кръвопийството?

В случая на БСП е по-скоро проститутка да се обърне срещу проституцията!

Да вярваш на комунисти трябва или да си малоумен или да си циганин на няколко бири с червени кебапчета...

Твърде късно, ДПС откъсна такова парче от БСП, че левицата трудно ще се възстанови.

един човек който си позволява да удари полицай в цетъра на софия става министър на културата и почетен гражданин на софия .срамота

Време е БСП (ДС) да предприеме някакви мерки по разтурянето на ДПС, защото в противен случай въпрос на време е столетницата да изчезне.

МАЯ ПРОСТАКЕСОВА- ЗАПИШИ СЕ НА КУРС ПО МИНЕТИ- ТОВА ВИ ОСТАНА...

ПОТВЪРЖДАВА СЕ МОЯТА ПРОГНОЗА ОТПРЕДИ 3 МЕСЕЦА ЧЕ СЛЕДВАЩОТО ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО ЩЕ БЪДЕ НА КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ-ДПС .... .... ИНТЕРСНО МИ Е КАТО НАДЯНАТ ЧАЛМИТЕ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЯТ ГЕРБЕРЧЕТАТА ... ЗА ВИСОКОПЛАИНСКИЯ ДЖЕНТЪЛМЕН ПЛЕВНЯЛИЕВ МИ Е ВЕЧЕ ЯСНО :))

Гледам, че това е новата опорна точка в последните няколко седмици. Даже в последните дни е доста опорно опорна :D.

Пич, такива малки импотентни бесепашчета могат да дадат единствено и само невярна прогноза. Така че трай и мий чинийте по детройтските кръчми и мий кенефите на безработните детройтчани.

ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ В БЕРЛИНСКИЯ ДЮНЕР КЪДЕТО БАЧКАШ ПРЕДЛАГАТЕ СЕКС УСЛУГИ НА МУСТАКАТИ ЧИЧКОВЦИ С ПЪРВО ИМЕ МУСТАФА ::))

еи комунист, стига сте спрягали и насаждали изкуствено коалиця герб -дпс. досега герб по никакав начин не са правили компромиси кам дпс. те са далеч над нивото на продажните глупави елементарни дребни ядни само за власт продажни комунисти. маистори сте да казвате на черното бяло и да обарквате хората

Забрана за наследниците на БКП. Който се чувства от "стогодишната партия" - забрана за всякаква обществена дейност.

Предизборните лъжи почват. Следващият път като им падне пак да крадат заедно с ДПС и коалицията на престъпниците пак ще лъсне.